Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

iyi akşamlar kızlar
menüme geçeyim ben yazıp çıkacağım
sabah
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
domates salatalık roka
1 haş. yumurta

ara
3 kayısı

öğle
3 kaşık yoğurt
yarım kase k.fasulye
salata
1 dlm ekmek

ara
galeta

akşam
1 dlm ekmek
salata
yoğurt
ve ıspanak 1 küçük tabak
1 kepçeden fazla çorba

ara
kayısı ve sade Türk kahvesi içeceğim..

Kahvaltıyı geç ediyorum ondanda gram gidebilir evet erken yapmaya çalışicam

Evet canım 3 ana 3ara öğün yapılıyorda ben 2gün yaptım sonra bıraktım devamlilik lazım irade lazım lazımda lazım ışte:-(

Bak mesela ben kilo verdiğim sıralar eşim eve gelmeden yerdim onunla sofraya oturmazdım çünkü zararlı çıkardım hep...Mesela akşam tavuk mu yapacaksın hepsini haşla kendininkini haşlanmış ye eşininkini soslayıp kızart...Mesela sulu yemek yaptınsa kendine daha çok yağsız sulu kısmından koy...Veya bir yemek yaptın yağlı oldu sen sıvı kısmını süz yağı gitsin gerikalanı ye...Makarna yaptın diyelim sen kendine sadece haşlanmış olanı yoğurtlu sarımsaklı yapabilirsin seviyorsan işte böyle böyle kalorileri azalt yediklerinde....ekmek sadece sabah yemeye alış diğer öğünlerde yememeye çalış ve en önemlisi sağlığına dikkat et diyet yapacağız diye sağlığımızdan olmayalım...

Valla ne güzel şeyler söylemişsin başkasının ağzından duyunca daha bi odaklanmak istiyorum kilo vermeye iyiki varsınız etrafımda kilolu kimse yok varda diyet yapacak kimse yok.

250 tane daha ip atladım ve 4 dk daha slim six pack yaptım

yettim kızlar yettim ayy napayım bi devamlı takip demiyorum akşamları girip tontan okuma şansım oluyor. 2hastam var evde resmen ilaç çizelgesi yaptım evde kızımın 8adet ilacı var eşimin 3ilacı var. onları takip etmek kolay olmuyor. allah sağlık versinde gerisi önemli değil. bugün iyiydim bende şimdi yorumlara geçelim toptan

AYSUN tamam müdürelik yakıştı sana aysun, müdür yardımcında nursehulya olsun takip edin sayfa sizlere emanet maşallah yalnız bırakmıyorsunuz sayfayı bu aralar taze çekilmiş kahve alıyorum çarşıdan. damla sakızlıda vardı evimdeki bitsin taze taze alıcam inşallah hem daha uygun hem daha taze. gel karşılıklı içelim bacım
ayyy aslında benim vücudum esneklik kazandı elastik kız oldum ben jillian yapsam hamlanacağımı sanmıyorum çünkü pilates yapıyorum hareketler vız geliyor artık ama tek başıma yapamam ki pes ederim hemencikkk
konudan konuya atlıyorum ama alıntı yapınca çok uzun oluyor. evet benimde hep 10gün önce başlar göğüslerde şişlik ama bu sefer ilk defa olmadı 3gün gecikti adetim hamileyim diye sevinmiştim birden. halbuki bende düşünmüyorum ama:26: kaynana sorunlarımı çözmeden kötü olacak gibime geliyor. canım oğluna adamışsın dünyanı, inşallah karşılığını alacaksın sonunda

6767 aslında kalori hesabı yapmıyodum ama son günler akşam kafadan gramları yazıp değerlendiriyorum. mart ayında diyete başladığımda mutfak terazisi alıp tam anlamıyla kalori hesabı yapıyodum alıştım artık hangisi kaç gram bir de sıkıcı geldi ölç tart biç

nursehulya kız daha önce hangi sayfalardaydın sen, daha önce niye gelmedin aramıza??? bizden çok aktifsin bir de aysununda belirttiği gibi menü bildirimlerini akşam toptan yazsak daha iyi olur dağınık olmaz

Daha önceden kendi topiğim vardı bir iki sabit arkadaşlar yürütüyorduk fakat bayram sonrası pek toparlayamadım birde kv ve görümcem yatılı misafirim kv gitti görümce burada e dolayısıyla rahat olamadım...Şuanda evdede bir rakibem var görümcem köprüden atsam kendimi oda atarmı bilmiyorum onlar burdayken yedimde yedim verdiklerimden bikaç kilo aldım baktım sonu yok yılbaşına kadar bu işi halletmeliyim dedim yeni bir topik açtım gaza gelirim diye sonra günlükleri incelerken bu topiği gördüm disiplinli bir topik ve arkadaşlıklarınız gerçekten güzel hemen katılıvereyim dedim Şimdi hem buraya hem kendi topiğime yazıyorum...

menü bildirimim

2lt su, 1saat yürüyüş, 1saat spor

8:30--- 1yumurta sarısı, 1dilim ekmek, 1di peynir, 1zeytin
14:00-- 1kase keten tohumlu yoğurt
16:30-- 1elma, 1mandalina, 1yeşilçay
18:00-- 1tabak kuru fasülye, 1bardak ayran
19:30-- sade türk kahvesi, 1napoliten çikolata(24 kalori)
22:00-- 1yeşilçay

günaydın hanımlar
önce dünkümenümü yazayım
sabah
yarım tost
öğle
1/2 tabak karnabahar + 1/2 tabak türlü(oğlum gene yemedi sebzelerini )
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
ıspanaklı yumurta
2 yk yoğurt
ara
2 minik mandalina 1elma
spor yok

yarın ki sonuçları çok merak ediyorum . bugüne hafif başlayalım dedim oda olmadı çocuklara tatil bırakalım uyusunlar kalkınca kahvaltı yaparlar diye dışarda yedim. 1 simit ve 1/2 börek yedim. nerden baksan 500 calori
allahtan dünden patates haşlamıştım salata yaparım 2 öğün onu yerim artık günlük 1000 caloriyi geçmemeye çalışıyorum.spor yapınca bu 800 caloriye düşüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…