Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

tamda pes edip hamur çamura yumulma modundasın . aman sakın yapma verdiğin onca emeğe yazık. cuma günü bende aynı durumdaydım inan ki şişten alyansımı bile çıkardım parmaklarım dolma gibi olmuştu . o sinirle ne bulsam yerdim ama yemedim şimdi daha iyiyim sporuna git o yağlar yerleşmeden erit.bak 60 a ne kaldı

gülercim geçmiş olsun kızna şifa versn rabbim çocuklara bşy oldu mu insan herşeyden usanıyo sanki rabbimde şifası tabi...bu havlar insanı bozuyo yaa....güneş pek yok burda da..işler birikti yne..sıkıldım bu nankör ev işlernden hergn aynı yaa...lojmanda oturyz bde temzlesnde ev şöle pırıl pırıl gözkmyo sanki pöff... 7 buçukta kalktım ev işleri bana bakıyo ben onlara yemnek desen akşama hala bi fikrim yok...bu hafta braz tempolu da geçebilir...komşuya bebek grmeye gtcez hafta içi misafirim gelcek..ben çok stresliymdr şimdiden tasalanmaya başladım...

tartı beni mutlu edyo her geçen gün ya eksilerdym yneee...15 aralıkpazar gnü 68.000 hedefne yakınm inşallah....21 gün var haftada 1 kilo versem 68 oldum gtti bugnkü bugnkü kilomda küsürler hepten gtmiş çnkü yaşasııınn....

adigegupse ve nhrs hadi bakem nerelerdesinz..

sizler için bende kendimi bi tantaym..

27 yaşında,1.60 boyunda, şu an için 70 kg, büyük 5,5 küçük 1,5 olmak üzre 2 erekek çocuk annesi bi ev hanımıyımm

sizleride tekrar tanımak isterm...

Ne güzel gidiyor kilolar bende bugün başladım eski diyet listesinde bi kaç değişiklikle inşallah benimde gider kilolar. Bende ev hanımıyim normalde bu saatte kalkmazdim. 2kızım var büyük kızım 4buçuk yaşında küçük kızım 10aylık o kalktı mecbur bende kalktım ve kahvaltımi yaptım bakalım bu hafta ne kadar gidecek. Bende 28yaşında 1.58 boyunda 78kilo bi hatunum.

katecim emziriyo musun? ben kçüğü emzriyorum hala çok faydası olyo kilo vermeye zaten çok ta düşkn o yzden iki yakışna kadar bıraktırmayı düşnmyorum..sana tavsiyem saatli yemek çok önemli en azndan bende müthiş işe yarıyo....açıkçası ekmek ve asitli içeçekler dışında herşeyi yiyp içiyorum...ama mutlaka 6 öğüne dikkat edyorum....iki saat ara ile bi ana bi ara öğün yapıyorum...gne kaçta başladıysam iki saat ara ile devam ediyorum mesela sabah 9 da başladıysam 11..13...15...17..ve 19 da gnü bitiryorum mutlaka...sabah illede 8 de kahvaltı yapcam dye sıkmıyorum kendmi...bazen 9 bazen 10 bazen 8 oluyo ama tabi ne kadar erken olsa okadar ii...ve mutlaka yediklerimi deftere yazıyorum..gülercimin tavsiyesi ile içtiğim su kadar da çizgi çiziyorum bi bardağa bi çizgi yani...unutma saatlere uymak önemli...öle özel dyet yemekleri de yapmıyorum ağır bişey yiceksem eğer ana öğne koyuyorum tabi miktarını da azaltıyorum..hafif yiceksem ara öğün saatnde yiyorum...herşeyden yiyorum ama maaşallah benm metabolzma da ii çalşıyo hemen verebiliyorum...spor hala yok ip alınca p atlama yapcam kndsyon bisikleti var ama pek sevmiyorum binmeyi..

baya uzun yazmışım kızlar arkadaş ortamm olmayınca pek,konuşma ihtiyacımı burda karşılaym dedm:))

günaydın kızlar ve rakibelerim adigegupse ve elifeyza :)

adigegupse ve elifeyza kendimi tanıtayım sizler için 27 yaşındayım evliyim 8 aydır bebek istiyoruz ama henüz gelmedi bekletiyor bizi 1,60 boy ve şuan 74.9 kilodayım çalışıyorum

GÜLER cim çok geçmiş olsun canım tez zamanda şifa bulur yavrun inş.

Evet canım emzirıyorum büyük kızımi 25ay emzirdim küçüğüde emzirıcem allah nasip ederse kendi bırakmazsa tabi. Ben emzirırken kilo veremiyorum ya:-( aksine doğumdan sonra 5kilo aldım:-( ilk ara öğünde ne yesem yada ne içsem süt yada ayranmi içsem acaba bendeki listede bitki çayı var emzirırken içmek istemiyorum sen diyetisyene gitmiştin dimi sende emzirıyorsun ya sana ne verdi ara öğünlerde. Benimde 1tane arkadaşım var oda 1saat uzaklıkta allahtan ablam yakınımda oturuyo oda olmasa daha çok kilo alırım.

yok diyetisyene gtmedm ama önceden gtmiştim valla kilo alıp vere vere tekniği öğrendim artık ihtiyaç duymuyorum dyetsyene gtmeye...ara öünlerde

kayısı...incir...kuru üzüm...ceviz..badem...mevsim meyveleri...yoğurt yiyorum işte miktarı da kendime gre ayarlıyorum kuru meyvelerden ikişer tane...meyvelerden birer tane....yoğurt bi çay bardağı kadar...kuru yemişlerde küçük bi avuç tabi ayrı ayrı saatlerde...ekemk çavdar kepek tam buğday olarak değiştirp yicem çarşıya çıktığımda unutmazsam almayı tabi....hafta sonu ilk defa balığı kola yerne soda ile yedim...bizim geln dyetsyene gtti o sölemiş..ben tam bi kola bağmlısıydım 15 gndr ağzıma sürmüyorum...

GÜLER ne güzel hedefine ramak kalmışken yapma bunu kendine ben senin kiloda olmak için neler vermezdim. Kendime güvenim kalmadı birisi baksa kilolarıma bakıyor diyorum eşimden utanıyorum daha neler neler ne güzel sporada gidiyorsun isede başlayacakmissin kıymetini bil bi çok kadın için senin kilon velinimet. Kızın içinde tekrar geçmiş olsun inşallah iyi olur ve allah bir daha göstermez. Bendede gül hastalığı çıktı elimde egzema var bunada şükür ne yapayım benden beterleri var.

gülercim senn spor gnleri hangi gnlerdi?ip atlamaya başladın mı?bildirmi yanlış yapmıştım ama neyse ki yazdığım kiloyu yakalamışım bugn...

bu gün iş yapasım yok anlaşıldı iki iş yapıp bi bilgisayara bakıyorum valla halim harap...

işi iki güne bölym bari bugün salon ve odalrı yarın da mutfak wc banyo temzlym en iyisi...

akşama fırında patatesli köfte yapmayı planlıyorum pilav çok severm yapmayım da yemeym bari çorba yapayım onun yerne...

2006da gittim diyetisyene elimde 4aylık liste var o zaman bekardim çocukta yoktu haliyle bitki çayları var ara öğünlerde şimdi bilemedim ne yiyeceğimi sayende öğrendim sağol canım hemen kalkıp kayısı yiyecegim. 2saat arayla yenileceğinide bilmiyordum valla ilham oldun bana. Sabah 2dilim tam buğday ekmeği yedim tost ekmeği olanlardan domates salatalık 5 6küp peynir ve 1yumurta yedim çok değil dimi mide kocaman doymuyorum bile:-( birde emzirınce çok acikiyorum tavsiyelerine uyucam tekrar teşekkürler arkadaşım:-*

bu gün kahvaltı yerne ara öğünle başladım sanırım...bir bardak sütten ana öğün olmaz dmi onu araya sayıp öğle yemeği niyetne bi küçük tabak kıymalı makarna yesem nasıl olur bir bardak ayranla...

kalori hesabı hiç yapmadım bu gne kadar kaç kalori yapar bunlar bilmem...

çarşamba gnleri trt1 de ayça kaya dye bi doktor çıkyo iyi fikir programına güzel şeyler söylyo izleyn bence kızlar....katecim peynri bilemdm çok mu ama diğerleri gayet iyi hatta 4-5 zeytn de eklerdm ben..çayı nasıl içiyosunz arkadaşlar ben 4 -5 yıldır şekersz içiyorum çok alıştım sizde atıyosanz mutlaka bırakın derm..

Bu arada kızlar büyük kızımda kilolu:-( 4buçuk yaşında ve 27kilo oldu. Onada 3öğün yedirmeye başladım bugün. Geç kalkıyordum ondanmi oldu bilinmez. Hormon testleri yapıldı temiz çıktı şükür. Yediği yarıyo ablamin 3buçuk yaşındaki kızı benim kızımdan çok çok fazla yiyo ama daha yeni gördüler 14kiloyu. Benim kızım 2yaşında 14 kiloydu 3yaşında 17 ne olduysa 3le 4yaş arası 7kilo aldı ve 24oldu çok üzülüyor onada.

bende şekersiz içiyorum canım ve kilo almamam da büyük bir etken olarak görüyorum.Evde olsam da izlesem bazen çok sıkılıyorum çalışmaktan özel sektörde çalışıyorum her iş bana bakıyor bankalar ihaleler bide mutfak işi olunca bunalıyorum

Eliffeyza peyniri bi kibrit kutusu kadar yedim ışte nefret ediyorum kibrit kutusu demekten bana az yemeyi hatırlatıyo diyeti hatırlatıyo çayı bende şekersiz içiyorum ve çok çay içiyorum günde 8 bardak falan yada daha fazla:-/ kalori hesabını bende hiç yapmadım ama bence çok değil eskiden benim diyet listemde vardı kıymali makarna. Benimde dünden karnıyarik var patlıcanları fırında közledim yağlı olmadı yani 1tane yerim artık:-/ belki bir kasede çorba yerim ekmek yemek dengelemis olurum herhalde

herkes uzaktaki davulun sesni hoş duyyo demk ki ben de hep çalışmk istemişimdir ama zor tabi özel sektör....kolay gelsin aybalam...

aman dikkat et çocuğa bir yerleşirse kilo alır başını gider benim kızım zayıflıktan ölecekti gören aman kıza iyi bakmıyorlar falan derdi kızıma ye ye dedikçe çocuk oldu tostoparlak .7 yaşında ama 9 yaş giyiyor . ben yemeklerini kısmaya başladım küçük kayu desenli tabaklar akdım onlarla veriyorum yemeklerini göbğşğ baya küçüldü şimdi

benm büyük oğlanda tosun gbydi valla annem çok korkardı obez olcak dye ...ben de onu tıpkı kendm gbi saatli besledim abur cuburu kestm deneck kadar azalttım porsiyonları doyacağı kadar koyup isterse de bitti diyodum üzlüyodum vermeynce ama onun sağlığı için yaptım şimdi 6 yaşında 27--28 kilo oldu çok ii oldu kreşe de başlayınca yediğini yakıyo artık boğazı yne iyi ama abur cubur çok kısıtlı veryorum sen de eve alma bence katecim eve almayınca bende o da ümidimiz kesyoruz..bende çocukların sevdiği ne varsa bayılırım abur cubur yemdn duramzdım ama kıstım artık arada kaçamk yapsam bile eğer yemek yeme saatmse yiyorum...

bana noldu böle çenem acayip açıldı kızlar ya..oğlanı uyuttum evi toparladım mutfak kaldı bide evleri süpürüp silip toz alaydım işleri bitirecektm şükür .... kızlar bi el atın da kaldıraym şu gövde yi bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…