Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Bende pess dedim artık haftasonu tatili olmazsa bende haftasonu tatili moduna giriyorum sanki herşeyi yemek serbestmiş gibi...

günaydın kızlaarrrr. hafta sonu her zamanki gibi kötü geçti ama sonra gerçekten gözüm korktu 61kg ya gelmişken hedefime ne kaldıkii şunun şurasında? artık hızlanma vakti... spora gidicem gelince epilasyon işlerim var inşallah girmeye çalışıcam

selam ahali ne var yok....hafta sonu herkes coşmuş mu ne ben gbi ...
valla cumartesi iyidim de dün cozuttum bende anneme gdnce aç kurt gbi sarıldım herşeye en çok ta beyaz ekmek ve çikolata yedm neyse dün dünde kaldı bu gün yeni bi gne başlıyoruz..

cesmnaz hoşgeldin tombikler topiğne bacım yaş kaçtı bde onu diyver...

adigegupse hade be başla artık menü bildirimne de tokuşturalım şu menüleri artıkın...

kate bak benden sana tavsiye sabahları kıyafetlerni dene çok dar gelenleri haftaya bi daha dene onların içine en azından sığmayı başrcam de sonraki haftada bunlar üzerimde güzel durcak de..en kısa zamanda bi korse al toparlıcaktır seni kendini daha fit gördükçe gaza gelceksin...ben 8 kilo falan verdğim dönemde her Allah'ın gnü denyodum hepsini sonra zayıfladıkça acayip güzel durdular üstmde aynann karşısında vakit geçiriyodum ama moral bozarak değil kendini motve ederek bak mutlaka eskiden daha kiloluysan onu getir göznünü önne falan da filan işte..

şimdi kahvaltı zamanı diyet ahalisinin vazgeçilmezi yumurta haşlaması zeytn köy peyniri çavdar ekmeği ve şekersiz çaaaayyyyyy ne menü ama kral gbi yapcakmışız kahvaltıyı peh kral bunları mı yermiş kahvaltıda...

Elif maalesef en kilolu halim bu hamileliklerim hariç:-( tavsiyelerine uyucam canım çok sağol ama korse giyemiyorum ya göğüs altından dizlere kadar olandan almıştım ama kaşındiriyor ben mesela dar tayt giyemem haliya oturduğumda bacaklarım falan yine kaşınir. Kahvaltınin nesi varmis kız onu bulamayanda var annem öyle derdi bekarken masada şuda olsaydı dediğimde afiyet olsun canım ben kalkamadim daha ya uykum var hala

günaydın kızlar
ben gene yaptım yapacağımı ve hafta sonu coştum
işin kötü tarafı tartımın pili bitti ne durumda olduğumuda bilmiyorum. ama nerde kalmıştık deyip yeniden başladım .
aman be kızlar kilo veremiyorum bari almayayın birdaha asla 77 kiloya çıkmak istemiyorum.
hadi kolay gelsin.

Ben 78olmuşum benden birşey olmaz böyle dolaşırım ortalarda varil gibi:-( aman çıkma kilonuzun kıymetini bilin

Ben 78olmuşum benden birşey olmaz böyle dolaşırım ortalarda varil gibi:-( aman çıkma kilonuzun kıymetini bilin

CANIM benim boyum 1,55 yani 1,5 metre boyundayım.77 kilo bende bildiğin obezlik yani. bildiğim kadarıyla en kısa benim. onun için yazdım kırdıysam özür dilerim.
ben o kilodayken herkes bana ama beni üzmek maksatlı o göbek sana kardeş oldu , herkes erir sen eritemezsin yok sezeryan karnı böyle olur falan filan daha neler neler ama ben hırs yaptım sadece onların o surat ifadeleri için bile kilo vermeye değer dedim. şu an kilom gene fazla ama asla ve asla benden birşey olmaz deme . kendine bunu yapma . sen benim bu kiloları vermem gerek demenla zaten yolun yarısına gelmişsin diğer yarısı biraz azim ve sabır istiyor. ama sakın pes edip 100 kiloya çıkma

Hosbulduk bacım
Yas 27
ne tombigi kız ne güzel kilo vermissiniz
daha da vericez ins
Canım sıkma canını sen azimli ol mutlaka kilo vereceksin...
elifeyza dogru söylüyor aynada kendine cok bak... Böööyle en böö gelen yerlerine
olmayan kıyafetleri Giy arada cok faydası oluyor
bana cok faydası dokunmuştu ...
şimdide mesela eskisi kadar kendimi aynaya baktığımda kötü his etmiyorum

onceden göremediğim belim biraz ortaya çıktı ya şımardım hemen
halbuki daha coooook yolum var

Canım bende kısayim 1.58de benim her 1cm için 1kilo oluyor yani şuan senin 77kilo halinden 2kilo zayıfim yani öyle gösteriyorum. Estağfirullah özür dilemene gerek yok benimde sezeryan göbeğim var berbat anlayacağın:-( iradem çok zayıf sabır yok bende sadece bu kilo işinde değil genel olarak sabırsızim

bende öyleyim başlayıpda adam akıllı bitirdiğim iş yok ev bir hevesle başlayıp yarım kalan örgü elişi daha neler neler le dolu .
kilo olayındada çok kafaya takarsam bu defa daha fazla yediğimi farkettim. eskiden ne kadar abidik gubidik diyet varsa yaptım. verdim ama fazlasıyla geri aldım. ama şimdi her şeyden yiyorum ama az yiyorum. öyle öyle bari daha fazla almayayım diye uğraşıyorum . elbet bu döngü bir yerde kırılacak.

Ooooooh çizelgemi de yaptım
her hafta bol eksili güzel güzel cizelgelerim olur umuyorum

Beni anlattın aynı benimde öyle başlanmış danteller ama 5senedir varmadım yanınakoç burcuyum pek inanmam öyle şeylere ama özelliklerini taşıyorum. Evet çok taktım kafaya ondan yiyorum galiba acelem yok vay nisanmis düğünmüş umurumda değil artık yavaş yavaş gider daha emzirıyorum büyük kızımda emzirmeyi bırakınca 2buçuk yaşında başlamıştım diyete bunda şimdiden dikkat ediyorum inşallah gidecek zamanla.

minik kuşlarım nasılsınız?çok özledim valla sizi haftasonu yemekten vakit bulamadım buraya uğramayaevet tam olarak hepiniz gibi bende yedim yedim yedim :44: ama sporlarımıda yaptım bugün sonunda regl oldum çok şükür bekarken hiç böyle dertleri olmuyo insanın ne güzel ya stresten şiştimde şiştim yani 3_4 gün spor yapamam artık şuan bacaklarım oturduğum yerde bile acayip geriliyo sanki çok tuhaf ağrıdan zor duruyorum
kızlar sezeryanlılar topiği gibi olmuş burası yahu şöyle bi çıkarımda bulundum demekki sezeryanlı olanlar daha mı toparlak oluyo nesanki biz keyiften sezeryan olmuşuz gibi
KATEcim ne oluyo gene bakayim isyanlardasın kızım vereceksin sen o kiloları başka yolu yok :45.hergün yeni bi gün hepimiz haftasonu diyet modundan uçup gidiyoruz ama pes etma hafta içi süper olacak hadi hadi hadi
YAKARcım valla bende seninle aynı düşünceye sahibim bu aralar veremesem bile en azından eskisi gibi 80 kilolara ulaşmayayım derdindeyim ..sunuçta biz evvelden verdik biraz koruyalım dimi ama tabi gidersede süper olur bunun içinde uğraşmaya devam
GÜLERcim kız o film hiç güzel olmamışbiz geçen hafta gittik hiç beğenmedik ben kışın kitabını okumuştum daha süperdi yani sen o çikolataları ,mısırları boşuna yemiş oldun zira bende o hafta boşuna dışarda yemek tatlı bilimum gereksiz şeyleri tüketmiş oldum hep o film yüzünden bizim hiç suçumuz yok bacım
ADIGUPSE hoş geldin nerelerdesin yahu neti bitince insanın ortalıkta kalıyo sanki dimi?senin bildirimlerde güzel oluyodu hadi yarış başlasın bakalım
CESMİNAZ hoş geldin aramıza herkes yazmış bizi terketme diye benim söylememe gerek kalmadı yani
ELİFFEYZA süper bi kahvaltı o işte napalım bizimde kral soframız böyle olacak, sonradan kral hastalığına yakalansak daha mı iyi senin bu hafta ara gaz yapıp depara kalkman gerek farkındasın dimi?
bende şimdi yeşil çayımı demledim içeceğim birazdan bugün bana göre çok erken kalktım 10da bütün işlerim bitti valla yemeğimde ocakta şimdi azıcık keyif yapayım bakalım internet alemlerinde

Aysun'cum benim isyanim bitmez 19 yaşıma kadar 55i hiç geçmedim daha çok 50 52ydim kortizonlu krem kullandım 2sene falan o aldırdı bana kiloları biliyorumda yapacak birşey yok:-( kafam atıyo ye ne varsa cik 90a diyo sonra aman necla bırak sen uyma o sese hepten psikolojin bozulur diyo ama acele etmiycem 1senede gitsin yeterki gitsin modundayim artık

SELAM KIZLAR
ÇORBAYLA ŞİŞİRDİM KARNIMI GELDİM.
bu iş sabır işi kızlar .sabır meyvesi tatlı ağaç derler . biraz azim biraz sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…