Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Canım bizlerden fazla uzak kalma nedense içim buruldu sizleri tanımıyorum ama ben çok çabuk bağlanırim. Çok duygusalimdir. Ara sıra gel özletme kendini yoksa deli sorulari kim soracak bize;-( ;-(
Ay canım ya gecenin bu saatinde ağlatacaktin az daha beni aynen dediğin gibi hiç tanımıyoruz belki birbirimizi ama hakikaten insan bağlanıyor ... Zaten benimde hiç arkadaşım yok bi tek sizlerle iletişimdeyim inan ara vermek cok koydu bana da .. Gerçi baksana ara verdim sözde ama sürekli girip yazıyorum gene
Yazmaya çalışırım onda sorun yokta menü ve kilo paylaşımı için ara verdim sayılır.. Ah şu uyku herşey demekmiş önceden 6saat uyuyunca uyumadim bütün gece derdim şimdi gene 2saati iple arıyorum :-( bu akşam biraz uyuyabildim ve şu an cok daha enerjim yerinde gibiyim ama düzene girmeden devam etmiycem sizinde motivasyonunuzu bozmak istemiyorum o yüzden.. Bugün cok yedim bu hafta kilo veremedim hatta kilo aldım demek istemediğim için yoksa sizleri çok seviyorum
Sizden başka kimlere deli sorular sorarım yoksa kim çeker kahrimi ?

Üf cok duygulandırdin beni...
Biri söylese inanmazdım ya yüzünü bile görmediğin biriyle arkadaş olmak cok tuhaf...

Anladım canım tamam sen kilo paylaşımi yapma arada uğra yine böyle. Gerçekten çok tuhaf tanımıyoruz etmiyoruz gün içinde neler yaptığımızi nerelere gittiğimizi biliyoruz. 2gece yazmadın aysun mutlaka yazardı dedim merak etmiştim. Ben çok duygusal bir insanim yaprak dökümünün finalinde hıçkırıklara boğulmuş biriyim ağla ağla gözlerim şişmişti bırak onu kurtlar vadisinde bile ağlıyorum çok sulu gözüm. Sizlerle tanisali çok kısa süre oldu ama hepinize alıştım sizleri seviyorum. Benim büyük kızımda 3aylık bebektı 8aylık olana kadar sabah 5te 6da uyurdu bilirim uykusuz günleri birde bebektı ya kucağımdan yere koyunca ağlardi kollarım sırtım sürekli ağrırdi. Eşim uyusun ise gidecek diye yatak odasında uyutmuyordum tv açık ışık açık çocuk uyurmu acemilik ışte sonradan anladım karanlık ortamda uyutmam gerektiğini 2. Kızımda eşimi odadan çıkardım yinede tv olan odaya gitmedim. Gece sessizlikte korkuyordum o yüzden tvyi açıyordum. Oğlunu nasıl uyutmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama ışığı kapatıp yatsaniz konuşa konuşa uyur belki:-/ büyük kızım 2 yaşındayken gündüz uyumak istemezdi yatardik yatağa uyumiycaz sadece dinlenelim sakin uyuma kızım derdim bir bakardım birazdan uyumus böyle ışte canım çok uzun oldu kusura bakmayın herşeyden önemli sensin inşallah düzelir oğlun k.i.b öptm

günaydın kızlar
evet ne tuhaf hiç tanımadığın insanlarla arkadaş olmak ben daha önce başka bir topikte yazıştığım arkadaşların ikisinin hamile olduğunu öğrendim. inanın havalara uçacaktım sevinçten .
ben kendimi tanıtayım yeni başlayan arkadaşlar için
33 yaşında 2 çocuğum var ziraat teknikeriyim .eşimin görevi sebebiyle türkiye kazan biz kepçe dolaşıp duruyoruz. şimdi sivasdayım.
kızımın doğumundan sonra ağır bir depresyon geçirip 1,5 metrelik boyla 77 kiloya çıktım. ilaç ve aşırı yeme sonucu.tartıda 77 rakamını görünce ve mağazadaki hiçbir mont bana olmayınca işte ozaman yıkıldığım zamandı.
diyete başladım .her sabah 6 da kalktım yürüdüm 61 kiloya kadar düştüm.8 ay önce dizimden ameliyat oldum . işte ozaman 65 kiloya çıktım .şimdi gene mücadele ediyorum.işin kötü tarafı burda hiiiç yürüyecek ne yer nede hava var dışarısı buuuz gibi .benim diyet hikayem bu kızlar

AKLIMA GELMİŞKEN doğum lekelei sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirim. gelcek yaza sütun gibi bi yüzle çıkabilirsiniz. saadece güneş ve biraz bakım o kadar.

valla mı yardımcı olurmusun. benim yüzümün t bölgeleri denilen yerinde var çok canımı sıkıyor ya maya maskesi dahil herşeyi denedim.yok fayda etmedi.

günaydın çıtırlar ve çıtır adayları.
aysuncum hayatını düzene koyar koymaz bekliyoruz seni,stresle kilo vermeye çalışmak işkence gibi,bilirim.
6767 hoşgeldin,haydi bakalım,hep beraber verelim şu kilocukları.
güler dertleşelim bebeğim,ama bende kaynana falan da yok,18 yıllık evliyim,herşey oturdu yerine,şükür kavga döğüş te yok.çocukların ufak tefek dertleri oluyor tabii ama onlar sütten,sayılmaz.
siz anlatın ben dinleyeyim o zaman.
bu arada dün spora başlayayım dedim ayağımı burktum.ufaklık ahşap blokları evin her yerine saçınca basıverdim üstüne.bileğim döndü,bir acı ki sormayın.o sinirle toplayıp kaldırdım hepsini.2 saat basamadım üstüne ama bugün rahat yürüyebiliyorum en azından.yine de sızlama devam.şans işte.
sabahtan beri su içiyorum,içim yanmış,4 bardak içtim.
kahvaltıya geçeceğim şimdi.
akşama menüleri toptan yazalım gülerin dediği gibi.değerlendirme yapması kolay olur.
kafam dağınık galiba yazdıklarıma bakıyorum da telden tele atlamışım,affola.:111:

bebelerin hastalık işleryle uğraşırken epey bşyler olmuş topikte kaçırdım...neyse şişmdi ev biraz düzene girdi....kocayı işe byük oğlanı okula gnderdm bugn,küçükle kaldık başbaşa......dün regl oldum şişlere rağmen tartıda ii şyler olyo şimdilik yarın neler olcak bakalım....yeni gelenler hoşgelmişler..AYSUN...önce ruh halinin ii olması önemli canım senn azmini hepimz biliyorz ne kilolar verdin verrsnde önemli değil şimdi bırakmış olman,sende bu azim varken rabbimin yardımı ile uykusuzluk yorgunluk herşeyi halledersin inşallah yavrunun ve senn çooookk iyi olmanız dileğiyle bizi sensz bırakma azimli arkadaşım.......GÜLER..çok ii demişsin valla'' yediklerimizi paylaşalım kilolar gitsin yaşadıklarımızı paylaşalım dertler gitsin'' inşallah....ayrıca cidden yediklermizi gün sonunda paylaşmak daha mantıklı bencde....

günaydın arkadaşlar

bende tanıtayım kendimi 27 yaşındayım 2 yıl 2 aylık evliyim :) eşimle birlikte birçok sıkıntı atlattık şuan tek isteğimiz bir bebek inş. Allahım en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir bebek nasip eder . bu ay çok ümitliydim ama adet belirtilerim var sanırım adet olcam bu yüzden moralim çok bozuk ve yedikçe yiyorum dün akşam baya abarttım cuma günü tartıda fazla çıkmam inş.

arkadaşlar telefondan kadınlar kulübüne gryrum ama üyelik grişini nerden bulamdm bi türlü bilgnz var mı acep.....

Kizlar bugun yazmak bir turlu kismet olmadi sabah tam yazicaktim annem pazara gidelim dedi sayfayi acik biraktim sonra eve geldik yesilcayimi alip yine gectim sayfayi okumaya esim geldi su doldurmaya gittik biraz once geldik ne cay icebildim ne de sizlere yazabildim. siz guzelce kaynasin aksam kizi yatirdiktan sonra guzelce rahat rahat ugrarim insallah. telddn giriyorum alinti yapip yazmasi zor oluyor.

sabah menüm

2 ince dilim çavdar ekmeği
2 y.k patates kavurma
4 dilim kaşar peyniri
2 tane popcorn

öğle yemeğim

3 y.k fırında patlıcan
2 kepçe sade makarna
2 y.k yoğurt
4 y.k aşure

ara
10 fındık
2 gün kurusu kayısı

akşam

kabuska 2 kepçe ( eve gidince yapcam )
yogurt

merhaba kızlar, aranıza yenı katıldım konu başlığını görünce hemen katılmak istedim.. bende bugün itibariyle tekrar rejıme başladım umarım guzel sonuçlar alırız. ben fazlalıklarımın coğundan kurtuldum son 6 kılo kaldı inşallah

en önemlisi o akşam yemeleri değil mi. aslında onu halletsek her şey hallolacak

ben yazmıyorum ama diyetimi de bozmadım. çok yoğundum. birazdan menülerimi ekleyeceğim inş.

iyi akşamlar kızlar.
sabah kahvaltıda 3 dilim börek yedim.[3 haftadır canım çekiyordu,hiç pişmanlık duymadım valla]
yanında 1 senedir içmediğim neskafe 1 fincan,az şekerli,kremasız.
ara yok
öğle 1 paket pirinç patlağı
1 kase yoğurt
ara 2 yemek kaşığı müsli[paketin dibi kalmıştı]
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
en azından akşamı hafif atlattım.bakalım yarına tartıya çıkacak,çıkınca da buraya yazacak yüzüm olacak mı.:18:

kızlaar merhaba.

12:00
2 dilim ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
3 zeytin
açık çay

15:00
3 kuru kayısı
1 kupa 5li form çay

17:30
çorba
dnkü pilavdan yedm 4-5 ymk kaşıgı

1 mile leslie - 60 mekik - 50 oklava( bu hareketide bgun öğrendm uygulamaya başladım ama bakalım hyrlısı)

birazdan da 1 çay bardagı yoğurt ile 1 küçük boy muz ve 1 adet mandalina yicem. bu arada şimdiye kadar 2litre suyumu içtim. o yatana kadar 2,5 litre olur.

yarın tartıda hepimizin yüzü güler umarım kızlar

AYSUN evet dediğin gibi nasılda alıştık birbirimize. özletme kendini haftada 1de olsa uğra listemizdesin ona göre. en azından bildirimlerini eksik etmemeye çalış. evet yaaa o deli sorularsız napıcaz biz

ELİFEYZA görelim bakalım yarın büyük gün 1.miz olabilirsin gibime geldi yazından evet hem dert ortağı olalım böylece daha samimi olabiliriz ve kilocuklarda uçar gider bu sırada inşallah. telden girdiğinde sayfanın en altında yazıyor giriş şeklinde.

AEROS ah o çocukların oyuncakları yok mu kaza nerede gelir belli değil çok geçmiş olsun aman dikkat et incilme falan olmuştur geçmezse bi kaç gün içinde dr a görünmelisin. dün spora gelen bi arkadaş dizinden ameliyat olmuş ip atlarken düşmüş 2-3gün ağrıyla yaşamış diz bağları yırtılmış allah korusun. tekrar geçmiş olsun. kız ne demek tartıya çıkınca yüzüm olcak mı geçen hafta +500aldığını unutmadıkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sakınn

YAKAR yürüyecek yerler yoksa leslie tam sana o zaman hergün evde 30dk yapmaya çalış. 77den kilodan 63 kiloya ha. azmin elinden hiçbir şey kurtaramaz. ha gayret bi 8kilo daha uçsun gitsin burda

NRHS inşallah yakın zamanda o müjdeli haberi alırsın bizlerle paylaşırsın hem o zamana kadar bi 5kilo versen daha iyi olur doğumdan sonra kilo vermek daha zor oluyor.

smileee nerelerdesin kız göremedim seni

Son düzenleme:
menü bildirimi

8bardak su
2bardak yeşilçay

12:00 1dilim ekmek, 1kk peynir, 3zeytin, 1tatlı kşğ salça sosu, közlenmiş biber ve patlıcan
15:00 1elma, 1mandalina
17:00 1kuru incir, 1ceviz
18:00 1tabak kıymalı patates yemeği, 2kaşık pilav, salata
18:30 sade türk kahvesi
20:00 1mandalina

yarın tartı günü merakla herkesi bekliyorum 3gündür ilk defa tartılmadım çünkü hafta sonu +1almıştır inşallah gitmiştir :18: yarın artılarda olup o kara listeye girmek istemiyorum

adige kız aynı saatlerde yemişiz. ama bence muzu bu saatlere bırakma diyette iken pek önermiyorlar ama tabi arasıra yenebilir mandalina ile yetin bu saatte

adige kız aynı saatlerde yemişiz. ama bence muzu bu saatlere bırakma diyette iken pek önermiyorlar ama tabi arasıra yenebilir mandalina ile yetin bu saatte

tm canm daha su bilgisyar basındn kalkıp yiyemedm zaten meyvemi. muzu cıkartıp dediğin gbi sdece mandalina ile idare ederm canım. bugn bana da ne oldu anlamadm yataktan bir kalktım bugnü hep cuma sanıyorum bir telas gidip tartıldm geldim buraya yazıcaktm bile bildirimimi.iyi ki yazmadan önce okumuşum yazdıkalrınızı da kndime geldm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…