tamam tamam dahasını yazmamohh be rahatlık var değil mi gitmemekle? her bayram aynı stresi yaşardım çok şükür bitti.
18 kasım pazartesi SAAT 09:00 1 dilim kömbe SAAT 11:00 1 elma SAAT 13:00 1 kase aşure SAAT 17:00 7-8 adet çiğ köfte+1 bardak ayran SAAT 19:00 1 tabak yoğurtlu karnıbahar+ salata SAAT 20:30 1 porsiyon meyve su pek içemedim 1 litre toplamda yatarken yaptığım hata bir avuç çikolatalı leblebi ​adigegupse ya liste şeklini ne güzel yapıyosn ben bi türlü beceremdm......
bi tarif et zahmet olazsa rakibemmm....bu arada nası gdiyo dyet bakim cozuttun mu yoksa kız uğramıyon sanki pek.....niye be kuzum neden beceremeyesin ki :)
bi tarif et zahmet olazsa rakibemmm....bu arada nası gdiyo dyet bakim cozuttun mu yoksa kız uğramıyon sanki pek.....
artık yediklerimi tek tek deftere yazıyorum içtiğim suyu bile ama 2 eksğim var birincisi spor yapmıyorum ikincisi de suyu en fazla 2 -3 bardak anca içiyorum...
sabah
yarım çörekten tost
5-6 adet zeytin
çay
ara:2 tane susamlı küçük kurabiye
öğle
3 y.k bulgur pilavı
1 kepçe bezelye
3 y.k yoğurt
akşama doğum gününe davetliyim az yemeye çalışıp sporumu yapmaya çalışacağım dibe vurdum iyice rakibem nerelerdesin
artık yediklerimi tek tek deftere yazıyorum içtiğim suyu bile ama 2 eksğim var birincisi spor yapmıyorum ikincisi de suyu en fazla 2 -3 bardak anca içiyorum...
int kotamı bu ay nasıl olduysa dibe vurdurmuşum o yuzden biraz az giriyorum ama hafta sonu bilinçli yazmadm yazılcak bir tarafı yoktu çünkü yedikçe yedmkendim çoştum bari szlerin kanına girmeyeyim dedm. haftaya +500le basladm yani
dün sporumu yapabildim çok şükür ama bugn yapamadm annem dısarda bnde evde tamirat olacak usta bekliyorum ha geldi ha gelicek diye. bn biliyorum tam başlarım zil çalar
hem sen o kdr suyla nasıl duruyorsun kızzz. valla ben yanımda yarım litrelik şişelerden tasıyorum hm böylelikle daha çok tüketiyorum. canım o an birşey istesn hemen ilk gözüme o çarptıgı için ona sarılıyorum. böylece kaçamakta yapmamış oluyorum. birde bu araa nedense çok aşırı susuyorum. sende yanında şişeyle su bulundrursan daha çok tüketrsin
Burdayım canım burdayım merak etme bende dibe vurdum:-( hafta sonu misafirliğe gittim pasta falanda vardı yedim 1ince dilim asurede pazar bitti +yla başladım bende aman bıktım bende ya
bıkmak yok canım o kilolar gidecek bu hafta dişimizi sıkalım ve birlikte 1 kg vermeye çalışalım sporsuz olmuyo sporumuzu da yapalım ben hiç bişey yapamazsam evde ip atlıyorum
evet gidecek bu kilolar inşallah. sporsuz eksik oluyor bayadır ip atlamadım bende. aslında günlük bi sayı verelim herkes ip atlasın mesela ilk hafta günlük 100 atlama yapalım, çalışanlar yapamaz ama onlarda yürüyüşlerini artırsın işe yürüyerek gidin
ne dersiniz günlük 100 ip atlama mecburrrr!!!!!!!!! ve akşamları menü bildiriminin yanında yazalım
canım listeyi alt alta getirmek için enter tuşuna basman yeterli yani Ü harfiyle ; olduğu tuşun yanındabu günkü menüm.....SAAT 09:00 2 dilim kömbe SAAT 11:00 1 küçük elma+1 küçük mandalna SAAT 13:00 1 kase aşure SAAT 14:30 çeyrek simit SAAT 18:30 2 kaseye yakın yoğurt çorbası+1 tabak mantarlı patatesli kaşarlı yemek+4,5 kaşık yoğurt+salata su hala 2 bardakta yaa off sporda yok GÜLERCİM müthiş düşünmüşsün bu cumaya kadar 100 ip atlamam şart....patron sensn her hafta artır istersen sayıyı....yaa şu listeyi niye alt alta yazamıyorum....YAKAR yne polis ifadesi gibi oldu listem dmi :))
kızzz osmaniyede ne işin vardı bakemm benim eşin osmaniyeli de duyunca irkildim birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?