Of ya bütün gün dikkat et akşam batırdım
Şu hafta sonu problemi için pazartesi de mi tartı günü yapsak liste hazırlar sak belki caydırıcı olur
Yoksa benim iflah olacağım yok
Of ya bütün gün dikkat et akşam batırdım
Şu hafta sonu problemi için pazartesi de mi tartı günü yapsak liste hazırlar sak belki caydırıcı olur
Yoksa benim iflah olacağım yok
Yehuuuuu
tabii canım hosbuldum
Kendimi tanıtayım
muhtemel 70 kiloyum
2 bebem var
3 ve 1.5 yasında...
Emziriyorum...
Boyum 1.60
Gecen sene 82 ydim...
69 U gördüğümden beri gerisi gelemiyor malesef
kabul edilirsem yarın tartilir net kilomu bildiririm
minik kuşlarım nasılsınız?çok özledim valla sizi haftasonu yemekten vakit bulamadım buraya uğramayaevet tam olarak hepiniz gibi bende yedim yedim yedim :44: ama sporlarımıda yaptım
GÜLERcim kız o film hiç güzel olmamışbiz geçen hafta gittik hiç beğenmedik ben kışın kitabını okumuştum daha süperdi yani sen o çikolataları ,mısırları boşuna yemiş oldun zira bende o hafta boşuna dışarda yemek tatlı bilimum gereksiz şeyleri tüketmiş oldum hep o film yüzünden bizim hiç suçumuz yok bacım
kızlar benim şuan ara yapma gerek ama karnım öyle bi ağrıyo ki hiç bişey yiyesim yok ama açta bırakmak istemiyorum kendimi ...her regl.de böyle oluyo benim midem bozuluyo :26:
menüm
11:00 2dilim tam b. ekmeği+6zeytin+10gr peynir+2dilim salam+1çay k. tereyağ+1ç.k. reçel+2k. biber kavurma
14:00 80gr ayva+1 mandalina +3kupa yeşil çay
15:30 1kupa salep (damlasakızlı)
17:00 1 tabak yeşil mercimek y. + 4y.k bulgur pilavı +1bardak ayran + yarım domates(yazdan konserve)
3lt su içilmiş olacak
SPOR: yok _regl tatili
eşim patlamış mısır istiyo birazdan yapar ve azıcıkta kendim yerim çayla :26:
bugün iyi bi gün oldu kanımca
aa unutmadan ben sabah uyandığımda ve gece yatmadan önce sıcak limonlu bazen elma sirkeli su içiyorumbağırsak düzenime iyi geliyor bunu farkettim kabızlık sorunum geçti çok şükür
Sabah
2 dilim ekmek peynir zeytin
Öğle
2 kase tarhana çorbası
1 minik ekmek
Ara
3 kayısı
Akşam
Taştan yumuşak ne varsa
Bencede pazartesi olsun katılıyorum
kızlar benim şuan ara yapma gerek ama karnım öyle bi ağrıyo ki hiç bişey yiyesim yok ama açta bırakmak istemiyorum kendimi ...her regl.de böyle oluyo benim midem bozuluyo :26:
Bencede pazartesi olsun katılıyorum
kate geçmişi okudum sayılır ama anlayamadım ney pazartesi olsun kuzum
kate canım ne alemdesin nasıl gidiyor?
kate geçmişi okudum sayılır ama anlayamadım ney pazartesi olsun kuzum
Iyiyim canım nasıl olsun bugünde berbat geçti ama iki gün dağıttim diye hemen pes etmek yok yola devam 1senede olsa 2senede olsa allahın izni ile göreceğim 65i. Sen nasılsın senin nasıl gidiyor yarın doktordan gelince yaz
Olsun canım gitsinde 300gram gitsin üzülme benim gibi üstüne eklemedin 78.1dim bugün. Evet yarın yeni bir gün kendimi salarsam görmediğim 90ida görürüm pes etmiyorum böyle böyle gidecekcanım yarın yeni bir gün ve sabah güzel bir gün başlayacak kate için :)
arada oluyor ama eminim şimdi vücudun direniyor yağlarından ayrılacağını anladı bırakmıyor
amaaa kate 60 kilo olacak çaresi yok.
gelince yazarım yazmasına da ben bu hafta kilo veremedim evdeki tartıda hala 77 çıkıyorum
yani ben koca bir haftada 300 gr mı verdim(
bakalım sabah ola hayrola en hafif giysilerimi giyeceğim ama 300 gr gittiyse doktora ne diyeceğim
kaçamakta yapmadım hiç bir hafta boyunca
yapsam üzüldüğüme değerdi.
Tamam canım inşallah telefondan girersin özletme kendini sana bi isim bulalım ya olmuyor böyle 6767 öğretmen hanımmi desekkiBugün vınımızın kotasının son günü
netim her an kapanabilir. Telefondan girmeye çalışacağım
giremezsem eğer haberiniz olsun beni gitti sanmayın cuma bildirim yapmaya çalışırım.
Olsun canım gitsinde 300gram gitsin üzülme benim gibi üstüne eklemedin 78.1dim bugün. Evet yarın yeni bir gün kendimi salarsam görmediğim 90ida görürüm pes etmiyorum böyle böyle gidecek
Tamam canım inşallah telefondan girersin özletme kendini sana bi isim bulalım ya olmuyor böyle 6767 öğretmen hanımmi desekkiyada bi isim bul
tamam isim buldum sadece 67.
canım hiç pes etme lütfen ağır gitsin ama kalıcı olsun.
iniş çıkışlar elbet olacak.
benim ocak 24e kadar 70 altına inmem lazım mutlaka mutlaka
canım bak rakibin yok diye koyverme kendini cuma seni bekliyor olacağım listede :))
iyi geceler katecim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?