Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

tamam tamam dahasını yazmam ohh be rahatlık var değil mi gitmemekle? her bayram aynı stresi yaşardım çok şükür bitti.

sormaya onca yolu teper gidersin sanki çok kıymet bileceklermiş gibi daha yorgunluğunu atmadan başlar laf sokmaya çocuklara kızmaya yok şunu ellmeyin yok dokunmayın o odaya girmeyin. ben sinirden yay gibi gerilirim çoğu zaman dayanmaz bende laf sayardım yani bayram seyran ben sinir krizleri içinde geçirirdim. oda yetmezmiş gibi yola çıkarken bende geleceğim der sanki kendine bayılan var gelir 3 gün kalır sıkıldım evime gideceğim der paso hanımefendi ile uğraşdur.
şimdi küsüs ama dün gene eşime sitem etmiş bir sürü laf sokmuş o da bana karşı bir gergin bir tavırlı çokda tın dedim ben yatıyorum uğraşamam ne senle nede seni dolduranla diyip yattım
sabah hatasını anlamış olacak ki erken kalkmış kahvaltı hazırlamış beni çağırıyor hah öyle imana gel dedim(tabi içimden)
ne kadar gitmesemde kadın beni sinir edecek bir yol buluyor.

niye be kuzum neden beceremeyesin ki :)

çay içiyorum şeytan kulağına kurşun bugün iş yoğunluğu pek yoktu paso burdaydım.

smileeeeeeeee nerelerdesin yahu? kıskanıyorum ama herkesin rakibesi yanında
rakibem olduğunun bile haberin yoktur belkim

artık yediklerimi tek tek deftere yazıyorum içtiğim suyu bile ama 2 eksğim var birincisi spor yapmıyorum ikincisi de suyu en fazla 2 -3 bardak anca içiyorum...

bi tarif et zahmet olazsa rakibemmm....bu arada nası gdiyo dyet bakim cozuttun mu yoksa kız uğramıyon sanki pek.....

artık yediklerimi tek tek deftere yazıyorum içtiğim suyu bile ama 2 eksğim var birincisi spor yapmıyorum ikincisi de suyu en fazla 2 -3 bardak anca içiyorum...

int kotamı bu ay nasıl olduysa dibe vurdurmuşum o yuzden biraz az giriyorum ama hafta sonu bilinçli yazmadm yazılcak bir tarafı yoktu çünkü yedikçe yedm kendim çoştum bari szlerin kanına girmeyeyim dedm. haftaya +500le basladm yani
dün sporumu yapabildim çok şükür ama bugn yapamadm annem dısarda bnde evde tamirat olacak usta bekliyorum ha geldi ha gelicek diye. bn biliyorum tam başlarım zil çalar

hem sen o kdr suyla nasıl duruyorsun kızzz. valla ben yanımda yarım litrelik şişelerden tasıyorum hm böylelikle daha çok tüketiyorum. canım o an birşey istesn hemen ilk gözüme o çarptıgı için ona sarılıyorum. böylece kaçamakta yapmamış oluyorum. birde bu araa nedense çok aşırı susuyorum. sende yanında şişeyle su bulundrursan daha çok tüketrsin

sabah

yarım çörekten tost
5-6 adet zeytin
çay

ara:2 tane susamlı küçük kurabiye

öğle
3 y.k bulgur pilavı
1 kepçe bezelye
3 y.k yoğurt

akşama doğum gününe davetliyim az yemeye çalışıp sporumu yapmaya çalışacağım dibe vurdum iyice rakibem nerelerdesin

Burdayım canım burdayım merak etme bende dibe vurdum:-( hafta sonu misafirliğe gittim pasta falanda vardı yedim 1ince dilim asurede pazar bitti +yla başladım bende aman bıktım bende ya

bende öyle defter tutup içtiğim çaya suya kadar yazıyorum hatta bi örnek göstereyim sana her içtiğim 1bardak suda 1çizgi koyuyorum ve 10a tamamlıyorum geceye kadar. sabah ılıkı su içtiğimde çarpının üstüne 1çizgi koyuyorum

bir de bardakla bazen zor geliyor ama 1ltli şişeden içmesi daha kolay geliyor hemen bitiyor şişe. susuz kilo veremezsin

yaaa yediğiniz zaman utancınızdan yazamıyorsunuz değil mii herşeyden yiyebilirsiniz ama dozunda
gününüzü kararlayarak.

Son düzenleme:
Burdayım canım burdayım merak etme bende dibe vurdum:-( hafta sonu misafirliğe gittim pasta falanda vardı yedim 1ince dilim asurede pazar bitti +yla başladım bende aman bıktım bende ya

bıkmak yok canım o kilolar gidecek bu hafta dişimizi sıkalım ve birlikte 1 kg vermeye çalışalım sporsuz olmuyo sporumuzu da yapalım ben hiç bişey yapamazsam evde ip atlıyorum

bıkmak yok canım o kilolar gidecek bu hafta dişimizi sıkalım ve birlikte 1 kg vermeye çalışalım sporsuz olmuyo sporumuzu da yapalım ben hiç bişey yapamazsam evde ip atlıyorum

evet gidecek bu kilolar inşallah. sporsuz eksik oluyor bayadır ip atlamadım bende. aslında günlük bi sayı verelim herkes ip atlasın mesela ilk hafta günlük 100 atlama yapalım, çalışanlar yapamaz ama onlarda yürüyüşlerini artırsın işe yürüyerek gidin

ne dersiniz günlük 100 ip atlama mecburrrr!!!!!!!!! ve akşamları menü bildiriminin yanında yazalım

bana uyar canım neden olmasın hem hareket olmuş olur

Ben 100defa atladım bile on kilo verdiğim dönemde 500defa atlıyordum evim küçük büyük avize aldık onun yüzüne atlayamiyorum. Zar zor holde atladım. Bu arada akşam yemeğim 6da bitti yarın tartıda farkedecekmi:-/ cuma en önemlisi tabi

bu günkü menüm.....SAAT 09:00 2 dilim kömbe SAAT 11:00 1 küçük elma+1 küçük mandalna SAAT 13:00 1 kase aşure SAAT 14:30 çeyrek simit SAAT 18:30 2 kaseye yakın yoğurt çorbası+1 tabak mantarlı patatesli kaşarlı yemek+4,5 kaşık yoğurt+salata su hala 2 bardakta yaa off sporda yok GÜLERCİM müthiş düşünmüşsün bu cumaya kadar 100 ip atlamam şart....patron sensn her hafta artır istersen sayıyı....yaa şu listeyi niye alt alta yazamıyorum....YAKAR yne polis ifadesi gibi oldu listem dmi :))

canım listeyi alt alta getirmek için enter tuşuna basman yeterli yani Ü harfiyle ; olduğu tuşun yanında

Son düzenleme:
kızlar benimde rakibem var mı? merak ettim de
yoksa birkaç hafta sonra mı tayin edeceksiniz? :))

bugün sabah kahvaltımı yazmıştım standart zaten
1 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
veya
yeşillikler

ara 2 kuru kayısı

öğle
8 kaşık karnıbahar
3 kaşık yoğurt
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
salata (yağsız tuzsuz sadece elma sirkeli veya limonlu)

ara kocaman 1 avuç üzüm 1 sade Türk kahvesi

akşam
8 kaşık patates yemeği
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
yoğurt salata

ara 1 galeta ve 2 kayısı düşünüyorum 1 bardak çayla gerçi saatte 10'a geliyor.

suyu 2 litreye tamamlamak üzereyim.
herkese sevgiler...

Sizin yorumlarınızı okurken acayıp gaza geldim son 2 dilim kıymalı böregi keşke yemeseydim bin pişman oldum bu yazıları okurken hemen diyete başlamam lazım offff kızlar iştagım baya açılmış frenlemem lazım kendi

kızzz osmaniyede ne işin vardı bakemm benim eşin osmaniyeli de duyunca irkildim birden

rakibem ben de eşim de osmaniyeliyiz
ben yazmıyorum diye kaçamak yaptığımı düşünme sakın. bugün antepli arkadaşlara yemeğe gittik.
bi tane lahmacun
maydanoz
çeyrek limon
bi tabak da yuvalama yedim
ona göre. iki gündür aşure yiyordum 2.5 kase
ben hiç tartılmıyorum sürpriz olacak verdim mi veremedim mi bakalım

su en büyük eksik

sabah 11:30

1 dilim kızarmış ekmek
1 simit
2 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta

saat 18:00
çorba
tavuk
1,5 dilim ekmek

bugn spor yoktu :18:

2,5 litre de su tükettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…