Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kızlae selam sinir oldm yaa internette bi bozklk vardı gremdm bi türlü....geçen hafta 72.500 bu hafta 71.100giden 1.400 gr

kızlar hepiniz muhteşemsiniz ya hepinizi gönülden kutluyorum hedeflere az kaldı ha gayret
geçmişi okudum ama herkese tek tek cevap yazmak baya uzun süreceği için aklımda kalan önemli konulara değineyim kısaca...
BABASININKELEBE VE AEROSMİTH annenlerinizin mekanı cennet olsun inş ..bende bu ocak ayında ananemi kaybetmiştim her daim aklıma gelip ağlarım özlerim onu çoook ..senelerdir annemin yanındaydı onunla büyüdük diye ayrılmak çoook zor geldi ama hep sanki bi yere gitmişte gelecek gibi hissediyorum..allah yattıkları yerde huzur versin inş..
babasınınkelebe eşinle ilgili durumu biran evvel çözersiniz inş ..bazen bu erkekleri anlamak o kadar zor ki..şimdi ben yada bi başkası ne yazsa yinede senin yerinde olmadığımız için boş gelecek sana belki..evde ki huzursuzluk başka şeydir yaşamayan bilemez,umarım tez vakitte eski aşk dolu günlerinize dönersinizama tabi biraz burnunuda sürtmek gerek bana kalsa naçizane tavsiye:44:

aerosmith güzel duan için allah razı olsun çook duygulandırdın beni ve sanırım allah duydu ve eskiye nazaran biraz düzene girdi kuzumun uykusu
gülercim hadi hayırlısı olsun yeni işin umarım başlarsın tez vakitte çook iyi gelecek sana eminim
6767 öğretmenimiz gelmiş hoşgelmiş ben eski kurtlardan bi müddet ara vermek durumunda kalmıştım :26: yeniden döndüğümde kaynatırız inşş
nrhs canım allah sana hayırlı sağlıklı ve topaç gibi bi evlat nasip etsin inş en kısa zamanda stres yapmamaya çalış (söylemek kolay yapmak zordur bilirim ) kendine başka meşgaleler bul biraz kafanı rahatlatmak iyi gelecektir ve tabiki tedavide işin parçası , biraz daha sabırr ....burda hamile kaldığını duyacağız inş en kısa zamanda allahın izniyle
diğer çıtırlar unuttuğum cevap varsa affola kusura bakmayın hepinizi çoook öpüyorum sağlıklı sağlıklı aşure yiyerek kilo verin emi
birazda kendimi anlatayım malum düzensiz hayatttımda bi saldım ki ipleri sormayın dün gülerciğimin uyarısıyla kendime geldim ve tekrar toparlamaya başlayacağım inş haftaya aranıza dönmeye hazırlanıyorum inş çalışmalar şimdiden başladı çünkü baya kilo aldım utanırım öyle karşınıza çıkmaya ...tabi eşiminde sağolsun iltifatları ! beni kendime getirdi hemen göze battı göbeğim
neyse bekleyin beni pek yakında geleceğim ve ortalığın tozunu attıracağım

aysuncum güzel dileklerin için teşekkür ederim canım stres yapmamaya çalışıyorum ama nekadar başarılı olabiliyorum bilmiyorum bu ay izin verdim kendime hastaneye gidecektim vazgeçtim kafamı toparlayıp öyle başlayacağım tekrar tabi bu sürede birazda kilo versem iyi olacak herşeyin hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda aramıza dönersin Allahım seni bebişini ve eşini kötülüklerden korusun inş. senin içinde herşey yoluna girer canım

ben hariç :44:

haftanın kara listesi sadece benden ibaret olacak gbi. o boğazı tutamazsam olacağı bu tbi

kilo vernherkesi tebrik edeyim önce
sonra bildirim yapayım.
geçen hafta :62,700
bu hafta 63,900
gelen : + 1,200 gr
maalesef haftasonu dikkat etmeyince ve regl olunca böyle oldu.

adigecim 100 gr dan bişey olmaz pazartesi tartıl gittiğini göreceksin ama gülerin cezasından kurtulabilirmisin bilmem :26:

ah bu haftasonu kaçamakları yakıyo bizi hep üstüne bide regl eklenince haftaya bomba gibi döneceğine inanıyorum ben yakarcım

kızlae selam sinir oldm yaa internette bi bozklk vardı gremdm bi türlü....geçen hafta 72.500 bu hafta 71.100giden 1.400 gr

rakibeemm tebrk ederm. bende bu hafta iş yoktu

valla cezama razıyım kuzum. bu hafta saldıkca saldm. ama bu kez hafta sonu kaçamkları yok kararlıyım

benden bir cacık olmayacak belli baya şevkim kırıldı

canım pes etme sakın bak ben saldım kendimi daha da kötü oldu
biraz mola ver belki iyi gelir ama sakın bırakma
bana ara vermek iyi geldi sanki
sen ki hem evlisin hem çalışıyorsun hemde çocuk büyütüyorsun bi kilo verme işini mi yapamayacaksın :26:
hani nerde kaldı azim nerde kaldı her işe yetişen yakar:44:
hadiiiiiii kaldır totoşu tabanlara kuvvet

kilo vernherkesi tebrik edeyim önce
sonra bildirim yapayım.
geçen hafta :62,700
bu hafta 63,900
gelen : + 1,200 gr
maalesef haftasonu dikkat etmeyince ve regl olunca böyle oldu.

niddin rakibem.

maşallah diyorum arkadaşım emzirirken ver kg ları

hoş geldin aysun. amin, allah gittikleri yerde utandırmasın inş.
eşimin beni sevdiğini biliyorum ama ilk günkü gibi, elimi tuttuğunda gözümün içine baktığında aynı heyacı duymak istemesi beni biraz üzdü. ben de onu seviyorum ama sonuçta o heyecanlar yok yani... eskisi gibi birbirimize zaman da ayıramıyoruz ki, o heyecanı duyacak vaktimiz yok yani

hayır hiç sağlıklı düşünemiyorsun şu an. yarın kalkıyorsun ve dikkat etmeye başlıyorsun. haftaya bunu fazlasıyla telafi edeceğinden de eminim. bak bir zamanlar guler benden daha fazla kg daydı ve ben de bi rahatlık vardı ben daha zayıfım diye. ama bak maşallah guler beni geçti üstüne de 800 gr fark attı. şimdi bi silkelen ve haftaya bize yetiş...

rakibem ne ettn öle benden gdyo kilolar sana mı geliyo kız yoksa...dikkat et salma kendini...tbrk eden arkadaşlar mersi darısı veremeyp alanlara dyelim...

aeros ve babasininkelebee allah rahmet eylesin başınız sağolsun, allah kimseye evlat acısı ve anne acısı yaşatmasın

6767 tebrik ederim ödemler gitti ilk diyet haftası fazlasıyla verilir devamlılığını dilerim

babasininkelebee çok iyi gidiyosun bacım tam modundasın tebrik ederim seni evet az yiyorum ama diğer günler acısını çıkarttığım oluyor, böylelikle dengeleniyor

nrhs iyi ip atlamışsın hergüne 100

tiin tebrik ederim

kate sporun dibine vurmuşsun kuzum aferim hırslandım bak şimdi

adigegupse o 100gr ödemdir ödem haftaya fazlasıyla verirsin inşallah

yakar noldu bacım yaaa b hafta hepimiz iyi gidiyorduk niye koptun bizden? haftaya aldığın fazla gramlar gitmiş olacak

evet canım dün bizim nette de sorun vardı öğlenden sonra bir daha giremedim listeyi hazırlamakta bugüne kaldı.
tebrik ederim iyi vermişsin

hadi ama gözümüz yollarda kaldııı

Son düzenleme:
kızlar özledim sizleriii dün iş formu doldurmaya gittim inşallah olacak gibi ama bakalım hayırlısı.
eve geldim öğlen modemde sorun vardı sanırım ışıkları yanmıyordu gece geç saatte düzeldi sanırım ama giremedim. merak etmiştim sizleri iyi bu hafta hepimiz çok iyiyiz 1 kişi dışında. zaten o da kendisini biliyor ifşa etmeyelim tekrardan.
ben perşembe günü cozutmuştum yemek konusunda dün de pek iyi sayılmam ama çok şükür verdim.

listeyi paylaştım bakabilirsiniz tekrardan kusura bakmayın zamanında paylaşılamadı

birde rakibelere tekrar bir düzenleme ihtiyacı var mı bakıcam rakibeleride bir liste olarak hazırlıcam unutmayalım diye.

elifeyza 2hafta 2.liği kimseye kaptırmadın ayrıca tebrik ederim tekrardan

Son düzenleme:

inş. işin olur canım hayırlısıyla bir bayan için çalışmak çok önemli bence bu hafta ip atlamanın yanında yediklerime daha çok dikkat etmeyi düşünüyorum inş. bol kilo verdiğimiz bi hafta olur :)

kızlar veeee rakibeler listesi hazır (biraz çocuksu olmuş ama kız karikatür resimleri bulamadım şöyle en süslülerinden:87::87::87: )
ilk sayfada da paylaştım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben rakibemi göremiyorum telefondan giriyorum ya büyümüyo tablo:-( bi zahmet diyverin bana

Merhaba canım bende tam rakibemi sormuştum aynı anda yazmışiz bu hafta 2kilo sen vermiştin dimi senin hızına yetişmek mümkünmü canım kendini tanıtırmisin

Merhaba canım bende tam rakibemi sormuştum aynı anda yazmışiz bu hafta 2kilo sen vermiştin dimi senin hızına yetişmek mümkünmü canım kendini tanıtırmisin

canım kilolarımdan bıktım son 3 yıldır özellikle birden şiştim diyebilirim tabi boğazımı da tutmadım.
ben diyetisyene gidiyorum listem standart dışına çıkmıyorum. salı günü randevum var doktorda ben 77.0 görmek istiyorum üst başla.

bunların dışında evliyim 7. yılımızdayız Allah izin verirse. 1 hamileliğim oldu yalnız devam etmedi. 6 ay oldu kaybedeli.
31 yaşındayım 1.63 boyum tatlıyı çok severdim atıştırmaları çoook severdim şimdi içimde büyük bir istekk olacak bende kilo verip eski kiloma döneceğim 55-57 arası olsam yeter hatta 60 bile şimdilik kabulüm
okul öğrenciler ev temizlik günlerim geçiyor işte.

el işlerine çok meraklıyımdır. benden böyle sende tanıtır mısın kendini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…