Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Canım ben 28yaşındayim boyum 1.58. 2kızım var çalışmıyorum. Sen öğretmenmissin ne güzel ya. Ah ah zamanında okumazsan böyle olur ışte. Küçük kızım 10aylık olacak emzirıyorum emzirırken güzel kilo veriliyomuş ama aksine ben 5kilo aldım. Kilolarindan kurtulunca bebek istiyorsan allahım sanada nasip etsin. O bebeğinin dünyada kısmeti yokmuş inşallah bundan sonra öyle bi acı yasamazsin. Bende diyetisyene gitmiştim 7yıl önce 70kiloydum o zaman aynısını uygulasam olurmu acaba 6kaşık yemek diyordu o zaman ben 8kaşık yaparım onu emzirdigim ve kilolu olduğum için bilmiyorumki ya böylede gram gram gidiyo

canım Rabbim kızlarınızı size bağışlasın. evet bebek istiyorum ama kilo vermeliyim.
sen emzirdiğin için 6 kaşık az gelir ki bana bile doktor 8 kaşık dedi. ayrıca bazı testler istedi onların sonucuna göre şekillendirecek listeyi. kate sen zaten emziriyorsun gr gr gitmesi daha iyi ya kalıcı oluyor. gerçi 8 kaşıkta 1 tabağa denk geliyor zaten :)
umarım bu hafta seninle iyi çekişiriz ve ikimizde birinciliğe oynarız.
okuma meselesine gelince açıktan devam edebilirsin istersen kızlarında epey büyümüş. mezuniyetini bilmiyorum ama okuldan dolayı biliyorum açık lise kayıtları 21 kasım 4 aralık arası canım. belki işine yarar.

he birde sana moral senin 2 kızın var 78 sin benim yokken 78 demek olsa 90larda gezecekmişim :))

Amin canım sağolasin. Evet önce kilo verip hamile kal en azından şimdiki haline belki gelirsin. Ben 2kızımdada 70le hamile kaldım ikisindede 86yla doğum yaptım çok kötü oluyor ya hamilelik lohusalik yani kilolu hamile kalınca demek istiyorum. Evet 8kaşık 1tabak oluyor kendi başıma başaramiycam öyle görünüyo. Diyetisyene gidicem ama ya uygulamazsam boşuna param gider diye düşünüyorum of ne zor ya şu kilolar:-( valla bıktım ya

sabah 9.15
yarım kupa çay
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
1 haşlanmış yumurta
3 4 yaprak marul

ara
Türk kahvesi ve 1 madlen çikolata** (kaçamak 1 doktor izin vermemişti ama çok sinirliydim yedim işte)
1 kayısı

öğlen
1 kepçe çorba
salata
yoğurt
1 içli köfte** (yedim kaçamak 2)
bu köfteyi yedim diye ekmek yemedim
6 kaşık erişteli yeşil mercimek yemeği

ara
1 mandalina 2 kayısı

akşam
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
salata

ara
üzüm ve çay düşünüyorum

canım bende aynı diyordum ben uyamam liste falan ne öyle derdim.
ama emin ol disiplinli oluyorsun ben liste dışındakilere elimi bile uzatmıyorum maşallah kendime.
niyetinde varsa kesinlikle git derim canım. hem tahlillerini olursun yağ ölçümlerin yapılır

Son düzenleme:

emzirdiğini bilmiyordum arkadaşım. belki de bünyeden bünyeye değişiyordur. ben de emzirirken kg verirsin diye düşünüyorum. emzirirken öyle bir yerdim ki.... 16 ay emzirdim 2 kg almışımdır. bırakınca 1 ayda 2 kg aldım. aynı ölçüde yeyince. şimdi hamile kaldığım kg dayım diyebilirim. ama ben nişanlandığımdaki kg ya dönmek istiyoruuuum. inş. da olacak.

Demekki bünyeden bünyeye değişiyo:-/ büyük kızımi 25ay emzirdim kızım emmeyi bırakınca ve yine 79 80 arası diyete başladım. Tam 70düştüm 2. Kızıma hamile kaldım doğumdan 1ay sonra 74e düşmüştüm süt bahanesiyle yedimde ah eşek kafam ekmek sanki süt yapıyo işime geldi sen emzirıyorsun ye birşey olmaz diye teselli ettim kendimi neticede 5 kilo aldım. Çabuk acikiyorum bi program olması gerek diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bakalım herşey bizim elimizde ben yedikten sonra diyetisyen ne yapsın. Dur şu elimdeki listeyi bu hafta uygulayayim kilo veremezsem giderim bakalım ne olacak

Iyi aksamlar kızlar
Bugün dikkat ettim tüm gün 2 öğün yaptım
500 mekik ve 45 dakika yürüdüm
Ev işlerini spordan sayar sak baya hareketli bir günde
Herkese iyi tatiller

Kızlar eski diyet listesine baktımda çok güzelmis herşey var öğlen lahmacun simit sandviç yiyebiliyorum makarna ve pilav bile var. 2006da Ermeni hastanesine gitmiştim çok iyi bi diyetisyendi 8 9kilo vermiştim. Ölçüleri biraz daha çoğaltıcam çünkü o zaman 70 kiloydum ve emzirmiyordum. Ara öğünlerde bitki çayi yerine süt içerim diğer öğünlerde başka birşey yerim:-/ bakalım bu hafta farkedecekmi kilom

saat 12:00
2 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
6 zeytin
1 çay bardağı yogurt
açık çay

15:45
3 kuru kayısı
1 kupa 5li form çayı

saat 17:30
2 dilim pizza
1 dilim kek
1 su bardağı kadar yoğurt

saat 21:30
3 kuru kayısı
çay bardağı yoğurt

bugn evde dern bi temzlik vardı hiç halim kalmadı sadece 100 mekik çekebldim.

eliffeyza ve nrhs ​nerdesn kızlar :)

kızlar yaa ben 3gündür cozutup duruyorum
pazartesi sapsağlam burdayım inşallah. kızımın yüzünde zona gibi birşey çıktı yine stres edip mutfağa gömüldüm. 3.kez tekrarladı her yıl çıkıyo doktorlarda anlamadı pazartesi yine götürücez bakalım neymiş ama netten öğrendiğim kadarıyla zonaymış

kuzum çok geçmiş olsun. Rabbim kızına acil şifalar versin önemli olan o. boşver kilo alınır da verilir de

Geçmiş olsun canım benim kızımin elindede 2buçuk yaşındayken egzema çıkmıştı ilaç tedavisiyle geçti şükür. Şimdi herşeyin tedavisi var oda geçer inşallah

hafta sonu köye gttk kızlar yazamdım..

gülercim listeler çok gzel olmş emeğne sağlık..

demek 2 rakibem var ha daha sıkı çalışmak gerek bu hafta sıyrılıp çıkmak gerek aralarından:))

hafta sonu korktuğm kadar kaçamak yapmadım mutluyum...

güülleeerrr....ben napmışım biliyo musun yaa yanlış hesap yapmışım.. daha doğrusu yanlış bildirim..şimdi defterme bakıyodum yeni farkettm..ben cuma günü 71.4 çıkmıştım nete giremynce unutmuşm geç yazdım ve deftere bakmadan yazmışım yanlışlıkla 71.1 yazmışım..nolcak şimdi yaa..aslında 1.100 gr vermiş oldum....hesapları karıştırdm netcez bacım yaa...

hayırlı sabahlar kızlar
buz gibi bir hava insanın yaşama isteğinide öldürüyor valla
cumadan bugüne 1 kilo gitmiş kızlar demek çoğu ödemmiş. nasıl sinirlerim bozulmuştu
herkese kolay gele kızlar

Geçmiş olsun canım benim kızımin elindede 2buçuk yaşındayken egzema çıkmıştı ilaç tedavisiyle geçti şükür. Şimdi herşeyin tedavisi var oda geçer inşallah

sağol canım ama bu bizde her yıl tekrarlıyor ve yanağında kocaman iz kalmıştı şimdi tekrar aynı yerden çıktı yarası her yara sonrası bi iz kalıyo estetik cerrahiye gitmiştik iz geçiren krem vermişti ama işe yaramadı.

kuzum çok geçmiş olsun. Rabbim kızına acil şifalar versin önemli olan o. boşver kilo alınır da verilir de

amin canım sağol ama bugüne +2 kilo başlamışım. ben naptım yaaa

olsun canım daha iyi bu hafta fazla vermiş gözükeceksin

günaydın kızlar.. bunaltıcı iştah artırıcı bir hava var sanki ama kanmak yooook!!
cumadan beri afedersiniz öküz gibi böyle yersem +2kilo almam kaçınılmazdı ama çok moralimi bozdu
bu hafta herşeyden kısarak yicem zararlı olsada cumaya tekrar 61gözükmek istiyorum. bir de regl zamanım ama olmadım belirtilerimde vardı göğüslerim şişmişti şimdi indi hamile miyim acep onu da bilmiyorum. tam bir karamsarlık var üzerimde.
birazdan spora gidicem ama yürümek istemiyo canım zaten yağmur yağıyo. eve gelince metabolizma çayı hazırlarım ve uyurum
hadi beni gaza getirin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…