Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Bende baya azalttım ama alıyo yine ya:-( sinir oluyorum bana çekmek zorundami diye. Ama annem senin kızın kadar yoktun diyo. Benim kızda Wakiki den 7 8yaş giyiyo badi ve kazakları.Bayramda 9yaş pantolon aldım terzide yaptırdım paçalarını:-( valla her gören sen buna ekmek verme sen buna şöyle etme tamam haklılarda gıcık yani anne olda sen verme
Evet abur cubur deyince bayılıyo ama günde bir tane yeme hakkı vardı öyle ana öğün yerine vermedimde:-( neden aldı bilinmez 3yaşına kadar normaldi hani normal değilde üst sınırdi şimdi en fazla 19 20olması gerekirken 27kilo oldu. Annemde çok korkuyo obez olacak diye çok üzülüyorum göbeği büyük ya geçende sucu geldi ben kapalıyim başım açıktı kızım parayı sen ver dedim yemeği yeni yemiştik kapının arkasından doğru eğilip veriyo parayı göbeğini saklıyo gülsemmi ağlasammi üzüldüm haline bu yaşta kiloyu sorun yapıyo. Endokrine götürsemmi bilemedim

Kalk hadi çocuk uyumuşken bitir işleri benim küçük kızda şimdi uyudu bende yapicam aynı şeyleri. Bu arada küçük kızıma hamile kalınca ve doğunca dışarı pek çıkmadım çocuk evde hareketsiz kaldı ondan bu kadar kilo aldı diyede düşünüyorum. Okulada gitmiyo seneye anaokula vericem belki biraz zayıflar oynar arkadaşlarıylada öyle ışte benimde çenem düştü.

canım benim kızımda 4,5yaşında 19-20 kilo arası oynuyor. boyu 112cm , 1yııldan beri hiç kilo almadı ama iştahsız. 23kiloya kadar normal bence 4,5yaş. senin kızının boyu kaç?
eğer başka bi rahatsızlığı yok ise ve 6ay kadar kısa sürede almadıysa bu kiloları sorun yok gib görülüyor. hareketli bi çocuk mu evde hoplayıp zıplıyor mu? benim kızım yürümeyi bile unuttu hoplayıp duruyor siz ona bi zıp zıp alın zıplasın dursun

Son düzenleme:

sabah iyi ki yorumunu okuyup spora gitmişim yakar. otobüs ile gidicem diye şemsiye almamıştım yanıma ve ince ince yağmur yağarken 1saat yürüdüm ıslandım farkına varmadan ve 40dk kadar sporda egzersiz yaptım. ama acaba hamile miyim diye tereddütlerim var daha çok erken 1gün geçti reglimden ama tam gününde olurdum birde bi uyku halim varki sorma psikolojik tamamen. ama hamile olsamda fena olmazdı hani çünkü yapmaya cesaretim yok

hiç sorma yaa hedefe ne kaldı şunun şurasında diyorum ama sonradan ne oluyor bende anlamış değilim. moral veriyorum kendime geçen yıl tam bu zamanlar 72falan idim şuan büyük bir başarı elde etmişim az daha yolum var dişimi sıkmalıyım. evet spor benim için büyük şans oldu yoksa evde bir başıma spor yapıp vermezdim kilo. iş durumunda umutsuz gibiyim ama bakalım hayırlısı

gülercim senn spor gnleri hangi gnlerdi?ip atlamaya başladın mı?bildirmi yanlış yapmıştım ama neyse ki yazdığım kiloyu yakalamışım bugn...

pazartesi, çarşamba, cuma günleri 1saat canım. ip atlamaya başlamadım ben tembelin tekiyim yaaaaa evde kendi başıma hiç bi halt edemem yazın atlardım ama şimdi canım mı istemiyor bilemiyorum

bazen iklim geçişlerindede regl gecikmesi olur. bebiş istiyorsan inşallah hamilesindir. :26:

26 Haziran 2009doğumlu 110 cm aralık 26da 4buçuk yaşında oluyo. Doğuştan topluydu 1yaşında 10 kilo 2yaşında 14 3yaşında 17 kilo ve 4yaşında 24 kiloydu. Ramazanda hormon tahlili yaptırdım temiz çıktı hepsi. Normalde çok hareketli değil bebekleriyle kendi halinde oynar bi ablamin kızı var arkadaş olarak tek o var onunla zıpliyo ışte o kadar. Zıp zıp topu varda bıktı ondan bimden almıştım bu cuma yine geliyomuş bime aklıma gelmişken söyleyeyim:-D küçüklüğünden beri hareket fazla yok yaramaz bi çocuk değildi hala aynı ama kardeşi olunca hep evdeyiz ya ondan arttı kiloşu çünkü normal gidiyodu anormale döndü

şimdi iş yerinde aşure dağıttılar.
3 kaşık aldım hemen caloriye bakmak geldi aklıma amanın oney 550 kalori hemen bıraktım gitti 3 kaşık
bu hafta kendime söz verdim sıfır kaçamak sıfır hata :18:

aa 5gün varmış aralarında kızımla yakın olsaydık arkadaş olurlardı o kadar takma canım abur cuburunu kes ama yemek yesin büyüme çağında. okula başladığında verir düzelir merak etme. abartılacak bi kilosu yok bol bol sev o tombiş yanaklardan o zaman.

ooo tutuyoruz kendimizi haaa

he bacım he 1 ayı geçti bende bir cacık yok hala aldıklarımı veremedim hedefi tutturmak nerde
diyette isem öyle davranacağım yoksa diyetteyim deyip canın ne isterse yemeyeceğim.

kışın sürekli evde oturmak sıkıyo ya..çocuklarda olmasa napardım...annem yakın çocukları bırakıp eşimle dolaşalım dedik bi haftasonu bi türlü müsait olunamadı....komşuyla pazara gittik geldik valla o kadar hamım ki yakıncacık pazar bile yordu beni...şimdi ara öğün olarak bi mandalna yedm enerjimi topladım çamaşır serip yemek yapmaya girişicem....bu cumayı iple çekiyorum..köyde bile boğazımı sıkı tutup yemedim karşılığını istiyorum bu bedenden..:))

evet ya cuma olsun benim 55 kiloyu gördüğüm cuma daha çabuk olsun
yesem yesem hiç kilo almasam gibi oldu ama

maşallah kızlar,iyi kaynatmışsınız.
ben bu hafta sonu koptum,tatlı krizlerine girdim,çıkamadım.kendi halime kendim şaştım.utancımdan buralara uğrayamadım.
ama en iyisi fazla kaçınca menü yazmak galiba.ipin ucu kaçınca yakalaması zor.
aysuncum uğramış,dört gözle bekliyorum geri dönmesini.böyle karşımda yarışacak kimse olmayınca salıyorum iyice.şöyle kilosu kiloma,yaşı yaşıma denk biri gelse keşke takıma.
çocuklardan konuşulmuş,allahtan benim kızlar yiyipte kilo almama konusunda babaya çekmişler.tabii bunun ergenliği var,o zaman çıkacak asıl genler ortaya.aaah aah nedir bu çektiğimiz ya.

sabah pazara gittim,mis gibi kokular gelince oradaki fırına da uğradım.tazecik köy ekmeği ve bazlama aldım.
eve gelince kallavi bir kahvaltı masası kurdum,bir güzel de yedim.lakiiin öğle ve araları pas geçtim,üstüne yürüyüş yaptım,hava mis gibiydi.bu andan itibaren hafta sonunun acısını çıkartmalıyım.
akşama ıspanak yemeği ve bulgur pilavı var,yanına yoğurtlu havuç yapıyorum.hepsinden 3 yemek kaşığı yerim,1 dilim de ekmek.
bundan sonra şu menüleri bir düzene koyayım.

haftasonu pek yoktunuz sayfalar ilerlemiş bi günde :))

canım sıkıldı yaa cuma sabahı 78.0 olan ben bugün 78.5 çıktım neden ama
ben kaçamak yapmadım ki hiç. hep listeme uydum.

birde size sorum var şu adet-kilo dengesini bi anlatıverin çözemedim????
malum dönemde insan şişer mi söner mi?

geleyim bugünüme okulda program vardı
kekli poğaçalı kısırlı meyveli çaylı pastalı dolmalı börekli daha görmediğim bi çok şey vardı.
ne yaptım biliyo musunuz?

tek bir çatal dahi almadım hiç birinden. kendi yemeğimi götürüyorum evden, oturdum onları yedim hatta tam yiyemedim yarım kaldı canım yemeklerim (
hiç aklım kalmadı da pasta böreklerde.
okuldan sonra eve yürüyerek geldim şimdi 1 sade Türk kahvesi içtim yorgunluğum gitti.

menüm
sabah
standart kahvaltım

ara 3 kayısı 5 fındık 1brd çay

öğlen
salata
bulgur pilavı 4k
et haşlama 4k
3k yoğurt

ara 2 galeta yedim
ara 1 Türk kahvesi

akşam
salata
1 dlm ekmek
3 kaşık yoğurt
1 kepçe çorba
8 kaşık ıspanak

ara
kuru üzüm ve kayısı düşünüyorum

Rakibem takma kafaya adet öncesiyse ödemdir o:-/ bildiğim kadarıyla adet öncesi vücut su topluyo adet bitimi yaklaşık 1kilo az çıkıyosun en azından benim öyle oluyo:-/ aero sen nerde yaşıyosun bugün hep yağmur yağdı burada tam bi kış havasıydi içim karardı bugün.

Bugünkü menü
Sabah
1 dilim ekmek peynir zeytin
Ara
İki ceviz
Öğle
İki yk bulgur pilavı
4 yk kuru fasulye
Ara
3 yk aşure
Aksam
1tabak karnabahar
Yarım kase salata
Ara 1elma1 mandalina yemeği planlıyorum
20 dk yürüdüm 500 mekik çektim az önce
Leslie ile yürüyerek bir saate tamamlamayı istiyorum benden bugünlük bu kadar

hafta sonunun acısını bugün çıkarttım nihayet çarşamba günü inşallah 61.0 a dönüp cuma için yarışacağım

menü bildirimi
8:30
Doygun Tam Buğday Ekmek 25 GRAM 48
Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
Tulum Peyniri 25 GRAM 64
Zeytin (Siyah) 4 GRAM 8

13:00
yesil cay 1 adet 0
Mandalina 1 ADET 50
Elma 1 ADET 60

18:00
Kuru Fasulye 1.5 PORSİYON 504 (aslında 3kepçe ama bol bol yazayım dedim)
Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0

20:00
yesil cay 1 adet 0
Elma 1 ADET 60

Toplam : 829 kal.

8bardak su
1saat yürüyüş, 40dk spor

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar topiğinize hayran kaldım bende bildirimde bulunmak isterim kabul ederseniz....

25 kasım pazartesi menü bildirimi

saat 09:45 1 bardak süt

saat 12:00 1 tabak kıymalı makarna+ 1 bardak ayran

saat 15:00 1 mandalina

saat 18:00 14--15 adet dilim patates+ 5 köfte+1,5 bardak ayran ((biraz fazla kaçtı))

ühüüü kızlar ben 8 de komşuya indim çaya davet etmişti.
bir sürü pasta börek yapmış dolma sarmış söyledim diyetteyim yarında dyt.de randevum var kilo vermiş olmam lazım tabağı hiç almayayım dedim.
olmazki ama dolmadan ye dedi.
vee
kırmamak için 3 tane dolma yedim ince sarılmış 3 yaprak sarma
ne yapayımda eririsin bu kalem dolmalar??

ayrıca akşam yemeğimdede sebze ıspanak yiyecektim yemeğim dışarda kalmış ve bozulmuş.
onun yerine 1 hamburger köftesini tost mak.da ızgara yaptım yedim haberiniz ola...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…