Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kızlar sporu yarım saat daha uzattım ve şimdi indim banttan terim üstümde ona göre
eliffeyza ben öğlende yapmıştım bildirim :26:
aero canım sen ne yapmışşın öyle 8.5 hız mıben kademeli olarak 7den yukarı çıkmıyorum
valla çok geçmiş olsun hemde bel fıtığı varken aman dikkat çok zorlama kendini
gülerboşver kız kaynanayı sen ne zaman istersen yap bi bebiş
ayyy ben hemen 63 olmalıyımterfi meselesi var ucunda

bugün toplam spor: jillian 1/8 +80dk yürüyüş sabaha görüşürüz hanımlar

Günaydın arkadaşalr ilk kilo bildirimini yapan ben olayım 64.3 kg geldim -1.2 yim şükürler olsun uzun zaman sonra eksiyi gördüm...Maşaallah ..Şimdi neden bu kadar ereken bildirim yaptım yani sabahın bu köründe çünkü midem kazıyo çok acıktım...

günaydınlarr bildirim yapıp hemen çıkıyorum. bugün pasta kutlaması yapılacak kızımın okulunda. 1de spora gidicem döndüğümde inşallah hemen çizelgemizi yapıcam

geçen hafta 61.1
bu hafta 61.0
giden 100gr

bu hafta anca aldığım +2leri vermekle meşguldüm

günaydın kızlar
bildirime geçeyim
geçenhafta 63,900
bu hafta : 62,200
giden :1,700
61 li bir rakam bekliyordum ama mercimek çorbası içtim akşam . ne zaman içsem felaket şişerim. dünkü tartıdaki rakamı bekledim ama gene şişmişim. geçen hafta ödemmiş fazlalıklarım bu hafta 700 gr vermiş oldum. kilo veren herkesi tebrik ederim.

nursehulya tebrik ederim tamam tamam sen müdüre ol takip et bizi sürekli sayfaya uğrayan sensin

yakar kara listeden öyle bir terfi ettin ki 1.liği kaptın sanırım tebrik ederim ödemde olsa giden gitmiştir

77.0 kızlar geçen cumadan buyana -1 kg gitmiş.
ben tartıda 76.5 göreydim iyi olacaktı çok uğraştım ama 1 kilo fena değil.

kilo veren herkesleri tebrik ederim :))

nursehulya tebrik ederim tamam tamam sen müdüre ol takip et bizi sürekli sayfaya uğrayan sensin

yakar kara listeden öyle bir terfi ettin ki 1.liği kaptın sanırım tebrik ederim ödemde olsa giden gitmiştir

ah gülerciğim nasıl moralim bozulmuştu anlatamam. haftaya daha iyi olur hepimizin inşallah

günaydın dostlaaarrr.....her ne kadar kilo alsamda içim de mutluluk kırıntıları var ruh halim öle nedense...

benm durum karışık geçen hafta yanlış bildirim yaptığım için ama mecbur bildirdiğime gre yazcam

aslında bu hafta baya inmiştim ama regl yaklaşması ve misafir olayı ben batırdı ama olsun pes etmek yok her gün diyete yenden başlıyorum dün dünde kaldı bahane yookkk..

kilo bildirmi
geçen hafta 71.100
bu hafta 71.600
alınan 500 gr

spor 100 ip atlama +30 dk bisiklet

rakibeler ne etti acep adigeupse aldı bence dün öle dyodu...

aysuncum
oyunu forumda oynuyoruz oyun kulbnde zevkli olyo valla..

bu gn spor hanem dolsn dye ucundan da olsa spor yaptım şimdi kahvaltı yapıp ev işi yapcam..

güler
kıs ne güzel gezyon ikinci bebiş olnca evde oturcan benm gbi tabi işe grmezsen değerlendr bu gnleri

günaydıııııııın kızlar.
maşallah ne güzel kilolar verilmiş,nasıl imreniyorum anlatamam.benim ve kate in inatçı kiloları gram gram giderken 1.500,1.700 lü rakamları görünce boynumuz bükülse de kocaman bir aferin sizlere.
ben 67 yazacağım yine,tartım manuel,ancak tam ve buçuklu rakamları net gösteriyor.aslınca 150-200 gr. eksideyim ama net olamadığımdan sabit diyorum.inşallah önümüzdeki cuma 66 lı bir rakam yazacağım.66 yı atlayıp 65 leri yazmak nasip olur belki.

AERO haklısın canım ya yine gram gitti benim:-( olsun ne yapalım damlaya damlaya göl olur kilo bildirimine geceyim geçen hafta 78.0 bu hafta 77.5 giden 500gram. Kilo verenleri tebrik ediyorum maşallah hepinize.

heralde ilk kez kendime türk kahvesi yaptım...şekersiz ve sütsüz iki cevz ile birlikte ara öğün olarak içiyorum şu an...şu damlasakızlı türk kahvesi nasıl olyo acep tek kullnmlık paketlerde mi arkadaşlar bi deneym ondanda markası ne sizin aldıklarınızn

Kızlar günaydın bildirimi tel'den yapıyorum akşama detayları okuyup cevap yazacağım herkese
BAŞLANGIÇ:67.6(geçen cuma)
BUGÜN:66.8
GIDEN:800gr
SPOR:7*25dk jillian +3saat yürüyüş

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum...Güler100 arkadaşım beni müdüreliğe layık görmen beni çok mutlu etti zamanım oldukça uğruyorum böyle motive olmak güzel...

merhaba kızlar dün uğrayamadım çok yoğundum

kilo bildirim

geçen hafta:74,9
bu hafta : 74,7
giden : 200 gr

spor : 1355 ip atlama 20 mekik :)

hafta içi kilom daha azdı neden böyle oldu anlamadım buna da şükür napalım gitsin de

350 tane ip atladım,10 dk slim six pack ,20 dk yürüyüş çok az olmuş aktivite...

rakibem şükür almamışsın 100 gr dahi olsa.

geçen hafta 61.9
bu hafta 61.4
giden 500 gr

çok şükür diyorum ve bu haftadan çok korkuyorum. umarım dikkat ederim ve kg almadan dönerim vermek şöyle dursun

yarın memlekete gideceğim kısmetse. 1 hafta 10 gün kalırım diye düşünüyorum. haftaya yazamazsam haberin olsun guler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…