eliffeyza annen için acil şifalar diliyorum..kusura bakma temin atlamışım çok konu olunca unutuyo insan ...
valla o sinire bi çözüm yokk yokk yokk
yakarcım eee o zaman bu haftaki cuma bildirimi iptal olsun herkes haftaya 9 aralık pazartesi yapsın bildirimi:26:
1 kilonun vucuttaki yağ ve kas olarak kapladigi hacimbu ne ben anlamadım
Sagol canım hosbuldumkızlar nasılsınız ben çok hastayım başımı kaldıramıyorum bi yandan da işlerle uğraşıyorum en kısa zamanda aranıza tekrar döncem menülerimle yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum hastalığı bi atlatayım hemen başlıycam spora.
çeşminaz aramıza hoş geldin
eliffeyzacım rakibem çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin.
Pazartesi kilo bildirimi daha mantıklı gibi gülercim de onay vermiş tamamdır ozaman :)
adigegupse senn menüleri ben çok beğeniyodum ya nerelerdesn yne
ADIGUPSE hoş geldin nerelerdesin yahu neti bitince insanın ortalıkta kalıyo sanki dimi?senin bildirimlerde güzel oluyodu hadi yarış başlasın bakalım
aysun5 [SIZE=3 .!.:canım süpersin tebrik ediyorum azminin karşılığını alıyorsun
benim dündü menü için yeşillik falan demişsin ama ben artık domates salatalık almıyorum malum ne tat kaldı ne lezzet :26:
salam konusunda çok haklısın nerde zararlı şey var onu seviyoruzeşim işe giderken ekmek arası yapıyor onun için pratik oluyo diye alıyoruz bu ara ...ama bitsin bidaha uzun bi ara vereceğiz almamak için
bide senin diyetisyende nasıl ilerliyor sistem ,her hafta ücret ödüyor musun? ne kadar konuşuyorsunuz, senin evde yaptığın yemek düzenine göre mi plan yapıyor?aklımda deli sorular[/SIZE]
rakibecim burdayım kız merak etme regl depresyonundayım mutsuz mutsuz oturuyorum evde mal gibi
kızına maşallah canım adam olacak çocuk orta okulda belli oluyor biliyor musun?çünkü artık ergenlik baş göstermeye başlayınca ne yolda olacağını belli ediyor yavaştan ve seninki muhteşem bi fıstık olacakallah zihin açıklığı versin ...
hadi kız bişey yapalım kapışalım ne oalcak bizim halimiz bende bu sabah tartıldım kaç gündür uzaktın tartıyaaynı çıktım ama bildiğin yiyiyorum ya gece 6dan sonra olayını bi uygulayabilsem gidecek ama eşimin yüzünden hep yiyoruz akşam mısır patlattım yağlı ve tuzlu :18: eşimi bi gıcık tuttu mısır kabuğundan sinir oldu yemedi bütün tencereyi kendim yedim sinirden
bide 6767 bana diyorki tuzsuz yapbacım koca tencere midemde
aysuncum teşekkür ediyorum şurdan başlıyım ben sana mısırı tuzsuz yap dedim ya.
bir şey daha diyeyim mi sen mısırdan iyice soğu :))
1 su bardağı patlamış mısır (ki bir bardak azcık ama diyosun eminim) 1 dilim ekmeğe eşit(
sen koca bir tencere midemde diyosun kaç dilim ekmek eder sen hesapla kuzum.
diyetisyen sistemine gelince her hafta ücret veriyorum.
ilk görüşmemiz 30 dakikadan fazla sürmüştü.
ama son iki gidişim 10 15 dakika arası sürüyor.
evdeki yemek sistemine göre değil bir öğün sebze yiyorum bir öğün et tavuk balık herhangi biri ni yiyorum.
yoğurt ve salata mutlaka oluyor okula bile evden yemeğimi salatamı koyup ara öğünleri koyup gidiyorum.
sıkı tutmazsam ilk hedefime 65'e varamam.yalnız su içmek işin püf noktasıymı ödemleri atamayınca anladım.
bak bana salam sosis sucuk ciğer sakatat hepsi yenilmemesi gerenlerde ve yemiyorum hazır olan her şeyden uzak duralım
tartı gününün pazartesi olması iyi oldu hafta sonu sıkı disiplin hepimize :))
ahh ahh kızlar szler bnm menüleri begeniyorsunuz ama bende o menülerden birşey kalmadı öyle bir saldm ki toparla toparlayabilirsem. havalar soğuyunca eski montumu giyim dedm sığamadm içine. üstelik daha gecen sene aldım. vayy halime
bir de bugn regl oldum yok böyle bir ağrı. kadın olmak ne zor zanaat. her ay her ay aynı terane. :18:
bu arada kilo bildirimimiz de p.tesi olmuş bence çok daha iyi böylece hafta sonuda kçamak yapamıcaz rahat rahat
neyse bugnkü menümü yazaym yine de pek hyr yok ama neyse
saat 15:00
2 dilim ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
1,5 dilim peynir
çayy
( tabi birde regl olunca 2-3 kaşıkta çikolata yedimhak ettim biliyorum çantayı vurabilirsiniz )
saat 18:00
çok az karnıbahar
yoğurt
saat 19:00
2 adet muz
2 ceviz
bol bol su içmeye çalışıyorum hala. bende değişmeyen tek şey o oldu zaten.
Menü bildirimim :
Sabah:5 zeytin,3banım reçel,1 dlm çavdar ekmeği,1 domates,1 haşlanmış yumurta,yarım kk beyaz peynir...
Ara:1 elma,1 mandalina....
Akşam:1 kase şehriye çorbası,2 kaşık pirinç pilavı,3 kaşık soslu kızarmış tavuk...
Başkada birşey yemek istemiyorum bakalım irademe sahip olabirsem
Kızlar forumda bi arkadas paylaşmıştı
feciiii bi durum
eminim benim yağım boldur
yakin bi zamanda diyetisyene gitmek istiyorum
MENÜ
12:30 1yumurta+1yumurta akı +100gr kırmızı köz. biber+2 ç.k tereyağ(omlet)+2 dilim tam b. ekmeği+1 ç.k bal
14:30 50gr elma+50gr mandalina
15:30 5parça kadar kabak tatlısı(ilk defa yedim bu kış.kayınvalidem yollamiş)
17:00 1kepçe çorba+4 lahana sarma(tanesi 40 kalori)+ 2y.k yoğurtlu havuç+ 2küçük parça mantarlı tavuk sarma (fırında)+2 bardak ev yapımı vişne suyu (çoookkk bol bi akşam oldu gene:26:)
20:00 1 tabak meyve salatası
bugün yeşil çay içmedim :44: 3 lt su tamam
spor :yok regl tatili
Akşam yemeğinde coşmuşsun sevgili rakibem...
Guler100 canım hosbuldum...
Nerdeee 1. Lik baksana hile yaptınız
Bildirim gunünü Pazartesi'ye aldınız
kızlar nasılsınız ben çok hastayım başımı kaldıramıyorum bi yandan da işlerle uğraşıyorum en kısa zamanda aranıza tekrar döncem menülerimle yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum hastalığı bi atlatayım hemen başlıycam spora.
Pazartesi kilo bildirimi daha mantıklı gibi gülercim de onay vermiş tamamdır ozaman :)
Kızlar forumda bi arkadas paylaşmıştı
feciiii bi durum
eminim benim yağım boldur
yakin bi zamanda diyetisyene gitmek istiyorum
Menü
Sabah
2 dilim ekmek
Yumurta
Yarım dilim kek
Ara
3gün kurusu
Öğle
1 kepçe çorba
1 tabak pırasa
Ara
3 gün kurusu
Akşam
2 servis kaşığı makarna
Haşlayıp yoğurtla taze fasulye yedim
400 mekik
MENÜ
12:30 1yumurta+1yumurta akı +100gr kırmızı köz. biber+2 ç.k tereyağ(omlet)+2 dilim tam b. ekmeği+1 ç.k bal
14:30 50gr elma+50gr mandalina
15:30 5parça kadar kabak tatlısı(ilk defa yedim bu kış.kayınvalidem yollamiş)
17:00 1kepçe çorba+4 lahana sarma(tanesi 40 kalori)+ 2y.k yoğurtlu havuç+ 2küçük parça mantarlı tavuk sarma (fırında)+2 bardak ev yapımı vişne suyu (çoookkk bol bi akşam oldu gene:26:)
20:00 1 tabak meyve salatası
bugün yeşil çay içmedim :44: 3 lt su tamam
spor :yok regl tatili
hemde ne çoşmak yabiz ne zaman 60 kiloyu göreceğiz
kuzum toparlanacağız pazartesiye herkes hırslanacak bu hafta bak gör.
birde 2 tane muz mideni zorlamasın.
ah o suyu birde ben içebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?