aaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaa
hülya sen çalışıyo muydun....sennn hedef yne yakın ya benm hedef sennkinn 2 katı gerçekleşirmi bilmem deli sorular bana da gelmye başladı müdüreee....
yakar76 mahjong connet oynunda seni geçtim habern olaa.....
valla canım benim açımda ve çocuğu olan bayanlar için süper bi icat şu koşu bandıÇok güzel tavsiyeler bunlar çok teşekkür ederim arkadaşım. Yürüme bandı almak istiyorum ama evim çok küçük yer yok olsa herhalde üstünden inmezdim tabi yok ya kıymetli oluyosende irade olmasa bu kilodami olursun birde bana bak:-( ama tavsiyelerine uyacagim canım kemerleri sıkmıyorum çok gevşek davranıyorum bazen ondan gitmiyo bence 3ana 3ara öğün 2gün yaptım sonra eşimin izinli gününe denk geldi yeme saatleri şaştı sonrada yine erken kalkamadim ama saat 10iyi kalkarım allahın izniyle
süper tavsiyeler bende aynen bunları yapmaya çalışıyorum hem herşeyden yemiş olup hiç aklında kalmıyor ama kalori azaldığı için kilo verimin artıyoBak mesela ben kilo verdiğim sıralar eşim eve gelmeden yerdim onunla sofraya oturmazdım çünkü zararlı çıkardım hep...Mesela akşam tavuk mu yapacaksın hepsini haşla kendininkini haşlanmış ye eşininkini soslayıp kızart...Mesela sulu yemek yaptınsa kendine daha çok yağsız sulu kısmından koy...Veya bir yemek yaptın yağlı oldu sen sıvı kısmını süz yağı gitsin gerikalanı ye...Makarna yaptın diyelim sen kendine sadece haşlanmış olanı yoğurtlu sarımsaklı yapabilirsin seviyorsan işte böyle böyle kalorileri azalt yediklerinde....ekmek sadece sabah yemeye alış diğer öğünlerde yememeye çalış ve en önemlisi sağlığına dikkat et diyet yapacağız diye sağlığımızdan olmayalım...
canım ben ne zaman terfi edeceğim yahuuuyettim kızlar yettim ayy napayım bi devamlı takip demiyorum akşamları girip tontan okuma şansım oluyor. 2hastam var evde resmen ilaç çizelgesi yaptım evde kızımın 8adet ilacı var eşimin 3ilacı var. onları takip etmek kolay olmuyor. allah sağlık versinde gerisi önemli değil. bugün iyiydim bende şimdi yorumlara geçelim toptan
AYSUN tamam müdürelik yakıştı sana aysun, müdür yardımcında nursehulya olsun takip edin sayfa sizlere emanetmaşallah yalnız bırakmıyorsunuz sayfayı bu aralar taze çekilmiş kahve alıyorum çarşıdan. damla sakızlıda vardı evimdeki bitsin taze taze alıcam inşallah hem daha uygun hem daha taze. gel karşılıklı içelim bacım
ayyy aslında benim vücudum esneklik kazandı elastik kız oldum benjillian yapsam hamlanacağımı sanmıyorum çünkü pilates yapıyorum hareketler vız geliyor artık ama tek başıma yapamam ki pes ederim hemencikkk
konudan konuya atlıyorum ama alıntı yapınca çok uzun oluyor. evet benimde hep 10gün önce başlar göğüslerde şişlik ama bu sefer ilk defa olmadı 3gün gecikti adetim hamileyim diye sevinmiştim birden. halbuki bende düşünmüyorum ama:26: kaynana sorunlarımı çözmeden kötü olacak gibime geliyor. canım oğluna adamışsın dünyanı, inşallah karşılığını alacaksın sonunda
6767 aslında kalori hesabı yapmıyodum ama son günler akşam kafadan gramları yazıp değerlendiriyorum. mart ayında diyete başladığımda mutfak terazisi alıp tam anlamıyla kalori hesabı yapıyodum alıştım artık hangisi kaç gram bir de sıkıcı geldi ölç tart biç
nursehulya kız daha önce hangi sayfalardaydın sen, daha önce niye gelmedin aramıza??? bizden çok aktifsin bir de aysununda belirttiği gibi menü bildirimlerini akşam toptan yazsak daha iyi olur dağınık olmaz
canım kahvaltı ve öğle arası çok uzun olmuşmenü bildirimim
2lt su, 1saat yürüyüş, 1saat spor
8:30--- 1yumurta sarısı, 1dilim ekmek, 1di peynir, 1zeytin
14:00-- 1kase keten tohumlu yoğurt
16:30-- 1elma, 1mandalina, 1yeşilçay
18:00-- 1tabak kuru fasülye, 1bardak ayran
19:30-- sade türk kahvesi, 1napoliten çikolata(24 kalori)
22:00-- 1yeşilçay
kız valla sana ne ceza versem sen yapmak istemedikten sonra ben boş konuşurumkaynatmışınz kızlar dün....bağımlılık yaptı bna topğmz ne güzell...aysun yaaa şu spor sevgnden az da bana ver ben ne üşengecm böle yaa....halbuki selülitler yne yeuva yaptı bacaklara gtmeye de nyetleri yok gbi bu sefer kiralamdılar valla satın aldılar benm bacakları kesn...şu bednmin ve metabolzmamm kıymetni bilsem şimdiye 55 kilo bile olurdum...dün misafrlerm 70 lerde olduğma inanmadılar en fazla 65 gösteryosun dediler gerçekten daha zayıf gösteryo vücdum ama tartı öle demiyo acımasız 71 lerde takıldı hele dünden sonra artılardyımm imdaaattt...çavdar ekmeğimi aldım şükür sizden imrenip türk kahvmi de kaptım markettn bide su ile spor takılaydı peşlerne iyiyydiii....
güler geçmiş olsun cümleden bende geçenlerde evde hemşire gbi geziyodum benm 2 çocuk koca hepsi hastaydı av revire dönmüştü şükr Rabbime toparladık...
müüddüüreee bana ceza ver bi kendime gelip şu evde tozlnıp duran bisiklete binip sonra ordan inip ip atlyayım artıkk....
ooooo sefan olsun rakibem spor varsa başka söz yokherkese günaydın.
gülercim kızına ve eşine acil şifa diliyorum allahtan.doğru düzgün okuyup yazamadım bu ara.
ama dikkat ve spor aynen devam.
dün akşam da 50 dk. tempolu yürüyüş ve hafif koşu yaptım.
bir de pilates eklesem ne iyi olacak.
aysuncum iyi ki geldin bak sayende spora döndüm.kambersiz düğün olmaz değil mi.
oğlunun uykusunun düzene girmesine çok sevindim,inşallah iyi bir nörolog da bulursunuz,sağlık sistemi nereye gidiyor böyle bilmiyorum,altyapı yok habire kaygan zeminde hastalara eziyet üretiliyor.
elifeyza hakikaten ne meto var sen de maşallah diyorum.azıcık gayretine hemen cevap veriyor.yalnız yaş ilerledikçe gidiyor elden,gençken değerlendir canım..
vrtra valla kusura baktık resmen sayfa kirliliği yapmışsın,mesaj sayısını doldurmak için alanlar var,biraz araştırsan bulurdun.
aramıza girmek istersen buyur gel,kapımız herkese açık.gelene de gidene de.
Tavsiyelerin gerçekten çok güzel teşekkürler arkadaşım bir kez daha motive oldum. Büyük bi eve taşınınca mutlaka alicam koşu bandı şimdiki evimde çocuklara şifonyer alacaktım onu koymaya bi köşe bile yok düşün yani. Dün akşam 500 ip atladım hemen ardından 100mekik 100 simit eritme 100 oklova yaptım . Bugünde 20dakika müzikte oynadım 35dakikada leslie yaptım dahada yapacaktım küçük kızım ağladı uykusu geldi onu uyutuyorum şimdi. Sonra mutfağa gireceğim yemek yapıcam çamaşır işlerim var aman hiç bitmiyor şu ev işi yap yap aynı SIKILDIM artık
Arkadaşlar bu damla sakızlı olan kahve türk kahvesimi ? benim kahve alışkanlığım yok fakat içince enerjik hissediyorum kendimi...Türk kahvesinin kokusuna bayılıyorum ama tadını pek sevemedim...Bu damla sakızlı lezzetli galiba bende hergün bir fincan içsem fena olmaz hem sağlığada faydalıymış...
bu topiğe katılmıştım zaten.... çalışıyorum haşatım çıkıyo zaten... az yiyince hemen gidiyo. ama dayanışma şart
motobolizma için hızlandırıcı bişeyler içiyor musunuz su dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?