Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

2 aralık pazartesi menü bildirimi

saat 09:15 1 yumurta+4 zeytin+2 çatal köy peyniri+1 dilim çavdar ekmeği+1 küçük bardak süt+1 tutam maydnz

ara yok hastanedydm

14:00 1 kase çorba+1 dilim çavdar ekmeği

16:30 yarım kase çorba+az salata+2 kaşık bamya((çöpe gtmesn dye çocuklardan kalnı yedm))

18:00 1,5 tabak bamya+1 dilim çavdar ekmeği+salata+ 3--4 kaşık yoğurt

21:30 1 bardak süt 2 kuru incir regl yaklaştı tatlı ve acı krizlerm son raddede ama kendime bitter karelerden aldım acı yerine de annemn acı biber turşularını getirdim inşallah onlarla yetnrm

Merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim?
Yaş 20 boy 1.62 kilo 66.6
Hedef çok büyük :) 50

Son düzenleme:
günaydın kızlar
dün akşam ki yeme krizi bana 4 paket margarin olarak dönmüş. yani bu haftaki kara listede baş sıradayım of ki ne of

ben geldim doktora gittim geldim hemde yürüyerek.
çok umutsuzdum kilo veremedim belki de 300 500 gr ancak gitmiştir diye.
hatta doktora da dedim ölçtü ki 75.9 yani 1.400 gr daha vermişim.
yalnız yine ödem var o ödemi atarsan bunun tamamı yağdan gitmiş olacak dedi.
ödemin sebebi de suyu çok içemeyişim (
ama bu hafata 2,5 3 lt. yakın içeceğim günlük.

listem değişmedi aynı listeye devam
menülerim yazdığım gibi olacak bu hafta.

her gün 1 fincan yeşil çay içebilirmişim
step aletim var onunla her gün 10 dk. çalışacağım haftaya daha iyi olmalıyım bu ödemleri atmalıyım.

geliyim yediklerime
sabah
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
1 haş. yumurta
1 domates salatalık
marul nane roka
çay içmedim bu sabah

ara
4 kuru kayısı

şimdilik böyle kızlar

selamlar kızlar.
işlerimi hallettim geldim.kahvaltıda bir simit yedim,öğle ve ara yapmayarak yakmayı düşünüyorum.azıcık ta yürüyüşe başlasam ucundan ucundan ne iyi olacak.
67 maşallah sana,ödem için sorsaydın bol su dışında ne öneriyor diye diyetisyenine.
elif bel fıtıklı tatlım ya,ne yapsam da geçme ihtimali yok,yaş iyice ilerleyene kadar da almıyor doktorlar.bununla yaşa diyorlar yani.böyle tutuyor arada işte.
yakarcım olan olmuş,sen önüne bak boşver.ben dikkat ediyorum da ne oluyor,bugün meraktan tartıldım +500 gördüm tartıda,hem daha az yememe rağmen.yesem en azından bu yüzden derdim.cumaya kadar halletmem lazım.
aysun uğramadı mı kızlar,göremedim ben.
bu arada yeni başlayan arkadaşlara hoşgeldiniz diyeyim,hepiniz istediğiniz kilo ve görüntüye tez zamanda ulaşırsınız inşallah.

tamam canım pazartesi olsun çoğunluk ne derse o olur elbette, evet haklısınız cuma tartılıp bir rahatlık geliyor ve sonra haddimizi aşıyoruz. bizim önceki topikte ilk önce tartılma günü pazartesi idi, hafta sonu fazla kaçırıp pazartesi hep +larda idik o yüzden cumaya almıştık. bence pazar günü olsun tartılma günü kimse kendini salamaz böylece
şimdilik pazartesi yapalım yine herkesler haftasonu kaçamaklardaysa pazar olsun. anlaştık mı kızlar???

çok geçmiş olsun canım ameliyat mı olacak sadece taş düşürme devresinde hastanede mi kalacak? Allah acil şifalar versin.

ateşi yakalamak filmine gittim ben kardeşlerimle. aysunda benden önce gitmiş. evet benim kocamda pek hoşlanmaz allahtan 3kız kardeşiz sinemaya yılda 1de olsa gideriz

Merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim?
Yaş 20 boy 1.62 kilo 66.6
Hedef çok büyük :) 50

tamam canım hoşgeldin. şimdilik liste dolu alamıyoruz ama devam edebilirsin

Geçmiş olsun rakibem dikkat et kendine cuma günü yaklaşırken benimde iştah açıldı gitti...
sağol tatlımda her ayki klasik ağrılarım benim işte resmen iç organlarım depresyona giriyor tabi bende evde moskur moskur oturuyorum kimsede yok çatacak çok yoğun ve gergin geçiyo..
canım süpersin tebrik ediyorum azminin karşılığını alıyorsun
benim dündü menü için yeşillik falan demişsin ama ben artık domates salatalık almıyorum malum ne tat kaldı ne lezzet :26:
salam konusunda çok haklısın nerde zararlı şey var onu seviyoruz eşim işe giderken ekmek arası yapıyor onun için pratik oluyo diye alıyoruz bu ara ...ama bitsin bidaha uzun bi ara vereceğiz almamak için
bide senin diyetisyende nasıl ilerliyor sistem ,her hafta ücret ödüyor musun? ne kadar konuşuyorsunuz, senin evde yaptığın yemek düzenine göre mi plan yapıyor?aklımda deli sorular

rakibecim burdayım kız merak etme regl depresyonundayım mutsuz mutsuz oturuyorum evde mal gibi
kızına maşallah canım adam olacak çocuk orta okulda belli oluyor biliyor musun?çünkü artık ergenlik baş göstermeye başlayınca ne yolda olacağını belli ediyor yavaştan ve seninki muhteşem bi fıstık olacak allah zihin açıklığı versin ...
hadi kız bişey yapalım kapışalım ne oalcak bizim halimiz bende bu sabah tartıldım kaç gündür uzaktın tartıya aynı çıktım ama bildiğin yiyiyorum ya gece 6dan sonra olayını bi uygulayabilsem gidecek ama eşimin yüzünden hep yiyoruz akşam mısır patlattım yağlı ve tuzlu :18: eşimi bi gıcık tuttu mısır kabuğundan sinir oldu yemedi bütün tencereyi kendim yedim sinirden
bide 6767 bana diyorki tuzsuz yap bacım koca tencere midemde

kızlar bide benim kral kahvaltıma laf yok zaten gece 2den önce yatmiyorum ve sabah kahvaltım çok geç oluyo haliyle acıkıyorum.bu yüzden biraz gözüm gönlüm doysun 1 çay kaşığı baldan bişey olmaz ben fiii tarihinde diyetisyene gitmiştim devlete...o hatunun listesinde reçel bal falan vardı hala durur
katecim rahat ol bacım gidecek o kilolar sen salma kendini bugün güzel olacak diye motive et öyle güzel başla güne akşam akşamda kalsın
yakar kız beni ne çok güldürüyorsun allah iyiliğini versin taştan yumuşak iyi bi betimleme valla bu haftada kara listeye düşersen adın çıkacak bi hafta baştan birinci bi hafta sondan birinci oluyo diye ona göre
elif güler yazmış ama bende cevabımı yazayım açlık oyunlarının ikinci filmi çıktı ona gittik ..bu arada güler beğendiysen sen mesele yok biz 4kişide beğenmedik kaldık öyle filmin sonunda sinemayı severiz ama daha çok aksiyonlu olanlarda tercih ediyoruz yoksa evde arkadaşın yeni tv.si var kocaman yayıla yayıla orda bedavaya izlemeyi tercih ediyoruz
kızlar tartılma konusunda ne derseniz o kabul... pazartesi benim için çok olumlu sonuçlar vermeyebilir ama çoğunluk ne derse o..malum eşim evde olunca haftada 1 gün bütün planları ogune yapıyoruz dişarda yemek olsun, arkadaşlara ev ziyareti olsun, öyle oluncada ben yemiycem ben gelmiycem diyemiyorum o yüzden yani... yoksa haftasonunda az yemek için süper olur pazartesi ...

teşekkürler gülercim şimdilik ilaç tedavisi 1,5 ay sonra ameliyat dedi dr.

aysuncum benmde adet dönemi acayip geçiyo resmen evde canavara dönşüyorum çok sinirli ve mutsuz oluyorum yok mu bunn bi çaresi ya ağrılar için kekik kaynatıp içnce çok iyi gelmişti bana ama sinir harbine bi çözüm bulamdım henz....

eliffeyza annen için acil şifalar diliyorum..kusura bakma temin atlamışım çok konu olunca unutuyo insan ...
valla o sinire bi çözüm yokk yokk yokk
yakarcım eee o zaman bu haftaki cuma bildirimi iptal olsun herkes haftaya 9 aralık pazartesi yapsın bildirimi:26:

Arkadaşlar bu cuma günü kilo bildirimi yapılMAYACAK !!!
Artık pazartesi günleri kilo bildirim yapılacaktır
bu hafta çok şanslıyız o zaman

elifçim geçmişi okumayınca kızların alıntısında gördüm annenin rahatsızlığını,inşallah daha iyidir şimdi.allah şifasını versin inşallah.
aysun kapışalım da canım ben titrek nineler gibi dikkatle hareket ederken nasıl olacak o iş.sen özel gününü ben şu fıtık işini bitirelim de kapışalım.
bu arada pzt. tartılma işi bana da uyar.

günaydın kızlar
dün akşam ki yeme krizi bana 4 paket margarin olarak dönmüş. yani bu haftaki kara listede baş sıradayım of ki ne of

eyvahlar olsun kkız ne yaptn.hemen spor yapıyosn pazartsye kadr normale dön bebeğim:)gerçi bnde bu hfta kara listedden kurtulmcm galiba ama elimden geleni ypcam şekerler

Bence cuma günüde yapalım sonra her pazartesi yapalım....

Aerosmith canım kızına maşallah ,
Herdaim böyle olur da seni üzmez ins

Elif feyza anneciğine cok gecmis olsun.. Bak simdi sen bana azimli gördüm seni dedin... Bi azim daha geldi bana

Guler100 canım hosbuldum...
Nerdeee 1. Lik baksana hile yaptınız
Bildirim gunünü Pazartesi'ye aldınız

Aysun cok kötüdür bel ağrısı ya
Allah yardımcın olsun. Cok dikkat etmelisin
Bi donem bende ne çekmiştim . Ordan biliyorum

6767 bak kilo vermişsin .. Bide üzüyordun kendini.. Tebrik ederim

Kızlar daha fazla alıntı yaptım
Yazdım yazdım
Bi baktım uçmuş hepsi....
Aklımda kalanları tekrar ettim :)

Dün aksam menüme ek 1 dolma daha yedim. Yazayimda vicdanım sızlamasın

kızlar nasılsınız ben çok hastayım başımı kaldıramıyorum bi yandan da işlerle uğraşıyorum en kısa zamanda aranıza tekrar döncem menülerimle yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum hastalığı bi atlatayım hemen başlıycam spora.

çeşminaz aramıza hoş geldin

eliffeyzacım rakibem çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin.

Pazartesi kilo bildirimi daha mantıklı gibi gülercim de onay vermiş tamamdır ozaman :)

Kızlar forumda bi arkadas paylaşmıştı

feciiii bi durum
eminim benim yağım boldur
yakin bi zamanda diyetisyene gitmek istiyorum

Eklentiler

• $image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…