Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Merhaba arkadaşlar topiğinize hayran kaldım bende bildirimde bulunmak isterim kabul ederseniz....
teşekkür ederim topik sahibi bişey yazmayınca bilemedim kabul edilip edilmediğimi...

hoşgeldin hülya. 6767 arkadaşımız belirttiği gibi devamlılığın olsun lütfen yoksa motive olamıyoruz kopmayalım sayfamızdan verimli olalımki güzelce kilo verelim. kendini tanıtır mısın? birde listede istenen bilgileri?

anammmm bende yazını okuyunca maşallah demiştim ama kaçamak yaptığını yazdığında iyi oluyor. suçluluk duygun kabarmış olmalı:18::18:

Merhaba 27 yaşındayım 1.60 boyundayım bugün tok tartıldım 66.5 kiloyum doğum saonrası kilolarımla başım dertte bugün tam bir yıl oldu 15 kilosu gitti fakat ben hedefim olan 60 kg yi göremedim...Kendime bir hedef belirledim yılbaşına kadar 60 olmak istiyorum nasipse gerekli olan tek şey disiplin kendi adıma...Toğinizi gördüm ve çok beğendim gerçekten bende aranıza katılmak istedim...Marttan bu yana dikkat ederek kilo verdim fakat kurban bayramı sonrası kendimi toparlayamadım ve kilo almaya başladım...Artık silkelenip kendime gelmek istiyorum ...Çok yazmışım bu arada hoşbulduk demeyi unutmuşum...

Bu akşamki menümü yazıyorum 2 kaşık bulgur pilavı ve bir yemek tabağı yahni biraz fazla oldu ama yarın dahada güzel olacak İnşallah...

günaydın fıstıklar.
sabaha 3 bardak suyla başladım,kızları doyurdum,kendime hafif bir tabak hazırlayacağım birazdan.
hülyanım hoş geldiniz,haydi bakalım gitsin kilolar.
bu arada topiği okuyan 35 yaş ve üstü bayanlara çağrı yapıyorum bana rakibe lazım,çekinmeyin gelin lütfeeen.
eliffeyza sabah 1 bardak sütle kahvaltı olmaz,saat 9 a kadar güzel bir kahvaltı yapalım topikçek.sabah kral,öğle memur,akşam dilenci gibi yiyoruz.
dün yemeğimi yedim,kızlara mısır patlatırken kendime de bir tabak koyduğumu farkettim,üstünden bir kaç tane alıp çocuklara uzattım tabağı.
sonrasında boş oturmanın anlamı yok dedim,bugüne bıraktığım temizliğe giriştim,evi mis gibi yaptım 3 saatte,bana da spor oldu bir yandan..bir tek ütüm kaldı.
allah nasip ederse bugün spora da start veririm inşallah.yat yat nereye kadar değil mi.

günaydın analar bacılar
hülya hoşgeldin umarım en kısa sürede hedefine ulaşırsın.
akşam 1 saat yürüyemedim ama 40 dk yürüdüm .
herkese kolay gelsin kızlar

günaydınlaarr......hülya hoş geldin topiğimze...emin ol burda kararlılıkla devam edersen 6,5 kilocuğun hemen gder burda bende ilk takıldığımda8--9 kilo vermiştim bırakınca arkadaşlarımı aldım geri hepsini iki hafta oldu tekrar döndm ve 2 kilo 700 gr gitti bilee..çalışıyo musun kaç çocuk var hızlı sorular dmii...yaa bizde öle ....

aerosmith bayıldım bu benzetmeye krallıktan dilenciliğe ha iyiymiş valla....tavsiyen iyi oldu bana pek önem vermyodum kahvaltıya önemini bildiğim halde mersi canım...

ah bide şu suyu 2-- 2,5 litreye tamamlasam tamamdır bu iş ama yapamıyorum bi türlü..

ay çok sinir oldum yaa.

akşam tartıldım. üzerimdekiler çoook hafifti
sabah eşofmanla tartıldım deli oldum. akşamdan sabaha ağzıma bir lokma bir şey koymadan 600 gr almışım. üzerimdekilerin ağırlığıdır sanırım ama yine de sinirlerim bozuldu işte. cumaya 2 gün var ve ben 500 gr a bile razıyım

yakarcım 500 mekiği nasıl yapıyosun maşallah azmine hayranım canım gitsin göbekler ben dün 20 mekiği zor yaptım :)

mekik aletiyle çekiyorsa kolaydır. en önemlisi de vücut alışınca hiç zorlanmıyorsun

evet mekik aletiyle çekiyorum.geçen sene günlük 1000 tane çok rahat çekiyordum. şimdi 500 çekince dilim dışarı sarkıyor valla.
ama göbek sıkılaşması için süper birşey

günaydın kızlar

25.11.2013 menüm

sabah 1 bardak ılık su
peynir ve ekmek çay

öğle
3 kepçe makarna
4 yk yoğurt

ara 1 orta boy elma

akşam
2 kepçe kabuska
3 yk yoğurt

ara 1 avuç kuruyemiş ve çay

8 bardak su
1 fincan yeşil çay
1 fincan 9 lu çay

spor : 405 ip atlama
20 mekik ( çok zor yaptım )

evde netim olmadığı için bildirimlerimi 1 ertesi güne yapayım dedim çünkü işten çıkmadan bildirim yapsam akşama menüm değişebiliyor.

evet mekik aletiyle çekiyorum.geçen sene günlük 1000 tane çok rahat çekiyordum. şimdi 500 çekince dilim dışarı sarkıyor valla.
ama göbek sıkılaşması için süper birşey

ben de mekik aletiyle çekiyorum ama yanlardan tutmadan. ellerimi ensede birleştirerek 30 u zor yapıyordum. şimdi 50 yapıyorum

ben de mekik aletiyle çekiyorum ama yanlardan tutmadan. ellerimi ensede birleştirerek 30 u zor yapıyordum. şimdi 50 yapıyorum

yanlardan tut farkında olmadan sıkıca kavrıyorsun ya kolları inan kol kasları o sarkmaları acayip topluyor.
geçen sene kollarım öyle sarkıktı ki sanırsın yarasa kolu her gün 1000 mekik çekerek hem göbeğimi hemde kollarımı sıkılaştırmıştım. kollarıma şöyle yana açıp vurunca sallanıyordu etler ama şimdiöyle değil. bence tutarak yap çok faydasını göreceksin.

bir de öyle deneyim bakalım

bu mekik aletini nerden ve kaça aldınız kızlar katlanabiliyor mu benim evim küçük cesaret edip alamadım

Günaydın arkadaşlar henüz yeni uyanabildim...

günaydın,yani tünaydıın.
nöbet falan mı vardı.:44:
oyy işim az dedim ama yoruldum,kahvaltıdan sonra yeni oturuyorum ki birazdan kızım okuldan gelir öğle yemeği için.
onu gönderir,ufaklığı uyutur kendime zaman ayırırım biraz da.bugün manikür,pedikür,saç boyası gibi uzun işlerim var.akşama eşime pırıl pırıl görüneyim.
yorgunluk kahvesi yapıyorum kızlar,gelin beraber içelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…