Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Bu arada arkadaşlar bende kaçamak yaptım bugün:-( eltim geldi hamur kızarttim bi yandan sohbet bi yandan yedim 4 tane yemişimdir en az simitin 4de 1ini yemişimdir:-( üzgünüm laf lafı açtı bi yandanda yedim gözüm dönmüş olmalı:-( dün akşam bende mercimek çorbası yedim ben sarımsakda koyuyorum ama yinede şişiyorum sarma yemiş gibi

Bugünki Menü bildirimim:

07.30Sabah:5 zeytin,1 kk beyaz peynir,1 dilim çavdar ekmeği...Sabah erken uyandım midem kazınmış çabucak yedim sonra tekrar uyudum...

12.00:Bir tane haşlanmış yumurta...Daha sonra dışarı çıktık birşey yemedim...

16.20: 3 tane günkurusu...

18.00: 7 tane köfte...Köfte sayısı çok olduğu için başka birşey yemedim...veee

18.30: 1 tana metro yedim ...Eşim almış uzun zaman sonra beni düşünüp aldığı için dayanamadım yedim...Bahanem güzel ama istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz metro fazla oldu çünkü

kızlarrr bir türlü listemizi hazırlayamadım sabahtan beri giremedim şimdide eşimden fırsat bulup, kızımı yatırdığım gibi gireceğim inşallah

Bugün ku menu
Sabah
Avuç içi kadar yağda yumurta iki dilim ekmek
On tane kuru üzüm
Öğle
Menemen
Üç dilim ekmek yuh değil mi bence de
Aksam
1 kepçe nohut yemeği
Öğle fazla yiyin ce akşam yeterli bu kadar dedim
Birazdan 500 mekik çekerim
Herkese iyi tatiller

Balon gibi oluyor um bende kan grubuna göre beslenme diye birşey varya bana orda mercimek yememek lazım diyordu bu arada lan grubum b negatif
Bence doğru ne zaman mercimekli birsey yesem kilom fazla çıkıyor

Eklemeyi unutmuşum 40 dk yürüyüş...

29 kasım cuma menü bildirimi

09:45 1 yumurta+4 zeytin+1 bardak çay+1 dilim çavdar ekmeği

11:45 1 fincan kahve+2 adet ceviz

14:15 1 tabak peynirli makarna+2 dilim börek +1 küçük kutu meyve suyu((kaçamak börekler))

15:15 7 --8 kaşık pırasa yemeği (( bu da saçma bi saatte kaçamak etti 2))

17:00 1/2 havuç bunu da nye yedysem işte

18:30 2 tabak pırasa+salta (( pırasayı eşim pek yemedği için sık yapmam yapmışken çok yeym dedm valla kaçtı biraz))

spor bugn 100 zıplama+ 30 dk bisiklet

Balon gibi oluyor um bende kan grubuna göre beslenme diye birşey varya bana orda mercimek yememek lazım diyordu bu arada lan grubum b negatif
Bence doğru ne zaman mercimekli birsey yesem kilom fazla çıkıyor

Olabilir benim kan gurubumda 0 rh negatif yoğurt ve ayranda sisiriyo beni

geçen hafta: 61.7
bu hafta: 61.3
giden: 400 gr

derslerım cook yogun, beslenmeme dıkkat etmeye çalısıyorum, bu hafta menülerımı yazıcam ınsallah

amin aysun, inş. tşk ederim.
kızlar özleyeceğim sizleri. kendinize ve yediklerinize dikkat edin. inş kg almadan dönerim ben de.(amin)

kızlar hepinizi tebrik ederim bu hafta kara listemizde elifeyza girmiş durumda.

tamam canım unutmam bu sefer amman dikkat et geçen dönüşün gibi olmasın. Hayırlı yolculuklar

demek pastaafiyet olsun bacım haftayada 100gr verirsin iyi olur
genede tebrik ediyorum sonuçta artılara çıkıp onu eritmekte mesele

aysunnn en zoruda o aldığını vermek sanırım dediğin gibi bu hafta yine 100gr vermiş olacağım bu gidişle dün akşam felaket kaçırdım ve bugünde akşam sinemaya gidicez kardeşlerimle şimdiden cips ve çikolataları aldık:18::18::18:

Son düzenleme:
kızlar dün ilk defa erken uyuduk güya girip yazıcaktım ama olmadı
dün sabah kahvaltımı çok hafif yapmıştım ekmeksiz ve kızımın okulunda 1dilim pasta yedikten sonra spora gittim erittim diye sevinirken akşam bütün gün açlığımın acısı çıktı 1paket N**** (Siyahi), 2paket çikolata, boooool pilav tavuk
ben cuma cumartesi ve pazar günleri batıyorum resmen sonra kalan 4günde haftasonu aldığım kiloları vermek için uğraşıyorum bıktım artık bu durumdan bugünde ne bulduysam götürmeye başladım mideye şimdiden

gülercim sen şuan 61 olmanın rehavetini yaşıyorsun
bilinçaltın sana ye nasılsa bu kiloya indin bişey olmaz devam et diyor...

bak ne güzel 61 kilodasın lütfen canım madem sinemaya gideceksin sen de evden kendine mısır patlat götür
amaaa
tuzu olmasın emin ol tadı daha güzel oluyor.
yağınıda çok az koy ki hafif olsun.

çikolata yemek istiyorsanda sadece 1 kare ye bitir işi.

sen bizim başımızsın kız sen böyle yaparsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…