Selam kızlar
Keşke hafta sonu olmasa ya
Ne kadar dikkat etsem de normal günlere göre fazla kaçırıyor um
kızıçeler ben geldimm... yarından itibaren menü bildirimlerine kldgm yerden devam edicem. bugn de biraz kaçamk oldu ama 2mil leslie yaptım hamlamışım amageçmişe dönük yazdıklarınızın hepsini okuyamadm yarın kaldgm yerden onları da okucam inş. siz de ne var ne yok bakalım.?
Iyilik be kuzum ne olsun bol bol kaçamak yapmaya devam ediyorum. Azcik kilo verdim ya geri almam lazım:-(
önümde 10 kilom olsa... Ama o günleri de göreceğim insallah. 60 kilo hatta 56 57 cok istiyorum.
Aaaaah ahh ben nasıl istiyorum 60larda olmayı 65e bile razıyim bende görecekmiyim acaba sanmıyorum ya en son 2006da gördüm 62yi. Çok iradesizim bugün öyle kaçamaklar yaptımki yarın kesinlikle 1kilo fazla çıkarim. Yedimde ne oldu ne midem ne ruhum mutlu eeee ben kimin için yedim doymak bilmeyen nefis için:-( haftalarca uğraş 1günde 1kilo al ne bu ya bıktım valla bıktım ya emeğime yazık dün 45 dakika leslie yaptım uğraş uğraş dur necla hanım:--( pardon pardon kate demek istedim
Haklısın canım ama moral kalmıyoki insanda kaynımin nişanı olacak 1ay sonra hadi onu geçtim artık yapacak birşey yok nisanda düğün var başka bi akrabamizin orada 70 kilo olmam lazım en az 70yani çünkü kiloma takmış millet kate yine kilolumu öyle diye soruyorlarmis ablama sanki onlar taşıyo beni
YehuuuuuHoşgeldin canım tabiki alırız niye almayalim kendini tanıtırmisin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?