devamlı yaz ki sende motive ol hülya...Merhaba arkadaşlar topiğinize hayran kaldım bende bildirimde bulunmak isterim kabul ederseniz....
devamlı yaz ki sende motive ol hülya...
Merhaba arkadaşlar topiğinize hayran kaldım bende bildirimde bulunmak isterim kabul ederseniz....
teşekkür ederim topik sahibi bişey yazmayınca bilemedim kabul edilip edilmediğimi...
ühüüü kızlar ben 8 de komşuya indim çaya davet etmişti.
bir sürü pasta börek yapmış dolma sarmış söyledim diyetteyim yarında dyt.de randevum var kilo vermiş olmam lazım tabağı hiç almayayım dedim.
olmazki ama dolmadan ye dedi.
vee
kırmamak için 3 tane dolma yedim ince sarılmış 3 yaprak sarma
ne yapayımda eririsin bu kalem dolmalar??
ayrıca akşam yemeğimdede sebze ıspanak yiyecektim yemeğim dışarda kalmış ve bozulmuş.
onun yerine 1 hamburger köftesini tost mak.da ızgara yaptım yedim haberiniz ola...
Bugünkü menü
Sabah
1 dilim ekmek peynir zeytin
Ara
İki ceviz
Öğle
İki yk bulgur pilavı
4 yk kuru fasulye
Ara
3 yk aşure
Aksam
1tabak karnabahar
Yarım kase salata
Ara 1elma1 mandalina yemeği planlıyorum
20 dk yürüdüm 500 mekik çektim az önce
Leslie ile yürüyerek bir saate tamamlamayı istiyorum benden bugünlük bu kadar
yakarcım 500 mekiği nasıl yapıyosun maşallah azmine hayranım canım gitsin göbekler ben dün 20 mekiği zor yaptım :)
mekik aletiyle çekiyorsa kolaydır. en önemlisi de vücut alışınca hiç zorlanmıyorsun
evet mekik aletiyle çekiyorum.geçen sene günlük 1000 tane çok rahat çekiyordum. şimdi 500 çekince dilim dışarı sarkıyor valla.
ama göbek sıkılaşması için süper birşey
ben de mekik aletiyle çekiyorum ama yanlardan tutmadan. ellerimi ensede birleştirerek 30 u zor yapıyordum. şimdi 50 yapıyorum
yanlardan tut farkında olmadan sıkıca kavrıyorsun ya kolları inan kol kasları o sarkmaları acayip topluyor.
geçen sene kollarım öyle sarkıktı ki sanırsın yarasa kolu her gün 1000 mekik çekerek hem göbeğimi hemde kollarımı sıkılaştırmıştım. kollarıma şöyle yana açıp vurunca sallanıyordu etler ama şimdiöyle değil. bence tutarak yap çok faydasını göreceksin.
ben de mekik aletiyle çekiyorum ama yanlardan tutmadan. ellerimi ensede birleştirerek 30 u zor yapıyordum. şimdi 50 yapıyorum
yanlardan tut farkında olmadan sıkıca kavrıyorsun ya kolları inan kol kasları o sarkmaları acayip topluyor.
geçen sene kollarım öyle sarkıktı ki sanırsın yarasa kolu her gün 1000 mekik çekerek hem göbeğimi hemde kollarımı sıkılaştırmıştım. kollarıma şöyle yana açıp vurunca sallanıyordu etler ama şimdiöyle değil. bence tutarak yap çok faydasını göreceksin.
bu mekik aletini nerden ve kaça aldınız kızlar katlanabiliyor mu benim evim küçük cesaret edip alamadım
Günaydın arkadaşlar henüz yeni uyanabildim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?