Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

yok canım ya umutsuz değilim ama biraz ağırdan takılıyorum bu ara :44:çok zorlamıyorum kendimi keyfime bıraktım herşeyi gönül 60larda dolaşıyor, tartı 66lardahavalarda çooook soğuk yiyerek ısınıyorum
sana maşallah diyorum ya çok az kaldı hedefine gecen baktım toplamda bitek sen 7 kilo vermiş durumdasınazmin zaferi bu işteçok seviniyorum senin adına inceliyorsun kız

Selam hanımlar hasta olanlara geçmiş olsun elif annenede acil sifalar canım. Bugün dikkat ettim çok yemedim. Kahvaltıda sandviç ekmeğine 1tane tost 2küp peynir 2zeytin bir küp tahin helvasi ara yapmadım çünkü 12buçukda bitti kahvaltım. Akşam ise 5buçukda yedim 2kepçe tarhana çorbası 6yemek kaşığı yumurtali kıymali ıspanak ve yoğurt salata malzemesi kalmamış ondan yapamadim.

günaydın hanımlar
güler kara listeye düşeceğime yemem daha iyi diyorum.
sıkıldım artık 1 ileri 2 geri gidip gelmekten. ya hiç yapmamalıyım yada yapacaksam tam yapmalıyım. ama nefs işte incecik olayım diyorum ama yemedende geri kalmıyorum. işin en acı tarafıda yerken biri gelip hemen elimden alacakmış gibi bir telaşa kapılıyorum . sanırsan ben ufak ufak cozutuyorum yedikten sonrada bir ğişmanlık alıyor beni sormayın gitsin.

ya ne güzel yazmıştm uzun uzun silindi bee...arkadaşlar günaydın öncelikle geçmiş olsun dileklernz için çok teşekkür edyrum..

çok mutluyum arkadaşlar ya artık kaçamk yapsam bile pişman olmuyorum çünkü kaçamağımı da ölçülü yapıyorum akşam ağlayan pasta yapmıştım bi dilim ycem dedm ve sözmü tuttum...eskiden olsa gece kalkıp tepsinin dbine vururdum valla sonra da bin pişman olurdum ama önce ne kadar yceme karar verdim ve pişman olmıcam dedm öle de oldu gerçekten hiç pişman olmadım...

tartım sabah yüzümü öle bi güldürdü ki ağzım açık kaldı dayanamayıp sölcem kilomu da 69.800 ya valla şaka gbi üstelik regl yakın şiş te olbilirim 15 inde hedfme ulşırsam var ya müthiş olcak..

kate sen naptın canım geldimi yavaştan diyet ilham perileri emziriyorum dye çok yeme normal ye ve suyu çok iç en önemlisi de olumlu düşün sütün de olur kilo da gder güven bana baby

adigegupse çikolata krzni bitterle yenmeye çalış tatlı isteynce canın inciri seç ben regl zamanı için bitter ve incir planlıyorum cozutmazsam tabi...

67 insan aldım deyip de kendini ekside grnce daha mutlu olyo demi ya eksi bekleyip eksi gelindğinden daha çoooookkkkk her hafta yanılırsın inşallah aldım deyp veririsin umarım vee hepimizde inşallah.......

güler 7 kilo ne demek ya cidden bravo sana...

aysun sende regl bitince ortalığı yıkıp geçeceksin gbi gelyo bana fırtına öncesi sessizlik mi kız bu yoksaa.....​aklımda deli sorular baaccıımmm

Günaydın canım nasıl olayım dün güzel geçti bugünün garantisi yok ilham perileri geldiği gibi gidiyor valla bi anda gözüm dönüyo ne olacak bu halim bilmem. Bende düzen yok bacım erken kalkamiyorum daha yatakdayim kızım uyandı sallıyorum bende ayakta uyuyorum. Ağlayan pasta benimde canım istedi ne pis boğazim ya incir yiyemiyorum hamileyken çok yerdim bir gün içinden süpriz yumurta çıktı o günden beri midem almıyo. Internette varmi bakalım şu ağlayan pasta tarifi

Son düzenleme:
kız kate o kadar şey yazdım ağlayan pasta mı çekti dikkatni anam...neyse yapacaksan da yarım ölçüen yap az olsun sende bi dilimle yetn bak tamam mı pazartesi gnü ekside olursan büyük motve olur senn için benden demesi....

3 aralık salı menü bildirimi

saat 08:50 2 dilim çavdar ekmeği arasına köy peyniri ile tost + 1 kçük kutu meyve suyu

11:30 1 büyük elma

13:30 2 kaşık ıspanak + 2 kaşık mercmk çorba ((pişerken tatlarına baktım sadece))

ara yok komşudaydım ikramları bebelere ydirdim şükür

18:30 1 kase çorba + 1,5 tabak yoğurtlu ıspanak + salata

21:00 1 dilim ağlayan pasta

22:00 1,5 muz 1 dilim elma

ekmeği canım pek istemyo artık nerdeyse sadece kahvaltıda yiyorum

sssuuuuu gel artık gnde 2,5 2,5 be yaa spor da yok ama ip atlarım umarım bu hafta

pis boğaz olunca o çekti dikkatimi:-D ama 1dilim yerim ya çok yemem az yaparım dediğin gibi baktım kolaymis ama malzeme eksik evde bugün yapmam yarın artık

herkese selam.
aysuncum dün akşam senin de aramıza dönüşünden feyz alarak yavaş ta olsa 45 dk. yürüyüş yaptım.belim ağrıyınca bıraktım.
bu sabah ta komşum kahvaltıya çağırdı,biraz kaçsa da ipin ucu günün geri kalanıyla dengelerim artık..
gidip geçmişi okuyayım bakalım ne kaynatmış bizim hatunlar.

Ben biliyordum zaten bana kilo aldıran hep bu vicdan duygusu...Umutsuz diyet kadınları yakında bütün topiklerde...

Bende sarı renkli olanlardan çok var hemde göbişimde toplanmış durumda...
Sorma ya bende de cok
Azıcık daha eriyeyimde
Şöyle 60 filan olunca, kas yapmak icin biseyler yapayım diyorum... Yumos yumosum maşallah ben
Sizde 10 güne çıktınız akıllım :)
Bu arada benim diyete başlama tarihimi Pazartesi alabilirsin canım
Tebrikler tebrikler tebrikler
69 U görmüşsün bacım
Geriside patir patir gelir ins:)
Aramızda 200 gram var ezeli rakibimsin
Hadi bakem kim daha cok vericek

Ağlayan pasta filan da neymiş ...hih
Elinden geldiğince yapmamaya çalış canım
Evde olunca yeniyor
Sabret
Mesela Can'ın çektiyse 3 kilo verince yapıp yersin olmaz mı :)

Sabah (uyandığımda ) fındık,badem azicikti
11:00 1 dilim cavdar ekmegi, az örgü peyniri . 1 yumurta ..1 çatal bal
16:00 1 dolma,1 kase yogurt ,1 porsiyon meyve(karışık ) 2 gun kurusu,1 çay bardağı süt
18:30 3 servis kasigi kuru fasulye
2 yemek kasigi pilav
1 kase salata
Yarım kase yogurt

30 dk yürüyüş
200 ip atlama

Kızlar bugün niyetlendim
Lohusalkdan kalan cok borcum var
Biraz tutayım

Eşimle iddaya girdik yılbaşına kadar 65 dedi...
Biraz pazarlikla 66 yaptık
Suan tam 70 im..
Sizce olacak şey mi

Evet bak bu gelmedi aklıma tamam 74.9u gördüğümde yapıcam iyi fikir verdin canım

Kızlar bugün niyetlendim
Biraz tutayım

Suan tam 70 im..
Sizce olacak şey mi

Bence olur canım diyet başarı öykülerinde başaran kişiler olmuş ...4 kilo vereceksin kilolar fazlayken vermek kolay oluyor azalınca iş zorlaşıyor...

ha şöyle işte ben eski aysunu istiyorum o azimli aysunu banane banane evet şaka maka 7kilo gitti geçtiğimiz mart ayından hesaplarsam 11kilo verdim ama hala göbeğim bıngıl bıngıl sporumun bitmesine 2hafta kaldı sayılır sonra evde spora başlamam lazım düzenlii

evet elifeyza her şeyden yemeliyiz göz hakkı değil mi sonra abartıp cozutmaktansa pasta da olsa kararında ve vaktinde yemek gerekir. teşekkür ederim canım sizlerde de görmek istiyorum 10kilo verdiğinizi

kate in eli işte gözü ağlayan kekte

Ben biliyordum zaten bana kilo aldıran hep bu vicdan duygusu...Umutsuz diyet kadınları yakında bütün topiklerde...

güzel başlık olmuş nursehulya.. ama gel onu biz umutlu diyet kadınları yapalımmm umutluyuz ona göreee

Kızlar bugün niyetlendim
Biraz tutayım

Suan tam 70 im..
Sizce olacak şey mi

Allah kabul etsin canım. bence dişini sıksan olabilecek bir şey hafta başına 1kilo verirsen oldu bitti. işin ucunda bir de idda var yaniii yenilmek istemezsin değil mi? sözünü tut, doğru beslen ve sporunu bolca yap.

ha şöyle işte ben eski aysunu istiyorum o azimli aysunu banane banane evet şaka maka 7kilo gitti geçtiğimiz mart ayından hesaplarsam 11kilo verdim ama hala göbeğim bıngıl bıngıl sporumun bitmesine 2hafta kaldı sayılır sonra evde spora başlamam lazım düzenlii

evet elifeyza her şeyden yemeliyiz göz hakkı değil mi sonra abartıp cozutmaktansa pasta da olsa kararında ve vaktinde yemek gerekir. teşekkür ederim canım sizlerde de görmek istiyorum 10kilo verdiğinizi

kate in eli işte gözü ağlayan kekte

güzel başlık olmuş nursehulya.. ama gel onu biz umutlu diyet kadınları yapalımmm umutluyuz ona göreee

Kızlar bugün niyetlendim
Biraz tutayım

Suan tam 70 im..
Sizce olacak şey mi

Allah kabul etsin canım. bence dişini sıksan olabilecek bir şey hafta başına 1kilo verirsen oldu bitti. işin ucunda bir de idda var yaniii yenilmek istemezsin değil mi? sözünü tut, doğru beslen ve sporunu bolca yap.

tok karnıma ve üzerimde kışlık kıyafetler varken tartıda 55 görmek istiyorum kendimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…