Ay canım ya gecenin bu saatinde ağlatacaktin az daha beni aynen dediğin gibi hiç tanımıyoruz belki birbirimizi ama hakikaten insan bağlanıyor ... Zaten benimde hiç arkadaşım yok bi tek sizlerle iletişimdeyim inan ara vermek cok koydu bana da .. Gerçi baksana ara verdim sözde ama sürekli girip yazıyorum geneCanım bizlerden fazla uzak kalma nedense içim buruldu sizleri tanımıyorum ama ben çok çabuk bağlanırim. Çok duygusalimdir. Ara sıra gel özletme kendini yoksa deli sorulari kim soracak bize;-( ;-(
AKLIMA GELMİŞKEN doğum lekelei sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirim. gelcek yaza sütun gibi bi yüzle çıkabilirsiniz. saadece güneş ve biraz bakım o kadar.
önümüzdeki hafta başlayacağım bakalım. testler falan pişman nasıl çıkacak Allah bilir..
ben 31 yaşındayım 1.63 boyum 80 de kilom. öğretmenim ve okulum tam gün. öğle yemekleri biraz sıkıntı olacak gibi. evden çorbamı ekmeğimi yoğurdumu götürsem diyorum. sabah kahvaltımı yapıyorum. yalnız su içmeyi unutuyorum.
bugün yediklerim
sabah:
1 küçük çay
2 kk peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 domates ve salatalık
1 dilim kepekli ekmek
ara yok
öğle sadece 1 albeni yedim tek nöbetçiydim.
ara 1 çay bikaç kraker
akşam epeeeeyyyce abarttım... hiç yazmıyım.
adige kız aynı saatlerde yemişiz. ama bence muzu bu saatlere bırakma diyette iken pek önermiyorlar ama tabi arasıra yenebilir mandalina ile yetin bu saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?