Bak canım sakın ahlanip vahlanma...Evet bak bu gelmedi aklımatamam 74.9u gördüğümde yapıcam iyi fikir verdin canım
Simciiiiiiik 1. Olaraktan menü konusunda haklisin canım . Aciktim yedim.. Sonra benim minnoslara meyve dogradimSabah (uyandığımda ) fındık,badem azicikti
11:00 1 dilim cavdar ekmegi, az örgü peyniri . 1 yumurta ..1 çatal bal
16:00 1 dolma,1 kase yogurt ,1 porsiyon meyve(karışık ) 2 gun kurusu,1 çay bardağı süt
18:30 3 servis kasigi kuru fasulye
2 yemek kasigi pilav
1 kase salata
Yarım kase yogur
30 dk yürüyüş
200 ip atlama[/QUOTE
saat 16 da ara ve ana öğün bi aradaymış sanki,çocuk varmıydı senn yürüyüşe nası çıkıyon bidenem
kesinlikle olacak bişey 27 gün var önünde pilavıda kesmelisin bence akşam pilav ekmek türü bişy yemyorum artık ben,saatlerne de dikkat et bence 2 saate bir bi ana bi ara öğün yapmalısın ağır yemeklerni öğlende ye hadi kız kapışalım senle 1 0cakta ikimizde 66 olamay çalışalım okeyy...bol su iç herkese diyp kendim içmememde ayrı bi olay ha...sabahta en geç 9 da yapmış ol kahvaltıyı....hade çok pis gaza geldim ben bak yaa...
Dayanamadım ondanda yedim...:)
2. Olaraktaaaaaan :) nerdeeeee dışarısı ve ben... Bu soğukta bi de
Evde yürüyorum canım
3. Olarak olur hadi kapışalım :) ins ikimizde 66 yi görürüz
Akşamları pilav yemiyorum 1 ay artık ...
Sende yeme ama bak takipteyim
Mazeret kabul etmiyorum
Heyecanımızı ay sonuna kadar yitirmeyiz ins
Zaten bi ayda 4 kilo verirsem bu da benim basarı öyküm olucakBence olur canım diyet başarı öykülerinde başaran kişiler olmuş ...4 kilo vereceksin kilolar fazlayken vermek kolay oluyor azalınca iş zorlaşıyor...
Diyet tarihimin basına gecicek :)
ha şöyle işte ben eski aysunu istiyorum o azimli aysunu banane bananeevet şaka maka 7kilo gitti geçtiğimiz mart ayından hesaplarsam 11kilo verdim ama hala göbeğim bıngıl bıngıl sporumun bitmesine 2hafta kaldı sayılır sonra evde spora başlamam lazım düzenlii
evet elifeyza her şeyden yemeliyiz göz hakkı değil misonra abartıp cozutmaktansa pasta da olsa kararında ve vaktinde yemek gerekir. teşekkür ederim canım sizlerde de görmek istiyorum 10kilo verdiğinizi
kate in eli işte gözü ağlayan kekte
güzel başlık olmuş nursehulya.. ama gel onu biz umutlu diyet kadınları yapalımmmumutluyuz ona göreee
Allah kabul etsin canım. bence dişini sıksan olabilecek bir şey hafta başına 1kilo verirsen oldu bitti. işin ucunda bir de idda var yaniii yenilmek istemezsin değil mi? sözünü tut, doğru beslen ve sporunu bolca yap.
Ay bırak yenilmeyi den büyük ödül tartıda 66 yi görmek olcek :)))
naaasssııı yani o kadar diyosun..kızım ben kıyafetsizz ve aç karnına 100 gr eksi gördüm mü havalara uçuyorum büyük hedefler vayyy bbeee...tok karnıma ve üzerimde kışlık kıyafetler varken tartıda 55 görmek istiyorum kendimiii
Evet bak bu gelmedi aklımatamam 74.9u gördüğümde yapıcam iyi fikir verdin canım
naaasssııı yani o kadar diyosun..kızım ben kıyafetsizz ve aç karnına 100 gr eksi gördüm mü havalara uçuyorum büyük hedefler vayyy bbeee...
aysuncum ben her telden konuşurum valla yöre möre dinlemem canım benm...sen neara spora başldın yne kız regl bitti mi ki..güler hakktn nedn sıkılaşmdı ki göbiş...
ilk iş çok ii karar vercen tabi ki de sonra bence en önemlisi saatli beslencn,suyu 2,5 litre en az içecn,spor yapcan kilo veremynce umutsuzluğa kapılıp diyeti bırakmıcan bu kadar basit 4 kilo 1 beden demekmiş doğru mu bilmem 1 ayda da 4 kilo çok rahat gder ilk başlarda özellikle sizn nişan işi ne zamndı..başla artık sıkı diyete sıkı dediysem hiç bişeyden eksik kalma cann ne istiyosa ya ama 4te 1 ini ye ve saatnde ye...Yanlış hatırlamıyorsam elif 69u görmüştü bugün:-/ o beni çoktan geçti zaten;-( ben olduğum yerde saymaya devam. Şöyle senin gibi bi plan yapsam nerdeee çok istiyorum zayıf olmayı ama böyle bir ileri bir geri SIKILDIM pastayi unuttum zaten 3kilo vereyimde yaparım. Ben niye kilo veremiyorum kahvaltı en erken 11de 1de olduğu bile oluyo ara yapmıyorum bazen yapıyorum saçma sapan besleniyorum. Uykudan kalkmıyo başım aslında güzel kilolar gider çünkü kilom yüksek diyetisyene gidicem oturduğum yerde doğru düzgün hastane yok havalarda soğudu çocuklarla zor olur hem param bana kalır birşeyler yapmam lazım ama ne:-(
ip bende atladım biraz acayip hamım ya sporsuzluktan napcam böle diyet azmi gbi o da gelcek elbet Allah n izni ile inşallhSahur 1 dolma ..1 dilim c.ekmegi..az örgü peynir,
2 s kasigi kuru fasulye
Yarım Acıbadem kurabiye
İftar 1 kase mercimek çorba ,1 küçük dolma
1 kase yogurt, salata
Daha sonra esime yemek hazırlarken 2 kasık kuru fasulye yedim
Hala açım kendimi tutuyorum
Bi süre sonra bu duruma midem alışacak elbet
45 dk yürüdüm
200 ip atladim
ilk iş çok ii karar vercen tabi ki de sonra bence en önemlisi saatli beslencn,suyu 2,5 litre en az içecn,spor yapcan kilo veremynce umutsuzluğa kapılıp diyeti bırakmıcan bu kadar basit 4 kilo 1 beden demekmiş doğru mu bilmem 1 ayda da 4 kilo çok rahat gder ilk başlarda özellikle sizn nişan işi ne zamndı..başla artık sıkı diyete sıkı dediysem hiç bişeyden eksik kalma cann ne istiyosa ya ama 4te 1 ini ye ve saatnde ye...
ip bende atladım biraz acayip hamım ya sporsuzluktan napcam böle diyet azmi gbi o da gelcek elbet Allah n izni ile inşallh
Bende oyleyim canım cok hamim...ilk iş çok ii karar vercen tabi ki de sonra bence en önemlisi saatli beslencn,suyu 2,5 litre en az içecn,spor yapcan kilo veremynce umutsuzluğa kapılıp diyeti bırakmıcan bu kadar basit 4 kilo 1 beden demekmiş doğru mu bilmem 1 ayda da 4 kilo çok rahat gder ilk başlarda özellikle sizn nişan işi ne zamndı..başla artık sıkı diyete sıkı dediysem hiç bişeyden eksik kalma cann ne istiyosa ya ama 4te 1 ini ye ve saatnde ye...
ip bende atladım biraz acayip hamım ya sporsuzluktan napcam böle diyet azmi gbi o da gelcek elbet Allah n izni ile inşallh
liste ahalisi menü bildirimleri nerdee
4 aralık çarşamba menü bildirimi
09:00 1 dilim çavdar ekmeği + 1yumurta +1 bardak çay
12:00 2 mandalna
15:30 1 ıslak kurabye
16:30 yarım ıslak kurabye
18:30 1 tabak yoğrtlu kızarmış karnbahar + salata + 1 kase çorba (( kızartma ağır oldu))
21:00 yarım ıslak kurabye + yarım ağlayan pasta +1 bardak çay
su 2 bardak inanamıyorum kendme...spor 50 ip gülmeyn bee alıştra alıştra başlıcam spora
yarın annemn kalablık misafri geliyo kendme söz vermliym akşamdan ne yceme karar vermliym inşallh nefsme yenilmem...
aysuncum bu akşamdan ertesi günü planlama işi iyimiş bende öle yapaym pazrtesinden itibaren...şimdi misafr işleri falan var kaynna buralarda bde haftasonu geçsin uygularım umarm..
Kızartma olmayaydı canım ya
birde çayla bişey yemiyoruz biz artık
Kurabiyeni sallayip sabah yiyebilirsin en azından
O kadar spora kalmamıştır ins börek neyinkızlaaarrrben bugün gayet iyi gidiyordum hatta 2,5 saat yürümüşümdür kesin 1saatte spor
ama gel gör ki annem 1tabak pırasalı vermeden önceydi onlar3dilim börek yenir mi yaaa
Ama bu böyle olmazki ya gün boyu dayanılıp akşam bozulmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?