ben hariç:44:
haftanın kara listesi sadece benden ibaret olacak gbi. o boğazı tutamazsam olacağı bu tbi
kilo vernherkesi tebrik edeyim önce
sonra bildirim yapayım.
geçen hafta :62,700
bu hafta 63,900
gelen : + 1,200 gr
maalesef haftasonu dikkat etmeyince ve regl olunca böyle oldu.
kızlae selam sinir oldm yaa internette bi bozklk vardı gremdm bi türlü....geçen hafta 72.500 bu hafta 71.100giden 1.400 gr
adigecim 100 gr dan bişey olmaz pazartesi tartıl gittiğini göreceksin ama gülerin cezasından kurtulabilirmisin bilmem :26:
ah bu haftasonu kaçamakları yakıyo bizi hep üstüne bide regl eklenince haftaya bomba gibi döneceğine inanıyorum ben yakarcım
adigecim 100 gr dan bişey olmaz pazartesi tartıl gittiğini göreceksin ama gülerin cezasından kurtulabilirmisin bilmem :26:
ah bu haftasonu kaçamakları yakıyo bizi hep üstüne bide regl eklenince haftaya bomba gibi döneceğine inanıyorum ben yakarcım
benden bir cacık olmayacak belli baya şevkim kırıldı
kilo vernherkesi tebrik edeyim önce
sonra bildirim yapayım.
geçen hafta :62,700
bu hafta 63,900
gelen : + 1,200 gr
maalesef haftasonu dikkat etmeyince ve regl olunca böyle oldu.
kızlae selam sinir oldm yaa internette bi bozklk vardı gremdm bi türlü....geçen hafta 72.500 bu hafta 71.100giden 1.400 gr
kızlar hepiniz muhteşemsiniz yahepinizi gönülden kutluyorum hedeflere az kaldı ha gayret
geçmişi okudum ama herkese tek tek cevap yazmak baya uzun süreceği için aklımda kalan önemli konulara değineyim kısaca...
BABASININKELEBE VE AEROSMİTH annenlerinizin mekanı cennet olsun inş ..bende bu ocak ayında ananemi kaybetmiştim her daim aklıma gelip ağlarım özlerim onu çoook ..senelerdir annemin yanındaydı onunla büyüdük diye ayrılmak çoook zor geldi ama hep sanki bi yere gitmişte gelecek gibi hissediyorum..allah yattıkları yerde huzur versin inş..
babasınınkelebe eşinle ilgili durumu biran evvel çözersiniz inş ..bazen bu erkekleri anlamak o kadar zor ki..şimdi ben yada bi başkası ne yazsa yinede senin yerinde olmadığımız için boş gelecek sana belki..evde ki huzursuzluk başka şeydir yaşamayan bilemez,umarım tez vakitte eski aşk dolu günlerinize dönersinizama tabi biraz burnunuda sürtmek gerek bana kalsa naçizane tavsiye:44:
aerosmith güzel duan için allah razı olsun çook duygulandırdın beni ve sanırım allah duydu ve eskiye nazaran biraz düzene girdi kuzumun uykusu
gülercim hadi hayırlısı olsun yeni işin umarım başlarsın tez vakitte çook iyi gelecek sana eminim
6767 öğretmenimiz gelmiş hoşgelmişben eski kurtlardan bi müddet ara vermek durumunda kalmıştım :26: yeniden döndüğümde kaynatırız inşş
nrhs canım allah sana hayırlı sağlıklı ve topaç gibi bi evlat nasip etsin inş en kısa zamandastres yapmamaya çalış (söylemek kolay yapmak zordur bilirim ) kendine başka meşgaleler bul biraz kafanı rahatlatmak iyi gelecektir ve tabiki tedavide işin parçası , biraz daha sabırr ....burda hamile kaldığını duyacağız inş en kısa zamanda allahın izniyle
diğer çıtırlar unuttuğum cevap varsa affola kusura bakmayın hepinizi çoook öpüyorumsağlıklı sağlıklı aşure yiyerek kilo verin emi
birazda kendimi anlatayımmalum düzensiz hayatttımda bi saldım ki ipleri sormayın dün gülerciğimin uyarısıyla kendime geldim ve tekrar toparlamaya başlayacağım inş haftaya aranıza dönmeye hazırlanıyorum inş çalışmalar şimdiden başladı çünkü baya kilo aldım utanırım öyle karşınıza çıkmaya ...tabi eşiminde sağolsun iltifatları ! beni kendime getirdi hemen göze battı göbeğim
neyse bekleyin beni pek yakında geleceğim ve ortalığın tozunu attıracağım
benden bir cacık olmayacak belli baya şevkim kırıldı
canım pes etme sakın bak ben saldım kendimi daha da kötü oldu
biraz mola ver belki iyi gelir ama sakın bırakma
bana ara vermek iyi geldi sanki
sen ki hem evlisin hem çalışıyorsun hemde çocuk büyütüyorsunbi kilo verme işini mi yapamayacaksın :26:
hani nerde kaldı azim nerde kaldı her işe yetişen yakar:44:
hadiiiiiii kaldır totoşu tabanlara kuvvet
kızlar özledim sizleriiidün iş formu doldurmaya gittim inşallah olacak gibi ama bakalım hayırlısı.
eve geldim öğlen modemde sorun vardı sanırım ışıkları yanmıyordu gece geç saatte düzeldi sanırım ama giremedim. merak etmiştim sizleri iyi bu hafta hepimiz çok iyiyiz 1 kişi dışında. zaten o da kendisini biliyor ifşa etmeyelim tekrardan.
ben perşembe günü cozutmuştum yemek konusunda dün de pek iyi sayılmam ama çok şükür verdim.
listeyi paylaştım bakabilirsiniz tekrardan kusura bakmayın zamanında paylaşılamadı
birde rakibelere tekrar bir düzenleme ihtiyacı var mı bakıcam rakibeleride bir liste olarak hazırlıcam unutmayalım diye.
elifeyza 2hafta 2.liği kimseye kaptırmadın ayrıca tebrik ederim tekrardan
Merhaba canımbende tam rakibemi sormuştum aynı anda yazmışiz bu hafta 2kilo sen vermiştin dimi senin hızına yetişmek mümkünmü canım kendini tanıtırmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?