Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kateeee nerdesin uğramadın bugün sevgili rakibeem.

Buradayim canım tam girdim kızım ağladı altını al doyur şu bu giremedim. Elti geliyo bana nisan olacak ve ben bu halimle gidicem üzülüyorum ne giysem yakışmayacak 1aya olur herhalde kız isteme falan adım şişman elti kalacak:-( AYSUN tekrardan hoşgeldin canım oğlun içinde sevindim maşallah diyelim aman aman. Sevindim döndüğüne tekrar bizlerle olman ne güzel:-*

günaydın hayırlı sabahlar
aysun, güler çok geçmiş olsun sizlere rabbim yavrularınıza şifa versin. kolay değil ya insan kendi rahatsız olsa okadar önemseyip panik yapmıyor . söz çocuklar olunca akan sular durur valla.rabbim sabır sıhhat versin
diğer bacılar maşallah hepiniz formdasınız.

dünkü menümü yazayım
sabah
2 minik sosis
1,5 ekmek dilimi kadar ekmeğin köşesine koydum onu yedim.haftaiçi adam gibi kahvaltı olmuyor maalesef
öğle
yarım pasta tabağı karnabahar ve türlünün sebzelerini yememişti benim oğlum yarım tabak onu yedim.
ara
15 tane kuruüzüm
akşam
1 tabak haşlanmış yağsız makarna ve salata yedim
1 şekersiz türk kahvesi
2 kare bitter
20 dk yürüyüş
500 mekik
200 sopa hareketi
bol çay ve su

Günaydın arkadaşlar ve sevgili rakibelerim....Sabah menümü paylaşmak istiyorum 5 adet zeytin,1 kk kaşar peynir,1 dilim tam tahıllı ekmek ayak üstü oldu kahvaltı işim vardı dışarı çıktım...20 dk yürüyüş...Şimdi arada 2 adet gün kurusu yiyeceğim...

evde olanlar evinizin kıymetini bilin. acıktım sıkıldım .kimse yok yerimden kalkıp wc wc ye gidemiyorum. of ki ne of.

eski rakibem kate ne varmış halinde üstüne uygun kıyafeti bulunca gayet şık hoş ve güzel olacaksın moral bozmak yok hem 1 ayda kilo da verirsin bende kardeşimin nişanında elbise giydim altına da toparlayıcı korse herkes çok beğendi :) 1 aya kadar kilo ver elbiseni al bide korse giydin mi saç makyaj taş gibi hatun olursun valla

Merhaba sohbetinize dahil olmak istedim...Dikkat ederek ve azda olsa fiziksel aktiviteyle bir ayda 4 kilo verebilirsin ve bu belirgin şekilde farkedilir...sonra yapacağınıda nhrs arkadaşımız yazmış...No panik no stress..

merhaba arkadaşlar

26.11.2013 menüm

1 bardak ılık su

sabah
3 siyah 3 yeşil zeytin :)
4 ince dilim kaşar peyniri
1,5 ince dilim çavdar ekmeği

öğle
1,5 kepçe kuru fasulye
3 y.k makarna
4 y.k yoğrut

akşam
2 tane köfte
1,5 kase yoğurt çorbası
5 yk lahana kavurma
az biraz yufka ekmek

ara:15 adet kaju fıstığı
1 tane hurmalı şeker
çay

akşam yemeğinde fazla kaçırdım annemdeydim ara öğün yapamadım onunda etkisi var tabi

spor :400 ip atlama

1fincan yeşil çay
1,5 lt su

Inşallah canım ya ağzından bal damlıyor 46beden giyiyorum 44de oluyor ama 46yla daha rahat hissediyorum. 1beden düşsem ne güzel olacak kilo veriyorum ama çok yavaş gidiyo her hafta gram gram sinir ediyo beni
Merhaba sohbetinize dahil olmak istedim...Dikkat ederek ve azda olsa fiziksel aktiviteyle bir ayda 4 kilo verebilirsin ve bu belirgin şekilde farkedilir...sonra yapacağınıda nhrs arkadaşımız yazmış...No panik no stress..

Hemde ne panik köşeye sıkışmış gibi hissettim kendimi inşallah dediğiniz gibi olur canım. Bu arada hoşgeldin aramiza daha önce dedimmi bilmiyorum

menün de gözüme çarpan 2 şey oldu kaşar peyniri kalorisi yüksek bir peynir onun yerine normal beyaz peynir daha hafif olacaktır. bir de kaju fıstığı çok kalorili bir yemiş diye aklımda kalmış. gözüme çarpan bunlar

Hoş bulduk bende hatırlayamadım :))Sakın ha öyle hissetme psikolojini çok iyi anlıyorum bu panik durumu aman ne yapacağım hissi ile seni dahada yemeye teşvik eder ancak başka işe yaramaz bilirim ...O nedenle hiç gözünü korkutma kilolar bize hakim değil biz onlara hakimiz sağlığımızı bozmayacak şekilde dikkat ediyoruz ve kiloları veriyoruz...Hiç gözün korkmasın bir ayda 4 kilo verilemeyecek bir kilo değil...

100 tane ip atladım 6 buçuk dk slim six pack yaptım..Yaw arkadaş bu slimle keşke daha önce tanışsaydım karın kaslarını çok güzel çalıştırıyor ancak 6 dk dayanabiliyorum zamanla alışıp tamamını yapacağım İnşallah...Çünkü göbeğimi görenlerin olsun sezeryenda göbek kalıyo demelerinden sıkıldım...

nasılsınız hanımlar..
ben spordan yeni geldim keten tohumlu yoğurt yiyorum ve hemen uyucam.
tam sporum bitmişti salonda regl oldum ve her yerim ağrıyor

aysun05 sayfamı ziyeret etmişti, iadei ziyarete geldim baktım 60-65 arası harunlar tıpkı benim gibi.
Kılzar hepinize kolay gelsin. ben deniz de kiloları ile mücadele eden bir savaşçıyım .
Zayıflama gruplarından 2. takımda paylaşım yapıyorum, kendi sayfamda da daha çok kilomu not etmek için uğruyorum. malesef ben de son zamanlarda iyi gitmiyoryum. gene de pes etmek yok. baksanıza düşe kalka 72,7den 63,5e kadar geldim. demek ki yavaştan da olsa oluyor, hedef 52 inşallah

Arkadaşlar bu arada ben kendime küçük bir tabak temin ettim yemeklerimi onunla yiyorum neredeyse porsiyonlarımı yarıya indirdim...Savahlarıda siyah renkli pasta tabağı var onun içine dolduruyorum tüm yediklerimi gözüm doyuyor böylece karnımda doymuş oluyor...

selam arkadaşlar bu gn ne yedm hiç yazmadm valla menü bildirmi yapamıcam bu gn tabi bide çok yeynce yüz de kalmıyo yazacak...gerçi diyette olamasam daha bi çok yerdim tabi normalde yiyeceğimn yarısını anca yemşimdir ama dyette olunca fazla olmuş olyo yediklerm....pastalar bitsin dye yarın da msafr alabilirim bakalım...ya da siz toplaşın gelin millet ben yerken siz spor yapınca kıskandım geln sizi de besleym:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…