Bende baya azalttım ama alıyo yine ya:-( sinir oluyorum bana çekmek zorundami diye. Ama annem senin kızın kadar yoktun diyo. Benim kızda Wakiki den 7 8yaş giyiyo badi ve kazakları.Bayramda 9yaş pantolon aldım terzide yaptırdım paçalarını:-( valla her gören sen buna ekmek verme sen buna şöyle etme tamam haklılarda gıcık yani anne olda sen vermeaman dikkat et çocuğa bir yerleşirse kilo alır başını gider benim kızım zayıflıktan ölecekti gören aman kıza iyi bakmıyorlar falan derdi kızıma ye ye dedikçe çocuk oldu tostoparlak .7 yaşında ama 9 yaş giyiyor . ben yemeklerini kısmaya başladım küçük kayu desenli tabaklar akdım onlarla veriyorum yemeklerini göbğşğ baya küçüldü şimdi
Evet abur cubur deyince bayılıyo ama günde bir tane yeme hakkı vardı öyle ana öğün yerine vermedimde:-( neden aldı bilinmez 3yaşına kadar normaldi hani normal değilde üst sınırdi şimdi en fazla 19 20olması gerekirken 27kilo oldu. Annemde çok korkuyo obez olacak diye çok üzülüyorum göbeği büyük ya geçende sucu geldi ben kapalıyim başım açıktı kızım parayı sen ver dedim yemeği yeni yemiştik kapının arkasından doğru eğilip veriyo parayı göbeğini saklıyo gülsemmi ağlasammi üzüldüm haline bu yaşta kiloyu sorun yapıyo. Endokrine götürsemmi bilemedimbenm büyük oğlanda tosun gbydi valla annem çok korkardı obez olcak dye ...ben de onu tıpkı kendm gbi saatli besledim abur cuburu kestm deneck kadar azalttım porsiyonları doyacağı kadar koyup isterse de bitti diyodum üzlüyodum vermeynce ama onun sağlığı için yaptım şimdi 6 yaşında 27--28 kilo oldu çok ii oldu kreşe de başlayınca yediğini yakıyo artık boğazı yne iyi ama abur cubur çok kısıtlı veryorum sen de eve alma bence katecim eve almayınca bende o da ümidimiz kesyoruz..bende çocukların sevdiği ne varsa bayılırım abur cubur yemdn duramzdım ama kıstım artık arada kaçamk yapsam bile eğer yemek yeme saatmse yiyorum...
bana noldu böle çenem acayip açıldı kızlar ya..oğlanı uyuttum evi toparladım mutfak kaldı bide evleri süpürüp silip toz alaydım işleri bitirecektm şükür .... kızlar bi el atın da kaldıraym şu gövde yi bee
Bende baya azalttım ama alıyo yine ya:-( sinir oluyorum bana çekmek zorundami diye. Ama annem senin kızın kadar yoktun diyo. Benim kızda Wakiki den 7 8yaş giyiyo badi ve kazakları.Bayramda 9yaş pantolon aldım terzide yaptırdım paçalarını:-( valla her gören sen buna ekmek verme sen buna şöyle etme tamam haklılarda gıcık yani anne olda sen verme
Evet abur cubur deyince bayılıyo ama günde bir tane yeme hakkı vardı öyle ana öğün yerine vermedimde:-( neden aldı bilinmez 3yaşına kadar normaldi hani normal değilde üst sınırdi şimdi en fazla 19 20olması gerekirken 27kilo oldu. Annemde çok korkuyo obez olacak diye çok üzülüyorum göbeği büyük ya geçende sucu geldi ben kapalıyim başım açıktı kızım parayı sen ver dedim yemeği yeni yemiştik kapının arkasından doğru eğilip veriyo parayı göbeğini saklıyo gülsemmi ağlasammi üzüldüm haline bu yaşta kiloyu sorun yapıyo. Endokrine götürsemmi bilemedim
tamda pes edip hamur çamura yumulma modundasın . aman sakın yapma verdiğin onca emeğe yazık. cuma günü bende aynı durumdaydım inan ki şişten alyansımı bile çıkardım parmaklarım dolma gibi olmuştu . o sinirle ne bulsam yerdim ama yemedim şimdi daha iyiyim sporuna git o yağlar yerleşmeden erit.bak 60 a ne kaldı
GÜLER ne güzel hedefine ramak kalmışken yapma bunu kendine ben senin kiloda olmak için neler vermezdim. Kendime güvenim kalmadı birisi baksa kilolarıma bakıyor diyorum eşimden utanıyorum daha neler neler ne güzel sporada gidiyorsun isede başlayacakmissin kıymetini bil bi çok kadın için senin kilon velinimet. Kızın içinde tekrar geçmiş olsun inşallah iyi olur ve allah bir daha göstermez. Bendede gül hastalığı çıktı elimde egzema var bunada şükür ne yapayım benden beterleri var.
gülercim senn spor gnleri hangi gnlerdi?ip atlamaya başladın mı?bildirmi yanlış yapmıştım ama neyse ki yazdığım kiloyu yakalamışım bugn...
sabah iyi ki yorumunu okuyup spora gitmişim yakar. otobüs ile gidicem diye şemsiye almamıştım yanıma ve ince ince yağmur yağarken 1saat yürüdüm ıslandım farkına varmadan ve 40dk kadar sporda egzersiz yaptım.ama acaba hamile miyim diye tereddütlerim var daha çok erken 1gün geçti reglimden ama tam gününde olurdum birde bi uyku halim varki sorma psikolojik tamamen. ama hamile olsamda fena olmazdı hani çünkü yapmaya cesaretim yok
hiç sorma yaa hedefe ne kaldı şunun şurasında diyorum ama sonradan ne oluyor bende anlamış değilim. moral veriyorum kendime geçen yıl tam bu zamanlar 72falan idim şuan büyük bir başarı elde etmişim az daha yolum var dişimi sıkmalıyım. evet spor benim için büyük şans oldu yoksa evde bir başıma spor yapıp vermezdim kilo. iş durumunda umutsuz gibiyim ama bakalım hayırlısı
pazartesi, çarşamba, cuma günleri 1saat canım. ip atlamaya başlamadımben tembelin tekiyim yaaaaa evde kendi başıma hiç bi halt edemem yazın atlardım ama şimdi canım mı istemiyor bilemiyorum
canım benim kızımda 4,5yaşında 19-20 kilo arası oynuyor. boyu 112cm , 1yııldan beri hiç kilo almadı ama iştahsız. 23kiloya kadar normal bence 4,5yaş. senin kızının boyu kaç?
eğer başka bi rahatsızlığı yok ise ve 6ay kadar kısa sürede almadıysa bu kiloları sorun yok gib görülüyor. hareketli bi çocuk mu evde hoplayıp zıplıyor mu? benim kızım yürümeyi bile unuttu hoplayıp duruyor siz ona bi zıp zıp alın zıplasın dursun
26 Haziran 2009doğumlu 110 cm aralık 26da 4buçuk yaşında oluyo. Doğuştan topluydu 1yaşında 10 kilo 2yaşında 14 3yaşında 17 kilo ve 4yaşında 24 kiloydu. Ramazanda hormon tahlili yaptırdım temiz çıktı hepsi. Normalde çok hareketli değil bebekleriyle kendi halinde oynar bi ablamin kızı var arkadaş olarak tek o var onunla zıpliyo ışte o kadar. Zıp zıp topu varda bıktı ondan bimden almıştım bu cuma yine geliyomuş bime aklıma gelmişken söyleyeyim:-D küçüklüğünden beri hareket fazla yok yaramaz bi çocuk değildi hala aynı ama kardeşi olunca hep evdeyiz ya ondan arttı kiloşu çünkü normal gidiyodu anormale döndü
şimdi iş yerinde aşure dağıttılar.
3 kaşık aldım hemen caloriye bakmak geldi aklıma amanın oney 550 kalori hemen bıraktım gitti 3 kaşık
bu hafta kendime söz verdim sıfır kaçamak sıfır hata :18:
aa 5gün varmış aralarında kızımla yakın olsaydık arkadaş olurlardıo kadar takma canım abur cuburunu kes ama yemek yesin büyüme çağında. okula başladığında verir düzelir merak etme. abartılacak bi kilosu yok bol bol sev o tombiş yanaklardan o zaman.
ooo tutuyoruz kendimizi haaa
kışın sürekli evde oturmak sıkıyo ya..çocuklarda olmasa napardım...annem yakın çocukları bırakıp eşimle dolaşalım dedik bi haftasonu bi türlü müsait olunamadı....komşuyla pazara gittik geldik valla o kadar hamım ki yakıncacık pazar bile yordu beni...şimdi ara öğün olarak bi mandalna yedm enerjimi topladım çamaşır serip yemek yapmaya girişicem....bu cumayı iple çekiyorum..köyde bile boğazımı sıkı tutup yemedim karşılığını istiyorum bu bedenden..:))
haftasonu pek yoktunuz sayfalar ilerlemiş bi günde :))
canım sıkıldı yaa cuma sabahı 78.0 olan ben bugün 78.5 çıktım neden ama
ben kaçamak yapmadım ki hiç. hep listeme uydum.
birde size sorum var şu adet-kilo dengesini bi anlatıverin çözemedim????
malum dönemde insan şişer mi söner mi?
geleyim bugünüme okulda program vardı
kekli poğaçalı kısırlı meyveli çaylı pastalı dolmalı börekli daha görmediğim bi çok şey vardı.
ne yaptım biliyo musunuz?
tek bir çatal dahi almadım hiç birinden. kendi yemeğimi götürüyorum evden, oturdum onları yedim hatta tam yiyemedim yarım kaldı canım yemeklerim(
hiç aklım kalmadı da pasta böreklerde.
okuldan sonra eve yürüyerek geldim şimdi 1 sade Türk kahvesi içtim yorgunluğum gitti.
menüm
sabah
standart kahvaltım
ara 3 kayısı 5 fındık 1brd çay
öğlen
salata
bulgur pilavı 4k
et haşlama 4k
3k yoğurt
ara 2 galeta yedim
ara 1 Türk kahvesi
akşam
salata
1 dlm ekmek
3 kaşık yoğurt
1 kepçe çorba
8 kaşık ıspanak
ara
kuru üzüm ve kayısı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?