Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

ya kızlar bugün 10da uyandım aslındaa erken kalkıp kahvaltımı yapıp biraz daha uyurum diyordum
ama 10da başım zorla kalktı
hala gitsem uyurum...

bi garibim bugün neden böyle oldu acaba?
neyse dışarı çıkmam lazım eksiklerimi almalıyım
eve gelip yemek yapmalıyım
sınav analizlerimi halletmeliyim
oof ooof çok işim var ama çok da uykum var.

sabah yani 10.30 da kahvaltı yaptım
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
2 domates 1 salatalık
1 haşlanmış yumurta

ara yanıma alacağım 12 gibi kayısı yiyeceğim 3 tane

öğlen eve gelince 2 gibi olur
salata
ıspanak
çorba ve ekmek 1 dilim yiyeceğim

daha yedikçe yazarım.

yürüyerek gidip geleceğim sporuda aradan çıkaracağım :))

30 kasım cumartesi menü bildirimi
09:30 3 bardak çey şekersiz+1 dilim kömbe+5 zeytin+7-8 adet sucuk+2 çatal bal

11:30 7-8 adet kabak tatlısı

18:00 çeyrek beyaz ekmek+doyana kadar balık+salta

suyu yatana kadar 10 bardağa tamam etmye çalışcam spor yok

hafta sonu için yne de az kaçamaklı bi gün oldu tartı da eksideym regl şişliği olmasına karşın ve listeye hala bakamdım utanç tablosunu görmemek için

Selam kızlar
Keşke hafta sonu olmasa ya
Ne kadar dikkat etsem de normal günlere göre fazla kaçırıyor um

Meni bildirimi :Utanç menüm

sabah 12.30:bir sigara böreği,4 zeytin,bir banım reçel,1 dilim beyaz ekmek,küçük parça kaşar peynir,1 haşlanmış yumurta...

Ara :1 tane çikolatalı gofret...

Ara 18.00:3 gün kurusu..

Akşam:1 kase tarhana çorbası,5 kaşık pilav,5 kaşık tavuk sote,3 kaşık salata...Akşam öğününde resmen coştum vede..
1 tane lor tatlısı,yarım dilim şambali...

Şimdi form çayı içeceğim ...

Aaaaah ahh ben nasıl istiyorum 60larda olmayı 65e bile razıyim bende görecekmiyim acaba sanmıyorum ya en son 2006da gördüm 62yi. Çok iradesizim bugün öyle kaçamaklar yaptımki yarın kesinlikle 1kilo fazla çıkarim. Yedimde ne oldu ne midem ne ruhum mutlu eeee ben kimin için yedim doymak bilmeyen nefis için:-( haftalarca uğraş 1günde 1kilo al ne bu ya bıktım valla bıktım ya emeğime yazık dün 45 dakika leslie yaptım uğraş uğraş dur necla hanım:--( pardon pardon kate demek istedim

Son düzenleme:
kızıçeler ben geldimm... yarından itibaren menü bildirimlerine kldgm yerden devam edicem. bugn de biraz kaçamk oldu ama 2mil leslie yaptım hamlamışım ama geçmişe dönük yazdıklarınızın hepsini okuyamadm yarın kaldgm yerden onları da okucam inş. siz de ne var ne yok bakalım.?

Iyilik be kuzum ne olsun bol bol kaçamak yapmaya devam ediyorum. Azcik kilo verdim ya geri almam lazım:-(

Iyilik be kuzum ne olsun bol bol kaçamak yapmaya devam ediyorum. Azcik kilo verdim ya geri almam lazım:-(

sorma kuzum bende öyle. ilk hafta kilo verdm ya gerisi de öyle gelir sandm ama nerdeee.. bir de buraya yazmayınca da insan ölçüyü fazla kaçırıyor onu anladm

önümde 10 kilom olsa... Ama o günleri de göreceğim insallah. 60 kilo hatta 56 57 cok istiyorum.

Veriliyor canım biraz zaman alıyor ama olacak moral bozmayalım ben 81 kiloydum dile kolay geliyor şuan benim içinde oluyor...Acil vermen gereken bir kilo değilse zamana bile yayabilirsin...Kaçamak yapsakta haftanın ödülü kabul edip kaldığımız yerden devam ediyoruz...

Canım kısa sürede aldığın kilo hemen vücuda yerleşmiyor vermesi çok kolay iki gün dikkat et hemen gidiverir...Moral bozmak yok...

Haklısın canım ama moral kalmıyoki insanda kaynımin nişanı olacak 1ay sonra hadi onu geçtim artık yapacak birşey yok nisanda düğün var başka bi akrabamizin orada 70 kilo olmam lazım en az 70yani çünkü kiloma takmış millet kate yine kilolumu öyle diye soruyorlarmis ablama sanki onlar taşıyo beni

Tabikide 70 ol hatta 60 küsürlerde ol...1 aya kadar verebildiğin kadar ver...Nisana daha zamanın var şu andan itibaren sabredersen güzel kilolar verirsin birde kime ne senin kilondan onlara verilecek en güzel cevap vereceğin kilolar olur inan buna ...tabi sağlığını bozmadan vereceğin kilolar beslenmendeki küçük değişiklikler bile çok faydalı olur..En güzel kilo verme şekli dikkat etmek canım....

Hoşgeldin canım tabiki alırız niye almayalim kendini tanıtırmisin biraz

Hoşgeldin canım tabiki alırız niye almayalim kendini tanıtırmisin biraz
Yehuuuuu
tabii canım hosbuldum

Kendimi tanıtayım
muhtemel 70 kiloyum
2 bebem var
3 ve 1.5 yasında...
Emziriyorum...
Boyum 1.60
Gecen sene 82 ydim...
69 U gördüğümden beri gerisi gelemiyor malesef
kabul edilirsem yarın tartilir net kilomu bildiririm

Bebeğin kaç aylık bende emziriyorum.kabul edilirsın neden edilmeyesin ama çok oluyo öyle aranıza katılabilirmiyim deniliyo yarına kimse olmuyo güzel kilo vermişsin ben daha 1buçuk kilo falan verdim 1aydir:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…