kateeee nerdesin uğramadın bugün sevgili rakibeem.
Buradayim canım tam girdim kızım ağladı altını al doyur şu bu giremedim. Elti geliyo bana nisan olacak ve ben bu halimle gidicem üzülüyorum ne giysem yakışmayacak 1aya olur herhalde kız isteme falan adım şişman elti kalacak:-( AYSUN tekrardan hoşgeldin canım oğlun içinde sevindim maşallah diyelim aman aman. Sevindim döndüğüne tekrar bizlerle olman ne güzel:-*
Buradayim canım tam girdim kızım ağladı altını al doyur şu bu giremedim. Elti geliyo bana nisan olacak ve ben bu halimle gidicem üzülüyorum ne giysem yakışmayacak 1aya olur herhalde kız isteme falan adım şişman elti kalacak:-( AYSUN tekrardan hoşgeldin canım oğlun içinde sevindim maşallah diyelim aman aman. Sevindim döndüğüne tekrar bizlerle olman ne güzel:-*
Inşallah canım ya ağzından bal damlıyoreski rakibem kate ne varmış halinde üstüne uygun kıyafeti bulunca gayet şık hoş ve güzel olacaksın moral bozmak yok hem 1 ayda kilo da verirsin bende kardeşimin nişanında elbise giydim altına da toparlayıcı korse herkes çok beğendi :) 1 aya kadar kilo ver elbiseni al bide korse giydin mi saç makyaj taş gibi hatun olursun valla
Merhaba sohbetinize dahil olmak istedim...Dikkat ederek ve azda olsa fiziksel aktiviteyle bir ayda 4 kilo verebilirsin ve bu belirgin şekilde farkedilir...sonra yapacağınıda nhrs arkadaşımız yazmış...No panik no stress..
merhaba arkadaşlar
26.11.2013 menüm
1 bardak ılık su
sabah
3 siyah 3 yeşil zeytin :)
4 ince dilim kaşar peyniri
1,5 ince dilim çavdar ekmeği
öğle
1,5 kepçe kuru fasulye
3 y.k makarna
4 y.k yoğrut
akşam
2 tane köfte
1,5 kase yoğurt çorbası
5 yk lahana kavurma
az biraz yufka ekmek
ara:15 adet kaju fıstığı
1 tane hurmalı şeker
çay
akşam yemeğinde fazla kaçırdım annemdeydim ara öğün yapamadım onunda etkisi var tabi
spor :400 ip atlama
1fincan yeşil çay
1,5 lt su
Inşallah canım ya ağzından bal damlıyor46beden giyiyorum 44de oluyor ama 46yla daha rahat hissediyorum. 1beden düşsem ne güzel olacak kilo veriyorum ama çok yavaş gidiyo her hafta gram gram sinir ediyo beni
Hemde ne panikköşeye sıkışmış gibi hissettim kendimi inşallah dediğiniz gibi olur canım. Bu arada hoşgeldin aramiza daha önce dedimmi bilmiyorum
nasılsınız hanımlar..
ben spordan yeni geldim keten tohumlu yoğurt yiyorum ve hemen uyucam.
tam sporum bitmişti salonda regl oldum ve her yerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?