Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

katecim rakibenim artık bana yetiş ben yavaş giderim sen bana yetişene kadar :)

Tamam canım geliyorum bekle beni 3kilo var sana yetişmem mümkün değilde kilolarımız yakın olduğu için verdiğimiz kiloda yarışabiliriz hadi bakalım yarış başlasin ama önce rakibemi biraz tanımak isterim. Ben kendimi tanıtayim 28 yaşındayim 1.58 boyunda 5yıllık evliyim 2 kızım var çalışmıyorum.

27 yaşındayım 1.60 boyunda 2 yıl 2 aylık evliyim bebeğim yok inş. en kısa zamanda olur Allahımın izniyle özel bi şirkette çalışıyorum canım yarış başlasın bakalım :)

başka bir forumda dolaşırken burayı gördüm... Ben de yarın sabah tartılıp başlıyorum ... hadi bakalım...
hoşgeldinizz,buyurun lütfen.kapımız herkese açık.

sağol güleryüzcüm.allahın verdiği herşey kabulümüz.dayanmak zor olsa da.
aaa evet benim rakibem yok.ah aysun ah.gitme diyeydim,yoluna dureydiim,oyyy oyyy.[burada başı yazmayla sıkılmış dövünen smiley olacaktı]
bu arada kızlar kilo paylaşımlarını en geç saat 1 e kadar yapalım,takım kaptanımız da listesini rahatça hazırlasın.

Son düzenleme:
kate bugün ben de aşure yedim ama bir küçük kaseyi bile doldurmayacak kadar aldım,gerisini kızlara ayırdım.
aslında ben de yapacağım ama akıllara zarar seviyorum,az yapıp çoğunu dağıtsam hasar da az olur belki.:18:
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum,sabit kalan ve veremeyenler de önümüzdeki hafta depara kalkacak inşallah.
neyse,uğrayabilirsem akşam menümü yazarım.
akşama gözleme sözüm var çocuklara,az yemeğe çalışırım,bir üstüne gezmeye gideceğim.oy anam yandım ben bugün.
ne yediysem yarın iki katını yakmalıyım.
görüşürüz şekerler.

Ben abarttım canım ya senede bir yapıyoruz dedim yedimde yedim irade yok bende irade:-( yoksa ne isim var 78lerde bizde dağıttık yarısını ama çok yapmış eşim oda yemiyor iş yerinde bütün gün yapıyoruz bıktim diyo bana kaldı

Gözleme dedinde eşimde kızımda istiyordu benimde yapmam lazım. Sen nerelisin canım. Gözlemenin içine ne koyacaksın becerikli hatunsun vesselam

Kızlar hepiniz süpersiniz bi gittim herkes kilo vermeye başlamış
Rakibem de eşsiz kalmış :-( merak etme pek yakında döneceğim aranıza yoksa sonum cok fena görünüyor :-(
Evde ve tel'de internet bitti şimdi eşimden yazıyorum.Hepinizi öpüyorum kocaman..
Benim rakibeme iyi bakın sende sakin duraklama bakalım gelince geçerim seni ona göre
Babasınin kelebe gözümden kaçmadın dönüşün muhteşem olmuş kız darısı başima
Kate. Cim tavsiyelerini okudum canım sağolasin.. Benim oğlum engelli konuşamıyor beni tanımıyor yani fiziksel anlamda ama duygusal olarak tanıdığına şüphem yok..
Yani demem o ki ne ben onun derdini anlıyorum ne de o beni anlıyor o yüzden uykuya çözüm bulamıyoruz en kısa zamanda ilaçla bi çözüm bulacağız gibi görünüyor..
Aero geçmiş olsun bu arada bilek burkulmasi cok kötü biran evvel geçsinde spora rakip bulayim kendime dönüşüm feci olacak kızlar hırs tavan yapmak üzere bende
Haydi bakalım görüşmek üzere en kisa zamanda

bir de biz bıksak ta yemesek keşke kate ya.tatlı sevmem normalde ama aşure dedin mi 100 km yol yaparım valla.
Gözleme dedinde eşimde kızımda istiyordu benimde yapmam lazım. Sen nerelisin canım. Gözlemenin içine ne koyacaksın becerikli hatunsun vesselam
peynirli yaptım şekerim.normalde 3 tane falan yerim,1.5 yedim bıraktım bugün.kilo verdik diye salmayalım ilk günden.akşam gezmesini de az hasarla atlattık mı tamamdır.

evet aysuncum,sen gidince yalnız kaldım.
iyi olun da sen yine gel,ben beklerim seni.
evladın içinde dua edeceğim canım,rabbim olabilecek en iyi anneyi vermiş ona,ne şanslı çocukmuş.sabrın ve metanetinin karşılığını cennette misliyle almanı dilerim arkadaşım.

amin cnm inş. allah kimseyi evlatsız bırakmasın inş. isteyen herkese en kısa zamanda versin

hadi bakalım rakibem.haftaya en çok kim verecek kiloları ben en za 1 kilo diyorum. varmısın yokmusun

varım uuleeeeeeeeeeennnn
ama senin kg sabah 62.7 değilmiydi yaaa

ayy ağzım sulandı. afiyet olsun arkadaşım. ben de çok istiyorum, 2 ayı geçti taşınalı komşular da getirmiyor. kimseyi tanımıyorum. ben de yapmak istemiyorum yerim diye ama bu gidişle biraz yapıcaam.

çok güzel olmuş kız, eline sağlık

sağolasın cnm, sen de böyle dönersin eminim. yarın yine gidiceem diyetisyene bakalım orda kaç kg vermiş gözükeceğim.

sabah:
1 fincan çay
1haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin salatalık
1 dilim kepek ekmeği

ara: 1 bardak çay
öğle: elma mandalina ve üzümün üzerine yoğurt ekleyip yedim.
ara 1 bardak ayran
akşam 2 kepçe sade makarna
yarım tavuk göğüs haşlama
1 kase salata
2 kaşık yoğurt
ara yarım muz
ara 3 çiğ köfte ve 1 top dondurma

15 kasım menü
sabah kahvaltım hep aynı
ara 1 bardak ayran
öğle 1 poğaça
ara yok
akşam balık
(ekmek yok)
ara 1 kafe latte
ara 1 yeşil elma

şimdilik böyle kızlar.
sabah tartılmıştım yalnız kendimi çok şiş hissediyorum nedense (
80.5 kg
pazartesi randevum var bakalım çok istiyorum erimeyi..

aa şimdi hatırladım neden böyle tokum diye düşünürken komşu 2 kase kadar aşure getirmişti birde onu yedim en son aradan sonra.

Son düzenleme:
9:00
domates, salatalık, biber
yarım yağlı peynir
5 adet yeşil zeytin
2 d. tam buğ. ekm.

11:00
mandalina
2 bardak çay (2.5 gr esmer şekerli)

13:00
salata
1 d. çavdar ekm.
4 kaşık light yoğurt
1 kase tavuklu şehriye çorbası

16:00
yarım paket fesleğenli special k

18:00
hamsi (yarım kğ) (1 kg aldık. içi temizlenip kılçığını da temizleyip yeyince bir şey kalmamıştır sanırım)
1 d. tam buğ. ekm.
marul salatası

19:00
iftar sonrası çay

16:40
30 dk yürüyüş (5.5 km hızla) + kemer
200 ip atlama
yatmadan önce 20 dk egzersizimi de yaparım allahın izniyle

kendime çay demleyip içiceem.
doktor haftada 1 kez doyasıya balık dedi diye doydum ama yine de yedim son kalanları
çok ackırsam 1 tane mandalina yerim.

Babasininkelebe kusura bakma canım niye iyi kilo veremediğimi anlatmak için yazdım canın çekmiş:-( AERO afiyet olsun canım az yemekle iyi yapmışsin. AYSUN bilmiyordum canım oğlun için bende dua edicem kendimce tavsiyelerde bulunmak istemiştim kusura bakma düzelir inşallah uykuları en kısa sürede.

menü bildirimi

sabah
Doygun Tam Buğday Ekmek 35 GRAM 68
Yumurta Sarısı 1 ADET 65
Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir 20 GRAM 45
Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
Zeytinyağı 10 GRAM 93

ara
Elma 1 ADET 60

Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
CEVİZ 1 adet 27
kuru incir 1 adet 51

akşam
Domatesli Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 160
Kıymalı Pırasa Yemeği 1 PORSİYON 390

ara
Mandalina 1 ADET 50
Elma 1 ADET 60

Toplam : 1104 kal.

2lt su, 2kupa yeşilçay

1saat spor

yarışmacı arkadaşlara başarılar dileyemeyi unutmuşsun keyt

aysunu sana sakladım o gelene kadar teksin!! bekle bakalım rakibeni. o zamana kadarda arayı kapat
evet çok haklısın sağolasın uyarın için evet arkadaşlar 1 olmasa da 3e kadar yapmış olun bildirimlerinizi lütfen!!!

evladın içinde dua edeceğim canım,rabbim olabilecek en iyi anneyi vermiş ona,ne şanslı çocukmuş.sabrın ve metanetinin karşılığını cennette misliyle almanı dilerim arkadaşım.

ne güzel dua etmişsin canım bize de amin demek düşer. yüreklerimiz ve dualarımız bir.

aa şimdi hatırladım neden böyle tokum diye düşünürken komşu 2 kase kadar aşure getirmişti birde onu yedim en son aradan sonra.

6767 çok geç bildirim yapmışsın ve ilk haftadan kilonun üstüne çıkıp +500yapmışsın lütfen daha erken bildirim yapma imkanın varsa erken bekleriz bildirimini. kendini tanıt bakalım biraz. necisin kimlerdensin evlimisin

Son düzenleme:
Kızlar ben 1.75 boyundaym ve 3 haftaya kadar 101 kiloydum sindi 97 kiloyum hedef 70 çabalıyorm yesil cay içiyorum evliyim bi kizim var o yüzden yürüyüş yapamıyorum ama vericem kilolari kararliyim yardimci olalim bitbirimizee

moonline ve egemfurkan bildirim yapmanız için bu saate kadar bekledim

bu hafta herkesi çok iyi gördüm haftaya daha iyisini istiyorum, herkes rakibesiyle sıkı sıkıya dost olsun bu ayrımcılık değil içten içe hırs olsun ve 2haftada 1 değiştiricem rakibeleri, herkes birbirine yetişsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…