Bu arada arkadaşlar bende kaçamak yaptım bugün:-( eltim geldi hamur kızarttim bi yandan sohbet bi yandan yedim 4 tane yemişimdir en az simitin 4de 1ini yemişimdir:-( üzgünüm laf lafı açtı bi yandanda yedim gözüm dönmüş olmalı:-( dün akşam bende mercimek çorbası yedim ben sarımsakda koyuyorum ama yinede şişiyorum sarma yemiş gibi
Bugünki Menü bildirimim:
07.30Sabah:5 zeytin,1 kk beyaz peynir,1 dilim çavdar ekmeği...Sabah erken uyandım midem kazınmış çabucak yedim sonra tekrar uyudum...
12.00:Bir tane haşlanmış yumurta...Daha sonra dışarı çıktık birşey yemedim...
16.20: 3 tane günkurusu...
18.00: 7 tane köfte...Köfte sayısı çok olduğu için başka birşey yemedim...veee
18.30: 1 tana metro yedim ...Eşim almış uzun zaman sonra beni düşünüp aldığı için dayanamadım yedim...Bahanem güzel ama istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz metro fazla oldu çünkü
Balon gibi oluyor um bende kan grubuna göre beslenme diye birşey varya bana orda mercimek yememek lazım diyordu bu arada lan grubum b negatif
Bence doğru ne zaman mercimekli birsey yesem kilom fazla çıkıyor
Olabilir benim kan gurubumda 0 rh negatif yoğurt ve ayranda sisiriyo beni
Olabilir benim kan gurubumda 0 rh negatif yoğurt ve ayranda sisiriyo beni
Benim akn grubumda 0 fakat beni mahveden süt ne zaman içsem çıkarıyorum aferdersiniz...
amin aysun, inş. tşk ederim.
kızlar özleyeceğim sizleri. kendinize ve yediklerinize dikkat edin. inş kg almadan dönerim ben de.(amin)
rakibem şükür almamışsın 100 gr dahi olsa.
geçen hafta 61.9
bu hafta 61.4
giden 500 gr
çok şükür diyorum ve bu haftadan çok korkuyorum. umarım dikkat ederim ve kg almadan dönerim vermek şöyle dursun
yarın memlekete gideceğim kısmetse. 1 hafta 10 gün kalırım diye düşünüyorum. haftaya yazamazsam haberin olsun guler
demek pastaafiyet olsun bacım haftayada 100gr verirsin iyi olur
genede tebrik ediyorum sonuçta artılara çıkıp onu eritmekte mesele
kızlar dün ilk defa erken uyuduk güya girip yazıcaktım ama olmadı
dün sabah kahvaltımı çok hafif yapmıştım ekmeksiz ve kızımın okulunda 1dilim pasta yedikten sonra spora gittim erittim diye sevinirken akşam bütün gün açlığımın acısı çıktı 1paket N**** (Siyahi), 2paket çikolata, boooool pilav tavuk
ben cuma cumartesi ve pazar günleri batıyorum resmensonra kalan 4günde haftasonu aldığım kiloları vermek için uğraşıyorum bıktım artık bu durumdan bugünde ne bulduysam götürmeye başladım mideye şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?