Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

öncek idyetmde benm de taktiğim buydu yicem şyelern hepsini bi tabağa koyardım akacak bişeyse ayrı tabaklara koyup tepsiye koyup öle yerdim hem gzn doymuş olyo hemde burası bana yeter bitince tekrar almıcam dyosn ve o kadarla doyuyodm.

kate bak takip ediliyosun ben görmesemde seni görenler var.
herkes burda birbirini denetliyo :))
valla güler bana boşuna müdüre demiyorburdaysam hep takipteyim ona göre
canım hoşbulduk tekrardanama olmadı baştan isyanlara bağlamışsın senin kiloların şimdi çatır çatır gideceği yerde bence azıcık irade ve spor yaparsan emin ol bir ayda çok fit görüntüye sahip olursun emin ol ben daha evvel 85kilodan 72 kiloya 1buçuk ayda düşmüştüm tabi ilk zamanlar fazla gidiyo o yüzden :44:sende yaparsın inan öncelikle ve nasıl spor yapabilirsin onu kararlaştıralım şartların ne durumda anlat bakayım biraz seni fıstık gibi bi elti yapalım da görenler ne olmuş kate.ye desinler
Öğlen menüm :3 kşk pilav,3 kşk yoğurt...
canım menü bildirimlerini toplu yaparsan çok daha anlaşılır oluyor toplu görüyoruz ya böyle ayrı ayrı yazınca sabah ne yemiştin unutuyoruz mesela:26::26:
gayet iyide gidiyorsun tabi bu arada valla geçeceksin bizi

bende de sezeryan göbeği var bişey yediğimde hemen göbek yapıyorum çok muzdaribim çokkk şu ara jillian 30gün programını yapıyorum o her yeri çalıştırıyor ama slim six pack.te var elimde onuda mı yapsam ki?:44:
nasılsınız hanımlar..
ben spordan yeni geldim keten tohumlu yoğurt yiyorum ve hemen uyucam.
tam sporum bitmişti salonda regl oldum ve her yerim ağrıyor
uykucu şirine
benimde dün olmam lazımdı ama gecikiyorum iyice:18:her ay düzenli giderdi benim son 6 aydır falan arada böyle gecikmeler olmaya başladı hatta bi keresinde 1 hafta gecikince apar topar doktora gittik hamilemiyim diye:26:doktor bizi görünce afalladı nasıl telaşla anlattıysam kendimi hiiiç düşünmüyoruz başka çocuk tabi o yüzden o zamanda aklıma gelmedi acaba kist falan mı varda böyle olmaya başladı ki ya ?olsa söyler miydi ? üfff çok fena bi durum bu aslında göğüslerim falan çoook fena şişti ama hiç belirti yok başka ne ağrı ne bişey

hoşgelmişsin
evet burda 60 _65.likler var 3 5 tane bakalım sonuç ne olacak

yok bacım biz almayalım pasta börek sen yeeeee
biz spor yapacağız

kızlar ancak gelebildim bugün:18:
sabahtan kahvaltı yapıp çarşı pazar işlerini halletmeye çıktık eşimle eve girdiğimde 3 olmuştu hemen mutfağa koşup aldıklarımı yerleştirmek mutfağı toplamakta 1 saati mi aldı sonunda burdayım özledim sizleri
bugün menü bildirimi yapmayayım hiç dışarda yemek zorunda kaldık eşimle biraz karbonhidratlı bıgün oldu artık bu saatten sonra bişey yemem diye umut ediyorum şimdi kalkıp 9a kadar ders çalışma planı yaptım sonra 9:30 _11:00 arası spor vaktim
jillian 1/7 yapıp arkasından 1 saat yürüyüş sonra sıcacık bir dujjj
3 kupa yeşil çayımı içerim spor saatime yakın bide bugün karamelli latte aldım kaloriside yazmıyor üstünde ama çok canım çekti birazdan ders saatimde mideye inecek
suyu yazmama gerek yok 3 lt ya bitecek ya bitecek
bide türk kahvem var benim onuda içerim bi ara spordan sonra yada önce bilemedim şimdi çoook ta acıkırsam 1 şişe maden suyu daha ne olsun
rakibelerim ne alemdesiniz bakayım ?ses verin

aysun5 arkadaşım Geçme kalma yok herkes verecek kiloları ben sadece yılbaşını hedef koyduğum için daha azimli hissediyorum kendimi yoksa marttan beri diyet modundayım henüz hedefime ulaşamadım...Bu sezeryan göbeği başa bela arkadaş yok karnımı sarsaymışım böyle olmazmış yok şöyle yok böyle bende kurtulup göbekten göğsümü gere gere ben göbeğimi sarmadım diyeceğim İnşallah Bir ara jiliana merak sarmıştım ama ilk önceliği göbeğe verdim şimdilik ondan kurtulayımda bir sonra tüm vücutta yapmak istiyorum ama tabi o dakikaların hepsini yapamıyorum gerçekten vücudum çok ham...Bu arada şaka maka sizi geçmem pek mümkün olmayabilir çünkü hipotiroidim var ama yineden birinciliğe adayım...

Geç arkadaşım yeterki kilo verde...Bu arada okul mu var yoksa büyük sınav hazırlığımı...

yavrum lafım sana değil sen her daim burdasın maşallah hep burda olllltemin altta güleri yakarı bi kaç kişiyi daha gördümde yazmadan çıktılar neyse işleri var herhalde akşama gelir onlar gene
kpss.ye hazırlanacağım kısmetse bi adam gibi oturamadım kitap başına
bende göbek falan sarmadım valla çokta inanmıyorum ona
canım birbirimizi gaza getirmezsek salıyorum ipleri o yüzden ben yarış modundayım valla yoksa bi haltın olacağı yok kendi adıma
bende marttan beri diyetteyim ama bi yakalayamadım 60 kiloyu ..bu sefer yılmadan hep yarışarak gidecek inanıyorum altı üstü 1buçuk ay versem kendime erir bu yağlar ..sporla beraber yoksa yokkk olmaz .. ben jillianı yaptığım için slimdeki hareketlere aşinayım ve gerçekten acayip karın yakıyo 2kez tam yaptım onu çok iyi dur bakalım 30günü devireyimde onada bi el atarım kısmetse

Son düzenleme:
Alıntı yapamadim yine gıcık oldum:-@ evet ya şimdi benim her hafta en az 1kilo vermem lazım ama neden gitmiyo çokmu yiyorum neden kilo veremiyorum. Sporu bazen ihmal ediyorum haftada 4gün anca yapıyorum. Imkanlara gelince yürüyüşe çıkamam yağmurlar başladı hem 2çocukla zor oluyor evde spor aletim yok mekik çekebilirim ip atlayabilirim telefonumda yarım saatlik leslie bacınin videosu var onları yapıyorum bi el atıverin arkadaşlar ya yemek yeme saatlerim ne olsun eliffeyza 2saatte bir demişti öylede olabilir. Maşallah sanada nasıl verdin 6haftada o kadar kiloyu ben ayda 4kilo versem razıyim ya ama buraya geleli 1kilo anca gitti yerimde sayıyorum resmen;-(

Kızlar vücudumda ne kadar yağ var biliyormusunuz tam tamına 72paket margarin var. Yağlar içinde kalmışim. Eski bi topikte soyasosu nickli arkadaşım vardı o 1kilo verince 4paket margarinden kurtuldum derdi kulakları çınlasin ne olmuş bana böyle ya ne hale gelmişim

AYSUNCUM aramıza hoşgeldin canım spor şart sporsuz olmuyor

NURSEHULYACIM sende hoşgeldin canım hepbirlikte güzel kilolar veririz inş.

rakibem ADİGEGUPSE nerelerdesin yoksun iyisindir inş.

hepinize iyi akşamlar :)

cAnım ben o dönem sadece yürüyüş yaparak verdim kilo başka spor yapmadım ama en az 60dk.a yürüyordum bantta çoğu zaman 70 _80dk. oluyordu..ve hergün istisnasız yürüyordum bazen 1 gün mola verdiğim oluyordu ..ama isteyerek yürüyordum zorla değil yani kilo vermeyi gerçekten çoook istemişim demekki bide koşu bandınıda yeni almıştık hakkını verdim anlayacağın..
diyetimde 2saat ara ile hep bişeyler yemekti kahvaltıyı diyelim 10da yaptım 12de yeşil çayla 1 elma yada meyve yada kayısı falan yerdim 14.00da öğle yemeği çorba yoğurt salata tekrar ara 16:00 süt içebilirsin yada aklına ne geliyorsa ben bazen sade turk kahvesi ve 2 parça çikolata yerdim yada evde yaptığım kurabiye bunlardan pek kısmadım ama 1tane yerdim ve haftada 2yi geçmezdi .sonra akşam yemeği evde ne yemek yaptıysam 8kaşık yerdim çorbamıda içerdim salata yoğurt ..sonra habire su ve spor ben sadece kahvaltıda ekmek yerdim ve bidaha ekmek olmazdı:26:ne kadar doğru bilmiyorum ama ben ekmek yediğimde hep göbeğim şişer o yüzden ekmeği kesmeye çalıştım oldukça ..
sporu en az 60dk yapmaya çalış o tel.den leslie 2 kez yap üst üste öncesindede 500ip atlayıp hızlandır meto.yu ..
bakalım bu hafta kaçamak yapmadan dene bu tempoyla nasıl olacak?ama kendini şartlandır ben o dönem eşime patates kızartırdım sadece 1 tane tadına bakar başka yemezdim ama şimdi o iradeyi bende gösteremiyorum ve o yüzden hep ileri geri oynuyorum..
suyu mutlaka 3lt iç benim 500ml.lik şişem hep yanımda onunla geziyorum heryere

Son düzenleme:

Getirelim canım aynen yılbaşına bitsin bu iş İnş..Doğru söylüyorsun rakibem gaza geliriz...Bende inanmyorum ama gelde laf anlat etraftakiler birer estetik uzmanı sanki...Jilianda incelme adına iyi sonuç alınıyormuş diye okumştum sitede hadi kolay gelsin sana ...

evet süper incelme sağladım ilk yaptığımda belden 10cm kalçadan 8 9cm göğüsten 10cm bacaktan 5cm gitti
şimdide gitse keşke bakalım :44:

Şimdi genelde 3 ana 3 ara öğün yapılıyor o şekilde yapabilirsin...sabah kaktıktan sonraki bir saat içinde kahvaltını mutlaka yapmalısın...Akşam 7 den sonrada birşey yememeye çalış çok acıkırsan yoğurt yada ayran içebilirsin

maşallah yakar, iyi çekiyorsun 500 tane. ben dün çekeyim dedim 250 ye kadar ancak dayanabildim

arkasından yapabilirsin aysun, bitmesini bekleme bence

demek ki benim benim vucutta da 32 paket margarin var

kahvaltiyi kacta yapiyorsun kate. ben bu hafta gec yaptim ve gr gitti. o kadar spora ragmen. sinir oldum ve cnm ne zamabdir yazmayim belki cani ceken olur. bomba ama. kalori deposu 2 jase yedim valla
ben de cepten yazmaya calisiyorum ve gormuyorum ne yazdigimi

Hoşbuldum canım Amin vereceğiz İnşallah...

Bugün yediklerim..

Sabah:5 zeytin,1 kk kaşar peynir,1 dlm tam tahıllı ekmek...

Ara:2 gün kurusu...

Öğle:3 kaşık pilav,3kaşık yoğurt...

Ara:yarım bardak neskafe 2 küp şekerli,1 tane ceviz...

Ara:yoğurtlu havuç salatası yarım kase...

Akşam:1 kase yayla çorcası,küçük tabak fırın fasülye diblesi...

Belki bir maden suyu içerim...

20 dk yürüyüş,100 tane ip atlama,6 dk slim pack...Bu 6 dk yı aslında kısa olduğu için pek verim alamam belki....

Çok güzel tavsiyeler bunlar çok teşekkür ederim arkadaşım. Yürüme bandı almak istiyorum ama evim çok küçük yer yok olsa herhalde üstünden inmezdim tabi yok ya kıymetli oluyo sende irade olmasa bu kilodami olursun birde bana bak:-( ama tavsiyelerine uyacagim canım kemerleri sıkmıyorum çok gevşek davranıyorum bazen ondan gitmiyo bence 3ana 3ara öğün 2gün yaptım sonra eşimin izinli gününe denk geldi yeme saatleri şaştı sonrada yine erken kalkamadim ama saat 10iyi kalkarım allahın izniyle

Evet canım 3 ana 3ara öğün yapılıyorda ben 2gün yaptım sonra bıraktım devamlilik lazım irade lazım lazımda lazım ışte:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…