Kızlar ben 1.75 boyundaym ve 3 haftaya kadar 101 kiloydum sindi 97 kiloyum hedef 70 çabalıyorm yesil cay içiyorum evliyim bi kizim var o yüzden yürüyüş yapamıyorum ama vericem kilolari kararliyim yardimci olalim bitbirimizee
hoşgeldin aramıza inşallah hepimiz birbirimiz için faydalı oluruz. ama şunu belirtmeliyimki 2aydır aramıza yeni katılanlar 2gün yazıp habersizce çıkıyor ve kurallara uyulmuyor artık bunu her gelene tekrar edicem. tartılma günleri cuma günüdür ve saat 1e kadar bildirim yapmış olunuz lütfen.
biraz kurallı bir karşılama oldu ama gerçekten üzülüyorum bu duruma. kendini tanıt bakalım? diyete başlangıç tarih? yaş?
Kızlar yeniden merhaba :80::80:
Biz 15Mart 2013 gibi bir diyet girişimine başladık 70li kilolardan 60lı kilolara indik ve yaklaşık 6-10 kilo arası verenlerimiz oldu.
Eski topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/607061-sevgili-gunluk-70-kgile-baslayalim.html
Arasıra kaçamaklar yaptık 1hafta diyeti tamamen bıraktığımız oldu ama tekrar toparlandık kaldığımız yerden devam ettik. Temmuz ayı girdiği gibi hepimizin diyeti bitti. Ramazan geldi diye saldık kendimizi sonra tatildi vs.. başladığımız kiloya geri dönmüş olduk.Ama yılmadık yıkılmadık tekrar başladık!!!
16Eylül Pazartesi günü sayfamızda toplanacağız. Cuma günleri tartılma günümüz
Yarın herkes kendi bilgilerini, kilosunu, yaşını, hakkında ne yazmak istiyorsa paylaşabilir.
2-3 ayda ideal kilomuza dönmüş olmamız lazım
Kızlar artık her hafta kilo çizelgemizi ilk sayfada yenileyeceğim, buradan takip edebilirsiniz
O yüzden cuma günleri geciktirmeden kilo bildirimlerinizi yapmış olunuz lütfen!!!
günaydın sevgili topiğim ruh halim tam düzelmese de kendime gelmeye çalışıyorum kafam allak bullak bu yüzden abur cubura yöneldim bikaç gündür ama bugünden itibaren tekrar kesiyorum abur cuburu.
AYSUN cum bütün dualarım seninle uyku probleminiz en kısa zamanda yoluna girer inş.
GÜLER cim yeni kuralların çok iyi olmuş böylelikle daha iyi kilo verebiliriz.
KATE cim canım rakibem haftasonu bizde aşure pişiriyoruz halim duman yemeden duramam ama inş. abartmam.
KARA LİSTEDEYİM offff çok farklı bir duygu
Buralarda değilsem bil ki kaçamaklardayım canım benm...aşuuurreee günü bizde de bugn fazla kaçırmdm ama bu fazla kaçırmıcam anlamına gelmiyo tutamcam kendimi,ama hafta başı sıkı dur tatlım ii bi dyetle gelyorum...haftaya peçetelerle takip et beni çok ağlatcam seniiiiiii::::)))))benim rakibem nerelerde yahu? kuzummm nerdesin
Babasininkelebe kusura bakma canım niye iyi kilo veremediğimi anlatmak için yazdım canın çekmiş:-( AERO afiyet olsun canım az yemekle iyi yapmışsin. AYSUN bilmiyordum canım oğlun için bende dua edicem kendimce tavsiyelerde bulunmak istemiştim kusura bakma düzelir inşallah uykuları en kısa sürede.
Buralarda değilsem bil ki kaçamaklardayım canım benm...aşuuurreee günü bizde de bugn fazla kaçırmdm ama bu fazla kaçırmıcam anlamına gelmiyo tutamcam kendimi,ama hafta başı sıkı dur tatlım ii bi dyetle gelyorum...haftaya peçetelerle takip et beni çok ağlatcam seniiiiiii::::)))))
günaydın sevgili topiğim ruh halim tam düzelmese de kendime gelmeye çalışıyorum kafam allak bullak bu yüzden abur cubura yöneldim bikaç gündür ama bugünden itibaren tekrar kesiyorum abur cuburu.
GÜLER cim yeni kuralların çok iyi olmuş böylelikle daha iyi kilo verebiliriz.
KARA LİSTEDEYİM offff çok farklı bir duygu
Tam 1 ay 2 günüm var 4.5 kilo vermek için..su spor az yeme maratonu başlasın inşallah artık diyet ilhamım geldi çok şükür...
merhaba kızlar... Nasılsınız. Ben umutluyum içim huzurlu kilo vermek istiyor...
Neyse gelelim yediklerime.
Cmtsi
Sabah kahvaltım aynıydı.
Sonra yola çıktık memlekete gittik.ara yok tabi.
Öğle 1takak sulu köfte ve 1kase aşure haa bide 1dilim börek.
Ara 1 brdk çay 1çubuk
Akşam balık
Ara 4 bardak çay ve 1kase daha asure.
Pazar sabah
3dilim börek 1kupa çay ve peynir 1tatlı kaşığı bal.
Ara yok araç kullanmayı öğreniyorum çalışma yaptık yiyemedim.
Öğle yok
Ara yok çünkü yoldaydık memleketten döndük bu arada memleket 1saat yani :))
Akşam makarna 1tabak ve aşure
Şimdi de çay demledim içicem. Buyrun hep beraber içeriz çayı.
Kızlar birde geçmişi çok okuyamıyorum netim sınırlı demiştim lütfen ihmal ettiğimi düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?