öncek idyetmde benm de taktiğim buydu yicem şyelern hepsini bi tabağa koyardım akacak bişeyse ayrı tabaklara koyup tepsiye koyup öle yerdim hem gzn doymuş olyo hemde burası bana yeter bitince tekrar almıcam dyosn ve o kadarla doyuyodm.Arkadaşlar bu arada ben kendime küçük bir tabak temin ettim yemeklerimi onunla yiyorum neredeyse porsiyonlarımı yarıya indirdim...Savahlarıda siyah renkli pasta tabağı var onun içine dolduruyorum tüm yediklerimi gözüm doyuyor böylece karnımda doymuş oluyor...
valla güler bana boşuna müdüre demiyorkate bak takip ediliyosun ben görmesemde seni görenler var.
herkes burda birbirini denetliyo :))
canım hoşbulduk tekrardanBuradayim canım tam girdim kızım ağladı altını al doyur şu bu giremedim. Elti geliyo bana nisan olacak ve ben bu halimle gidicem üzülüyorum ne giysem yakışmayacak 1aya olur herhalde kız isteme falan adım şişman elti kalacak:-( AYSUN tekrardan hoşgeldin canım oğlun içinde sevindim maşallah diyelim aman aman. Sevindim döndüğüne tekrar bizlerle olman ne güzel:-*
canım menü bildirimlerini toplu yaparsan çok daha anlaşılır oluyor toplu görüyoruz ya böyle ayrı ayrı yazınca sabah ne yemiştin unutuyoruz mesela:26::26:Öğlen menüm :3 kşk pilav,3 kşk yoğurt...
bende de sezeryan göbeği var100 tane ip atladım 6 buçuk dk slim six pack yaptım..Yaw arkadaş bu slimle keşke daha önce tanışsaydım karın kaslarını çok güzel çalıştırıyor ancak 6 dk dayanabiliyorum zamanla alışıp tamamını yapacağım İnşallah...Çünkü göbeğimi görenlerin olsun sezeryenda göbek kalıyo demelerinden sıkıldım...
uykucu şirinenasılsınız hanımlar..
ben spordan yeni geldim keten tohumlu yoğurt yiyorum ve hemen uyucam.
tam sporum bitmişti salonda regl oldum ve her yerim ağrıyor
aysun05 sayfamı ziyeret etmişti, iadei ziyarete geldim baktım 60-65 arası harunlar tıpkı benim gibi.
Kılzar hepinize kolay gelsin. ben deniz de kiloları ile mücadele eden bir savaşçıyım .
Zayıflama gruplarından 2. takımda paylaşım yapıyorum, kendi sayfamda da daha çok kilomu not etmek için uğruyorum. malesef ben de son zamanlarda iyi gitmiyoryum. gene de pes etmek yok. baksanıza düşe kalka 72,7den 63,5e kadar geldim. demek ki yavaştan da olsa oluyor, hedef 52 inşallah
selam arkadaşlar bu gn ne yedm hiç yazmadm valla menü bildirmi yapamıcam bu gn tabi bide çok yeynce yüz de kalmıyo yazacak...gerçi diyette olamasam daha bi çok yerdim tabi normalde yiyeceğimn yarısını anca yemşimdir ama dyette olunca fazla olmuş olyo yediklerm....pastalar bitsin dye yarın da msafr alabilirim bakalım...ya da siz toplaşın gelin millet ben yerken siz spor yapınca kıskandım geln sizi de besleym:))
kızlar hepiniz bi bakıp kaçtınız gene yakaladımazıcık yazın yaww ben sizi geçeyimde sonra görün siz
Geç arkadaşım yeterki kilo verde...Bu arada okul mu var yoksa büyük sınav hazırlığımı...
Alıntı yapamadim yine gıcık oldum:-@ evet ya şimdi benim her hafta en az 1kilo vermem lazım ama neden gitmiyo çokmu yiyorum neden kilo veremiyorum. Sporu bazen ihmal ediyorum haftada 4gün anca yapıyorum. Imkanlara gelince yürüyüşe çıkamam yağmurlar başladı hem 2çocukla zor oluyor evde spor aletim yok mekik çekebilirim ip atlayabilirim telefonumda yarım saatlik leslie bacınin videosu var onları yapıyorum bi el atıverin arkadaşlar ya yemek yeme saatlerim ne olsun eliffeyza 2saatte bir demişti öylede olabilir. Maşallah sanada nasıl verdin 6haftada o kadar kiloyu ben ayda 4kilo versem razıyim ya ama buraya geleli 1kilo anca gitti yerimde sayıyorum resmen;-(
yavrum lafım sana değil sen her daim burdasın maşallahhep burda ollll temin altta güleri yakarı bi kaç kişiyi daha gördümde yazmadan çıktılar neyse işleri var herhalde akşama gelir onlar gene
kpss.ye hazırlanacağım kısmetsebi adam gibi oturamadım kitap başına
bende göbek falan sarmadım valla çokta inanmıyorum ona
canım birbirimizi gaza getirmezsek salıyorum ipleri o yüzden ben yarış modundayım valla yoksa bi haltın olacağı yok kendi adıma
bende marttan beri diyetteyim ama bi yakalayamadım 60 kiloyu ..bu sefer yılmadan hep yarışarak gidecek inanıyorum altı üstü 1buçuk ay versem kendime erir bu yağlar ..sporla beraber yoksa yokkk olmaz .. ben jillianı yaptığım için slimdeki hareketlere aşinayım ve gerçekten acayip karın yakıyo 2kez tam yaptım onu çok iyi dur bakalım 30günü devireyimde onada bi el atarım kısmetse
Getirelim canım aynen yılbaşına bitsin bu iş İnş..Doğru söylüyorsun rakibem gaza geliriz...Bende inanmyorum ama gelde laf anlat etraftakiler birer estetik uzmanı sanki...Jilianda incelme adına iyi sonuç alınıyormuş diye okumştum sitede hadi kolay gelsin sana ...
Alıntı yapamadim yine gıcık oldum:-@ evet ya şimdi benim her hafta en az 1kilo vermem lazım ama neden gitmiyo çokmu yiyorum neden kilo veremiyorum. Sporu bazen ihmal ediyorum haftada 4gün anca yapıyorum. Imkanlara gelince yürüyüşe çıkamam yağmurlar başladı hem 2çocukla zor oluyor evde spor aletim yok mekik çekebilirim ip atlayabilirim telefonumda yarım saatlik leslie bacınin videosu var onları yapıyorum bi el atıverin arkadaşlar ya yemek yeme saatlerim ne olsun eliffeyza 2saatte bir demişti öylede olabilir. Maşallah sanada nasıl verdin 6haftada o kadar kiloyu ben ayda 4kilo versem razıyim ya ama buraya geleli 1kilo anca gitti yerimde sayıyorum resmen;-(
dünkü menümü yazayım
sabah
2 minik sosis
1,5 ekmek dilimi kadar ekmeğin köşesine koydum onu yedim.haftaiçi adam gibi kahvaltı olmuyor maalesef
öğle
yarım pasta tabağı karnabahar ve türlünün sebzelerini yememişti benim oğlum yarım tabak onu yedim.
ara
15 tane kuruüzüm
akşam
1 tabak haşlanmış yağsız makarna ve salata yedim
1 şekersiz türk kahvesi
2 kare bitter
20 dk yürüyüş
500 mekik
200 sopa hareketi
bol çay ve su
yavrum lafım sana değil sen her daim burdasın maşallahhep burda ollll temin altta güleri yakarı bi kaç kişiyi daha gördümde yazmadan çıktılar neyse işleri var herhalde akşama gelir onlar gene
kpss.ye hazırlanacağım kısmetsebi adam gibi oturamadım kitap başına
bende göbek falan sarmadım valla çokta inanmıyorum ona
canım birbirimizi gaza getirmezsek salıyorum ipleri o yüzden ben yarış modundayım valla yoksa bi haltın olacağı yok kendi adıma
bende marttan beri diyetteyim ama bi yakalayamadım 60 kiloyu ..bu sefer yılmadan hep yarışarak gidecek inanıyorum altı üstü 1buçuk ay versem kendime erir bu yağlar ..sporla beraber yoksa yokkk olmaz .. ben jillianı yaptığım için slimdeki hareketlere aşinayım ve gerçekten acayip karın yakıyo 2kez tam yaptım onu çok iyi dur bakalım 30günü devireyimde onada bi el atarım kısmetse
Kızlar vücudumda ne kadar yağ var biliyormusunuz tam tamına 72paket margarin var. Yağlar içinde kalmışim. Eski bi topikte soyasosu nickli arkadaşım vardı o 1kilo verince 4paket margarinden kurtuldum derdi kulakları çınlasinne olmuş bana böyle ya ne hale gelmişim
AYSUNCUM aramıza hoşgeldin canım spor şart sporsuz olmuyor
NURSEHULYACIM sende hoşgeldin canım hepbirlikte güzel kilolar veririz inş.
rakibem ADİGEGUPSE nerelerdesin yoksun iyisindir inş.
hepinize iyi akşamlar :)
cAnım ben o dönem sadece yürüyüş yaparak verdim kilo başka spor yapmadım ama en az 60dk.a yürüyordum bantta çoğu zaman 70 _80dk. oluyordu..ve hergün istisnasız yürüyordum bazen 1 gün mola verdiğim oluyordu ..ama isteyerek yürüyordum zorla değil yani kilo vermeyi gerçekten çoook istemişim demekkibide koşu bandınıda yeni almıştık hakkını verdim anlayacağın..
diyetimde 2saat ara ile hep bişeyler yemekti kahvaltıyı diyelim 10da yaptım 12de yeşil çayla 1 elma yada meyve yada kayısı falan yerdim 14.00da öğle yemeği çorba yoğurt salata tekrar ara 16:00 süt içebilirsin yada aklına ne geliyorsa ben bazen sade turk kahvesi ve 2 parça çikolata yerdim yada evde yaptığım kurabiye bunlardan pek kısmadım ama 1tane yerdim ve haftada 2yi geçmezdi .sonra akşam yemeği evde ne yemek yaptıysam 8kaşık yerdim çorbamıda içerdim salata yoğurt ..sonra habire su ve sporben sadece kahvaltıda ekmek yerdim ve bidaha ekmek olmazdı:26:ne kadar doğru bilmiyorum ama ben ekmek yediğimde hep göbeğim şişer o yüzden ekmeği kesmeye çalıştım oldukça ..
sporu en az 60dk yapmaya çalış o tel.den leslie 2 kez yap üst üste öncesindede 500ip atlayıp hızlandır meto.yu ..
bakalım bu hafta kaçamak yapmadan dene bu tempoyla nasıl olacak?ama kendini şartlandır ben o dönem eşime patates kızartırdım sadece 1 tane tadına bakar başka yemezdimama şimdi o iradeyi bende gösteremiyorum ve o yüzden hep ileri geri oynuyorum..
suyu mutlaka 3lt iç benim 500ml.lik şişem hep yanımda onunla geziyorum heryere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?