bu mekik aletini nerden ve kaça aldınız kızlar katlanabiliyor mu benim evim küçük cesaret edip alamadım
günaydın,yani tünaydıın.
nöbet falan mı vardı.:44:
oyy işim az dedim ama yoruldum,kahvaltıdan sonra yeni oturuyorum ki birazdan kızım okuldan gelir öğle yemeği için.
onu gönderir,ufaklığı uyutur kendime zaman ayırırım biraz da.bugün manikür,pedikür,saç boyası gibi uzun işlerim var.akşama eşime pırıl pırıl görüneyim.
yorgunluk kahvesi yapıyorum kızlar,gelin beraber içelim.
Acıkana kadar ara öğün yapmayacağım bugün....Aç karına tartıldım 65.5 kg çıktım...
kuzu kilonu beğendim ara öğün yapmamanı değil.
öğün atlamıyoruz ara öğününü yapıyorsun hadi bakalım yoksa kilolar gitmez
kuzu kilonu beğendim ara öğün yapmamanı değil.
öğün atlamıyoruz ara öğününü yapıyorsun hadi bakalım yoksa kilolar gitmez
kızlar geçmişe bakamadım çok mutluyum hemen yazayım sonra bakacağım.
bugün dyt randevum vardı kilom 77.3 geçen haftadan buyana 2.600 gr vermişsin bunun 1.600 gr yağdan gitmiş 1 kg kadarda vücudunda ödem var dedi reglden dolayıymış.
2 cm incelmişim yuppi ağzım kulaklarımda şu an :))
menümü de aradan çıkarayım
sabah
stndrt kahvaltım
ara
3 kayısı
öğle
1 tabak ıspanak
3 kaşık yoğurt
1 dlm ekmek
salata
akşama Allah kerim
canlar hepinize merhaba
artık menü paylaşımlarına başlama vaktim geldi ee tabi sporda yapılmaya başlayınca keyfim tıkırınca çok şükür
rakibem hadi bakalım kapışalım
ben 69kilolara çıkmıştım kızlar burdan uzaklarda iken 2 3 haftadatabi çoğu ödem olduğu için gitti cuma günü bıraktığım kiloya döneceğim inş 66.1 bunun için uğraşıyorum jillian ve yürüyüşlerim tam gazzzz
nursehülya hoş geldin sende aramızasenide bize rakip alsak iyi olur gibi benimde bi 6 7 kilom var 60 olmak için inatlaşıyoruz epeydir bakalım kim galip gelecek
gülercim çok geçmiş olsun kuzucuğun için biran önce dermanını bulursunuz inşben biraz baktım şöyle bi yazı buldum :Bu hastalık sinir sistemini etkileyen ve büyük oranda da orta ve daha çok ileri yaşta görülen bir hastalıktır. Çok basit izah edersem çocukluk çağında bu su çiçeği geçirildiği zaman bu hastalığa sebep olan mikrop sinirlere yerleşir ve ileriki dönemlerde vücut direnci düşünce aktif hale gelir ve hastalık oluşur. Tedaviyle hastalık belirtileri geçer. Fakat vücut direnci düşünce tekrarlama,vücut direncini düşüren en önemli etken aşırı üzüntü,kronik Depresyon gibi sinir sistemini zarara uğratan etkenlerdir. Bunun yanında vücut direncini düşüren diğer hastalıklarda ( diabet ..vs) bu hastalığın açığa alınmasına neden olur. Bunun için hastalığın tedavisinde hastalığa yol açan mikroba karşı yapılacak tedavinin yanında vücut direncini düşüren etkenlerde mücadele etmek gerekir. Örneğin; depresyonu olan hastanın tedaviye paralel bu durumunun düzeltilmesi gibi.
menümüde yazayım planlı gidiyorum çok şükür
12.00 1 kase şehriyeli tavuk suyu çorba
14:00 2 tam bugday unlu fındıklı kurabiye + şekersiz türk kahvem
15:00 9adet kestane (100gr)
17:00 1kase tavuk suyu çorba + 1büyük kase yağsız salata
19:00 yarım nar(130gr)+ 3 kupa yeşil çay
22:00 200gr yoğurt
SPOR: Jillian 1/5 + 1/6
NOT: yediğim hiç bişeyden pişman olmayacağım spor yaptığım sürece tabiki
bu defa kafam rahat kilo vereceğim
Mekik çeken arkadaşlar Maşallahben bir tane bile çekemiyorum ve fazlalıklarım hep bel bölgesinde ....Belimde can simidi var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?