güler yakar dediki hafta sonları ipin ucunu kaçırıyoruz tartı günü pazartesi de yapalım.
(bence sadece pazartesi tartı günümüz olsun)
kate de buna katıldığını belirtti.
şimdi ne dersin tartı günümüz pazartesi olsun mu canım?
topiğimi seviyoruuumm....ne güzel kaynatıyosnz millet muhabbetn dbne vurmuşnz ben yokken.
dün hiç gremdm 11 gbi anneme gttim gece hastnye gtmiş acil safra kesesnde taş varmış hastnede kalcak bi kaç gn sık gremcem gbi...canım annem ya çok acı çekmiş..
güler aysun ne filmne gttnz kaçırdım orayı benm koca haz etmyo maalesef sinemadn gdecek kimsede yok otryoz öle yani film milim yok.
Merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim?
Yaş 20 boy 1.62 kilo 66.6
Hedef çok büyük :) 50
sağol tatlımda her ayki klasik ağrılarım benim işteGeçmiş olsun rakibem dikkat et kendine cuma günü yaklaşırken benimde iştah açıldı gitti...
canım süpersin tebrik ediyorum azminin karşılığını alıyorsunben geldim doktora gittim geldim hemde yürüyerek.
çok umutsuzdum kilo veremedim belki de 300 500 gr ancak gitmiştir diye.
hatta doktora da dedim ölçtü ki 75.9 yani 1.400 gr daha vermişim.
yalnız yine ödem var o ödemi atarsan bunun tamamı yağdan gitmiş olacak dedi.
ödemin sebebi de suyu çok içemeyişim(
ama bu hafata 2,5 3 lt. yakın içeceğim günlük.
listem değişmedi aynı listeye devam
menülerim yazdığım gibi olacak bu hafta.
her gün 1 fincan yeşil çay içebilirmişim
step aletim var onunla her gün 10 dk. çalışacağım haftaya daha iyi olmalıyım bu ödemleri atmalıyım.
geliyim yediklerime
sabah
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
1 haş. yumurta
1 domates salatalık
marul nane roka
çay içmedim bu sabah
ara
4 kuru kayısı
şimdilik böyle kızlar
selamlar kızlar.
işlerimi hallettim geldim.kahvaltıda bir simit yedim,öğle ve ara yapmayarak yakmayı düşünüyorum.azıcık ta yürüyüşe başlasam ucundan ucundan ne iyi olacak.
67 maşallah sana,ödem için sorsaydın bol su dışında ne öneriyor diye diyetisyenine.
elif bel fıtıklı tatlım ya,ne yapsam da geçme ihtimali yok,yaş iyice ilerleyene kadar da almıyor doktorlar.bununla yaşa diyorlar yani.böyle tutuyor arada işte.
yakarcım olan olmuş,sen önüne bak boşver.ben dikkat ediyorum da ne oluyor,bugün meraktan tartıldım +500 gördüm tartıda,hem daha az yememe rağmen.yesem en azından bu yüzden derdim.cumaya kadar halletmem lazım.
aysun uğramadı mı kızlar,göremedim ben.
bu arada yeni başlayan arkadaşlara hoşgeldiniz diyeyim,hepiniz istediğiniz kilo ve görüntüye tez zamanda ulaşırsınız inşallah.
günaydın kızlar
dün akşam ki yeme krizi bana 4 paket margarin olarak dönmüş. yani bu haftaki kara listede baş sıradayım of ki ne of
eliffeyza annen için acil şifalar diliyorum..kusura bakma temin atlamışım çok konu olunca unutuyo insan ...
valla o sinire bi çözüm yokk yokk yokk
yakarcım eee o zaman bu haftaki cuma bildirimi iptal olsun herkes haftaya 9 aralık pazartesi yapsın bildirimi:26:
kızlar forumda bi arkadas paylaşmıştı
feciiii bi durum
eminim benim yağım boldur
Yakin bi zamanda diyetisyene gitmek istiyorum
eyvahlar olsun kkız ne yaptn.hemen spor yapıyosn pazartsye kadr normale dön bebeğim:)gerçi bnde bu hfta kara listedden kurtulmcm galiba ama elimden geleni ypcam şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?