ha şunu bileydin güçlü rakip var karşınızda açılın leyynnnnnnnn
evet ben sütlacın tadına hiç bakmadım aynen dediğin gibi bari onlar eksik kalsın evlenmeden önce sadece patates kızartması ile yaşıyodum ama zayıftım. evlendim biber patlıcan incir her şey güzel geldi tadına bakınca. en iyisi yenilikçi olmamak gerek.
neyse gününü batırmışsın canım zaten boşver yarın dikkat et sayı vermediğine göre
evet aslında insan okuyunca canı çekiyor ama ben yazmayınca yediklerimi saklıyo gibi olacağımdan yazasım geliyor dahada suçlu hissetmek için kendimi.
evet sana kilo bildirim günü kilona yakın bir rakibe seçicez. sen gayet iyi gidiyosun maşallah sakın bizim kaçamaklara kulak asma.
bu arada bu hafta 1.liği senden bekliyorum
menü bildirimi
8:30 - 3adet dereotlu poğaça, zeytin
16:00- 2kuru incir, 2ceviz (açlıktan hemen incir yedim)
16:30- 1elma, 1yeşilçay
18:30- 4kaşık makarna, 160gr tonbalık, salata, 1bardak ayran
19:00- sade türk kahvesi, 2fındık
2saat yürüyüş, 1saat spor
2lt su
yaptın mı kız poğaçayı, afiyet olsun.
bu arada saat 8 den 16ya kadar aç mı durdun
rakibeler bakalım içinizde kimler hırs yaparak rakibesini geçecek cumaya az kaldı hızlanınnn
en çokta yakar ve babasininkelebee sizleri merak ediyorum eşitliği kim bozacak bakalım
rakibeler bakalım içinizde kimler hırs yaparak rakibesini geçecek cumaya az kaldı hızlanınnn
en çokta yakar ve babasininkelebee sizleri merak ediyorum eşitliği kim bozacak bakalım
kızlar selam....
ben bu metabolizmamınn kıymetni bilmeliym yaa...dün o kadar yedim bugn tartda eksidaym spor yok hemde...
ama hep söylyorum emzrmenn faydası çok...
az kaldı bıraktırmya ama hayırlısı bakalım..
arkadaşlar dün ayça kaya tvde söledi 10 dk ip atlama 20 dk yürüyüşe eşitmiş ip alamlıyım yaa çocuklar mahvetti eskisini attm...
bu gn kötü başaldı eşim rahatsız evde o yzden cozuttum yeme işini ama hayırlısı toparlıcam inşallh...
rakibeemmmm yarın napcaz acep....
sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
açık çay
saat 16:00
1 kupa 5li form çay
3 adet kuru kayısı
saat 18:00
çorba
salata
yoğurt
şimdilik 2 lt su. ben gecelri biraz geç yattıgım için o 2,5 lt olur gbi geliyor. bu hafta sporu saldım. kara listeye giricem sanırım
günaydın kızlar.
cumaya son bir gün,benim pek bir beklentim yok,bütün hafta başağrısından leyla gibi dolandım evde.bugün daha iyi hissediyorum şükür.önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
allah insanı elden ayaktan düşürmesin,hasta olunca hayat duruyor sanki,hiç bir şeyin tadı kalmıyor.
bu arada ben de fena beslenmedim,ağır kaçamaklar yapmadım yazamasam da,en azından sabit çıkarım diye umuyorum.umut fakirin ekmeği ne yapacaksın.
günaydın bacım
ah ah rakiben sen beni ezer geçersin ya
dün bütün gün aç gezdim akşam yemekte ipin ucu kaçtı. bahane çokda ben sinirlenince hırsımı yemekten ve temizlikten alıyorum maalesef.gene sinirlendim eşime tamda sofraya oturacak zaman
Günaydın kızlar bayadır yazamamıştım
Sabah kahvaltımı yaziim:
3dilim kızarmış kepek ekmeği
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Light peynir 50gr kadar
Şekersiz çay
kızlar selam....
ben bu metabolizmamınn kıymetni bilmeliym yaa...dün o kadar yedim bugn tartda eksidaym spor yok hemde...
ama hep söylyorum emzrmenn faydası çok...
az kaldı bıraktırmya ama hayırlısı bakalım..
arkadaşlar dün ayça kaya tvde söledi 10 dk ip atlama 20 dk yürüyüşe eşitmiş ip alamlıyım yaa çocuklar mahvetti eskisini attm...
bu gn kötü başaldı eşim rahatsız evde o yzden cozuttum yeme işini ama hayırlısı toparlıcam inşallh...
rakibeemmmm yarın napcaz acep....
valla 2 liralık ipler var burda ondan alcm yne artık ipatlama haftaya kaldı bebelere vermcem ya saklayım bari.....ay güler dün bildirimden sonra neler yedm bi bilsen var ya...off yani off...vay bee iyiymiş evet aslında bu hafta böyle bir kampanya başlatmıştık 100ip atlamabenim heryerim şişti ve ağırıyor regl başlasın bitsin atlarım inşallah. nasıl ip almayı düşünüyosun hazır tutacağı olan mı
ben bakmıştım geçenlerde 10TL idi bi ipe o kadar para vermek saçma geldi. önceden kablo ile atlıyodum ama kaybettim
ne güzel ya çalışmayı hep istemişimdir ama ilköğretm mezunuyum imkansız yani....kızlar ben bugün cozuttum yazmıyayım canınız çekmesin. ama 4 te yeme işini bitirdim ara ara meyve yerim ve yine mide bulantım başladı ne zaman dozumu kaçırsam pişmanlıktan mıdır yoksa midem sindiremediğinden midir bir mide bulantısı oluyor.
sporumun bitmesine tam 1ay var ama bir yandan iş arıyorum ve bir torpil buldum
yarın sabahtan iş için forum doldurmaya gidicem iyi bir referans buldum kendime inşallah olur. hastanede hasta kayıt elemanı olarak çalışıcam inşallah.
kışın çok zor gbi bana ya geceler uzun çok acıkıyorum ama en geç 7 de btrmeye çalışıyorum şimdilik,inşallah 6 ya çekebilirm zamanla....Kızlar yeme işini 6da bitirince daha çok kilo veriliyo dün 7de bitirdim yemeği ve biraz fazla çıktı tartıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?