Hosbulduuuum burdayim artık canım... Gıtmıyorum bi yereminik kuşlarım nasılsınız?çok özledim valla sizi haftasonu yemekten vakit bulamadım buraya uğramayaevet tam olarak hepiniz gibi bende yedim yedim yedim :44: ama sporlarımıda yaptım bugün sonunda regl oldum çok şükür bekarken hiç böyle dertleri olmuyo insanın ne güzel ya stresten şiştimde şiştim yani 3_4 gün spor yapamam artık şuan bacaklarım oturduğum yerde bile acayip geriliyo sanki çok tuhaf ağrıdan zor duruyorum
kızlar sezeryanlılar topiği gibi olmuş burası yahuşöyle bi çıkarımda bulundum demekki sezeryanlı olanlar daha mı toparlak oluyo ne sanki biz keyiften sezeryan olmuşuz gibi
KATEcim ne oluyo gene bakayim isyanlardasınkızım vereceksin sen o kiloları başka yolu yok :45.hergün yeni bi gün hepimiz haftasonu diyet modundan uçup gidiyoruz ama pes etma hafta içi süper olacak hadi hadi hadi
YAKARcım valla bende seninle aynı düşünceye sahibim bu aralar veremesem bile en azından eskisi gibi 80 kilolara ulaşmayayım derdindeyim ..sunuçta biz evvelden verdik biraz koruyalım dimiama tabi gidersede süper olur bunun içinde uğraşmaya devam
GÜLERcim kız o film hiç güzel olmamışbiz geçen hafta gittik hiç beğenmedik ben kışın kitabını okumuştum daha süperdi yani sen o çikolataları ,mısırları boşuna yemiş oldun zira bende o hafta boşuna dışarda yemek tatlı bilimum gereksiz şeyleri tüketmiş oldum hep o film yüzünden bizim hiç suçumuz yok bacım
ADIGUPSE hoş geldin nerelerdesin yahu neti bitince insanın ortalıkta kalıyo sanki dimi?senin bildirimlerde güzel oluyodu hadi yarış başlasın bakalım
CESMİNAZ hoş geldin aramızaherkes yazmış bizi terketme diye benim söylememe gerek kalmadı yani
ELİFFEYZA süper bi kahvaltı o iştenapalım bizimde kral soframız böyle olacak, sonradan kral hastalığına yakalansak daha mı iyi senin bu hafta ara gaz yapıp depara kalkman gerek farkındasın dimi?
bende şimdi yeşil çayımı demledim içeceğim birazdanbugün bana göre çok erken kalktım 10da bütün işlerim bitti valla yemeğimde ocakta şimdi azıcık keyif yapayım bakalım internet alemlerinde
niye uğramadınız haftasonu buralara bakalım???
haftasonu bol yemeli geçmiş(
neyse biz önümüze bakalım.
kızlar yaa ben hiç kaçamak yapmadım listeye uydum hep ama kilom hala 77.küsür çıkıyor.
yarın ne diycem doktora bu hafta neden böyle oldu 1 hafta boşa çabaladım ben
çok üzgünüm(
çeşminaz hoşgeldin bu arada :)
Hosbulduuuuuum :))))niye uğramadınız haftasonu buralara bakalım???
haftasonu bol yemeli geçmiş(
neyse biz önümüze bakalım.
kızlar yaa ben hiç kaçamak yapmadım listeye uydum hep ama kilom hala 77.küsür çıkıyor.
yarın ne diycem doktora bu hafta neden böyle oldu 1 hafta boşa çabaladım ben
çok üzgünüm(
çeşminaz hoşgeldin bu arada :)
Cok gecmis olsunkızlar gelemiyorum bu aralar çok yoğunum ve gribim umarım yarın uğrayıp sayfaları okuyabilirim kendinize iyi bakın görüşürüz
Menü bildirimi:
Sabah 14.00:1 bardak çay 1 küp şekerli,yarım kk bayaz peynir.yarım kk kaşar peynir,4 banım reçel,1 haşlanmış tumurta,4 zeytin,1 domates,1 dilim beyaz ekmek...Bu sabah çok geç uyandımhiç sevmiyorum geç uyanmayı mal gibi oluyorum aferdersiniz...
Ara 17.00:3 gün kurusu...
Akşam:1 tabak nohut yemeği,2 kaşık pilav...
45 dk yürüdüm sukur
ip te atladım (zipladim mı desem yoksa300 e tamamlayacağım ins
menum
sabah
1 kare dilim pizza
Öğleden sonra 1 kaç kasık yogurt, 5 gunkurusu ,yarım çay bardağı badem,fıstık
aksam 1.5 tane dolma
1 kase yogurt
baska bişey yemek yok bu saatten sonra tukkani kapatıyorum
menüm
11:00 2dilim tam b. ekmeği+6zeytin+10gr peynir+2dilim salam+1çay k. tereyağ+1ç.k. reçel+2k. biber kavurma
14:00 80gr ayva+1 mandalina +3kupa yeşil çay
15:30 1kupa salep (damlasakızlı)
17:00 1 tabak yeşil mercimek y. + 4y.k bulgur pilavı +1bardak ayran + yarım domates(yazdan konserve)
3lt su içilmiş olacak
SPOR: yok _regl tatili
eşim patlamış mısır istiyo birazdan yapar ve azıcıkta kendim yerim çayla :26:
bugün iyi bi gün oldu kanımca
aa unutmadan ben sabah uyandığımda ve gece yatmadan önce sıcak limonlu bazen elma sirkeli su içiyorumbağırsak düzenime iyi geliyor bunu farkettim kabızlık sorunum geçti çok şükür
kızlar gelemiyorum bu aralar çok yoğunum ve gribim umarım yarın uğrayıp sayfaları okuyabilirim kendinize iyi bakın görüşürüz
nursehülya ve çeşminaz menüleriniz az değil mi kızlar? sonra şok diyet muhabbeti olmasın.
aysun canım salam yerine yeşillik koysan.
birde senin mısırı tuzsuz yap ye tadı çok güzel oluyor bence...
geçmiş olsun bekliyoruz yarın...
Akşam menün çok doyurucu görünüyormenümü yazayım bende akşam yemeğimi de yedim ohh
kilo gitmesede karnım doydu.
2 aralık
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 haş. yumurta
ara
3 kayısı içine fındık koydum
öğle
salata
15 tane hamsi
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
3 mandalina
akşam
2 kaşık pilav
1 kase çorba
1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt
salata
ara da ise
ne yiyeceğimi bilmiyorum.
mandalina elma ya da çay galeta
Hmmmmnursehülya ve çeşminaz menüleriniz az değil mi kızlar? sonra şok diyet muhabbeti olmasın.
aysun canım salam yerine yeşillik koysan.
birde senin mısırı tuzsuz yap ye tadı çok güzel oluyor bence...
geçmiş olsun bekliyoruz yarın...
Afiyet olsun canımmenümü yazayım bende akşam yemeğimi de yedim ohh
kilo gitmesede karnım doydu.
2 aralık
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 haş. yumurta
ara
3 kayısı içine fındık koydum
öğle
salata
15 tane hamsi
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
3 mandalina
akşam
2 kaşık pilav
1 kase çorba
1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt
salata
ara da ise
ne yiyeceğimi bilmiyorum.
mandalina elma ya da çay galeta
teşekkür ederim evet çok doydum uzun zamandır pırasa yememiştim bir tatlı geldiki anlatamam :))
ya kızlar bir şey soracağım sizin kilo cetveliniz varya onu nerden yaptınız bi link atıverin.
sizin kelebek kedi olduğunuz kiloda benimki kız koşuyo ama benim kilo çook geride kalmış :))
bende sizinki gibi istiyorum yapamıyorum bi söyleseniz
yaptım yaptım ben kilomu ters yerlere yazmışım :))
şimdi düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?