Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Of ya bütün gün dikkat et akşam batırdım
Şu hafta sonu problemi için pazartesi de mi tartı günü yapsak liste hazırlar sak belki caydırıcı olur
Yoksa benim iflah olacağım yok

Sabah
2 dilim ekmek peynir zeytin
Öğle
2 kase tarhana çorbası
1 minik ekmek
Ara
3 kayısı
Akşam
Taştan yumuşak ne varsa

Of ya bütün gün dikkat et akşam batırdım
Şu hafta sonu problemi için pazartesi de mi tartı günü yapsak liste hazırlar sak belki caydırıcı olur
Yoksa benim iflah olacağım yok

yakarın dediği gibi tartı günümüz pazartesi olsun bencede katılanlar katılmayanlar hade yazın netleştirelim

herkese iyi geceler.
kızlar eşim kışlık izine ayrıldı,pc elimden uçtuuuu gitti.
aklım sizde ama vakit ve enerji kalmıyor bu ara.
belim hala iyileşmedi,yarın dr. a gidiyorum,ilaçlarımın değişmesi gerekecek büyük ihtimal.
büyük kızımın 2. sınavları başladı,ortaokul ilkokul gibi olmuyormuş,temposu arttı çocuğun,haliyle bizimki de.projler yağmur gibi yağıyor,her biri en az 4- 5 saatimizi alıyor,ufaklık ta rahat vermeyince uzadıkça uzuyor.
dün de toplantı vardı,öğretmenleri çok memnunmuş kızımdan maşallah.en düşük notu 93 .bu hafta tepesindeyim,sınıf birinciliğine 2 puan kalmış,potansiyel varken değerlendirmesini istiyorum.
bu arada eşim evde diye fazla yeriz dedim ama iş,güç,koşturma,gezme derken vakit geçiyor daha bile az yemiş oluyorum.ama spor yok,o yüzden mucize beklemiyorum cumaya.
uygun vakitte geçmiş okuyacağım.şimdilik kaçıyorum,kendinize iyi bakın şekerlerim.

smileee nerelerdesin yahu cumadan cumaya girer oldun üzgünüm ama bu haftada bu şekilde giderse sadece listeden çıkarmak zorundayım seni ama devam ediceksin yine aynı şekilde.

hoşgeldin aramızaa.. grubumuz tamamdır arkadaşlar artık listemiz dolmuş durumda, yeni kişi almıyoruz ama yine herkes devam edebilir bize katılabilir.
cuma günü görelim bakalım galibiyetini bağrımıza bastık gitti bu arada

aysun evet hafta sonu yemeği aburcuburu fazla kaçırdığımız için buraya girmekten vakit olmadı
güzeldi beyaaa tabii ben kitabını okumadım eğer okusaydım filminde bende eksiklikler bulurdum çünkü bizim hayal gücümüz daha güzel kusursuz eksiksiz cipsler de bi güzel gitti valla

kızlar benim şuan ara yapma gerek ama karnım öyle bi ağrıyo ki hiç bişey yiyesim yok ama açta bırakmak istemiyorum kendimi ...her regl.de böyle oluyo benim midem bozuluyo :26:

canım birde metabolizmamızı alt üst ettik neye ne tepki vereceğini şaşırıyor bi aç bırakıyoruz mideyi bir de patlayana kadar yiyoruz bundanda olmuş olabilir benimde reglimde yazdığın gibi oldu +mide bulantısıda vardı

elifeyza bak işte asıl kral kahvaltısını aysun yapmış

kızlar benim şuan ara yapma gerek ama karnım öyle bi ağrıyo ki hiç bişey yiyesim yok ama açta bırakmak istemiyorum kendimi ...her regl.de böyle oluyo benim midem bozuluyo :26:

Geçmiş olsun rakibem dikkat et kendine cuma günü yaklaşırken benimde iştah açıldı gitti...

kate geçmişi okudum sayılır ama anlayamadım ney pazartesi olsun kuzum

güler yakar dediki hafta sonları ipin ucunu kaçırıyoruz tartı günü pazartesi de yapalım.
(bence sadece pazartesi tartı günümüz olsun)
kate de buna katıldığını belirtti.
şimdi ne dersin tartı günümüz pazartesi olsun mu canım?

kate canım ne alemdesin nasıl gidiyor?

Iyiyim canım nasıl olsun bugünde berbat geçti ama iki gün dağıttim diye hemen pes etmek yok yola devam 1senede olsa 2senede olsa allahın izni ile göreceğim 65i. Sen nasılsın senin nasıl gidiyor yarın doktordan gelince yaz

canım yarın yeni bir gün ve sabah güzel bir gün başlayacak kate için :)
arada oluyor ama eminim şimdi vücudun direniyor yağlarından ayrılacağını anladı bırakmıyor
amaaa kate 60 kilo olacak çaresi yok.
gelince yazarım yazmasına da ben bu hafta kilo veremedim evdeki tartıda hala 77 çıkıyorum
yani ben koca bir haftada 300 gr mı verdim (
bakalım sabah ola hayrola en hafif giysilerimi giyeceğim ama 300 gr gittiyse doktora ne diyeceğim
kaçamakta yapmadım hiç bir hafta boyunca
yapsam üzüldüğüme değerdi.

Bugün vınımızın kotasının son günü
netim her an kapanabilir. Telefondan girmeye çalışacağım
giremezsem eğer haberiniz olsun beni gitti sanmayın cuma bildirim yapmaya çalışırım.

Olsun canım gitsinde 300gram gitsin üzülme benim gibi üstüne eklemedin 78.1dim bugün. Evet yarın yeni bir gün kendimi salarsam görmediğim 90ida görürüm pes etmiyorum böyle böyle gidecek
Bugün vınımızın kotasının son günü
netim her an kapanabilir. Telefondan girmeye çalışacağım
giremezsem eğer haberiniz olsun beni gitti sanmayın cuma bildirim yapmaya çalışırım.
Tamam canım inşallah telefondan girersin özletme kendini sana bi isim bulalım ya olmuyor böyle 6767 öğretmen hanımmi desekki yada bi isim bul

tamam isim buldum sadece 67.
canım hiç pes etme lütfen ağır gitsin ama kalıcı olsun.
iniş çıkışlar elbet olacak.
benim ocak 24e kadar 70 altına inmem lazım mutlaka mutlaka
canım bak rakibin yok diye koyverme kendini cuma seni bekliyor olacağım listede :))
iyi geceler katecim...

tamam canım pes etmek yok pes etseydim bu topikte ne isim var dimi yani inşallah hedefine ulaşırsın ulaşırız yani sanada iyi geceler 67cim:-*

topiğimi seviyoruuumm....ne güzel kaynatıyosnz millet muhabbetn dbne vurmuşnz ben yokken.

dün hiç gremdm 11 gbi anneme gttim gece hastnye gtmiş acil safra kesesnde taş varmış hastnede kalcak bi kaç gn sık gremcem gbi...canım annem ya çok acı çekmiş..

gelelm muhabbetlere öncelikle rakibem nhrs çok geçmiş olsun umarım kısa zamnda iyileşiverrsn

aerosmith nasıl bi bel ağrıtma bu ya kendine dikkat et bi daha kilo elbet gder mühim olan sağlık bcım

güler aysun ne filmne gttnz kaçırdım orayı benm koca haz etmyo maalesef sinemadn gdecek kimsede yok otryoz öle yani film milim yok.

kate ya yapma böle kendni gaza getir artık bak emzirmek te büyük nimet kıymetni bil vala ben emzirmesem 80 leri bulurdum sende bunu bil emzrirken daha iyi kilo veriliyo sütü en güzel su yapıyo çok iç ben içemiyorum o ayrı da sen iç işte ve hareket önemli ben inanıyorum sana verecksn

cesmnz seni azimli görüyorum valla kısa zamnda birinciliğe oynuyosun gbi geldi hade bakalım

aysun depar atcam gbi bu hafta tabi geçn hafta gbi hafta içi verip cuma gnü almış olmazsam

gülercim bende arkadaşlara katılıyorum tartı gnümüz pazartesi olsun isterm ya

adigegupse senn menüleri ben çok beğeniyodum ya nerelerdesn yne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…