Evet canım 3 ana 3ara öğün yapılıyorda ben 2gün yaptım sonra bıraktım devamlilik lazım irade lazım lazımda lazım ışte:-(
Bak mesela ben kilo verdiğim sıralar eşim eve gelmeden yerdim onunla sofraya oturmazdım çünkü zararlı çıkardım hep...Mesela akşam tavuk mu yapacaksın hepsini haşla kendininkini haşlanmış ye eşininkini soslayıp kızart...Mesela sulu yemek yaptınsa kendine daha çok yağsız sulu kısmından koy...Veya bir yemek yaptın yağlı oldu sen sıvı kısmını süz yağı gitsin gerikalanı ye...Makarna yaptın diyelim sen kendine sadece haşlanmış olanı yoğurtlu sarımsaklı yapabilirsin seviyorsan işte böyle böyle kalorileri azalt yediklerinde....ekmek sadece sabah yemeye alış diğer öğünlerde yememeye çalış ve en önemlisi sağlığına dikkat et diyet yapacağız diye sağlığımızdan olmayalım...
Valla ne güzel şeyler söylemişsin başkasının ağzından duyunca daha bi odaklanmak istiyorum kilo vermeye iyiki varsınız etrafımda kilolu kimse yok varda diyet yapacak kimse yok.
Bugün yediklerim..
Sabah:5 zeytin,1 kk kaşar peynir,1 dlm tam tahıllı ekmek...
Ara:2 gün kurusu...
Öğle:3 kaşık pilav,3kaşık yoğurt...
Ara:yarım bardak neskafe 2 küp şekerli,1 tane ceviz...
Ara:yoğurtlu havuç salatası yarım kase...
Akşam:1 kase yayla çorcası,küçük tabak fırın fasülye diblesi...
Belki bir maden suyu içerim...
20 dk yürüyüş,100 tane ip atlama,6 dk slim pack...Bu 6 dk yı aslında kısa olduğu için pek verim alamam belki....
Daha önceden kendi topiğim vardı bir iki sabit arkadaşlar yürütüyorduk fakat bayram sonrası pek toparlayamadım birde kv ve görümcem yatılı misafirim kv gitti görümce burada e dolayısıyla rahat olamadım...Şuanda evdede bir rakibem var görümcem köprüden atsam kendimi oda atarmı bilmiyorumyettim kızlar yettim ayy napayım bi devamlı takip demiyorum akşamları girip tontan okuma şansım oluyor. 2hastam var evde resmen ilaç çizelgesi yaptım evde kızımın 8adet ilacı var eşimin 3ilacı var. onları takip etmek kolay olmuyor. allah sağlık versinde gerisi önemli değil. bugün iyiydim bende şimdi yorumlara geçelim toptan
AYSUN tamam müdürelik yakıştı sana aysun, müdür yardımcında nursehulya olsun takip edin sayfa sizlere emanetmaşallah yalnız bırakmıyorsunuz sayfayı bu aralar taze çekilmiş kahve alıyorum çarşıdan. damla sakızlıda vardı evimdeki bitsin taze taze alıcam inşallah hem daha uygun hem daha taze. gel karşılıklı içelim bacım
ayyy aslında benim vücudum esneklik kazandı elastik kız oldum benjillian yapsam hamlanacağımı sanmıyorum çünkü pilates yapıyorum hareketler vız geliyor artık ama tek başıma yapamam ki pes ederim hemencikkk
konudan konuya atlıyorum ama alıntı yapınca çok uzun oluyor. evet benimde hep 10gün önce başlar göğüslerde şişlik ama bu sefer ilk defa olmadı 3gün gecikti adetim hamileyim diye sevinmiştim birden. halbuki bende düşünmüyorum ama:26: kaynana sorunlarımı çözmeden kötü olacak gibime geliyor. canım oğluna adamışsın dünyanı, inşallah karşılığını alacaksın sonunda
6767 aslında kalori hesabı yapmıyodum ama son günler akşam kafadan gramları yazıp değerlendiriyorum. mart ayında diyete başladığımda mutfak terazisi alıp tam anlamıyla kalori hesabı yapıyodum alıştım artık hangisi kaç gram bir de sıkıcı geldi ölç tart biç
nursehulya kız daha önce hangi sayfalardaydın sen, daha önce niye gelmedin aramıza??? bizden çok aktifsin bir de aysununda belirttiği gibi menü bildirimlerini akşam toptan yazsak daha iyi olur dağınık olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?