Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

rakibeler bakalım içinizde kimler hırs yaparak rakibesini geçecek cumaya az kaldı hızlanınnn
en çokta yakar ve babasininkelebee sizleri merak ediyorum eşitliği kim bozacak bakalım

evet ya. onları sevmezdim ama şimdi aşeriyorum nerdeyse

evet arkadaşın maşallahı var

yaptın mı kız poğaçayı, afiyet olsun.
bu arada saat 8 den 16ya kadar aç mı durdun

yaptın mı kız poğaçayı, afiyet olsun.
bu arada saat 8 den 16ya kadar aç mı durdun

Evet yapmam mi :) aklimda duracagina midemde dursun dedim. ama hic iyi etmedim cunku yarin annemin gunu var dokturdu yine birsuru seyler.
evet o saate kadar bisey yiyemedm spordan sonra carsiya ciktim giycek biseyim kalmamisti corba yerim dedim ama sonra bosverdim ama oyle ciddi anlamda bi aclik cekmedim
yanima her zaman elma dograyip kouardim posete. Sabah aceleye geldi

sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
açık çay

saat 16:00
1 kupa 5li form çay
3 adet kuru kayısı

saat 18:00
çorba
salata
yoğurt

şimdilik 2 lt su. ben gecelri biraz geç yattıgım için o 2,5 lt olur gbi geliyor. bu hafta sporu saldım. kara listeye giricem sanırım

günaydın kızlar.
cumaya son bir gün,benim pek bir beklentim yok,bütün hafta başağrısından leyla gibi dolandım evde.bugün daha iyi hissediyorum şükür.önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
allah insanı elden ayaktan düşürmesin,hasta olunca hayat duruyor sanki,hiç bir şeyin tadı kalmıyor.
bu arada ben de fena beslenmedim,ağır kaçamaklar yapmadım yazamasam da,en azından sabit çıkarım diye umuyorum.umut fakirin ekmeği ne yapacaksın.

rakibeler bakalım içinizde kimler hırs yaparak rakibesini geçecek cumaya az kaldı hızlanınnn
en çokta yakar ve babasininkelebee sizleri merak ediyorum eşitliği kim bozacak bakalım

günaydın bacım
ah ah rakiben sen beni ezer geçersin ya
dün bütün gün aç gezdim akşam yemekte ipin ucu kaçtı. bahane çokda ben sinirlenince hırsımı yemekten ve temizlikten alıyorum maalesef.gene sinirlendim eşime tamda sofraya oturacak zaman

günaydın bacım
ah ah rakiben sen beni ezer geçersin ya
dün bütün gün aç gezdim akşam yemekte ipin ucu kaçtı. bahane çokda ben sinirlenince hırsımı yemekten ve temizlikten alıyorum maalesef.gene sinirlendim eşime tamda sofraya oturacak zaman

dünkü menümü yazayım
2 ince dilim ekmek
2 çatal peynir
1 tk tahin pekmez
öğle
1 kase çorba
ara 6 fındık 1 ceviz
akşam
1 servis kaşığı pilav
1 servis k patates yemeği
1 servis k bulgur pilavı
1 servis kaşığı taze fasulye
yuh değil mi
25 dk işden eve yürüdüm 1 saat ev temizliği (spordan sayarsanız)
yatağa girdiğimde açlıktan ölüyordum inşallah erimiştir hepsi.

Günaydın kızlar bayadır yazamamıştım

Sabah kahvaltımı yaziim:
3dilim kızarmış kepek ekmeği
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Light peynir 50gr kadar
Şekersiz çay

günaydın arkadaşlar sabah dayanamadım tartıldım az biraz gitmiş KARA LİSTEDEN çıkmam lazım dün çok yorgundum spor yapmadım kanepede uyuyakalmışım

dün 2 litreye yakın su içtim ve 1 bardak 9 lu çay :)

kızlar selam....
ben bu metabolizmamınn kıymetni bilmeliym yaa...dün o kadar yedim bugn tartda eksidaym spor yok hemde...
ama hep söylyorum emzrmenn faydası çok...
az kaldı bıraktırmya ama hayırlısı bakalım..

arkadaşlar dün ayça kaya tvde söledi 10 dk ip atlama 20 dk yürüyüşe eşitmiş ip alamlıyım yaa çocuklar mahvetti eskisini attm...
bu gn kötü başaldı eşim rahatsız evde o yzden cozuttum yeme işini ama hayırlısı toparlıcam inşallh...
rakibeemmmm yarın napcaz acep....

vallahi canm hafta basında tartıda +daydm sonra da bir daha cıkmadm yani yarn bana sürpriz olacak ama iyi anlamda olmucak gbi geliyor. bu hfta hiç dikkat edemedm spor da yoktu. umudm yok yani. ip atlamayı bende çok isterm de 3. katta oturuyorum alt katta da bebek var. rahatsz olacaklar diye cesaret felan edemiyorum

yarın tartı günü inş. kilo vermişizdir hepimiz :)

bugünkü menüm

sabah

2 bardak ılık su

çeyrek haşhaşlı çörek
5 adet zeytin
4 adet ince dilim kaşar peyniri

ara : yarım elmalı kurabiye ( yemeyeydim iyiydi )

öğle

2 kepçe türlü ( kabak,patlıcan ve tavuk göğüsten )
2 yk yoğurt

ara : 8 tane fındık , 2 tane badem

akşama kabuska yapacağım 1.5 kepçe yerim ve yanında yoğurt 3 yk

şimdiye kadar 2 litre su içtim inş. evdede içerim ve 2,5 olur çünkü evde su içemiyorum ne hikmetse :)

sporumuda yarın yazarım görüşürüz kızlar

Kızlar yeme işini 6da bitirince daha çok kilo veriliyo dün 7de bitirdim yemeği ve biraz fazla çıktı tartıda.

menün çok güzel canım eğer bu hafta kaçamak yapmadıysan azda olsa gider merak etme moral ile çok ilgisi var kilo vermenin. olumlu düşün

canım geçmiş olsun evet geçenlerde de yazmıştın başağrını cevap yazıcaktım ama unuttum. hala devam ediyorsa doktora görünsen iyi olur. migrenin falan mı var? evet nedense insanoğlu sağlıklıyken bilmez kıymeti bi dişi ağırsa dünyası orda olur. çok nankörüz

bugün büsbüyük kaçamak yaptı senin rakiben:18::18: ama umutluyum aerosun dediği gibi umut fakirin ekmeği ben o ekmeğide yerim geriye umut kalır

Günaydın kızlar bayadır yazamamıştım

Sabah kahvaltımı yaziim:
3dilim kızarmış kepek ekmeği
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Light peynir 50gr kadar
Şekersiz çay

moonlin aramıza bir süredir uğramadığın için listeden silmiştim seni. eğer devamlı uğrayacaksan tekrar bilgilerini yazarsan sevinirim!

vay bee iyiymiş evet aslında bu hafta böyle bir kampanya başlatmıştık 100ip atlama benim heryerim şişti ve ağırıyor regl başlasın bitsin atlarım inşallah. nasıl ip almayı düşünüyosun hazır tutacağı olan mı
ben bakmıştım geçenlerde 10TL idi bi ipe o kadar para vermek saçma geldi. önceden kablo ile atlıyodum ama kaybettim

kızlar ben bugün cozuttum yazmıyayım canınız çekmesin. ama 4 te yeme işini bitirdim ara ara meyve yerim ve yine mide bulantım başladı ne zaman dozumu kaçırsam pişmanlıktan mıdır yoksa midem sindiremediğinden midir bir mide bulantısı oluyor.
sporumun bitmesine tam 1ay var ama bir yandan iş arıyorum ve bir torpil buldum
yarın sabahtan iş için forum doldurmaya gidicem iyi bir referans buldum kendime inşallah olur. hastanede hasta kayıt elemanı olarak çalışıcam inşallah.

Son düzenleme:
valla 2 liralık ipler var burda ondan alcm yne artık ipatlama haftaya kaldı bebelere vermcem ya saklayım bari.....ay güler dün bildirimden sonra neler yedm bi bilsen var ya...off yani off...

ne güzel ya çalışmayı hep istemişimdir ama ilköğretm mezunuyum imkansız yani....

Kızlar yeme işini 6da bitirince daha çok kilo veriliyo dün 7de bitirdim yemeği ve biraz fazla çıktı tartıda.
kışın çok zor gbi bana ya geceler uzun çok acıkıyorum ama en geç 7 de btrmeye çalışıyorum şimdilik,inşallah 6 ya çekebilirm zamanla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…