Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

18 kasım pazartesi SAAT 09:00 1 dilim kömbe SAAT 11:00 1 elma SAAT 13:00 1 kase aşure SAAT 17:00 7-8 adet çiğ köfte+1 bardak ayran SAAT 19:00 1 tabak yoğurtlu karnıbahar+ salata SAAT 20:30 1 porsiyon meyve su pek içemedim 1 litre toplamda yatarken yaptığım hata bir avuç çikolatalı leblebi ​adigegupse ya liste şeklini ne güzel yapıyosn ben bi türlü beceremdm......

yazdıklarını okudukça üzüldüm birazda kızdım. maalesef sadece senin eşine has bir şey değil. bu tip şeyler ya biz hamileyken yada lohusayken başımıza geliyor.erkeklere kızıyorum ama bizim hemcinslerimiz yok ya çoğunun ar damarı çatlamış. evli erkeklerle görüşmek moda akımı oldu sanki.çevremde okadar çok duyar oldumki yok internetten yok telefondan.
sakın suçu kendinde bulma kendini yetersiz görme yazdıklarından çabalamandan bunu çıkardım.sen daha ne yapacaksın aslanlar gibi bir evlat vermişsin onu büyütmeye çalışırken eşinin heyecan duyamıyorum demesi bana bencilce geldi.
evet eşimin elini ilk tuttuğumda heyecandan ölecektim ama şimdi 11 sene olmuş aynı heyecanı duymuyorum ama kocamı daha çok seviyorum daha çok özlüyorum .çünkü çok şey yaşadık paylaştık.2 tane evlat yetiştiriyoruz beraber .
evliliğin ilk 5 yılı baya tehlike ve sorunlarla dolu maalesef insanların aklı kayabiliyor. senin elin daima üzerinde olsun ama kendini sakın ama sakın suçlu veya yetersiz görme

alemsin listeni okumaya başladım sandım ki polis raporu
18 kasım pazartesi......saat 09:00 suları
(kızmadın değilmi) :18:

alemsin listeni okumaya başladım sandım ki polis raporu
18 kasım pazartesi......saat 09:00 suları
(kızmadın değilmi) :18:

yokk yaa çok güldüm hatta.....artık kendmi tutuklcam napıyım tutamıyorm boğazımı.....valla liste işini bi türlü beceremedm napıyım böle yazdım.....

kızlar dün diyetisyene gittim.
Kilom 79.9 çıktı. Çok yoğun bir okul maratonundan sonra gittim yorgundum ama cesaretlendim.
Boyumu 1.63 ölçtü ideal kilomun 59-66 arası olduğunu söyledi.ocak ayı snuna kadar kilo vermek istiyorum 65 ooabilir miyim dedim çok sıkı uyarsan dediklerime ve listene yaklaşırız dedi.
Spor haftada 3gün 30dk. Yeter şimdilik dedi.
Gelelim yediklerime ayrıca yazmam için liste verdi her ne yersen yaz dedi.
18kasım
Sabah kahvaltım aynı

Ara 1brd çay

Öğle 1tabak yoğurtlu tarçımlı elma ve kuru üzüm

Ara 1brk çay

Akşam
8kaşık karnıbahar
3kaşık yoğurt
2kaşık bulgur pilavı
1dilim kepek ekmeği
1 büyük kase salata

Ara
2kayısı 2galeta 1brd çay

19kasım
Sabah kahvaltım aynı yine...
Sonralarını da yedikçe yazarım

günaydın arkadaşlar dün sizleri takip ettim ama yazmadım bişey üstümde bir ağırlık var adette oluyorum onunda etkisi var sanırım yediklerime dikkat ediyorum ama dün akşam pizza yedim.Kafamı bir türlü toparlayamıyorum adetim biter bitmez kadın doğuma gidip tekrar bi muayene olacam Allahım herşeyin hayırlısını versin.

selam kızlar
nasıl acıktım anlatamam
kendime metobolizma çorbası pişirdim onu içeceğim . eee o yediğin kase kase aşureler gün gelir böyle tırmalar
ben kaçar bacılar

arkadaşlar siz ne yazarsanız yazın (her cvp için herkese ayrı ayrı tşk ederim) sonuçta bizi tanımıyorsunuz bien de yazdıklarımdan derdimi ne kadar anlatmış olabilirim ki...ama bize uyan en güzel cvp bu olmuş. çok tşk ederim
eşiyle bu heyecanı taze tutanları da ayrıca tebrik ederim. evet eşim evli bi kadınla konuşmuş ama o kadar fazlası yok. olsaydı hala yanında olmazdım. o hisleri ben de hissetmiyorum ama onu çok seviyorum. eminim o da beni seviyor. biz neler atlattık birlikte, bu zor zamanlar da geçecek allahın izniyle. kızımızı bırakabileceğimiz hiç bir yer yok. allah başımızdan eksik etmesin. insanın biraz eşiyle baş başa kalması gerek. eşimin işinden dolayı gurbetteyiz.

aero harbiden feministmissin ya.

sevgili rakibem hic gulecek halim yoktu ya

evet lohusayken uzaklastigini hissetmistim ama yok oyle bir sey demisti esim.

2 gündür istikrarla devam ediyorum bakalm...özellikle gece kalkıp illa bişeyler yerdm ama yapmıyorum 2 gündür..insann midesi haifliyo cidden ya aslında diyet yapmayı çok seviyorum ben saatli yemeyi....yoksa gün içinde elime ne geçse ağzma atıyorm valla...bi tek spor yapmıyorum üşengeçlik yapımda var yaa...kondsyon bisikletine bineyim bariii spor hanem boş kalmasın..

Son düzenleme:
Kizlar Süpersiniz bende basaricam sporsuz diyet yapıyorum maalesef bi kizim var demistjm zaten o yüzden yürüyüş yapamıyorum havalar cok soguk çünkü ama kendimi tutuyorum az yiyorum subata kadar en az 10 kilo vermis olmam lazim daha fazlaa olsaa fena olmaz haniiii

sen bi alemsin yakar
o metobolizma çorbasının tarifini yaz bakalım gizli kalmasın

evet bana da öyle geliyor diyet yapmak bi maroton gibi çok zevkli
ama canım dereotlu poğaça çekti napıcam şimdii:18::18::18:

Son düzenleme:
saat 13:00da kahvaltı yaptım uyudukça uyudum saatten haberim bile olmadı bir de bi kırıklık var her yerim ağrıyor reglim yaklaştı ne güzel bugün sayfamız hareketlii dünün aksine

diyet zamanı mümkün oldukça hamur işi yapmam ama annem yapıp gnderince mecbur yiyorum...yne gndermiş kömbe ve dereotlu poğaça ne tesadüf senn cann çekmiş yakın olsa bi tanecikkk verirdm sana....normalde şimdiye tozu bile kalmazdı valla ama tutuyorum kendmi yaşassııınnn......

ayyy içime mi doğmu nee. keşke yakın olaydıkta 1tane verseydin yapmak zorunda kalmazdım:18::18: bu nasıl bir can çekmesi
bende kömbeyi ilk defa osmaniye de yemiştim gerçekten çok güzel

benim kendi annem üst katımda oturuyor vew sürekli bişeyler oluyor zorla tutuyorum kendimi ama hesapta olmayan zamanlarda oluyor.

Son düzenleme:

kızzz osmaniyede ne işin vardı bakemm benim eşin osmaniyeli de duyunca irkildim birden

kızzz osmaniyede ne işin vardı bakemm benim eşin osmaniyeli de duyunca irkildim birden

anamm benimde eşim osmaniyeli. bursada yaşıyoruz onun tarafı hep orda bayramlarda gidiyoduk her sene. şimdi küsüm o tarafla gidemem bi daha da. neresinden kız osmaniyenin. eşim tarafı bahçe li. ama kaynanam falan hem bursada kalıyo hem osmaniye merkezde

çorbaya gelince
1 ölçü( sana kalmış ister 1 kase ister 1 sb) yeşil mercimek
1 ölçü kırmızı mercimek
soğan sarmısak evde yeşillik ne varsa nane maydanoz falan
evde bulunan sebzelerden havuç kabak gibi birer tane koy tencereye doldur su kaynat 1 yk zeytin yağı sevdiğin baharatlar kaynat blendırdan geçir acıktıkça iç olay bu

bildiğim sebzeli mercimek çorbası meto çalıştırıyor ha. daha sık yapmak gerek.

dur yazma:18: azdaha tarif etsen akraba çıkacaklar
benimkiler bahçeli arıcaklı benim kaynantör osmaniyede bizde arada sırada giderdik ama artık gitmiyoruz benim yüzümden

dur yazma:18: azdaha tarif etsen akraba çıkacaklar
benimkiler bahçeli arıcaklı benim kaynantör osmaniyede bizde arada sırada giderdik ama artık gitmiyoruz benim yüzümden

tamam tamam dahasını yazmam ohh be rahatlık var değil mi gitmemekle? her bayram aynı stresi yaşardım çok şükür bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…