- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
aysun5 hoşgeldin canım :)) kolay gelsin hepimize...
nursehülya canım yağ yakmak için özel spor yapmadım zaten doktorda şu an için belli bir spora başlaman için erken dedi. ama mekik çekebilirmişim karın bölgesi şekillensin diye.
eliffeyza canım dert etme ölçülü yersen bişeycikler olmaz kilocuğuna.
gelsin çekişmeli cumalar :))
sabah öğleyi yazmıştım.
ara 1 armut
akşam
salata
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
1 küçük tabak fasulye
3 kaşık yoğurt
arada da 3 kayısı ve sade Türk kahvesi içeceğim.
suyu inşallah 2 lt.ye tamamlayacağım :)
Arkadaşlar ben bir kaşık kadar puding yedim şimdi napsam acaba bir daha olmayacak...
ayyy canım ya 1 kaşık mı
100kere ip atlar gibi zıpla çok içine dert olduysa
26 kasım salı menü bildirimi
saat 10:15 tereyağda 1 yumurta
4 zeytin
3 çatal köy peyniri
2 dilim ekmek
1/2 çay bardağı meyve suyu
saat 12:15 1 adet muz
saat 15:30 5 adet çiğ yaprak sarma
1 parça börek
saat 19:00 1 kase yeşil mercimekli tarhana
1 tabak yaprak sarma (( valla sınır koyamadım kendme çok açtım ve düzensizdi saatler)) baahhaanneee
saat 20:00 1 bardak çay
su hala 6 bardakta pööff....
bu arada aysuncum hoşgeldin sahalara senn özellikle spor azmne hayranım...
Daha önce olsaydı pek takmazdım ama hedefim yılbaşı o yüzden çook dikkat etmeliyim...
benimde hedef yılbaşı
ama küçük bi tavsiye denedim gördüm insan ne kadar çok takıp stres yaparsa o kadar kilo veremiyo ya :26:ben 3 hafta önce öyle olup ara verdim şimdi kafam rahat herşeyden yemek ama gece 7den sonra yoğurt yada süt harici başka bişey yememek :44:bakalımişe yarayacak mı?
hoşbulduk
menüde çoook iyi valla
bende şekersiz türk kahvesi içicisiyimbazen günde 2 büyük fincan içerim özellikle gece iştah kesmek için bire bir ,acıkınca açlığını yatıştırır reklam gibi oldu
ama ben suyu 3lt içiyorum burda fark atarım size
aerosmith Allah'ın sevgili kuluymuşsun bak aysun yetişti imdadınarakiben yalnız bırakmadı seni ve artık 3lü rakibe oldunuz nursehulya ile birlikte...
babasininkelebee canım aslında işte hergün tartılmak çok yanlışbende kurtulamıyorum bir türlü neredeyse her wc çıkışı tartılıyorum ve bazen moralim bozuluyor.
nursehulya çok iyi gidiyosun canım valla motive ettin beni65.5 kilonu esasa aldım
6767 gidişatın çok iyi. böyle olursa çıtır olmana ne kaldı
aysunnnn hoşgeldin müdüretey tey tey valla iyi oldu geldiğin ve jillianla başladım bomba gibi geldim diyosun yine taş hatun olacaksın anlaşılan. inşallah iyi gelmiştir bu ara vermen ve kafanı toparlaman. kuzun nasıl oldu biraz daha iyi mi uykuları? ialç falan kullanıcam diyodun ne yaptın?
sağol bu arada dileklerin için. evet bugün doktor da aynılarını söyledi direnci düşük olduğu anda
o pis mikrop aynı yere yuva yapmış çıkıyor oradan :113: bugün kullandık bir sürü ilaç vs. verdi sanki hemen değişiklik gözlemledim inşallah geçer ve bir daha tekrarlamaz.
damla sakızsız türk kahvesine türk kahvesi demem arkadaş:128:
yettim bacım yettimiyi akşamlar şekerler.
aysuncuğum sesime mi geldin bakayım sen,telepatiyle çağrı yolladım sana.hoşgeldin tatlım.yatsı namazında sen geldin aklıma,çoluk çocuk nasıldır diye düşünüyordum ki kalp kalbe karşıymış.
şu menümü yazayım unutmadan;
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,peynir,zeytin
2 dilim köy ekmeği,tere[bol limonlu],çay.
ara 1 fincan türk kahvesi
öğle
1 kaseden az yoğurt
pirinç patlağı
ara 1 küçük ayva.
akşam
nohut,1 dilim ekmek
yoğurtlu havuç salatası.
2 litre su
45 dk tempolu yürüyüş.
1 maden suyu,kaybedilen mineralleri takviye için.
sıcak bir duş ve çay keyfi.
yorulmuşum yahu.
aerosmith Allah'ın sevgili kuluymuşsun bak aysun yetişti imdadınarakiben yalnız bırakmadı seni ve artık 3lü rakibe oldunuz nursehulya ile birlikte...
babasininkelebee canım aslında işte hergün tartılmak çok yanlışbende kurtulamıyorum bir türlü neredeyse her wc çıkışı tartılıyorum ve bazen moralim bozuluyor.
nursehulya çok iyi gidiyosun canım valla motive ettin beni65.5 kilonu esasa aldım
6767 gidişatın çok iyi. böyle olursa çıtır olmana ne kaldı
aysunnnn hoşgeldin müdüretey tey tey valla iyi oldu geldiğin ve jillianla başladım bomba gibi geldim diyosun yine taş hatun olacaksın anlaşılan. inşallah iyi gelmiştir bu ara vermen ve kafanı toparlaman. kuzun nasıl oldu biraz daha iyi mi uykuları? ialç falan kullanıcam diyodun ne yaptın?
sağol bu arada dileklerin için. evet bugün doktor da aynılarını söyledi direnci düşük olduğu anda
o pis mikrop aynı yere yuva yapmış çıkıyor oradan :113: bugün kullandık bir sürü ilaç vs. verdi sanki hemen değişiklik gözlemledim inşallah geçer ve bir daha tekrarlamaz.
damla sakızsız türk kahvesine türk kahvesi demem arkadaş:128:
kızlar bugün hastanedeydik o yüzden eve geldiğimde yorunluktan giremedim. ama 2gündür maşallahım var. tabi yine hafta sonu geliyor:18::18: ama tutucam kendimi en azından görmemiş gibi yemektense sadece tadına bakarım yarım porsiyon yerim her şeyden.
bu cuma günü kızımın anaokulunda kuran pastası kutlaması yapılacak çok heyecanlıyım ve elbette ki kızımın pastasından 1porsiyon yerim ne olursa olsunen mutlu günüm benim.
menü bildirimi
09:00
Omlet 75 GRAM 143
Doygun Tam Buğday Ekmek 25 GRAM 48
13:00
Domates Çorbası 1 PORSİYON 161
17:00
CEVİZ 1 adet 27
kuru incir 1 adet 51
1yeşilçay
18:00
Marul Salata 0.3 PORSİYON 28
Hamsi Tava 1 PORSİYON 326 (20 adet kadar)
18:30
Türk Kahvesi (şekerli) 1 FİNCAN 25 (annemlerle hep beraber olunca mecbur öyle oldu)
21:15
yesil cay 1 adet 0
Elma 1 ADET 60
Toplam : 869 kal.
30dk yürüyüş, 2lt su
şimdi gelelim bugün ne kaynattığına. okumaya başlıyayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?