Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Evet bak bu gelmedi aklıma tamam 74.9u gördüğümde yapıcam iyi fikir verdin canım
Bak canım sakın ahlanip vahlanma...
Senin duygularını cok iyi anlıyorum
İlk başladığım zamanlar gibisin
İnsan ahlandikca.. Daha bi salıyor kendini
Kendine söz ver ve 3 kilo vermeden asla ödül yapma :)

tok karnıma ve üzerimde kışlık kıyafetler varken tartıda 55 görmek istiyorum kendimiii
naaasssııı yani o kadar diyosun..kızım ben kıyafetsizz ve aç karnına 100 gr eksi gördüm mü havalara uçuyorum büyük hedefler vayyy bbeee...

Evet bak bu gelmedi aklıma tamam 74.9u gördüğümde yapıcam iyi fikir verdin canım

en iyisini yaparsın canm kendine ödül vermiş olursun hem..

naaasssııı yani o kadar diyosun..kızım ben kıyafetsizz ve aç karnına 100 gr eksi gördüm mü havalara uçuyorum büyük hedefler vayyy bbeee...

senle bizde durumlar vahim canımcım

kuşlarım nasılsınız?ancak girebildim bugün
gülercim ne güzel hedefler onlar öyle tok karınla ve kışlık kıyafetlerle demekbende istiyorum banane banane1
sen merak etme ben eskisi gibi burdayım akşam kalktım kendime plan yaptım tarihlere göre kaç kilo vermem gerektiğini yazdım çizdim hesapladım gene eskiden olduğu gibi sonra bide geceden bugün ne yiyeceksem hepsini yazdım ve şokkk uydum bugün listeme dedim kızım bak git ,yarın o kadar spor yapacaksın yeme yeme yeme silkelendim şöyle bi iyi oldu iyi
senin spor hiç fayda etmedi mi kız sarkmalara sıkılaşma olmadı mı ki hiç

ayy rakibecim gelmişte yürüyüş yapmış tabi hissettin di mi benim bugün spor yapacağımı
diğer rakibem kız bence sen 60a çok yakınsın azıcık tempo versen kendine 4kilo verip yılbaşında süper olursun
ben 62_63 olsam o bile yetecek...sonra oğlumun doğum günü var ocakta o zamana da tok karınla kışlık kıyafetlerle 60 olurum
eliffeyza kız sen nereliydin hep beaa...lı yazıyon çalma benim şive mipasta pasta boş işler kızlar yemeyin onları yemeyin benimde canım çekiyo bak
katecim sen uyma elife o seni geçip gidecek sonra göreceksin

menü bildirim de sıra:
KAHVALTI 12:30
1haşlama yumurta
35gr beyaz peynir
5zeytin
5dal maydanoz
1dilim beyaz ekmek
ARA14.00
115gr ayva
3 kupa yeşil çay
AKŞAM 17:00
1kepçe çorba
1tane tavuk sarma
2lahana sarma
2kaşık yoğurtlu havuç
yarım kase salata
(yazınca çok görünüyor ama miktarlar küçüktü ve düne göre aç bile kalktım sofradan yemeklerde dünden kalma malum bitsin diyee)
ARA 19:00
1mandalina
yarım portakal
1fincan sade türk kahvesi
SPOR: jillian 2/2 +60dk yürüyüş
SU:3 lt
eee daha ne olsun ...şöylede bi baktım 1200kaloriyi geçmiyor yediklerim

Son düzenleme:
aysuncum ben her telden konuşurum valla yöre möre dinlemem canım benm...sen neara spora başldın yne kız regl bitti mi ki..güler hakktn nedn sıkılaşmdı ki göbiş...

aysuncum ben her telden konuşurum valla yöre möre dinlemem canım benm...sen neara spora başldın yne kız regl bitti mi ki..güler hakktn nedn sıkılaşmdı ki göbiş...

bugün başladım bacım spora yok benim regl 10gün sürüyo biter mi öyle hemen:26:ama 3günden sonra ağrı bitiyo o yüzden başlıyorum bende spora boş durmak yok

kızlar telefondan giriuorum ne yazık ki netimiz yok,kotamızda bitti.
Neyse bugün çok garip oldu yemek düzenim.
Sabah kahvaltımı yaptım.
Ara kayısı ve bolca su içtim
Öğle herşeyi yarım yiyebildim
Salata yarım kase
Tavuklu patates 3-4 kaşık kadar
Yoğurt
Yarım dilim ekmek

Ara 2galeta
Ara 1 mandalina
1çay kaşığı muhallebi

Akşam yarım dilim ekmek
3kaşık kadar pırasam kalmış yedim
5kaşık bulgur pilacım kalmış kalmasın diye omuda yedim.
3kaşık yoğurt yarım kase salata
Of 2 saatte telden ancak yazdım. Ne zormus ya

Yanlış hatırlamıyorsam elif 69u görmüştü bugün:-/ o beni çoktan geçti zaten;-( ben olduğum yerde saymaya devam. Şöyle senin gibi bi plan yapsam nerdeee çok istiyorum zayıf olmayı ama böyle bir ileri bir geri SIKILDIM pastayi unuttum zaten 3kilo vereyimde yaparım. Ben niye kilo veremiyorum kahvaltı en erken 11de 1de olduğu bile oluyo ara yapmıyorum bazen yapıyorum saçma sapan besleniyorum. Uykudan kalkmıyo başım aslında güzel kilolar gider çünkü kilom yüksek diyetisyene gidicem oturduğum yerde doğru düzgün hastane yok havalarda soğudu çocuklarla zor olur hem param bana kalır birşeyler yapmam lazım ama ne:-(

Sahur 1 dolma ..1 dilim c.ekmegi..az örgü peynir,
2 s kasigi kuru fasulye
Yarım Acıbadem kurabiye
İftar 1 kase mercimek çorba ,1 küçük dolma
1 kase yogurt, salata
Daha sonra esime yemek hazırlarken 2 kasık kuru fasulye yedim

Hala açım kendimi tutuyorum
Bi süre sonra bu duruma midem alışacak elbet
45 dk yürüdüm
200 ip atladim

ilk iş çok ii karar vercen tabi ki de sonra bence en önemlisi saatli beslencn,suyu 2,5 litre en az içecn,spor yapcan kilo veremynce umutsuzluğa kapılıp diyeti bırakmıcan bu kadar basit 4 kilo 1 beden demekmiş doğru mu bilmem 1 ayda da 4 kilo çok rahat gder ilk başlarda özellikle sizn nişan işi ne zamndı..başla artık sıkı diyete sıkı dediysem hiç bişeyden eksik kalma cann ne istiyosa ya ama 4te 1 ini ye ve saatnde ye...
ip bende atladım biraz acayip hamım ya sporsuzluktan napcam böle diyet azmi gbi o da gelcek elbet Allah n izni ile inşallh

liste ahalisi menü bildirimleri nerdee

4 aralık çarşamba menü bildirimi
09:00 1 dilim çavdar ekmeği + 1yumurta +1 bardak çay

12:00 2 mandalna

15:30 1 ıslak kurabye

16:30 yarım ıslak kurabye

18:30 1 tabak yoğrtlu kızarmış karnbahar + salata + 1 kase çorba (( kızartma ağır oldu))

21:00 yarım ıslak kurabye + yarım ağlayan pasta +1 bardak çay

su 2 bardak inanamıyorum kendme...spor 50 ip gülmeyn bee alıştra alıştra başlıcam spora

yarın annemn kalablık misafri geliyo kendme söz vermliym akşamdan ne yceme karar vermliym inşallh nefsme yenilmem...

aysuncum bu akşamdan ertesi günü planlama işi iyimiş bende öle yapaym pazrtesinden itibaren...şimdi misafr işleri falan var kaynna buralarda bde haftasonu geçsin uygularım umarm..

Tamam yarın 9 9buçuk gibi kahvaltımi edicem söz önce kendime sonra size söz veriyorum sonuçta aç kalmıycam. Çok kararlı oluyorum ama sözde kalıyo

kızlaaarrr ben bugün gayet iyi gidiyordum hatta 2,5 saat yürümüşümdür kesin 1saatte spor
ama gel gör ki annem 1tabak pırasalı vermeden önceydi onlar 3dilim börek yenir mi yaaa

Bende oyleyim canım cok hamim...
spor, ip atlama cok iyi geliyor
yavas yavaş 500 e tamamlamak lazım
yarinda niyetlenicem ins
gece mı yesem yatsam yoksa 5 te kalksam mı
yiyip yatsam cok zararı olur mu kizlar

kızlaaarrr ben bugün gayet iyi gidiyordum hatta 2,5 saat yürümüşümdür kesin 1saatte spor
ama gel gör ki annem 1tabak pırasalı vermeden önceydi onlar 3dilim börek yenir mi yaaa
O kadar spora kalmamıştır ins börek neyin
yemeseydin sabah tartıda cok mutlu olurdun eminim

Menü bildirimi : sabah: 5 zeytin,1 dilim çavdar ekmği,4 banım reçel,1 haşlanmış yumurta,küçük parça byz peynir...

Ara:3 gün kurusu...

Ara gibi bişey canım zeytin istedi 4 zeytin,1dilim çavdar ekmeği....

Akşam:1 tabak kurufasülye,4 kaşık pilav,1 kase salata....

Ara::18::18::18::18: 3 adet sigara böreği,2 dilim baklava :18::18::18:

suda içemedim doğru düzgün vede sporda yok :18::18::18:

Ne ara yapmışım arkadaş ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…