Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kaynatmışınz kızlar dün....bağımlılık yaptı bna topğmz ne güzell...aysun yaaa şu spor sevgnden az da bana ver ben ne üşengecm böle yaa....halbuki selülitler yne yeuva yaptı bacaklara gtmeye de nyetleri yok gbi bu sefer kiralamdılar valla satın aldılar benm bacakları kesn...şu bednmin ve metabolzmamm kıymetni bilsem şimdiye 55 kilo bile olurdum...dün misafrlerm 70 lerde olduğma inanmadılar en fazla 65 gösteryosun dediler gerçekten daha zayıf gösteryo vücdum ama tartı öle demiyo acımasız 71 lerde takıldı hele dünden sonra artılardyımm imdaaattt...çavdar ekmeğimi aldım şükür sizden imrenip türk kahvmi de kaptım markettn bide su ile spor takılaydı peşlerne iyiyydiii....

güler geçmiş olsun cümleden bende geçenlerde evde hemşire gbi geziyodum benm 2 çocuk koca hepsi hastaydı av revire dönmüştü şükr Rabbime toparladık...

müüddüüreee bana ceza ver bi kendime gelip şu evde tozlnıp duran bisiklete binip sonra ordan inip ip atlyayım artıkk....

herkese günaydın.
gülercim kızına ve eşine acil şifa diliyorum allahtan.doğru düzgün okuyup yazamadım bu ara.
ama dikkat ve spor aynen devam.
dün akşam da 50 dk. tempolu yürüyüş ve hafif koşu yaptım.
bir de pilates eklesem ne iyi olacak.
aysuncum iyi ki geldin bak sayende spora döndüm.kambersiz düğün olmaz değil mi.
oğlunun uykusunun düzene girmesine çok sevindim,inşallah iyi bir nörolog da bulursunuz,sağlık sistemi nereye gidiyor böyle bilmiyorum,altyapı yok habire kaygan zeminde hastalara eziyet üretiliyor.
elifeyza hakikaten ne meto var sen de maşallah diyorum.azıcık gayretine hemen cevap veriyor.yalnız yaş ilerledikçe gidiyor elden,gençken değerlendir canım..
vrtra valla kusura baktık resmen sayfa kirliliği yapmışsın,mesaj sayısını doldurmak için alanlar var,biraz araştırsan bulurdun.
aramıza girmek istersen buyur gel,kapımız herkese açık.gelene de gidene de.

Günaydın arkadaşlar...Yarın bildirim günü çok yiyip tartıyı kendimize güldürmeyelim aman haa...

hülya sen çalışıyo muydun....sennn hedef yne yakın ya benm hedef sennkinn 2 katı gerçekleşirmi bilmem deli sorular bana da gelmye başladı müdüreee....

hülya sen çalışıyo muydun....sennn hedef yne yakın ya benm hedef sennkinn 2 katı gerçekleşirmi bilmem deli sorular bana da gelmye başladı müdüreee....

Hayır ben ücretsiz iznindeyim şuanda çalışsam yüksek ihtimalle kilo problemim kalmayacaktı...Bak ben kilo cetvelimi yeni düzenledim 81.3 kilodan 63.5 i bile gördüm fakat salınca almaya başladım ve yılbaşını kendime hedef belirledim...Hatta ben tiroid hastasıyım guatrımda var ona rağmen 11 kilo verdikten sonra öğrendim hasta olduğumu biliyorsun hipotroidde metabolizma çok yavaşlıyo...Yani olmayacak birşey yok bu hayatta istemesini bilmek gerek...Çok felsefik mi oldu yada ukalacamı oldu yazım bilmem hatam varsa affola...

valla canım benim açımda ve çocuğu olan bayanlar için süper bi icat şu koşu bandı tabi bıkmadan kullanmak lazım ve en önemlisi tv. karşısında güzelce bir yer ayarlamak ben ordan oraya taşıya taşıya bu sefer mikembel bi yer buldum çok şükürtabi her vakit kullanılmıyor maalesef ben ne vakit diyete başlarsam o zaman hiç üstünden inmiyorum
canım ben sana bazı şeyleri tahmini yazdım bende tam 3 ana öğün yapamıyorum benim en erken kahvaltım 11den önce olmuyo mesela ama kendimi ayarlıyorum işte 12de kahvaltıysa 2 saat sonra ara öğün bunun gibi :44:benimde eşim vardiyalı çalışır bi hafta kahvaltıda evde olur bi hafta akşam yemeklerinde hakikaten çok zor oluyo onlara güzel şeyler yapıp kendimiz yemesek olmuyo yapmasak gene olmuyo ama şöyle 1bi kaç ay irade göstersek varya bizden muhteşemi olmazhaftada bir kendine ayır eşininde evde olduğu vakite denk getir senin içinde motivasyon açısından süper olurhadi bakalım gidecek o kilolar burdanda kendine gizli bi rakip seç içten içe onu geçmeye çalış ama sakın aç kalma aç kaldıkça daha çok kilo artışı olur ..neyi nerde yiyeceğini keşfet :26:bide lütfen spor vücut 25dk.dan sonra ısındığı için 60dk . yapman şart

süper tavsiyeler bende aynen bunları yapmaya çalışıyorum hem herşeyden yemiş olup hiç aklında kalmıyor ama kalori azaldığı için kilo verimin artıyo ben bide yemeklere 1 kaşık yağ koyuyorum yetiyo valla kızlar elinizi nasıl alıştırırsanız öyle gidiyo ..önyargıları kırıp yağı azaltalım
canım ben ne zaman terfi edeceğim yahuuunursehülyayı yetiştireyim de ben genel müdür olayımgerçi o benden daha çok burda benim koltuğumu kapacak
keşke herkes senin gibi anlasa, oğlumuz bizim herşeyimiz önce oobazı insanlar her gördüklerinde hadi ikinci ne zaman diye sorup duruyo cinnet geçiresim gelio sanane bizin uçkurumuzdan be insan diyesim geliyo bazen tersleyip yaşına başına bakmadan siz yapında biz sevelim diyorumkayınvalidem bile 3sene kadar önce arada dile getirirdi sonra yazın verdim bi kaç ay gece orda kaldı oğlum (bende gündüzleri yanındaydım tabi) o zamandan beri boşverin siz paşaya bakın başka çocuğa gerek yok demeye başladı
valla hadi gel jillianda kapışalım ne sporu yaparsan yap o hatun başka 3gün tuvalete oturamama garanti yani şekerim çok şükür benim geçti ağrılar , hatta sabah karnımda toparlanma keşfettim böyle olunca hırs tavan yapıyo bende
senin iş ne oldu sahi ?çocuk falan sayıklıyorsun gene
allah hayırlısını versin inş..

canım kahvaltı ve öğle arası çok uzun olmuşbak böyle devam edersen diyeti bırakınca hop diye alacaksın kiloyu ona görehep geçmiş listelerimi okudum akşam mutlaka hep doyurucu şeyler yemişim iki saatte bir çok geldi hatta akşam gözüme ama öyle kilo vermişim zaten sporda yapınca süper olacaksın
kız valla sana ne ceza versem sen yapmak istemedikten sonra ben boş konuşurumhadi bugün 30dk bisiklet ve 500iple başla bakalım hem evde alet edevat var hemde kullanmıyorsunolmayanlara yazık günah valla:26:
alll bütün spor sevgimi sana veriyorum kaldır totoşu

ooooo sefan olsun rakibem spor varsa başka söz yok
sağlık sistemine öyle bi sövesim varki :26:8yıldır neler çektik neler rezillikten başka bişey değil yani neyse bayramlık ağzımı açmayacağım

Arkadaşlar bu damla sakızlı olan kahve türk kahvesimi ? benim kahve alışkanlığım yok fakat içince enerjik hissediyorum kendimi...Türk kahvesinin kokusuna bayılıyorum ama tadını pek sevemedim...Bu damla sakızlı lezzetli galiba bende hergün bir fincan içsem fena olmaz hem sağlığada faydalıymış...

Tavsiyelerin gerçekten çok güzel teşekkürler arkadaşım bir kez daha motive oldum. Büyük bi eve taşınınca mutlaka alicam koşu bandı şimdiki evimde çocuklara şifonyer alacaktım onu koymaya bi köşe bile yok düşün yani. Dün akşam 500 ip atladım hemen ardından 100mekik 100 simit eritme 100 oklova yaptım . Bugünde 20dakika müzikte oynadım 35dakikada leslie yaptım dahada yapacaktım küçük kızım ağladı uykusu geldi onu uyutuyorum şimdi. Sonra mutfağa gireceğim yemek yapıcam çamaşır işlerim var aman hiç bitmiyor şu ev işi yap yap aynı SIKILDIM artık

menümüde yazayım yazınca düzenli yiyorum bu hafta eşim akşam yemeklerinde yok o yüzden süper oluyo
11:30 _ 2dilim tam b. ekmeği+1ince dilim kaşar+3yemek k. menemen +7zeytin+1çay k. tereyağ +2 ç.k reçel+2 dilim salam
14:30_meyve salatası (200kalorilik)
17:00_ 8 -9 kaşık tavuklu bezelye yemeği+1 kase yoğurt+2havuçtan marullu salata (yağsız)
19:30_3kupa yeşil çay+1 mandalina+3/4elma(meyve salatasından kaldı)
21:30-23:00 arası spor
3lt su
jillianda 1/8 bitecek kısmetse

ahhh o ev işleri yok mu bende sabahtan hemsöylendim hem yaptım sözde evde dağıtan oynayan çocuk yok ama savaş alanı mübarek eşim çook dağınık valla
sporlarını arka arkaya yapıyorsun dimi o zaman çok daha etkili olur emin olvalla inanıyorum verirsin sen kilo hadi bakalım

evet canım damla sakızlı türk kahvasi içinde küçük bikaç tane denk geliyor kahve bitince onları çiğnemeye çalışıyorum ben süper oluyo gerçi o kadar minikler ki dişime yapışıyo ama genede süper ben sevdiğim için hergün içmeye özen gösteririm ve hep kupada içerim misafirde gelse kendime büyük yaparım onlara küçük neskafe içeceğimiz yerde bunu içsek ne güzel işte

benim dışımda herkes kilo veriyor ben üzerine alıyorum. bir iki hafta takip edebildim sizi tam iki kilo verdim sonra net vs gitti yine aldım...lütfen biraz gaza getirin bişeyler yapın çıldırcammm

Evet canım 20dakika oynadım hemen arkasından 1dakika bile ara vermeden leslie yaptım 15 dakikalık bi videoda indirdim leslienin yani 45dakikalik videosu var ama kaç mil bilmiyorum. Birisinde siyah badi var birisinde beyaz birisinde pembe badi rastgele yapıyorum sıradan aman yeterki spor olsun. Allahtan eşim dağınık değil yoksa çok kavga ederdik tam mutfağa girdim çocuk uyandı grip oldu küçük kızım ondan huysuz bugün birde ev işleri sinir ölüyorum

eğer internetin geldiyse sen katıl aramıza bak ben seni nasıl motive edeceğimbi kaç kere yazıp çıkınca insan konsantrede olamıyor benden söylemesi
kilo çizelgesi için ana sayfada arama motoruna yaz detaylı anlatan sayfa çıkar karşına ordan yapmaya çalış biraz anlatması uzun takıldığın yerde sor anlatırım gene

bu topiğe katılmıştım zaten.... çalışıyorum haşatım çıkıyo zaten... az yiyince hemen gidiyo. ama dayanışma şart
motobolizma için hızlandırıcı bişeyler içiyor musunuz su dışında

ben düzenli olarak yeşil çay içiyorum günde 3 kupa suyu zaten 3 lt içiyorum ve az sık yemek şart malum
çalışırken çok zor valla allah kolaylık versin
hatırlıyorum burda yazıyordunuz ama epeydir sesiniz çıkmıyordu :26:
akşam 6 7 den sonra bişey yemezseniz kilo gidiyo çok rahat.. çok acıkırsanız küçük kase yoğurt ve ya süt içebilirsiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…