günaydın kızlar.. bunaltıcı iştah artırıcı bir hava var sanki ama kanmak yooook!!
cumadan beri afedersiniz öküz gibi böyle yersem +2kilo almam kaçınılmazdı ama çok moralimi bozdu
bu hafta herşeyden kısarak yicem zararlı olsada cumaya tekrar 61gözükmek istiyorum. bir de regl zamanım ama olmadım belirtilerimde vardı göğüslerim şişmişti şimdi indi hamile miyim acep onu da bilmiyorum. tam bir karamsarlık var üzerimde.
birazdan spora gidicem ama yürümek istemiyo canım zaten yağmur yağıyo. eve gelince metabolizma çayı hazırlarım ve uyurum
hadi beni gaza getirin
gülercim geçmiş olsun kızna şifa versn rabbim çocuklara bşy oldu mu insan herşeyden usanıyo sanki rabbimde şifası tabi...bu havlar insanı bozuyo yaa....güneş pek yok burda da..işler birikti yne..sıkıldım bu nankör ev işlernden hergn aynı yaa...lojmanda oturyz bde temzlesnde ev şöle pırıl pırıl gözkmyo sanki pöff... 7 buçukta kalktım ev işleri bana bakıyo ben onlara yemnek desen akşama hala bi fikrim yok...bu hafta braz tempolu da geçebilir...komşuya bebek grmeye gtcez hafta içi misafirim gelcek..ben çok stresliymdr şimdiden tasalanmaya başladım...
tartı beni mutlu edyo her geçen gün ya eksilerdym yneee...15 aralıkpazar gnü 68.000 hedefne yakınm inşallah....21 gün var haftada 1 kilo versem 68 oldum gtti bugnkü bugnkü kilomda küsürler hepten gtmiş çnkü yaşasııınn....
adigegupse ve nhrs hadi bakem nerelerdesinz..
sizler için bende kendimi bi tantaym..
27 yaşında,1.60 boyunda, şu an için 70 kg, büyük 5,5 küçük 1,5 olmak üzre 2 erekek çocuk annesi bi ev hanımıyımm
sizleride tekrar tanımak isterm...
katecim emziriyo musun? ben kçüğü emzriyorum hala çok faydası olyo kilo vermeye zaten çok ta düşkn o yzden iki yakışna kadar bıraktırmayı düşnmyorum..sana tavsiyem saatli yemek çok önemli en azndan bende müthiş işe yarıyo....açıkçası ekmek ve asitli içeçekler dışında herşeyi yiyp içiyorum...ama mutlaka 6 öğüne dikkat edyorum....iki saat ara ile bi ana bi ara öğün yapıyorum...gne kaçta başladıysam iki saat ara ile devam ediyorum mesela sabah 9 da başladıysam 11..13...15...17..ve 19 da gnü bitiryorum mutlaka...sabah illede 8 de kahvaltı yapcam dye sıkmıyorum kendmi...bazen 9 bazen 10 bazen 8 oluyo ama tabi ne kadar erken olsa okadar ii...ve mutlaka yediklerimi deftere yazıyorum..gülercimin tavsiyesi ile içtiğim su kadar da çizgi çiziyorum bi bardağa bi çizgi yani...unutma saatlere uymak önemli...öle özel dyet yemekleri de yapmıyorum ağır bişey yiceksem eğer ana öğne koyuyorum tabi miktarını da azaltıyorum..hafif yiceksem ara öğün saatnde yiyorum...herşeyden yiyorum ama maaşallah benm metabolzma da ii çalşıyo hemen verebiliyorum...spor hala yok ip alınca p atlama yapcam kndsyon bisikleti var ama pek sevmiyorum binmeyi..
baya uzun yazmışım kızlar arkadaş ortamm olmayınca pek,konuşma ihtiyacımı burda karşılaym dedm:))
yok diyetisyene gtmedm ama önceden gtmiştim valla kilo alıp vere vere tekniği öğrendim artık ihtiyaç duymuyorum dyetsyene gtmeye...ara öünlerde
kayısı...incir...kuru üzüm...ceviz..badem...mevsim meyveleri...yoğurt yiyorum işte miktarı da kendime gre ayarlıyorum kuru meyvelerden ikişer tane...meyvelerden birer tane....yoğurt bi çay bardağı kadar...kuru yemişlerde küçük bi avuç tabi ayrı ayrı saatlerde...ekemk çavdar kepek tam buğday olarak değiştirp yicem çarşıya çıktığımda unutmazsam almayı tabi....hafta sonu ilk defa balığı kola yerne soda ile yedim...bizim geln dyetsyene gtti o sölemiş..ben tam bi kola bağmlısıydım 15 gndr ağzıma sürmüyorum...
çarşamba gnleri trt1 de ayça kaya dye bi doktor çıkyo iyi fikir programına güzel şeyler söylyo izleyn bence kızlar....katecim peynri bilemdm çok mu ama diğerleri gayet iyi hatta 4-5 zeytn de eklerdm ben..çayı nasıl içiyosunz arkadaşlar ben 4 -5 yıldır şekersz içiyorum çok alıştım sizde atıyosanz mutlaka bırakın derm..
herkes uzaktaki davulun sesni hoş duyyo demk ki ben de hep çalışmk istemişimdir ama zor tabi özel sektör....kolay gelsin aybalam...bende şekersiz içiyorum canım ve kilo almamam da büyük bir etken olarak görüyorum.Evde olsam da izlesem bazen çok sıkılıyorum çalışmaktan özel sektörde çalışıyorum her iş bana bakıyor bankalar ihaleler bide mutfak işi olunca bunalıyorum
Bu arada kızlar büyük kızımda kilolu:-( 4buçuk yaşında ve 27kilo oldu. Onada 3öğün yedirmeye başladım bugün. Geç kalkıyordum ondanmi oldu bilinmez. Hormon testleri yapıldı temiz çıktı şükür. Yediği yarıyo ablamin 3buçuk yaşındaki kızı benim kızımdan çok çok fazla yiyo ama daha yeni gördüler 14kiloyu. Benim kızım 2yaşında 14 kiloydu 3yaşında 17 ne olduysa 3le 4yaş arası 7kilo aldı ve 24oldu çok üzülüyor onada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?