ne güzel ya çalışmayı hep istemişimdir ama ilköğretm mezunuyum imkansız yani....
menün çok güzel canım eğer bu hafta kaçamak yapmadıysan azda olsa gider merak etmemoral ile çok ilgisi var kilo vermenin. olumlu düşün
günaydın bacım
ah ah rakiben sen beni ezer geçersin ya
dün bütün gün aç gezdim akşam yemekte ipin ucu kaçtı. bahane çokda ben sinirlenince hırsımı yemekten ve temizlikten alıyorum maalesef.gene sinirlendim eşime tamda sofraya oturacak zaman
kızlar selam....
ben bu metabolizmamınn kıymetni bilmeliym yaa...dün o kadar yedim bugn tartda eksidaym spor yok hemde...
ama hep söylyorum emzrmenn faydası çok...
az kaldı bıraktırmya ama hayırlısı bakalım..
arkadaşlar dün ayça kaya tvde söledi 10 dk ip atlama 20 dk yürüyüşe eşitmiş ip alamlıyım yaa çocuklar mahvetti eskisini attm...
bu gn kötü başaldı eşim rahatsız evde o yzden cozuttum yeme işini ama hayırlısı toparlıcam inşallh...
rakibeemmmm yarın napcaz acep....
bende lise mezunuyum ama o bile yetersiz işte torpille falan anca oluyor, en azından önlisans yapabilirdim ama hiç hevesim yoktu okumaya. zamanında okumadım pişmanlığı şimdi çıkıyor
aaa uygunmuş yaa bizde çocukken bebe lastiği ile atlıyoduk olurmu acaba hafif kalırmı?
moralini yüksek tut daha dikkatli ye canım. aslında böyle çok kaçırdığımız zaman ertesi günü değişik şeyler uygulayabiliriz 1günlük pişmanlık diyeti gibi :)
günaydın canlarım.
kilom dün adet olmama rağmen sabit.demek ki almamışım belki de vermişim bile.
nasıl şiş vücudum,gelecek haftayı merak ediyorum.
gülercim ilgine teşekkür ederim,ben de anlamadım bu baş ağrısı nereden çıktı.aslında adam gibi bir check up yaptırmak istiyorum bu ara.eşim izine ayrılacak,ufaklığı bırakıp rahatça giderim doktora.
kelebekçim sen de mi anneni kaybettin 2012 de.başın sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah anneciğinin.2012 en sevdiğimizi götürmüş bizden,kadere bak.ben de atlatamadım,daha çok taze içimde acısı.biz çok düşkündük birbirimize,yokluğu yara gibi .çocuklarımla avunuyorum işte,ne yapalım.rabbim cennetinde kavuşmayı nasip etsin inşallah.
kilo bildirimi:
geçen hafta 62:3
bu hafta 61.1
giden 1,200gr
süpperrrr
78.0 kg mışım çok mutlu oldum çook.
geçen hafta 80.5 kg.dum
toplam gideen 2.500 gr :)))
şaka yapmıyorum gerçekten doğru ama ben diyetisyene de gidiyorum
Kilo veren arkadaşlar tebrikler devamlarıni diliyorum. Geçen hafta 78.3 bu hafta 78.0 nrhs ayrıca tebrikler canım. Hafta boyu 200 mekik 400 simit eritme 400 oklova 2saat leslie 600 ip atlama.
teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim gitsin kilolar :)
kızlar hepinizi tebrik ediyorum gördüğüm kadarıyla hepimiz kilo vermişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?