evli olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
eşimle evlenmeden önce (sevgiliyken, nişanlıyken) ve evlendikten sonra ilk yıllarımız çok güzel geçti.birbirimizi çok seviyorduk. bir gün bunları buraya yazacağımızı söyleseler kahkahalarla gülerdim.
allah başımızdan eksik etmesin kızımız olana kadar ona baktığımda içim titrerdi. ellerini tuttuğumda ona sarıldığımda içimden ılık ılık bir şeyler akardı. bakmaya kıyamazdım aynı zamanda doyamazdım da. buna benzer bi sürü şey. işten geleceği zamanlar yolunu gözler, gelir gelmez (uyuyor dahi olsam uyanırdım) boynuna sarılır hoş geldin cnm derdim ve yine o his, işe gideceği zaman yolcu ederdim. ne zaman ki kızımız doğdu (pko liyim ve kızımızı 1.5 yıl bekledik) bu tür hisler kaybolmaya başladı.
geceleri uyanan ve saatlerce emmek isteyen bi masum. ona bakmaktan, geceleri uyuyamamaktan artık eşimi işe yollayamaz, onu kapıda karşılayamaz olmuştum. kızım öyle çok emerdi ki halsim düşerdim artık. mama takviyesi yapalım dedik almadı. birbirimize zaman ayıramaz olduk, her şey kızımız içindi. o bize muhtaçtı, gurbetteyiz, aileler gelip başımızda bile zorla kaldı. birbirine o kadar bağlı birbirini o kadar seven çift iken bi yumurcak geldi, bütün sevgi ona. elbette ki çocuk sevgisi ile eş sevgisi farklı şeyler. ama eşim artık o hislerinin olmadığını, yine o şekilde hisler yaşamak istediğini söyledi.
devam edecektim ama eşim uyandı kahvaltı hazırlamam gerek
bana yardım edin.
o hisler sizde devam ediyor mu
​Güler be boylarımız nerdeyse aynı aramızda 10 kilodan fazla var nolcak benm halim 44 bazen 46 gynyorum...
canım bizde tam 5yıllık evliyiz ve bizde de tam tersi oluyor. 4yaşında kızım, bazen kızımı ihmal ettiğimi düşünüyorum. onu erkenden yatırıp eşimle vakit geçiriyorum. hatta kızım geçen gün kıskandı babasına çay verirsen buyur hayatım dedim ona niye bişey vermiyomuşum niye babasının çoraplarını giydiriyormuşum. kardeşi olsa yandık. bugün adem güneşin kitaplarını aldım ilk işim onları okumak. daha da bilinçli büyütmek istiyorum çocuğumu.
gelelim senin konuna evet aşk başta oluyor sonraya saygı ve sevgi kalıyor. ama bizde aşk bitmedi içim titrer aynı anlattığın ilk yıllar gibi hala devam ediyor hatta dahada fazlası. ona küçük süprizler hazırlayabilirsin maddi anlamda değil. ben bazen sabahları kahvaltı hazırlayamıyorum ve lavoba aynasına, evin kapısına falan notlar yazarım. hoş benimki odun anlamıyor ama olsun. arasıra msjlar atarım sevgi sözleri ya da özel msjlar atarım küçük heyecanlar bunlar. o yokken daha çok kızınla ilgilensen? kaç yaşında kızın?
ya ne bileyim elmayı bile kalp şeklinde doğrayabilirsin kendin evde bi makyaj yapıp bakımlı olaiblirsin. güzel sözler söyle gece romantik olun ilk adımı sen at mesela.
inan o hisleri yaşamak çok güzel ve eşinin bunu sana açık açık söylemesi çok güzel bence.
babasininkelebee çok kötü bi durum yokluğunda boş durmamış gibi ama dediğin gibi ihmallerah şu erkek milleti yok mu sen ona bir ömrünü adıyosun o sana layık bile kalamıyor. senin önce yapman gereken özgüvenin yerinde olsun eşine karşı asla ezik olma her zaman güçlü görsün seni ve evliliğini kurtarmak için birlikte ne yapmanız gerektiğini konuşun. inşallah düzelir her şey. kaç yaş var eşinle aranda? ünv yılları dediğine göre yaşıtmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?