Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

valla rakibem ilk haftadan ezdin geçtin bizi tebrik ediyorum

demek pastaafiyet olsun bacım haftayada 100gr verirsin iyi olur
genede tebrik ediyorum sonuçta artılara çıkıp onu eritmekte mesele

verdin çoşkuyu gene yakarcım valla 2 haftada 1 birinci oluyorsun ya bize sıra gelmiyor
77.0 kızlar geçen cumadan buyana -1 kg gitmiş.
ben tartıda 76.5 göreydim iyi olacaktı çok uğraştım ama 1 kilo fena değil.

kilo veren herkesleri tebrik ederim :))
süpersin
şiddetle spor diyorum başka da bişey demiyorum eliffeyza
rakibem senin kilolara çıktım gene ama çok şükür indim 66.larahassas tartı alabilsen çok daha motive olacaksın emin ol bencede vermişsindir belki aynı gramlarda bile olabiliriz senle
AERO haklısın canım ya yine gram gitti benim:-( olsun ne yapalım damlaya damlaya göl olur kilo bildirimine geceyim geçen hafta 78.0 bu hafta 77.5 giden 500gram. Kilo verenleri tebrik ediyorum maşallah hepinize.
500gr.mı yabana atma lütfen geçen gürkan Kubilay çıktı ayda 2.5 _3 kilodan fazla verilen kilolar kalıcı olmuyor diyo :26 yüzden az gitsin hep gitsin hadi tempo düşürmek yok
Kızlar günaydın bildirimi tel'den yapıyorum akşama detayları okuyup cevap yazacağım herkese
BAŞLANGIÇ:67.6(geçen cuma)
BUGÜN:66.8
GIDEN:800gr
SPOR:7*25dk jillian +3saat yürüyüş
gülere kolaylık olsun diye herkesi toplu paylaştım gerçi benim müdürlük elimden gitti
slm kızlar gçn hafta 62.7
bu hafta 62.2
giden 500 gr
çok güzel devamını dileriz ama hiç aramızda olmuyorsun
bazen oluyo öyle canım sen dert etme haftaya daha fazla gidecek demek oluyor bubende aynı sorunu yaşarım çoğu zaman ama artık pozitif bakıyorum ve salmayacağım kendimi o kilolar ya gidecek ya gidecek

tebrikler canım aman dikkat et memlekette nasıl güzel gidiyo bu aralar senin kilolar maşallah
kuran okutacağız demiştin allah kabul etsin inş.. annenin mekanı cennet olsun ...

Aysuncuğum geçen hafta sondan 1. olunca çok içimi acıttı be o acıyla verdim kendimi mekiğe
darısı haftaya

Aysuncuğum geçen hafta sondan 1. olunca çok içimi acıttı be o acıyla verdim kendimi mekiğe
darısı haftaya

sağol canım inş bende yavaş yavaş ulaşacağım hedefime kademeli olarak
valla gülerin kara listesine can yakmayacak gibi değil gözüm korkuyo oraya düşeceğim diye

selamlar herkese.
bu hafta başarı haftası olmuş maşallah hepimize,haftaya katlanarak artar inşallah.
benim spor 45+50 dk ile sınırlı kaldı.dün de yürüdüm ama onu saymıyorum çok hafif tempoda 20 dk diye.
aysun valla ben de anlamadım nasıl bir gaza geldiysem 8.5 lara çıkmışım hızda.
kendimi 25 sanıyorum herhalde,eskiden 9 ve üstü koşardım bana mısın demezdi.yaşlılık zor zanaat naparsın.
biraz temkinli olacağız başka yolu yok.

yok kız sen hepimizi cebinden çıkarırsın valla maşallah
daha ne var senin yaşında dur bakalım biz o yaşa gelince senin gibi azimli olacak mıyız?daha şimdiden pilimiz bitiveriyor
valla maşallah 9hızının nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ben 7.5 ta dilim dışarı çıkıyor

sağol canım inş bende yavaş yavaş ulaşacağım hedefime kademeli olarak
valla gülerin kara listesine can yakmayacak gibi değil gözüm korkuyo oraya düşeceğim diye

O liste yomu o liste
enson ilk okulda andımızı okuyamayıp ağlayarak indiğimde utanmıştım birde geçen haftaki listede öyle utanmıştım.

bugünkü menümüde yazayım
11:30_ 1 kase mercimek çorbası+ 1 dilim tam b. ekmeği+3 y.k. kırmızı biber kavurması
13:00_ 10 tane kestane (250 kalori)+2kupa şekersiz çay
15:00_ meyve salatası (115kalori)
16:00_ 3kupa yeşil çay
17:30_ 1.5kase mercimek çorbası (bitsin diye)+ 4kaşık bezelye yemeği+ 1 havuçtan marullu salata
19:30_ meyve salatası(115kalori) +200gr yoğurt
21:00_şekersiz türk kahvesi
21:30_22:45 arası SPOR= jillian 1/9+45dk yürüyüş

3lt su

kızlar maşallah hepimizee. herkes erimiş bu hafta :))

yakar üzülme kara listedeydim diye. ben ilk geldiğim hafta girdim ya kara listeye ne olduğunu da bilmiyordum beni neden siyah yazmışlar diyodum meğerse kara liste fenaymış (
neyse sen atladın bu hafta.

menümü yazıyım

sabah
kahvaltı

ara
3 kayısı ve bikaç fındık badem

öğlen
salata
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
1 kase tavuklu patates

ara
yarım muz
1 kupa çay içtim

akşam ve ara mı da yazayım yemekten sonra seminere gideceğim geç gelirim yazamam çünkü.

akşam
1 kase çorba
1 küçük tabak ıspanak
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
salata

ara
2 mandalina veya elma düşünüyorum ama
bi akşam olsun bakalım :)

heralde topiğin yüz karası benm bu hafta tek artda olan ben miyim yaa yanlış grmediysem ölee...

yne de pes etmcem bu sefer Allah'ın izniyle bu gün bi iki kaçamk yaptım aramızda kalsınn

aerosmith yaş kaçtı bacım senn maaşallah ben oturduğum yerden kalkamazken sen iyi spor yapıyosn bide yaşlılık dyosun da merak ettm...

aysun düşünceli hanımsın vesselam hepsini bi yere toplamışsın hakkın ödenmez gülerle senn ben bazen yazmaya üşeniyorum valla bravo size..

Sevgili rakibem tebrikler bu hafta yine rakibem ezdi geçti beni:-( sporlarımi yazmayı unutmuşum cumadan beri 300 mekik 400 simit 400 oklova 1saat müzikte oynadım 75dakika leslie 2000 ip atlama 1saatte yürüyüş yaptım.

elif bu kaçamaklar aramızda kalmayacak az sonra kocaman yazacağım buraya

ELİF BUGÜN KAÇAMAK YAPMIŞ
HEMDE 2 KEZZ

diye :)) ayy söylerken yanlışlıkla yazmışım bile :))
neyse canım üzülme haftaya daha iyisi olacak emin ol..

Sevgili rakibem tebrikler bu hafta yine rakibem ezdi geçti beni:-( sporlarımi yazmayı unutmuşum cumadan beri 300 mekik 400 simit 400 oklova 1saat müzikte oynadım 75dakika leslie 2000 ip atlama 1saatte yürüyüş yaptım.

kate senin bu yaptığın sporlar ne böyle kızım sen hepimizi kırdın geçirdin bu sayılar ne :!
maşallah sana

bende yazayımda spor alanı boş kalmasın diyodum. yazmayım bari
benim 30 dk yürüyüşün esamesi okunmaz bunların yanında
bende seni tebrik ederim canım kilo gitmiş işte az olsun senin olsun

valla yemnle yüzüm kızardı sen böle bağrınca neyse olsun bakalım dost acı sölermiş dmi tokat gbi geldi bu gerçek ii oldu kendme geldim kaçamk yaptım bugn nasıl olsa dyp akşama yne kaçamk planım vardı sayende alt üst oldu tatlım sağooll....::)))

kate cidden ya sende aysunu geçtn spor azmnle yavrukuşun nasıl düzeldi mi braz bebşin

Aysun sevgili rakibem teşekkür ederim ...Bu hafta ben tekrar yeniden başladığım için bu kadar kilonun gitmesi normal çünkü mutlaka ödem vardır vücudumda yanlış beslenme,beyaz ekmek yeme,az su içmeden,tuzlu beslenmeden dolayı çünkü böyle iyi kilo veremezdim ben...Asıl sonuç haftaya belli olur belki sen ezer geçersin bizi

Evet mercimek çorbası şişiriyor nedeni bağırsakları çalıştırması aslında mevcut olan gazı söktürme amaçlı şişlik...Ben mercimek çorbasına bir diş sarımsak katıyorum hiç dokunmuyo o zaman...

Yazınca anladım iyi spor yapmışim ama kilo olarak çok gitmedi:-( olsun dimi sıkılasirim en azından:-/ aysun bacımin eline su dökemem o benden çok yapıyo ELIFFEYZA yavrukusum iyi en azından ağlamiyo tek burnu akıyo bu seferde büyük kızım karnım ağrıyo diyo ama aciyomu ağrıyomu anlatamiyor. Dün benimle leslie yaptı acaba ondanmi anlamadım zayıflıycam diye oda yaptı çiğledi herhal:-/ bu arada alıntı yapamiyorum bazen sinir oluyorum ya beğen butonunuda kullanamiyorum :-(

Sakın pes etme arkadaşım yaptığın kaçamak sana moral versin bir daha yapmazsan bişeycik olmaz bol su iç ve hareket et bak o kadar emek harcıyoruz bir anda kaçırmayalım ipin ucunu...

Üzülme arkadaşım reglin yaklaşmış olabilir yada fazla tuzlu yemiş olabilirsin 2,5-3 lt içersen ödemin çözülür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…