Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

hoşgeldin aramıza inşallah hepimiz birbirimiz için faydalı oluruz. ama şunu belirtmeliyimki 2aydır aramıza yeni katılanlar 2gün yazıp habersizce çıkıyor ve kurallara uyulmuyor artık bunu her gelene tekrar edicem. tartılma günleri cuma günüdür ve saat 1e kadar bildirim yapmış olunuz lütfen.

biraz kurallı bir karşılama oldu ama gerçekten üzülüyorum bu duruma. kendini tanıt bakalım? diyete başlangıç tarih? yaş?

Kızlar ben 1.75 boyundaym ve 3 haftaya kadar 101 kiloydum sindi 97 kiloyum hedef 70 çabalıyorm yesil cay içiyorum evliyim bi kizim var o yüzden yürüyüş yapamıyorum ama vericem kilolari kararliyim yardimci olalim bitbirimizee

Valla canim evimde internet oldukca girer yazarim ben yas 21 28 ekimde basladm diyete spor yapamıyorum malum bebegim var eevdeev hanimiyim yine kadinlar klubunde yine diyet konulu bi sayfada cankek arkadasimla diyet yapiyorduk onuda buraya yonlendiricem :)

sabah 12:00
2 dilim kızarmış ekmek
2 adet haşlanmış yumurta
4 zeytin
açık çay

akşam 18:30
1 kase çorba
2 yemek kasıgı kadar mantar
2 yemek kasıgı menemen
1 dilim ekmek

birde yetmezmiş gbi 2 kase aşure. ne spor ne çaylarım bugn hiç biri yoktu. yarın bunn acısını çıkarıcam tbi

ben tanıtmıştım kendimi bir daha yazarım.ben 6767. boyum 1.63 kilom 80.5
evliyim 7 yıllık. cennette bir oğlum var. öğretmenim ve okulum tam gün bu nedenle gündüz giremiyorum. akşamları da kotamız sınırlı olduğu için çok giremiyorum. inşallah net problemimiz hallolursa sık sık beni göreceksiniz :)
evlendiğimde 57 kg idim. sonra 65lere çıktım indim. yavaş yavaş 2011'e doğru 70 oldum. o ara atandım ve gittiğimiz yerde 75 leri gördüm. sonra bebek 87 ye çıkmıştım ama hamileliğim devam etmedi. 85e indim doğumdan sonra. yazında diyet ramazan derken 80'e indim tabi tam 80.0 değil. bazen 80.9 bazen 79.9 oluyor.
pazartesi de diyetisyene gideceğim tek korkum akşam kaçamakları...

günaydın sevgili topiğim ruh halim tam düzelmese de kendime gelmeye çalışıyorum kafam allak bullak bu yüzden abur cubura yöneldim bikaç gündür ama bugünden itibaren tekrar kesiyorum abur cuburu.

AYSUN cum bütün dualarım seninle uyku probleminiz en kısa zamanda yoluna girer inş.

GÜLER cim yeni kuralların çok iyi olmuş böylelikle daha iyi kilo verebiliriz.

KATE cim canım rakibem haftasonu bizde aşure pişiriyoruz halim duman yemeden duramam ama inş. abartmam.

KARA LİSTEDEYİM offff çok farklı bir duygu

Son düzenleme:
Günaydın kizlar benim kilom cok fazla oldugu icin bu diyette fazla bisey yemiyorum birazdan yeşil cay icicem kilima baktim 5 kilo vermisim demistim zaten 3 haftata verdim diyee hepinize basarilaaaarrrr ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Liste cok eglenceli olmus :) kolay gelsn hepinize

Fazla yeme bence bana bak sonunu gör dün yine yedim bugün tartıda artıdayim aman nerden yaptık ya:-( sinir oldum

benim rakibem nerelerde yahu? kuzummm nerdesin
Buralarda değilsem bil ki kaçamaklardayım canım benm...aşuuurreee günü bizde de bugn fazla kaçırmdm ama bu fazla kaçırmıcam anlamına gelmiyo tutamcam kendimi,ama hafta başı sıkı dur tatlım ii bi dyetle gelyorum...haftaya peçetelerle takip et beni çok ağlatcam seniiiiiii::::)))))

yok cnm ya, benim ne zamandır cnm istiyordu. komşular da getirmiyor diye söylendim üstelik :)
ama yarın ben de yapıyorum ve kaçırmayacağım allahın izniyle

8:20
1 çay b light süt içine 1 çay k kahve

9:30
yarım kase karışık meyveli special k

11:00
mandalina
hurma

13:00
5 k patlıcan+kabak yemeği
2 k light yoğurt
salata (marul, roka, mayd.)
1.5 d tam buğ ekm

13:30
2 b çay (2.5 gr esmer şeker)

16:00
1 çay b leblebi
2 adet ceviz

18:00
yoğurtlu kabak (zeytinyağında 1 kabak kavurdum içine de 4 k light yoğurt)
3 k tavuklu şehriye çorbası
1 d tam buğ ekm
1 k pirinç pilavı

18:40
yeşil çay+ nane+ limon
2 bardak çay (2.5 gr esmer şeker)

hiç sorma bende 2 gündür aşure zedelerdenim :) bitse de kurtulsam yoksa olmucak böyle. 2 gündür adam akıllı sporu da saldım. tartıdan uzak duruyorum bakalım şimdilik :)

sabah 12:00
2 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
8 zeytin
açık çay

16:00
5li form çayı
3 adet kuru kayısı

17:30
çorba
5 yemek kaşığı menemen
balık
1 dilim ekmek

az önce de 50 mekik 20 dk da diğer hareketleri yaptım.

saat 21:30 gbi de
1 çay bardağı yoğurt ve 2 mandalina yicem.

bu arada şimdiye kadar da 2 lt su içtim. yatana kadar en az 2,5 ltre olur inş o :)

kızlar uğrayamadım bugün haftasonları zor oluyor eşim erken geldi bugün
öff bu diyet işi tamamen tek başına yapılıyor ne misafir kabul ediceksin ne de bi yere gideceksin arkadaş, ee tabi bir de eşin yemek seçmicek!!! bugün börek yaptım 3dilim yedim nasıl moralim bozuldu sonradan anlatamam. bu hafta biraz yoğun geçecek
pazartesi arkadaşa gidicem, perşembe günü annem sülaleyi topluyor aşureydi hamur işleriydi:18: allahtan aşureyi sevmiyorum
rütbemde 22kasıma kadar 61ol yazmıştım 1ay önce. bu hafta 1.300vermeliyim o yüzden yürüyüşlerimi artırmalıyım

yazdıklarınızı ilk fırsatta okucam kızlar, kardeşlerimle film keyfi yapıcaz birazdan

bugün yediklerim (not düşmemiştim defterime aklımda ne varsa yazayım)

sabah 9:30
1dilim tam buğday ekmek, 1dilim daha üzerine saralle sürülmüş ekmek, omlet, peynir, zeytin

öğle 14:00 1dilim ince peynirli börek, şekerli türk kahvesi, 2kuru incir, 2ceviz

ara 16:30 1paket N**** (Siyahi):18::18: (kızıma diye açmıştım 2tane yedi gerisinde gözüm kaldı)

akşam 17:30 2kıymalı börek

ara 18:00 sade türk kahvesi, 2paket eti panda minik çikolata:18::18:

bütün bunların üstüne en son olarak maden suyu içtim

onca yedim yedim sonra yedimde noldu dedim yarın daha dikkatli olmalıyım

Son düzenleme:
Tam 1 ay 2 günüm var 4.5 kilo vermek için..su spor az yeme maratonu başlasın inşallah artık diyet ilhamım geldi çok şükür...

merhaba kızlar... Nasılsınız. Ben umutluyum içim huzurlu kilo vermek istiyor...
Neyse gelelim yediklerime.
Cmtsi
Sabah kahvaltım aynıydı.
Sonra yola çıktık memlekete gittik.ara yok tabi.
Öğle 1takak sulu köfte ve 1kase aşure haa bide 1dilim börek.
Ara 1 brdk çay 1çubuk
Akşam balık
Ara 4 bardak çay ve 1kase daha asure.

Pazar sabah
3dilim börek 1kupa çay ve peynir 1tatlı kaşığı bal.
Ara yok araç kullanmayı öğreniyorum çalışma yaptık yiyemedim.
Öğle yok
Ara yok çünkü yoldaydık memleketten döndük bu arada memleket 1saat yani :))
Akşam makarna 1tabak ve aşure
Şimdi de çay demledim içicem. Buyrun hep beraber içeriz çayı.
Kızlar birde geçmişi çok okuyamıyorum netim sınırlı demiştim lütfen ihmal ettiğimi düşünmeyin.

kara listedesin ve hala akıl almayarak abır cubura mı yöneldin? haftaya o kara liste denen şey olmasın dikkat edelim.

Tam 1 ay 2 günüm var 4.5 kilo vermek için..su spor az yeme maratonu başlasın inşallah artık diyet ilhamım geldi çok şükür...

hadi elifeyza dişleri sıkmak lazım!!! bende rütbemi cuma günü değişicem 61olursam inşallah

ahh şu haftasonu kaçamakları yok muuu:18: bende sendenim dün börek yedim vicdanım rahat bırakmadı sonra. yarından itibaren biraz dikkat edelim yediklerimize

kızlar bugün yediklerimi yazmıyım hafta sonu abartmamak kaydıyla menü bildirimi yapmak mecbur olmasın. çünkü kocaydı çocuklardı insanın vakti olmuyor hafta sonu. bugün dikkatliydim ben çok şükür. birazdan ızgara köte ve 1dilim ince ekmek yicem.

yarın hepinizi enerjik göreyimmmmm sporlarınızı ve yürüyüşlerinizi eksik etmeyin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…