Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kızlar benim şuan ara yapma gerek ama karnım öyle bi ağrıyo ki hiç bişey yiyesim yok ama açta bırakmak istemiyorum kendimi ...her regl.de böyle oluyo benim midem bozuluyo :26:

Merhaba arkadaşlar şu saat oldu ben kahvaltımı daha yeni yaptım sanırım bugün iki ana öğün yapacağım...

Hosbulduuuum burdayim artık canım... Gıtmıyorum bi yere
1 ocağa dek biraz şekle şemale girmem lazım
su regly stresini sorma her ay her ay aman allahım ...
ne çekiyoruz her ay

niye uğramadınız haftasonu buralara bakalım???

haftasonu bol yemeli geçmiş (

neyse biz önümüze bakalım.

kızlar yaa ben hiç kaçamak yapmadım listeye uydum hep ama kilom hala 77.küsür çıkıyor.

yarın ne diycem doktora bu hafta neden böyle oldu 1 hafta boşa çabaladım ben
çok üzgünüm (

çeşminaz hoşgeldin bu arada :)

kızlar gelemiyorum bu aralar çok yoğunum ve gribim umarım yarın uğrayıp sayfaları okuyabilirim kendinize iyi bakın görüşürüz

işşşşt sakın öyle düşünme bakimmsen ilk hafta ödemle beraber çok kilo verdin o yüzden bu hafta duraklama olması çok normal..sakın boşa uğraşıyorum deme:26:haftaya gene gitmeye başlar bak görürsün.. yarın doktorunda anlatır zaten...bu arada detayları aktarırsın bizlere

Hosbulduuuuuum :))))
aaa niye bosa cabalayasin canım
ne sanlisin bak diyetisyene de gidiyormussun
Yarın ne dicek bakalım heyecanla bekliyorum
kızlar gelemiyorum bu aralar çok yoğunum ve gribim umarım yarın uğrayıp sayfaları okuyabilirim kendinize iyi bakın görüşürüz
Cok gecmis olsun

menüm
11:00 2dilim tam b. ekmeği+6zeytin+10gr peynir+2dilim salam+1çay k. tereyağ+1ç.k. reçel+2k. biber kavurma
14:00 80gr ayva+1 mandalina +3kupa yeşil çay
15:30 1kupa salep (damlasakızlı )
17:00 1 tabak yeşil mercimek y. + 4y.k bulgur pilavı +1bardak ayran + yarım domates(yazdan konserve)

3lt su içilmiş olacak
SPOR: yok _regl tatili

eşim patlamış mısır istiyo birazdan yapar ve azıcıkta kendim yerim çayla :26:
bugün iyi bi gün oldu kanımca
aa unutmadan ben sabah uyandığımda ve gece yatmadan önce sıcak limonlu bazen elma sirkeli su içiyorumbağırsak düzenime iyi geliyor bunu farkettim kabızlık sorunum geçti çok şükür

Son düzenleme:
45 dk yürüdüm sukur
ip te atladım (zipladim mı desem yoksa 300 e tamamlayacağım ins

menum
sabah
1 kare dilim pizza
Öğleden sonra 1 kaç kasık yogurt, 5 gunkurusu ,yarım çay bardağı badem,fıstık
aksam 1.5 tane dolma
1 kase yogurt

baska bişey yemek yok bu saatten sonra tukkani kapatıyorum

Menü bildirimi:

Sabah 14.00:1 bardak çay 1 küp şekerli,yarım kk bayaz peynir.yarım kk kaşar peynir,4 banım reçel,1 haşlanmış tumurta,4 zeytin,1 domates,1 dilim beyaz ekmek...Bu sabah çok geç uyandım hiç sevmiyorum geç uyanmayı mal gibi oluyorum aferdersiniz...

Ara 17.00:3 gün kurusu...

Akşam:1 tabak nohut yemeği,2 kaşık pilav...

nursehülya ve çeşminaz menüleriniz az değil mi kızlar? sonra şok diyet muhabbeti olmasın.

aysun canım salam yerine yeşillik koysan.
birde senin mısırı tuzsuz yap ye tadı çok güzel oluyor bence...

geçmiş olsun bekliyoruz yarın...

Doğru söylüyorsun ben geç uyandığım için az tutmuştum ama birşeyler daha ekleyebilirim menüme akşam menümü daha yemedim tasarladım sadece...

menümü yazayım bende akşam yemeğimi de yedim ohh
kilo gitmesede karnım doydu.

2 aralık
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 haş. yumurta

ara
3 kayısı içine fındık koydum

öğle
salata
15 tane hamsi
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara
3 mandalina

akşam
2 kaşık pilav
1 kase çorba
1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt
salata

ara da ise
ne yiyeceğimi bilmiyorum.
mandalina elma ya da çay galeta

Akşam menün çok doyurucu görünüyor

Hmmmm
aslinda doydum gibi oldu biraz, galiba :))))
dun cok yiyince o tuttu beni galiba canım
yoksa şok diyet kiiiim ben kim :)
Afiyet olsun canım

teşekkür ederim evet çok doydum uzun zamandır pırasa yememiştim bir tatlı geldiki anlatamam :))

ya kızlar bir şey soracağım sizin kilo cetveliniz varya onu nerden yaptınız bi link atıverin.

sizin kelebek kedi olduğunuz kiloda benimki kız koşuyo ama benim kilo çook geride kalmış :))

bende sizinki gibi istiyorum yapamıyorum bi söyleseniz

yaptım yaptım ben kilomu ters yerlere yazmışım :))
şimdi düzeldi

Ya arkadaşlar be akşam yemeğinde nohutu biraz kaçırdım napsamda düzeltsem acaba 500 ip atlasam olurmu ki...

ohh ohh ne kaynatmışsınız o kadar maşallahh şimdi okuyabildiklerimi okucam inşallah. ama anlaşılan bu hafta sonlarını bi çözüme kavuşturmak gerek. neler yapabiliriz bunu konuşalım bi netliğe kavuşturalım 5gün boyunca çırpınıp son 2gün boğuluyoruz

bu hafta -1 kilo vermek istiyoruummmmmmm

menü bildirimi
2,5 litre su
1saat spor

8:30 klasik kahvaltı
13:30 1elma
17:30 2ceviz
18:00 1tabak toğga çorbası
19:00 şekerli türk kahvesi, 1küçük parça çikolata
birazdan yeşilçay içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…