kelebeğim kahvaltı tabağın benim her sabah ki kahvaltımın aynısı,ben sadece yeşillik ekliyorum roka,tere,maydonoz gibi.
kızlar boş vakit buldum bende tanıtayım kendimi biraz
ben 18imde 55kilo ile evlendim 60kilo ile hamile kalıp 71kiloyla sezeryanla doğum yaptım. doğumdan sonra 64falandım ama şu boğazım durmadı 4yılda 73lere kadar çıktım. hatta geçen sene yazın 2ayrı diyetisyene gittim ama hiç başarılı olamadım menüyü takip etmek sıkıcı geldi bıraktım. diğer topiğimizde 70ten 63e kadar düşmüştüm ama ramazan ayında 68kiloya ulaştım inşallah en yakın zamanda 55kg dönüp zayıflığımın kıymetini bilerek biraz gezmek tozmak alışveriş yapmak istiyorum. sonbahara doğru tekrardan bi bebiş istiyorum allahın izniyle.
tam bir kaynanazedeyim ama beni bu dertler bile zayıflatmadı vay beebenimgibi kaynanazede olan varsa içimizi açabiliriz
başlangıç:65.000
geçen hafta 63,400
bu hafta 62,700
giden :-700 gr
spor hergün 25 dk işden eve yürüdüm.
kilo veren herkesi tebrik ederim.
1. niz de geldi. bu hafta ödem falan derken böyle gitti. bundan sonraki haftalarda düzenli olarak yarım kg gitsin razıyım
geçen hafta 64.6
bu hafta 62.7
giden 1900 gr
haftada 3 gün yürüyüş
yatmadan önce 20 dk egzersiz
3 ay süre verdik 10 kg için. 6 aydır bebek olmuyordu onu da erteledik. olmasa da aceba var mı diye strese girmek istemiyorm çünkü. allahın izniyle fazlalıklarımı verince eminim bebeğim bekletmez
kızımızı 1.5 yıl bekledik. pko var bende ve bilen bilir kg vermek gerek. çalışmıyorum
sevgili rakibem şu an tam tamına aynı kg dayız. sanırım boylar da yakındı. bundan sonra birbirimizi daha fazla gazlayalım.
günaydın fıstıklar.
gülercim beni kara listeden azat et bakalım,kilom 67.tey tey tey.
sanırım geçen haftanın sporları bu haftaya yaradı,o yüzden yeniden start vermeliyim,şu bileğim bir iyileşseydi.
ben de kendimden notlar düşeyim yeni gelenler için:
ev hanımıyım,37 yaşındayım,biri cennette 3 çocuk annesiyim.
boy 165,kilo şimdilik 67.
okumayı,araştırmayı,çocuklarımı,insanları,hayatı ve evimi çok severim.eşimi de ekleyeyim tabii.
evlilikte 18. yılımızdayız.allah bozmasın.
benden bu kadar.şimdi sizleri bekliyorum,kim ne yapmış bu hafta.
bir kaynanatör üzerinden geçmişde benim
şu an görüşmüyoruz çok şükürdaha sonra detaylı dedikodu yaparız şimdi bildirim yapayım
görüşmeyince o kadar rahatım ki anlatamam o dedi bu dedi yan baktı derdi yok oh mis gibi yakızlar hepinizi tebrik ederim bu hafta güzel iş çıkardık2kişi dışında onlar kendilerini biliyorlar
elifeyzababasininkelebee yakar aeros adige
bu hafta 2tane ikincimiz oldu.
daha yazmayan kızlar var moonline, kate, egemfurkan, 6767 bekliyoruz sizleri
aeros başın sağolsun evlat acısı kadar kötü birşey yoktur sanırım.
bize evlilik hakkındaki engin tecrübelerini paylaşırsın umarım
oooo tam kafa kafaya veririz desenebende görüşmüyorum artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?