Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Aynen ya hemde sağlıklı neskafeye göre deneyeceğim...

iyi akşamlar şekerlerim.
kate geçmiş olsun kuzucuğuna,bu kış çocukların hastalığı bitmez artık,hele evde okula giden olunca geri kalan herkese yetiyor getirdiği mikroplar.balık yağı ve mesir macunu veriyorum ben kızlarıma,bağışıklığı destekliyor diye düşünüyorum.
ev işlerinden konu açılmış,18 senelik ev hanımı olaraktan bıktığımı dile getirmeden geçemedim.
bir de düzen takıntım var,çocuklar oynasın da oyuncaklar bile ortadan kalksın diye bekliyorum.
sabah yataktan çıkınca toplamaya başlıyorum gece yatana kadar elim hep evin üstünde.dağınıklık beni resmen mutsuz ediyor.normal mi değil tabii.ama kendimi bildim bileli böyleyim,rahmetli annem çok titiz kadındı,ondan geçti herhalde.
bu arada belimi zorladım bugün galiba,ilaç alayım da tam da spora geri dönmüşken yarı yolda kalmayayım.yarına hiç ümidim yok,nasıl bir şişlik varsa üstümde,elimden yüzüğümü zor çıkardım.biraz araştırayım bakalım,kısa sürede ödem attıran bir reçete bulursam hemen uygulayayım.

teşekkür ederim canım sağol aynen dediğin gibi kış gelince bitmiyor hastalığı büyük kızımda bademcik var azcik soğuk birşey yese hasta oluyo ne yapalım allah başka dert vermesin. Sanada geçmiş olsun canım spor yaparkenmi ağrıttin belini :-> benimde dağınıklığa tahammülüm yok bazen yazık çocuğa diyorum gardiyan gibi hissediyorum kendim anne oynuyorum niye toplayayim diyor kendime geliyorum böyle ışte kadın olmak zor zanaat vesselam

akşama kavurma yapcam da ne kadar yesem bilemdm artılardayım fenalardayım millet bi fikir sadece kavurma ycem çorba ekmek faaln yok salata ile güler nerdesn bacım kalorici başıı....

kate geçmiş bu çocuk milleti ne çok ve çabuk hasta olyo ya yeni kurtuldu bizim ev hastalıktan yne gelcek dye ödm patlyo

aerosmith belne bi krem ismi sölcem de unuttum adını yaw sarı kutusu var çok ii gelyodu benm bel ağrıma masaj yapark uygulaynca

Sağol canım evet çabuk hasta oluyorlar ateşleri olmayınca götürmüyorum doktora sadece burnu akıyor geçiyor kendi kendine her burnu aktığında karşıyim ben ilaç kullanmaya çünkü ateş olduğu zaman mutlaka enfeksiyon oluyoki ateşi çıkıyor o zaman gidiyorum ışte ama ufak tefek şeylerde ihlamur kuşburnu falan iyi geliyor birde sabahları pekmez veriyorum meyve suyu sıkıyorum çok iyi geliyor.

Geçmiş olsun canım çocukların hastalanması kötü oluyor onlar bizim gibi dayanamıyorlar İnşallah tez zamanda gelir kendine...

Arkadaşlar bu akşam yemeğe davetliyiz şu saate kadar iyyiydim şükür ama İnşallah ye ye ısrarlarına maruz kalmam :18::18::18::18::18:

Arkadaşlar bu akşam yemeğe davetliyiz şu saate kadar iyyiydim şükür ama İnşallah ye ye ısrarlarına maruz kalmam :18::18::18::18::18:

şükür biraz daha iyi inşallah düzelir teşekkürler canım. Sen iradeli hatunsun yemezsin biliyorum yoksa bu kilolara inebilirmiydin

kızlar merhaba nasılsınız bakalım ? bu hafta aranızda yoktum int kotam doldugu için evden giremiyorum bu akşam arkadasa gelmişken sizede hbr vereym dedm. ay basına kadar aranızda olamıcam. bu hafta kilo bildirimi de yapamıcam için hbr vermek istedm. zaten bu hafta size yazamadgm içinde aynı zamanda baya salmış durumdayım. burda aslında biribirimize nasıl da motive oluyormuşuz bir kez daha anladm pazar gününden itibaren tekrar aranzda olucam. hepinizi öptm

kimsacikler mnü bildirmi yapmamış..ben yapayım bari rakibelerde sessz sedadız bugnlerde olsun baklım

28 kasım perşembe menü bildirimi

09:00 1 dilim ekmek üzerne sürülmüş beyaz peynir+1 bardak çay

12:00 1 adet elma

14:00 1 dilim çavdar ekmeği+1 kase mercimekli tarhana çorbası

16:45 2 adet kuru incir

18:30 saç kavurma doyana kadar yedim +salata

20:45 2 bardak şekersiz çay

su 5 bardakta kaldı spor yok

herkes düzenli menü bildirmi yapmıyo sanki,rakibelerde pek çekişme olmuyo gbi daha sıkı tutmalıyız bence....

aerosmith ve nurshulya evet sabahtan bi girip çıktım sayfamızın kirlendiğini gördüm ve şimdi özelden msj attım o kişiye. iyi yorum yazmışsınız teşekkürler sayfamıza sahip çıktığınız için. hatta kızlar ben artık sadece akşamdan akşama girer oldum vakit bulamıyorum evde pek duramıyorum gezinti oldum çıktım affedin beniii

yakar76 mahjong connet oynunda seni geçtim habern olaa.....

ne oyunu kız nerden oynuyonuz? forumda mı?

aysun 63 kiloyu gör terfi edicem seni söz ayy evet ben çok istiyorum 2. çocuğu hatta planlı bi şekilde hazırlık aşamasında doktora bile gitmiştim ama kv olacak kişi yüzünden ertelemek zorunda kaldım reglim 2-3gün geçince heveslendim kazara oldu diye çünkü bi heves oldu artık çok istiyorum ama sonbahardan sonra düşünüyorum kısmetse. çook zor ya doğum yapsam gelicekler mi yüz yüze gelmek bile istemiyorum
işten bi haber yok pazartesi başka hastaneye başvuru yapıcam bi tanıdık varmış hemde insan kaynaklarında inşallah olur çok stres yaptım çünkü çalışırsam kızım okuluna devam edebilecek. eğitimi yarım kalsın istemiyorum
ahh canım tahmin edebiliyorum desem duygularını az gelir yaşayan bilir, elbet insan tekrar bebek sahibi olmayı çok ister ama göze almak zor senin zahmetli bir bebeğin var ömür boyu ona en iyi şekilde bakmalısın. allahım sana sağlık versin canım sen iyi ol takma kimseyi iyi diyosun valla doğursun öyle diyenler

evet kahvaltı ve öğle aralarım çok oluyor çünkü evde değilim spordan çarşıya pazara uğruyorum eve gelincede geç olmuş oluyor ama en azından açlık çekmiyorum deyip geçiştiyorum

benim dışımda herkes kilo veriyor ben üzerine alıyorum. bir iki hafta takip edebildim sizi tam iki kilo verdim sonra net vs gitti yine aldım...lütfen biraz gaza getirin bişeyler yapın çıldırcammm

buyur aramıza canım bayadır uğramadın diye sildim bilgilerini. tekrar yaz..

kızlar sizlere karşı çok mahcubumm akşamdan akşama girer oldum:26:
sabah geç uyandım ve geçen hafta çok beğendiğim bi gömlek almıştım dünde aynı mağazaya öylesine bi girdim bir de ne göreyim 20lira indirime girmiş enayi gibi hissettim kendimi. etiketi bile üzerindeydi gömleğin. bugün ilk işim öğlen gittim mağazaya gömleği geri verip hediye fişi aldım ve diğer yerdeki mağazasına gidip aynı gömleği aldım 20liralıkta başka bir şey almış oldum. içim rahatladı eşim geldi beni almaya ve beraber yiyelim gel dedi 1lahmacun yemiş bulundum ve sonrası abur cuburlarla ziyan oldu ama kalorimi geçmedim çok şükürrr

11:30
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 58
Tulum Peyniri 22 GRAM 57
siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29

14:30
Lahmacun 1 ADET 250

16:30
ülker napoliten 2 adet 36

18:00
Tuzlu Kurabiye 3 ADET 150 (kızımın okula yapmıştım tadayım derken fazla bakmışım tadına)

18:30
Milka Çikolatalı Goflet 1 ADET (35gr) 182

23:00 - 5i 1 çay

Toplam : 802 kal.

akşam yemeği yemedim böylece

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar.
kate,elifeyza sağolun canlarım.belim düzelecek gibi durmuyor.bırakın spor yapmayı yatsıyı zor kıldım.iki tane fıtığım var halihazırda,arada tutuyor böyle zamansız işte.dün koşarken zorladım galiba.normalde6-6.5 hız ayarında yürüyorum bantta,dün 8.5 a kadar zorladım işte sonuç.
elifeyza haklısın menü yazmamamız bize zarar.geç te olsa yazayım ben yine de.
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
1 dilim ekmek,peynir,zeytin,tere,çay.
ara 1 çatal helva
öğle
1 dilim çikolatalı ekmek[kızlara sürünce canım çekti]
ara yarım mandalina
akşam
çorba,1 dilim ekmek
yarım tabak az yağlı makarna.
maalesef mısır patlattım bu sefer dayanamadım yedim.
suçluluk psikolojisinden olsa gerek bu saatte yeşil çay içiyorum.

çok geçmiş olsun canım dikkat et evet normalde bile hızlı yürüyünce belimiz ağrıyabiliyor
biz gececiyiz galiba anca fırsatımız oluyor :)

Son düzenleme:
Bugünki menüm:

Sabah :5 zeytin,1 dlm çavdraekmeği,2 ceviz,1 domates,1 haşlanmış ymrta,1kk byz pynr..
Ara 3 gün kurusu..

Öğle: 1 kase yayla çorbası...

Ara:15 tane fındık...

Akşam:3 kaşık tavuklu pilav,yarım kase şehriye çorbası,3kaşık zeytin yağlı fasülye...1 bardak orta şekerli çay,1 fincan şekerli türk kahvesi bunlar fazlalık oldu malum misafirlikteyim bunada şükür diyorum...Bugün spor yapamadım...

Arkadaşım hiç üzülme sen yeterki sağlık olsun Rabbim hastalara şifa versin biz herzaman buralardayız sen hiç kafana takma giremedim diye kalpler bir olsun yeter...

Evet kızlar bende bayadir menü bildirimi yapmadım haklısınız valla. SABAH 2bardak su 1dilim tam buğday ekmeği 2zeytin bir kk kadar peynir 1tane peynirli yumurta yarım domates 3bardak şekersiz çay öğle yemedim çünkü zaten 12ye doğru kahvaltı ettim:-( ara 1elma 1mandalina AKŞAM 2kepçe mercimek çorbası 6kaşık ıspanak 1kase yoğurt bolca kıvırcık salatası yedim. Erken kalkamiyorum sinir ölüyorum bir uyanıyorum saat 10 olmuş. Spor olarakta 35dakika leslie 20dakika oynadım. Kızım şimdi uyudu kalkıp ip atlamayı ve diğer sporları yapmayı düşünüyorum. Simit oklova mekik falan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…