katecim rakibenim artık bana yetiş ben yavaş giderim sen bana yetişene kadar :)
Tamam canım geliyorum bekle beni3kilo var sana yetişmem mümkün değilde kilolarımız yakın olduğu için verdiğimiz kiloda yarışabiliriz hadi bakalım yarış başlasin ama önce rakibemi biraz tanımak isterim. Ben kendimi tanıtayim 28 yaşındayim 1.58 boyunda 5yıllık evliyim 2 kızım var çalışmıyorum.
kızlar hepinizi tebrik ederim bu hafta güzel iş çıkardık2kişi dışında onlar kendilerini biliyorlar
elifeyzababasininkelebee yakar aeros adige
bu hafta 2tane ikincimiz oldu.
daha yazmayan kızlar var moonline, kate, egemfurkan, 6767 bekliyoruz sizleri
aeros başın sağolsun evlat acısı kadar kötü birşey yoktur sanırım.
bize evlilik hakkındaki engin tecrübelerini paylaşırsın umarım
oooo tam kafa kafaya veririz desenebende görüşmüyorum artıkkk
hoşgeldinizz,buyurun lütfen.kapımız herkese açık.başka bir forumda dolaşırken burayı gördüm... Ben de yarın sabah tartılıp başlıyorum ... hadi bakalım...
kızlar aramızda daha da hırs olması için bir uygulama başlatıyorum herkese 1-2 rakibe dağıtıyorum
kate ile nrhs --- kate acele et yetiş rakibene
adigegupse ve elifeyza ----aranızda sadece gram farkı var hadi geçin birbirinizi
kendimee rakibe seçiyorum ve seeeçtim
guler100 ile smileee - aramızda gram farkı var ve ben seni geçicem hadi katıl hızıma
yakar ve babasininkelebeee - bakalım haftaya denkliği kim bozacakaynı gidiyorsunuz
tiin ile moonlin rakibesiniz artık.
aeros sana şimdilik rakibe yok bildirim yapmayan arkadaşlar var onlarda yazsın sanada bulalım bi tane
6767 ve egemfurkan aramızda mısınız? katılımlarınızı göremedim
kate bugün ben de aşure yedim ama bir küçük kaseyi bile doldurmayacak kadar aldım,gerisini kızlara ayırdım.
aslında ben de yapacağım ama akıllara zarar seviyorum,az yapıp çoğunu dağıtsam hasar da az olur belki.:18:
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum,sabit kalan ve veremeyenler de önümüzdeki hafta depara kalkacak inşallah.
neyse,uğrayabilirsem akşam menümü yazarım.
akşama gözleme sözüm var çocuklara,az yemeğe çalışırım,bir üstüne gezmeye gideceğim.oy anam yandım ben bugün.
ne yediysem yarın iki katını yakmalıyım.
görüşürüz şekerler.
kate bugün ben de aşure yedim ama bir küçük kaseyi bile doldurmayacak kadar aldım,gerisini kızlara ayırdım.
aslında ben de yapacağım ama akıllara zarar seviyorum,az yapıp çoğunu dağıtsam hasar da az olur belki.:18:
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum,sabit kalan ve veremeyenler de önümüzdeki hafta depara kalkacak inşallah.
neyse,uğrayabilirsem akşam menümü yazarım.
akşama gözleme sözüm var çocuklara,az yemeğe çalışırım,bir üstüne gezmeye gideceğim.oy anam yandım ben bugün.
ne yediysem yarın iki katını yakmalıyım.
görüşürüz şekerler.
bir de biz bıksak ta yemesek keşke kate ya.tatlı sevmem normalde ama aşure dedin mi 100 km yol yaparım valla.Ben abarttım canım ya senede bir yapıyoruz dedim yedimde yedim irade yok bende irade:-( yoksa ne isim var 78lerde bizde dağıttık yarısını ama çok yapmış eşim oda yemiyor iş yerinde bütün gün yapıyoruz bıktim diyo bana kaldı
peynirli yaptım şekerim.normalde 3 tane falan yerim,1.5 yedim bıraktım bugün.kilo verdik diye salmayalım ilk günden.akşam gezmesini de az hasarla atlattık mı tamamdır.Gözleme dedinde eşimde kızımda istiyordu benimde yapmam lazım. Sen nerelisin canım. Gözlemenin içine ne koyacaksın becerikli hatunsun vesselam
Kızlar hepiniz süpersinizbi gittim herkes kilo vermeye başlamış
Rakibem de eşsiz kalmış :-( merak etme pek yakında döneceğim aranıza yoksa sonum cok fena görünüyor :-(
Evde ve tel'de internet bitti şimdi eşimden yazıyorum.Hepinizi öpüyorum kocaman..
Benim rakibeme iyi bakın sende sakin duraklama bakalım gelince geçerim seni ona göre
Babasınin kelebe gözümden kaçmadın dönüşün muhteşem olmuş kız darısı başima
Kate. Cim tavsiyelerini okudum canım sağolasin.. Benim oğlum engelli konuşamıyor beni tanımıyor yani fiziksel anlamda ama duygusal olarak tanıdığına şüphem yok..
Yani demem o ki ne ben onun derdini anlıyorum ne de o beni anlıyor o yüzden uykuya çözüm bulamıyoruz en kısa zamanda ilaçla bi çözüm bulacağız gibi görünüyor..
Aero geçmiş olsun bu arada bilek burkulmasi cok kötü biran evvel geçsinde spora rakip bulayim kendime dönüşüm feci olacak kızlar hırs tavan yapmak üzere bende
Haydi bakalım görüşmek üzere en kisa zamanda
Merhaba kızlar benide aranıza alinnnnnnn
tebrik ederim canım bende de pko var sol yumurtalığım da bu ay çok ümitliydim ama regl olcam belirtileri geldi biter bitmezde hemen doktora gitcem kısmet artık hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz :)
hadi bakalım rakibem.haftaya en çok kim verecek kilolarıben en za 1 kilo diyorum. varmısın yokmusun
Selam hanımlar kilo verenleri tebrik ediyorum maşallah çok güzel gitmiş kilolar. Gelelim bana geçen hafta 78.9 bu hafta 78.3 giden 600gram bunada şükür. Aslında dahada gitmişti salıdan beri Asure yiyorum hergün bitmedi dahada:-(
kızlar aramızda daha da hırs olması için bir uygulama başlatıyorum herkese 1-2 rakibe dağıtıyorum
kate ile nrhs --- kate acele et yetiş rakibene
adigegupse ve elifeyza ----aranızda sadece gram farkı var hadi geçin birbirinizi
kendimee rakibe seçiyorum ve seeeçtim
guler100 ile smileee - aramızda gram farkı var ve ben seni geçicem hadi katıl hızıma
yakar ve babasininkelebeee - bakalım haftaya denkliği kim bozacakaynı gidiyorsunuz
tiin ile moonlin rakibesiniz artık.
aeros sana şimdilik rakibe yok bildirim yapmayan arkadaşlar var onlarda yazsın sanada bulalım bi tane
6767 ve egemfurkan aramızda mısınız? katılımlarınızı göremedim
Kızlar hepiniz süpersinizbi gittim herkes kilo vermeye başlamış
Rakibem de eşsiz kalmış :-( merak etme pek yakında döneceğim aranıza yoksa sonum cok fena görünüyor :-(
Evde ve tel'de internet bitti şimdi eşimden yazıyorum.Hepinizi öpüyorum kocaman..
Benim rakibeme iyi bakın sende sakin duraklama bakalım gelince geçerim seni ona göre
Babasınin kelebe gözümden kaçmadın dönüşün muhteşem olmuş kız darısı başima
Kate. Cim tavsiyelerini okudum canım sağolasin.. Benim oğlum engelli konuşamıyor beni tanımıyor yani fiziksel anlamda ama duygusal olarak tanıdığına şüphem yok..
Yani demem o ki ne ben onun derdini anlıyorum ne de o beni anlıyor o yüzden uykuya çözüm bulamıyoruz en kısa zamanda ilaçla bi çözüm bulacağız gibi görünüyor..
Aero geçmiş olsun bu arada bilek burkulmasi cok kötü biran evvel geçsinde spora rakip bulayim kendime dönüşüm feci olacak kızlar hırs tavan yapmak üzere bende
Haydi bakalım görüşmek üzere en kisa zamanda
Tamam canım geliyorum bekle beni3kilo var sana yetişmem mümkün değilde kilolarımız yakın olduğu için verdiğimiz kiloda yarışabiliriz hadi bakalım yarış başlasin ama önce rakibemi biraz tanımak isterim. Ben kendimi tanıtayim 28 yaşındayim 1.58 boyunda 5yıllık evliyim 2 kızım var çalışmıyorum.
hoşgeldinizz,buyurun lütfen.kapımız herkese açık.
sağol güleryüzcüm.allahın verdiği herşey kabulümüz.dayanmak zor olsa da.
aaa evet benim rakibem yok.ah aysun ah.gitme diyeydim,yoluna dureydiim,oyyy oyyy.[burada başı yazmayla sıkılmış dövünen smiley olacaktı]
bu arada kızlar kilo paylaşımlarını en geç saat 1 e kadar yapalım,takım kaptanımız da listesini rahatça hazırlasın.
evladın içinde dua edeceğim canım,rabbim olabilecek en iyi anneyi vermiş ona,ne şanslı çocukmuş.sabrın ve metanetinin karşılığını cennette misliyle almanı dilerim arkadaşım.
aa şimdi hatırladım neden böyle tokum diye düşünürken komşu 2 kase kadar aşure getirmişti birde onu yedim en son aradan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?