Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

ne güzel ya çalışmayı hep istemişimdir ama ilköğretm mezunuyum imkansız yani....

bende lise mezunuyum ama o bile yetersiz işte torpille falan anca oluyor, en azından önlisans yapabilirdim ama hiç hevesim yoktu okumaya. zamanında okumadım pişmanlığı şimdi çıkıyor

aaa uygunmuş yaa bizde çocukken bebe lastiği ile atlıyoduk olurmu acaba hafif kalırmı?

moralini yüksek tut daha dikkatli ye canım. aslında böyle çok kaçırdığımız zaman ertesi günü değişik şeyler uygulayabiliriz 1günlük pişmanlık diyeti gibi :)

Son düzenleme:
menün çok güzel canım eğer bu hafta kaçamak yapmadıysan azda olsa gider merak etme moral ile çok ilgisi var kilo vermenin. olumlu düşün

ne bileym canım bu hafta aşureyi bol bol yedim. spor desen koskoca hafta 1 gn yapabildim. inat gbi ya biri geliyor yada birine gitmem gerekiyor. p.tesiden bu yana da çıkmadım tartıya hiç. umarım dediğin gbi olur güzlm

sabah 12:00
3 dilim ekmek ( çok tazeydi ipin ucu kaçtı :)
2 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
6 zeytin
açık çay

saat 16:00
2 adet küçük boy muz

saat 17:30
çorba
yarım palamut
salata

suyum şimdilik 1 lt. ama gün bitene kadar 2 - 2,5 olur büyük ihtimalle.

saat 20:00de kndime bir kupa 5li form çayı

ve

22:00de yarm çay bardağı yoğurt ve 1 adet mandalina yemeyi düşünüyorum.

guler e mi dedin bana mı bilemedim ama ben de senin gibiyim aynen. ya yemek ya da temizlik. (ahh ahh o eşler yok mu o eşler) ama maşallahım var son zamanlarda eşimle hiç tartışmadığımız kadar çok tartışıyoruz ve ben yemiyorum. annem geçen yıl bugün hastanede yatıyordu sonra da 12 gün yoğun bakımda kalıp vefat etti. onun da etkisi var sanırım. çok dengesizim. bi gülüyorum bi ağlıyorum..... eşim de kızım da hasta oldu. ikisinin de ateşi var onlarla uğraşıyorum. benim de başım çok kötü ağrıyor ama ben de hastalanırsam kim bakacak diye direniyorum

senin bebek ne kadarlık cnm, evet emzirmenin kıymetini bil. bıraktırdım ve 1 ayda 2 kg aldım...

ben bugün 300 atladım

kafanı vurmana gerek yok cnm. ben 4 yıllık işletme mezunuyum ama bak evde oturuyorum. torpilin olduktan sonra okumana gerek yok. ha belki okusaydın torpilin daha yüksek bir yere olacaktı ama boşver. sonuçta çalışacaksın ya sen ona bak.

Son düzenleme:
Iyi akşamlar hanımlar bugünkü menüm sabah sandviç ekmeğine tost domates salatalık bir küp peynir ara yok akşamda 2kepçe yayla çorbası 8kaşık bezelye yemeği yarım kase yoğurt sporumuda az önce yaptım. 500 defa ip atladım 50mekik 100 oklova 100 simit eritme bu hafta 77yi yine göremem herhalde bugün tartı yine geçen haftaki kilomu gösteriyordu.

bende menümü yazayım geç oldu biraz anca vakit bulabildim.
21 kasım

sabah
yumurta peynir zeytin üçlüsü
ve marul domates salatalık üçlüsü

ara
3 kayısı 1 bardak çay

öğlen
tavuk haşlama
salata
yoğurt
2 dilim ekmek

ara
1 fincan Türk kahvesi (sade istemiştim yanlışlıkla orta şekerli geldi.)

bu arada okuldan sonra günümüz vardı arkadaşlarda dışarda toplandık
ve ben yemek yemedim tuttum kendimi sadece jkahve içtim ara zamanı olduğu için. oda şekerli geldi

akşam
1 kase çorba
bolca salata
sebze haşlama
yoğurt
1 dilim ekmek.

ara
2 galeta 1 fincan yeşil çay

iyi geceler yarın erkenden yazacağım buraya kilomu umarım vermişimdir, vermişizdir birlikte.

günaydın canlarım.
kilom dün adet olmama rağmen sabit.demek ki almamışım belki de vermişim bile.
nasıl şiş vücudum,gelecek haftayı merak ediyorum.
gülercim ilgine teşekkür ederim,ben de anlamadım bu baş ağrısı nereden çıktı.aslında adam gibi bir check up yaptırmak istiyorum bu ara.eşim izine ayrılacak,ufaklığı bırakıp rahatça giderim doktora.
kelebekçim sen de mi anneni kaybettin 2012 de.başın sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah anneciğinin.2012 en sevdiğimizi götürmüş bizden,kadere bak.ben de atlatamadım,daha çok taze içimde acısı.biz çok düşkündük birbirimize,yokluğu yara gibi .çocuklarımla avunuyorum işte,ne yapalım.rabbim cennetinde kavuşmayı nasip etsin inşallah.

amin inş.
geçen yıl bugün akşam yoğun bakımdaydı. o kadar özlüyorum ki...

78.0 kg mışım çok mutlu oldum çook.
geçen hafta 80.5 kg.dum
toplam gideen 2.500 gr :)))

şaka yapmıyorum gerçekten doğru ama ben diyetisyene de gidiyorum

Son düzenleme:
kilo bildirimi:

geçen hafta 62:3
bu hafta 61.1
giden 1,200gr
süpperrrr

maşallahın var bacım. ama sen çok az yiyorsun

öbür rakibem nerelerdesin

78.0 kg mışım çok mutlu oldum çook.
geçen hafta 80.5 kg.dum
toplam gideen 2.500 gr :)))

şaka yapmıyorum gerçekten doğru ama ben diyetisyene de gidiyorum

senin 1. olacağın belliydi ki. tebrik ederim

1 kg demiştim ama 800 gitmiş. çok şükür diyorum

geçen hafta 62.7
bu hafta 61.9

Günaydın çıtırlarr
Ders yogunlugumdan nete gıremıyorum, bu hafta menü yazamadım

geçen hafta: 62.2
bu hafta: 61.7
giden: 500 gr

kac haftadır alıyodum, çok sükür vermısım bu hafta az da olsa, üstelık regl kılom
kılo veren herkesı tebrık ederımm, çıtır olma yolunda hızla ılerlıyorsunuz

günaydın kızlar

geçen hafta : 75.300
bu hafta : 74.900

giden kilo : 400 gr

bu hafta adetliydim kilo verdiğime sevindim 400 gr cık olsa da :)

spor : 700 ip atlama 25 mekik

41 kere maşallah bu hafta kara liste olmayacak inş.

ben sporumu yazmayı unutmuşum

5 gün yatmadan önce 20 dk egzersiz
3 gün koşu bandında 45 dk kemerle birlikte yürüyüş
2 gün 300 ip atlama

Kilo veren arkadaşlar tebrikler devamlarıni diliyorum. Geçen hafta 78.3 bu hafta 78.0 nrhs ayrıca tebrikler canım. Hafta boyu 200 mekik 400 simit eritme 400 oklova 2saat leslie 600 ip atlama.

baş.tarihi: 10 kasım 2013
baş.kilo: 74 kg
geçen hafta kilo:72,8 kg
bu hafta kilo:72,9 kg
fark: +0,100 gr
spor: sadece 1gn 2 mile leslie + 20 dk egzersz

Son düzenleme:
Kilo veren arkadaşlar tebrikler devamlarıni diliyorum. Geçen hafta 78.3 bu hafta 78.0 nrhs ayrıca tebrikler canım. Hafta boyu 200 mekik 400 simit eritme 400 oklova 2saat leslie 600 ip atlama.

teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim gitsin kilolar :)

kızlar hepinizi tebrik ediyorum gördüğüm kadarıyla hepimiz kilo vermişiz

teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim gitsin kilolar :)

kızlar hepinizi tebrik ediyorum gördüğüm kadarıyla hepimiz kilo vermişiz

ben hariç :44:

haftanın kara listesi sadece benden ibaret olacak gbi. o boğazı tutamazsam olacağı bu tbi

kilo vernherkesi tebrik edeyim önce
sonra bildirim yapayım.
geçen hafta :62,700
bu hafta 63,900
gelen : + 1,200 gr
maalesef haftasonu dikkat etmeyince ve regl olunca böyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…