Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

günaydın hanımlar.. dün akşam menü bildirimide yapamadım 2poğaçanın dışında iyiydim kalorimi aşmadım ve bugün tartıda güzel şeyler görüm var mı başka osmaniyeli adanalı diye biliyodum seni kelebekk.

günaydın hanımlar
maşallah bu hafta herkes tartıdan umutlu ne güzel darısı benim tartıya

demek osmaniyelisiniz.ailen orda yanılmıyorsam. osmaniye tam emekli yeri sessiz sakin . ama yazın zorkuna kaçacaksın yoksa çekilir değil.
vay vay su uyur rakibeler uyumazmış. bende bu kız götürüyor kömbeleri derken bak hele
bende boş durmuyorum ona göre

günaydın kızlar dün akşam arkadaşımın doğum gününe gittim 1 dilim pasta 1,5 dilimde börek yedim eve gelince 400 defa ip atladım 25 tane mekik çektim zorlandım daha fazla yapamadım ama inş. bugün 50 mekik yaparım .

sabah menüm
çeyrek haşhaşlı çörek
5 zeytin
5 -6 dilim kaşar peyniri
çay

dünkü menümü yazayım
sabah 2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek üstüne 1 tk bal
öğle
2 kase çorba
ara 6-7 fındık 1 ceviz
akşam
1 yl pilav 1 yk patates yemeği
1 kase çorba
ara
1 türk kahvesi 1 kare bitter
2 mandalina
20 dk yürüyüş
30 dk lesli ile yürüyüş
reglin verdiği şişlik de var ama bakalım cuma ne olacak

selam kızlar....dün menü bildirimnden sonra o 1 tabak aşureyi yemeseydm iyiydi....şimdiye kadar 2 bardak su içtim ama güler senn taktikle çizmeye başladım artık bardaklar en 10 yapmalıyım inşallah....ara öğün 2 incir az mı acep neyse idare edeym 2 incirle...

günaydın hepinizee....

sabah kahvaltımı güzelce yaptım evden çıktım.
lakin bugün çabuk acıktım ara öğünde kayısı ve fındık yedim 1 bardak çayla ama kesmedi.
bugün nöbetçiyim acep ondan mı çabuk acıktım ki?
neyse öğleni 4 gözle bekliyorum.
kolay gelsin hepinize...

Selam hanımlar asure dışında menülerime hep dikkat ettim o asure batırdi beni. Daha bugün ulaştım cuma günki kiloma ver ver geri al ne anladım ben bu cuma 77.9u görmeliyim.

Cok sukur asure sevmeyen bi ben varim aranizda sanirim :)
kizlar otobusteim 9da evden ciktim ve kahvaltiyla duruorum hala ama acligim yok suan. yarin annemde asure gunu var tatli borek corek olacak. tamda tarti arefesi yaaa. aksama yazdiklarinizi okurum meraklandm simdi

selam kızlar tam bir aydır yerimde sayıyorum resmen.kilo veremiorm.spor yok çünkü.dün jillan la başladım yeniden.bugunde lessli yapcam.bir gün jill bir gün less yapcam.bu hfta tartıdn umutlu değilm malsf.sizi takp ediyorm ama yazammk bni ddelirtio.

klavye bozuldu ekran klv.kullanıyorm:) ama çok zor.

maşallah 400 ha yazın bende hiç durmadan terasta 100e kadar atlıyabiliyordum ama evde biraz zor oluyor.
benim göğüslerim ağırmaya başladı reglim yaklaştı reglden sonra ip atlarım inşallah. ilk günden fire verdim

saat 5olmadan 7çizgi olsun diye gayret et canım. bir de 2kuru incire mi az dedin 1kuru incir 40kalori unutma ama regl zamanlarında ya da tatlı ihtiyacın fazla ise bastırmak için 2tane yiyebilirisn

Son düzenleme:
kızlar 2saat yürüdüm ve 1saat spor yaptım sabah 3adet poğaça yemiştim:18: onları eritmişimdir en azından.

birde smileeee yoksun ortalıklarda ben bu hafta rakibemi değiştiricem ona göre
yeni rakibelerimi söylüyoruuuuummmmmmmmmmmmm yakar ve babasininkelebee size bir 3.geldi cumadan itibaren kabul ettiniz mi??

öğlen yemeğim
5 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt

ara 10 tane fındık

ara 1 orta boy elma

evde netim olmadığı için tam listemi yazamıyorum akşama madımak yemeği var görümcem göndermiş saolsun yanına da yoğurt yerim

hafızan da iyiymiş maşallah. evet daha önce adanalı yazmış olabilirim. osmaniyeli de değilim aslında KADİRLİ liyim. e kadirli de daha önce adana ya bağlı olduğu için...

rakibem osmaniyeyi fazla bilmem ama dershane yıllarında zorkun a gitmiştik. dediğin gibi yazın o sıcaklar çekilmez. bu arada sizler nereliydiniz. belki bir gün karşılaşırız.... evet aileler orda. ama artık gitmek bile istemiyorum. 1 yıl olacak (bir kaç gün sonra) annemi kaybettim.

ben de sevmezdim, fasulyeden nohuttan tatlı mı olur derdim. bi gün bi arkadaşım yaptı ve tadına bak diye ısrar etti. bakmaz olaydım (tövbe) tarifini öğrendim ve ben de onun gibi yapıp yer hale geldim. sakın bakma tadına. aynı şekilde sütlaç da (gerçi halen normal sütlaç yemem ama). fırında yapmış arkadaş ve arada yapar yerim fırın sütlacı da (umarım kimsenin canı çekmez. affedin arkadaşlar)

cuma ola hayrola şekerim, bakarız o zaman

sen güçlü bir rakipsin ama tabi ki de benim adıma kabul

Son düzenleme:
menü bildirimii...

SABAH KAHVALTI

8:30 ÇEYREK POĞAÇA+1 BARDAK ÇAY

ARA

11:30 4 ADET KURU İNCİR ( GÜLER BE KEŞKE YEMEDN YAZAYDN 2 BİLE AZ GELDİ TUTAMADM KENDMİ)

ÖĞLE

13:30 1 KASE YOĞURT ÇORBASI+ Bİ TUTAM TERE

ARA

15:45 1 AVUŞ KURU SİYAH ÜZÜM

AKŞAM

17:45 SAYISINI SÖLEYEMCM UTANCIMDAN ISPANAKLI ÇÖREK + AYRAN +2 KAŞIK KAYMAK

SU HENZ 6 BARDAK OLDU YATANA KADAR 10 YAPCAM UMARIM VE ARTIRMAYA ÇALIŞCAM İLERLEYN GNLERDE

6767 LİSTEYİ SAYENDE YAPTIM SAĞOLLL CANIM YA....

hani çörek börek poğaça kurabiye aşure yazıyosunuz ya

ama benim canım çekti şimdi. yazanlar suçlu sanmayın kendinizi
doktor yasakladı hamur işlerini tatlıları
amaaaa faydasını göreceğim inşallah.

birde benim de rakibim olacak mı? dün de yazdım farketmediniz sanırım.
kilo denkliğine göre mi rakip seçiliyor?

sıra geldi yediklerime.

öğlen:
3 kaşık yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
salata
tavuk göğüs haşlama

ara 2 galeta 1 bardak çay

akşam
1 kepçe çorba
8 yemek kaşığı karnıbahar(ya çok pişirmişim ye ye bitmiyor ( )
2 kaşık pilav
salata ve vazgeçilmezim yoğurt

ara
3 gündür doyasıya çay içemedim 3-4 bardak çay içmek istiyorum yanında tatlı olsa iyi olurdu da galeta ve kayısıyla
olsun bunlarda pek güzel.

yazışmak üzere kızlar :))

ha şunu bileydin güçlü rakip var karşınızda açılın leyynnnnnnnn
evet ben sütlacın tadına hiç bakmadım aynen dediğin gibi bari onlar eksik kalsın evlenmeden önce sadece patates kızartması ile yaşıyodum ama zayıftım. evlendim biber patlıcan incir her şey güzel geldi tadına bakınca. en iyisi yenilikçi olmamak gerek.

neyse gününü batırmışsın canım zaten boşver yarın dikkat et sayı vermediğine göre

evet aslında insan okuyunca canı çekiyor ama ben yazmayınca yediklerimi saklıyo gibi olacağımdan yazasım geliyor dahada suçlu hissetmek için kendimi.
evet sana kilo bildirim günü kilona yakın bir rakibe seçicez. sen gayet iyi gidiyosun maşallah sakın bizim kaçamaklara kulak asma.
bu arada bu hafta 1.liği senden bekliyorum

Son düzenleme:
menü bildirimi

8:30 - 3adet dereotlu poğaça, zeytin
16:00- 2kuru incir, 2ceviz (açlıktan hemen incir yedim)
16:30- 1elma, 1yeşilçay
18:30- 4kaşık makarna, 160gr tonbalık, salata, 1bardak ayran
19:00- sade türk kahvesi, 2fındık

2saat yürüyüş, 1saat spor
2lt su

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…