- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
evet canım damla sakızlı türk kahvasi içinde küçük bikaç tane denk geliyor kahve bitince onları çiğnemeye çalışıyorum ben süper oluyogerçi o kadar minikler ki dişime yapışıyo ama genede süper ben sevdiğim için hergün içmeye özen gösteririm ve hep kupada içerim misafirde gelse kendime büyük yaparım onlara küçük neskafe içeceğimiz yerde bunu içsek ne güzel işte
iyi akşamlar şekerlerim.
kate geçmiş olsun kuzucuğuna,bu kış çocukların hastalığı bitmez artık,hele evde okula giden olunca geri kalan herkese yetiyor getirdiği mikroplar.balık yağı ve mesir macunu veriyorum ben kızlarıma,bağışıklığı destekliyor diye düşünüyorum.
ev işlerinden konu açılmış,18 senelik ev hanımı olaraktan bıktığımı dile getirmeden geçemedim.
bir de düzen takıntım var,çocuklar oynasın da oyuncaklar bile ortadan kalksın diye bekliyorum.
sabah yataktan çıkınca toplamaya başlıyorum gece yatana kadar elim hep evin üstünde.dağınıklık beni resmen mutsuz ediyor.normal mi değil tabii.ama kendimi bildim bileli böyleyim,rahmetli annem çok titiz kadındı,ondan geçti herhalde.
bu arada belimi zorladım bugün galiba,ilaç alayım da tam da spora geri dönmüşken yarı yolda kalmayayım.yarına hiç ümidim yok,nasıl bir şişlik varsa üstümde,elimden yüzüğümü zor çıkardım.biraz araştırayım bakalım,kısa sürede ödem attıran bir reçete bulursam hemen uygulayayım.
kate geçmiş bu çocuk milleti ne çok ve çabuk hasta olyo ya yeni kurtuldu bizim ev hastalıktan yne gelcek dye ödm patlyo
aerosmith belne bi krem ismi sölcem de unuttum adını yaw sarı kutusu var çok ii gelyodu benm bel ağrıma masaj yapark uygulaynca
Sağol canım evet çabuk hasta oluyorlar ateşleri olmayınca götürmüyorum doktora sadece burnu akıyor geçiyor kendi kendine her burnu aktığında karşıyim ben ilaç kullanmaya çünkü ateş olduğu zaman mutlaka enfeksiyon oluyoki ateşi çıkıyor o zaman gidiyorum ışte ama ufak tefek şeylerde ihlamur kuşburnu falan iyi geliyor birde sabahları pekmez veriyorum meyve suyu sıkıyorum çok iyi geliyor.
Arkadaşlar bu akşam yemeğe davetliyiz şu saate kadar iyyiydim şükür ama İnşallah ye ye ısrarlarına maruz kalmam :18::18::18::18::18:
yakar76 mahjong connet oynunda seni geçtim habern olaa.....
benim dışımda herkes kilo veriyor ben üzerine alıyorum. bir iki hafta takip edebildim sizi tam iki kilo verdim sonra net vs gitti yine aldım...lütfen biraz gaza getirin bişeyler yapın çıldırcammm
iyi geceler kızlar.
kate,elifeyza sağolun canlarım.belim düzelecek gibi durmuyor.bırakın spor yapmayı yatsıyı zor kıldım.iki tane fıtığım var halihazırda,arada tutuyor böyle zamansız işte.dün koşarken zorladım galiba.normalde6-6.5 hız ayarında yürüyorum bantta,dün 8.5 a kadar zorladım işte sonuç.
elifeyza haklısın menü yazmamamız bize zarar.geç te olsa yazayım ben yine de.
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
1 dilim ekmek,peynir,zeytin,tere,çay.
ara 1 çatal helva
öğle
1 dilim çikolatalı ekmek[kızlara sürünce canım çekti]
ara yarım mandalina
akşam
çorba,1 dilim ekmek
yarım tabak az yağlı makarna.
maalesef mısır patlattım bu sefer dayanamadım yedim.
suçluluk psikolojisinden olsa gerek bu saatte yeşil çay içiyorum.
Arkadaşım hiç üzülme sen yeterki sağlık olsun Rabbim hastalara şifa versin biz herzaman buralardayız sen hiç kafana takma giremedim diye kalpler bir olsun yeter...kızlar sizlere karşı çok mahcubummakşamdan akşama girer oldum:26:
sabah geç uyandım ve geçen hafta çok beğendiğim bi gömlek almıştım dünde aynı mağazaya öylesine bi girdim bir de ne göreyim 20lira indirime girmişenayi gibi hissettim kendimi. etiketi bile üzerindeydi gömleğin. bugün ilk işim öğlen gittim mağazaya gömleği geri verip hediye fişi aldım ve diğer yerdeki mağazasına gidip aynı gömleği aldım 20liralıkta başka bir şey almış oldum. içim rahatladı eşim geldi beni almaya ve beraber yiyelim gel dedi 1lahmacun yemiş bulundum ve sonrası abur cuburlarla ziyan oldu ama kalorimi geçmedim çok şükürrr
11:30
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 58
Tulum Peyniri 22 GRAM 57
siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29
14:30
Lahmacun 1 ADET 250
16:30
ülker napoliten 2 adet 36
18:00
Tuzlu Kurabiye 3 ADET 150 (kızımın okula yapmıştım tadayım derken fazla bakmışım tadına)
18:30
Milka Çikolatalı Goflet 1 ADET (35gr) 182
23:00 - 5i 1 çay
Toplam : 802 kal.
akşam yemeği yemedim böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?