rakibem ben de eşim de osmaniyeliyiz
ben yazmıyorum diye kaçamak yaptığımı düşünme sakın. bugün antepli arkadaşlara yemeğe gittik.
bi tane lahmacun
maydanoz
çeyrek limon
bi tabak da yuvalama yedim
ona göre. iki gündür aşure yiyordum 2.5 kase
ben hiç tartılmıyorum sürpriz olacak verdim mi veremedim mi bakalım
teşekkürler yaa valla sıkıntı yapmıştım akşam menü bildirimnde dencem sağoll.....canım listeyi alt alta getirmek için enter tuşuna basman yeterli yani Ü harfiyle ; olduğu tuşun yanında
günaydın kızlar dün akşam arkadaşımın doğum gününe gittim 1 dilim pasta 1,5 dilimde börek yedim eve gelince 400 defa ip atladım 25 tane mekik çektim zorlandım daha fazla yapamadım ama inş. bugün 50 mekik yaparım .
sabah menüm
çeyrek haşhaşlı çörek
5 zeytin
5 -6 dilim kaşar peyniri
çay
selam kızlar....dün menü bildirimnden sonra o 1 tabak aşureyi yemeseydm iyiydi....şimdiye kadar 2 bardak su içtim ama güler senn taktikle çizmeye başladım artık bardaklar en 10 yapmalıyım inşallah....ara öğün 2 incir az mı acep neyse idare edeym 2 incirle...
günaydın hanımlar.. dün akşam menü bildirimide yapamadım 2poğaçanın dışında iyiydim kalorimi aşmadım ve bugün tartıda güzel şeyler görümvar mı başka osmaniyeli adanalı diye biliyodum seni kelebekk.
demek osmaniyelisiniz.ailen orda yanılmıyorsam. osmaniye tam emekli yeri sessiz sakin . ama yazın zorkuna kaçacaksın yoksa çekilir değil.
vay vay su uyur rakibeler uyumazmış. bende bu kız götürüyor kömbeleri derken bak hele
bende boş durmuyorum ona göre
Cok sukur asure sevmeyen bi ben varim aranizda sanirim :)
kizlar otobusteim 9da evden ciktim ve kahvaltiyla duruorum hala ama acligim yok suan. yarin annemde asure gunu var tatli borek corek olacak. tamda tarti arefesi yaaa. aksama yazdiklarinizi okurum meraklandm simdi
kızlar 2saat yürüdüm ve 1saat spor yaptım sabah 3adet poğaça yemiştim:18: onları eritmişimdir en azından.
birde smileeee yoksun ortalıklarda ben bu hafta rakibemi değiştiricem ona göre
yeni rakibelerimi söylüyoruuuuummmmmmmmmmmmm yakar ve babasininkelebee size bir 3.geldi cumadan itibarenkabul ettiniz mi??
hafızan da iyiymiş maşallah. evet daha önce adanalı yazmış olabilirim. osmaniyeli de değilim aslında KADİRLİ liyim. e kadirli de daha önce adana ya bağlı olduğu için...
ben de sevmezdim, fasulyeden nohuttan tatlı mı olur derdim. bi gün bi arkadaşım yaptı ve tadına bak diye ısrar etti. bakmaz olaydım (tövbe) tarifini öğrendim ve ben de onun gibi yapıp yer hale geldim. sakın bakma tadına. aynı şekilde sütlaç da (gerçi halen normal sütlaç yemem ama). fırında yapmış arkadaş ve arada yapar yerim fırın sütlacı da (umarım kimsenin canı çekmez. affedin arkadaşlar)
cuma ola hayrola şekerim, bakarız o zaman
sen güçlü bir rakipsin ama tabi ki de benim adıma kabul
menü bildirimii...
SABAH KAHVALTI
8:30 ÇEYREK POĞAÇA+1 BARDAK ÇAY
ARA
11:30 4 ADET KURU İNCİR ( GÜLER BE KEŞKE YEMEDN YAZAYDN 2 BİLE AZ GELDİ TUTAMADM KENDMİ)
ÖĞLE
13:30 1 KASE YOĞURT ÇORBASI+ Bİ TUTAM TERE
ARA
15:45 1 AVUŞ KURU SİYAH ÜZÜM
AKŞAM
17:45 SAYISINI SÖLEYEMCM UTANCIMDAN ISPANAKLI ÇÖREK + AYRAN +2 KAŞIK KAYMAK
SU HENZ 6 BARDAK OLDU YATANA KADAR 10 YAPCAM UMARIM VE ARTIRMAYA ÇALIŞCAM İLERLEYN GNLERDE
6767 LİSTEYİ SAYENDE YAPTIM SAĞOLLL CANIM YA...
hani çörek börek poğaça kurabiye aşure yazıyosunuz ya
ama benim canım çekti şimdi. yazanlar suçlu sanmayın kendinizi
doktor yasakladı hamur işlerini tatlıları
amaaaa faydasını göreceğim inşallah.
birde benim de rakibim olacak mı? dün de yazdım farketmediniz sanırım.
kilo denkliğine göre mi rakip seçiliyor?
sıra geldi yediklerime.
öğlen:
3 kaşık yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
salata
tavuk göğüs haşlama
ara 2 galeta 1 bardak çay
akşam
1 kepçe çorba
8 yemek kaşığı karnıbahar(ya çok pişirmişim ye ye bitmiyor( )
2 kaşık pilav
salata ve vazgeçilmezim yoğurt
ara
3 gündür doyasıya çay içemedim 3-4 bardak çay içmek istiyorum yanında tatlı olsa iyi olurdu da galeta ve kayısıyla
olsun bunlarda pek güzel.
yazışmak üzere kızlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?