Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

bencede epey vakit kazandım valla

hastalara acil şifa diliyorum kızlar .mevsim değişti daha çok dikkat etmek lazım.
ben kaçayım kızlar

bu ne ben anlamadım
1 kilonun vucuttaki yağ ve kas olarak kapladigi hacim
Sagol canım hosbuldum
sana da coook gecmis olsun

Menü bildirimim :

Sabah:5 zeytin,3banım reçel,1 dlm çavdar ekmeği,1 domates,1 haşlanmış yumurta,yarım kk beyaz peynir...

Ara:1 elma,1 mandalina....

Akşam:1 kase şehriye çorbası,2 kaşık pirinç pilavı,3 kaşık soslu kızarmış tavuk...

Başkada birşey yemek istemiyorum bakalım irademe sahip olabirsem

Menü
Sabah
2 dilim ekmek
Yumurta
Yarım dilim kek
Ara
3gün kurusu
Öğle
1 kepçe çorba
1 tabak pırasa
Ara
3 gün kurusu
Akşam
2 servis kaşığı makarna
Haşlayıp yoğurtla taze fasulye yedim
400 mekik

adigegupse senn menüleri ben çok beğeniyodum ya nerelerdesn yne

ADIGUPSE hoş geldin nerelerdesin yahu neti bitince insanın ortalıkta kalıyo sanki dimi?senin bildirimlerde güzel oluyodu hadi yarış başlasın bakalım

ahh ahh kızlar szler bnm menüleri begeniyorsunuz ama bende o menülerden birşey kalmadı öyle bir saldm ki toparla toparlayabilirsem. havalar soğuyunca eski montumu giyim dedm sığamadm içine. üstelik daha gecen sene aldım. vayy halime

bir de bugn regl oldum yok böyle bir ağrı. kadın olmak ne zor zanaat. her ay her ay aynı terane. :18:

bu arada kilo bildirimimiz de p.tesi olmuş bence çok daha iyi böylece hafta sonuda kçamak yapamıcaz rahat rahat

neyse bugnkü menümü yazaym yine de pek hyr yok ama neyse

saat 15:00
2 dilim ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
1,5 dilim peynir
çayy
( tabi birde regl olunca 2-3 kaşıkta çikolata yedim hak ettim biliyorum çantayı vurabilirsiniz )

saat 18:00
çok az karnıbahar
yoğurt

saat 19:00
2 adet muz
2 ceviz

bol bol su içmeye çalışıyorum hala. bende değişmeyen tek şey o oldu zaten.

kuzum toparlanacağız pazartesiye herkes hırslanacak bu hafta bak gör.
birde 2 tane muz mideni zorlamasın.
ah o suyu birde ben içebilsem

sabah
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
1 haş. yumurta
1 domates salatalık
marul nane roka

ara
4 kuru kayısı

öğle
1 küçük tabak pırasa yemeği
1 dlm ekmek
3 dolu kaşık yoğurt
salata sadece sirkeli yağ ve tuz hiçyok salatalarımda

ara
1 portakal 2 mandalina

akşam
1 dlm ekmek
3kaşık yoğurt
salata
2 kaşık bulgur pilavı
1 küçük tabak patatesli tavuk yemeği

şimdide ara yiyeceğim
kararsızım ama galiba kayısı ve 1 fincan çay içeceğim.

6767 canım ben bilinçli ama uygulayıcı değilim :44:mısırın kalorisini ve ne kadarı kaç gram ediyo hepsini biliyorumda işte biraz sabır işi bunu uygulamak
bende 85kilodayken çok sıkı tutuyordum ipleri ve işte sonuç buraya kadar geldim ama burdan sonrasında bi rahatlık oldu sanırım içten içe nasılsa veririm diyorum:44:ama sonuç aynı yerde sayma ama olsun en azından koruma devresi olur diyorum bi taraftan vücudum alışsın biraz belki daha sonra rahat gider son kilolarım :26:diyetisyenide bunun için sordum biraz daha uğraşayım evde bakalım olmadı bi gidip görüneyim

Tabi benim menüm böylece kalmadı 3 mandalina vede bolca patlamış mısır eşime uydum yedim suçlu eşimdir...

MENÜ
12:30 1yumurta+1yumurta akı +100gr kırmızı köz. biber+2 ç.k tereyağ(omlet)+2 dilim tam b. ekmeği+1 ç.k bal
14:30 50gr elma+50gr mandalina
15:30 5parça kadar kabak tatlısı (ilk defa yedim bu kış.kayınvalidem yollamiş)
17:00 1kepçe çorba+4 lahana sarma(tanesi 40 kalori)+ 2y.k yoğurtlu havuç+ 2küçük parça mantarlı tavuk sarma (fırında)+2 bardak ev yapımı vişne suyu (çoookkk bol bi akşam oldu gene:26:)
20:00 1 tabak meyve salatası
bugün yeşil çay içmedim :44: 3 lt su tamam
spor :yok regl tatili

Yılbaşına şurda 26 gün kalmış ve benim cetvelimdeki kelebeğin 60 ı görmesi lazım ama ben kaçamak yaptım bu gece :18::18::18::18:...Çok üzgün hissediyorm kendimi bir daha yapmicam ( Yani yarın akşama kadar idare eder beni bu duygu ama sonra ne olur bilemem)

Akşam yemeğinde coşmuşsun sevgili rakibem...

menü bildirimi
8:30 1ceviz
12:30
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 58
közlenmiş patlıcan 1 adet 28
siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
Tulum Peyniri 20 GRAM 51
1kupa yeşilçay
16:00
Mandalina 1 ADET 50
Elma 1 ADET 60
1kupa yeşilçay
18:00
Kıymalı Börek 0.5 PORS.(200GR) 228
Yarmalı Yoğurt Çorbası 1 PORİSYON 250
19:00 sade türk kahvesi

21:15
Mandalina 1 ADET 50
1kupa 5i1çay
Toplam : 850 kal.

Guler100 canım hosbuldum...
Nerdeee 1. Lik baksana hile yaptınız
Bildirim gunünü Pazartesi'ye aldınız

canım 1.ci olman için önüne +2gün daha eklendiiii sevinmelisin

geçmiş olsun canım bol c vitamini tüket. kuşburnu çayı içmek gerekiyormuş aslında bol c vitamini içeriyormuş.
görecez bakalım bu hafta kara liste denen bir şey istemiyorum kızlar ona göree

Kızlar forumda bi arkadas paylaşmıştı

feciiii bi durum
eminim benim yağım boldur
yakin bi zamanda diyetisyene gitmek istiyorum

ayy evet ikiside 1kilo ama yağın büyüklük oranına bak her yeri kaplıyor vücudumuzda:120:

yakar iyisin bugün maşallah ee 2haftadır ortalıkta kara kara gezinmekten utandın değil mi??

aysun tamam bacım sabah kahvaltına laf yok evet haklısın herşeyden azar azar yemenin bi sakıncası yok insanıda bıktırmıyor. akşam yemeğinde vişne suyu çok şekerli değilse bence gayet iyisin1:

hemde ne çoşmak ya biz ne zaman 60 kiloyu göreceğiz

aysun umutsuz olduğumuzda inan gram oynamıyor moral moral moralll !! dün haberlerde çıktı yapılan araştırmalara göre yemek yedikten sonraki vicdan duygusu kilo aldırıyormuş ha gayret 300-500gr da olsa gidecek!! baksana 70lerden 60lara indim ve bu hafta 59küsurları göreceğim inşallah dikkat edersemmm:18:

Son düzenleme:
kuzum toparlanacağız pazartesiye herkes hırslanacak bu hafta bak gör.
birde 2 tane muz mideni zorlamasın.
ah o suyu birde ben içebilsem

canım eliffeyzaya da dedm ben sürekli yanımda yarım kiloluk şişelerden taşıyorum canım birşey stedikçe de su tüketiyorum o yetiyordu bana taki regl zamanım yaklaşana kadar. bu ara çikolata değince akan sular duruyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…