18 kasım pazartesi SAAT 09:00 1 dilim kömbe SAAT 11:00 1 elma SAAT 13:00 1 kase aşure SAAT 17:00 7-8 adet çiğ köfte+1 bardak ayran SAAT 19:00 1 tabak yoğurtlu karnıbahar+ salata SAAT 20:30 1 porsiyon meyve su pek içemedim 1 litre toplamda yatarken yaptığım hata bir avuç çikolatalı leblebi ​adigegupse ya liste şeklini ne güzel yapıyosn ben bi türlü beceremdm......
alemsinlisteni okumaya başladım sandım ki polis raporu
18 kasım pazartesi......saat 09:00 suları
(kızmadın değilmi) :18:
Canım durumuna üzüldüm. Kendini suçlu hissetme benim 2çocuğum var beraber çayimizi zar zor içiyoruz birisi acikir birisinin tuvaleti gelir oynamak isterler evlat diye dünyaya getirdiysek tabiki öncelik onlar olacak şikayet babında söylemedim tabiki eski heyecan olmuyor hala kocama aşığım çok seviyorum oda öyle diyor en basit örnek elini ilk tuttuğumda o kadar çok heyecanlanmistimki bayılacak gibi olmuştum ama şimdi tuttuğumda aynı heyecan yokbu sevmediğim anlamına gelmiyor allah ayırmasin çocuklarım eşim benim herşeyim. Sormuşsun ya sizde aynı heyecan devam ediyormu diye bana göre ilk günkü gibi heyecan olması imkansız tabi herkesin kendi düşüncesi. Birde erkek milletini pek yanlız bırakmaya gelmez senin gibi eşime güveniyorum ama yanlız bırakıp bir hafta bile bi yerde kalmam 5yılda bir yada 2gece ayrı kalmışizdir. Esinde fırsattan istifade yararlanmis aynı şeyi sen yapsan ne yapardı acaba? Yapacak olan koynundayken bile mesajlasir haberimiz bile olmaz ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.
günaydın kızlar.
kelebekçim ilk mesajını okuduğumda eyvah bir şey yapmış telafiye uğraşıyor bu adam dedim,gerçekten öyleymiş.
yenilir yutulur bir şey değil yaptığı ama madem sünger çekip devam ettiniz,asıl kendini affettirip,eskiyi canlandırmaya çalışması gereken kişi eşin bence.bir kadının gururuyla oynayıp ondan aşk beklemek çok ergence bir davranış sanki.neyse ben feminist bir insanımdır daha fazla yazmayayım.
ilgisiz kaldım yaptım diye bir şey yok kızlar,evliliğiniz de kocanız da bebek değil,sürekli sizin beslemeniz gerekmeyen,karşılıklı anlayış ve destekle yürütülmesi gereken bir kurum.herkes yerini ve sorumluluklarını bilmek zorunda.kim olursa olsun kendinizden fazla sevip,değer verirseniz muhakkak üzülürsünüz.buna çocuklarınız da dahil.önce kendinizi seveceksiniz,önemseyeceksiniz,ben neler istiyorum hayattan diye beklentilerinizin adını koyacaksınız.sonra diğer sevdikleriniz için çabalayacaksınız.mutlu olmayan bir insan kimseyi mutlu edemez.
günaydın kızlar
haftasonu ben var coşmak:18: toto var kocaman olmak
bütün haftasonu temizlik yaptım kapı cam perde falan burda kaloriferler erken yandığından her yer is olmuştu oğlum astım hastası olunca çok dikkatli olmam gerekiyor. iş yeri okadar yoğun ki anlatamam pek fırsat bulup yazamıyorum.
bunca stres içinde regl oldum oda + gösteriyor . neyse kızlar bahane çok ama yapacak tekşey hareket
işe yürüyerek gidip gelmeye çalışıyorum.akşam lesli ile yürüdüm . bakalım cuma günü ne olacak
yazdıklarını okudukça üzüldüm birazda kızdım. maalesef sadece senin eşine has bir şey değil. bu tip şeyler ya biz hamileyken yada lohusayken başımıza geliyor.erkeklere kızıyorum ama bizim hemcinslerimiz yok ya çoğunun ar damarı çatlamış. evli erkeklerle görüşmek moda akımı oldu sanki.çevremde okadar çok duyar oldumki yok internetten yok telefondan.
sakın suçu kendinde bulma kendini yetersz görme yazdıklarından çabalamandan bunu çıkardım.sen daha ne yapacaksın aslanlar gibi bir evlat vermişsin onu büyütmeye çalışırken eşinin heyecan duyamıyorum demesi bana bencilce geldi.
evet eşimin elini ilk tuttuğumda heyecandan ölecektim ama şimdi 11 sene olmuş aynı heyecanı duymuyorum ama kocamı daha çok seviyorum daha çok özlüyorum .çünkü çok şey yaşadık paylaştık.2 tane evlat yetiştiriyoruz beraber .
evliliğin ilk 5 yılı baya tehlike ve sorunlarla dolu maalesef insanların aklı kayabiliyor. senin elin daima üzerinde olsun ama kendini sakın ama sakın suçlu veya yetersiz görme
günaydın kızlar
haftasonu ben var coşmak:18: toto var kocaman olmak
bütün haftasonu temizlik yaptım kapı cam perde falan burda kaloriferler erken yandığından her yer is olmuştu oğlum astım hastası olunca çok dikkatli olmam gerekiyor. iş yeri okadar yoğun ki anlatamam pek fırsat bulup yazamıyorum.
bunca stres içinde regl oldum oda + gösteriyor . neyse kızlar bahane çok ama yapacak tekşey hareket
işe yürüyerek gidip gelmeye çalışıyorum.akşam lesli ile yürüdüm . bakalım cuma günü ne olacak
2 gündür istikrarla devam ediyorum bakalm...özellikle gece kalkıp illa bişeyler yerdm ama yapmıyorum 2 gündür..insann midesi haifliyo cidden ya aslında diyet yapmayı çok seviyorum ben saatli yemeyi....yoksa gün içinde elime ne geçse ağzma atıyorm valla...bi tek spor yapmıyorum üşengeçlik yapımda var yaa...kondsyon bisikletine bineyim bariii spor hanem boş kalmasın..
diyet zamanı mümkün oldukça hamur işi yapmam ama annem yapıp gnderince mecbur yiyorum...yne gndermiş kömbe ve dereotlu poğaça ne tesadüf senn cann çekmiş yakın olsa bi tanecikkk verirdm sana....normalde şimdiye tozu bile kalmazdı valla ama tutuyorum kendmi yaşassııınnn......
ayyy içime mi doğmu nee. keşke yakın olaydıkta 1tane verseydin yapmak zorunda kalmazdım:18::18: bu nasıl bir can çekmesi
bende kömbeyi ilk defa osmaniye de yemiştim gerçekten çok güzel
benim kendi annem üst katımda oturuyor vew sürekli bişeyler oluyor zorla tutuyorum kendimi ama hesapta olmayan zamanlarda oluyor.
kızzz osmaniyede ne işin vardı bakemm benim eşin osmaniyeli de duyunca irkildim birden
çorbaya gelince
1 ölçü( sana kalmış ister 1 kase ister 1 sb) yeşil mercimek
1 ölçü kırmızı mercimek
soğan sarmısak evde yeşillik ne varsa nane maydanoz falan
evde bulunan sebzelerden havuç kabak gibi birer tane koy tencereye doldur su kaynat 1 yk zeytin yağı sevdiğin baharatlar kaynat blendırdan geçir acıktıkça iç olay bu
anamm benimde eşim osmaniyeli. bursada yaşıyoruz onun tarafı hep orda bayramlarda gidiyoduk her sene. şimdi küsüm o tarafla gidemem bi daha da. neresinden kız osmaniyenin. eşim tarafı bahçe li. ama kaynanam falan hem bursada kalıyo hem osmaniye merkezde
dur yazma:18: azdaha tarif etsen akraba çıkacaklar
benimkiler bahçeli arıcaklı benim kaynantör osmaniyede bizde arada sırada giderdik ama artık gitmiyoruzbenim yüzümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?