- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
kızlaaarrrben bugün gayet iyi gidiyordum hatta 2,5 saat yürümüşümdür kesin 1saatte spor
ama gel gör ki annem 1tabak pırasalı vermeden önceydi onlar3dilim börek yenir mi yaaa
Canım cok geç olmusŞu saatte kahvaltımı yeni yapmış bulunmaktayım ne olacak benim bu halim a dostlar....Dengem şaştı yaww
Afiyet olsun ne zamandır aklımda benimde lahana sarmasıkızlar dün ve bugün yazdıklarınızı akşam eşim dizi izlerken okuyacağım inşallah.
bugün bütün gün lahana sardık annemle akşama lahana sarması var
öff yaaa bu hafta yine sabit kalıcam anlaşılan. şok diyet mi yapsam 1-2günlük
Canım cok geç olmus
kendini düzene sokmaya çalışsan
Afiyet olsun ne zamandır aklımda benimde lahana sarması
Bu arada şok diyet yapma bence
hafta sonu esler evdeyken cok zor
kızlar çok sessiz geçmiş bugün buralar
güler sen eritirsin o börekleri dert etme bacım ödül olsun sana ama sarmayı az ye bari bugün :26:bende 2 gün önce pişirdim ,daha evvelden sarıp buzluğa atmıştım 15er tane, hala bitiremedik onu :44:bana kalsa ben yerdim onları ama tutuyorum kendimi işte :18:
nursecim ne oldu kız öyle seninde düzen şaşmış hasta mısın kaçırmışım orayı?:26:insan geç kalkınca başka bi alemde yaşıyo gibi oluyo kendimden biliyorumdüzene girersin inş biran evvel :26: tartı ne alemde bakiyim iniyor mu aşağılara rakibecim
eliffeyza valla hazır kilo vermeye başlamışken aman bacım kaçırma ipin ucunu sonra sonu kötü olmasın
aero nerelerdesin bakimmm?
adıgupse ay nazar değdirdim galiba sana sende böreklere dadandın demektoparlanırsın sen eminim...regl geçsin sporda yaparsın bak ben başladım çok şükür gene
kate nasıl geçti günün bakayim ?
cezminaz oruçlu iken insan pek sahip olamıyor iradeye normalden fazla kaçıyo akşam yemekleri sanki di mi ?:44:
bende bugün iyiydim çok şükür menümü paylaşayım şimdide...
5aralık menü bildirimi
KAHVALTI 11:30
1kase çorba
ARA 13:10
70gr elma
65gr armut
2kupa yeşil çay
ARA 16:45
yarım bardak vişne suyu (ev yapımı geçen güler sormuştu şekeri çok yok bacımben ekşi şeyler bayılırım o yüzden çok eklemedim şeker yazdan kendi ellerimle yapmıştım )
4lokma ekmek(dışarda köpek yavrusu vardı onu beslerken ağzıma atıvermişim)
AKŞAM 17:15
2kepçe kuru fasulye
3y.k pilav
1bardak ayran
1 kase havuç salata
yarım soğan
ARA 21:00
100gr ayva
85gr portakal
28gr mandalina
sade büyük türk kahvesi
SPOR. jillian 2/3 +60dk yürüyüş
SU:3.5lt(içim yanıyo kurufasulyenin etkisi sanırım )
Menü bildirimi :
Sabah 15.00: 5 zeytin,yarım kk kaşar peynir,4 banım reçel,1 haşlanmış yumurta,1 dilim çavdar ekmeği...
Ara:2 kaşık pilav,1 kaşık kuru fasülye...
Ara:1 tane elma...
Akşam:3 kaşık patlıcan yemeği,yarım kase mercimek çorbası...
Ara: 1 tane mandalina....Aslında yağsız mısır patlatıp yiyecektim ondan akşamı az bıraktım ama sarma sardım vaktim kalmadı
canım menün gayet iyi görünüyor
yağsız mısır tencereyi yakmıyor mu :44:ben hiç denemedim kendime öyle yapayım bari ya çok seviyorum çünkü ve yemeyeyim diye eşimede yapmıyorum dünden beri istiyo adamcağız onada yazık
arada senin topiğide okumuştum ama mesaj yazmaya fırsatım olmadı kusura bakma yarın gelirim uydurabilirsem
uyku durumunu anlarım canım benimde geçen haftalarda oğlumda böyle düzensiz uyku halleri vardı hatta ara verdim bi müddet buraya çok şükür daha iyi şimdi gece 2 yada en geç 3 te yatıyo sabah 10da uyanıyoruzönceden sabaha karsı 6da falan uyurdu da neyse atlattık o günleri sende düzene girersin umarım biran evvel gün çabuk bitiyo böyle olunca yemek saatleri geceye sarkıyo haliyle diyet düzeni bozuluyor :44:
jillianı benim ikinci kez yapışım bu geçen mayıs ayından hazirana kadar 30gün tam olarak yaptım ve müthiş incelmiştim...şimdi defterim yanımda değil AMA hatırladığım kadarıyla göğüsten 7cm kalçadan yine 7cm kadar göbekten 13cm bacaktan 5cm belden 10cm kadar inceldimtabi diyetle beraber kiloda verdim onun etkiside var incelmede ama hakikaten taş gibi olmuştum ...gören şaşırdı beni verdiğim kilodan daha çok küçülmüştüm..şimdi yine ölçülerimi aldım başladığımda ama hem regl den dolayı hemde özellikle 2. level bittikten sonra incelme daha garanti olduğu için o zaman ölçeceğim kendimi bakalım ama görünüşte göbekte toparlanma ve kaslar meydana çıktı kalça zaten taş biraz göğüslerim büyür gibi olmuştu son zamanlarda sanırım hafiften onlarda toparlandı azıcık daha dikleşti gibi olacak olacak
naaasssııı yani o kadar diyosun..kızım ben kıyafetsizz ve aç karnına 100 gr eksi gördüm mü havalara uçuyorum büyük hedefler vayyy bbeee...
kuşlarım nasılsınız?ancak girebildim bugün
gülercim ne güzel hedefler onlar öyle tok karınla ve kışlık kıyafetlerle demekbende istiyorum banane banane 1
sen merak etme ben eskisi gibi burdayım akşam kalktım kendime plan yaptım tarihlere göre kaç kilo vermem gerektiğini yazdım çizdim hesapladım gene eskiden olduğu gibisonra bide geceden bugün ne yiyeceksem hepsini yazdım ve şokkk uydum bugün listeme dedim kızım bak git ,yarın o kadar spor yapacaksın yeme yeme yeme silkelendim şöyle bi iyi oldu iyi
senin spor hiç fayda etmedi mi kız sarkmalara sıkılaşma olmadı mı ki hiç
ben 62_63 olsam o bile yetecek...sonra oğlumun doğum günü var ocakta o zamana da tok karınla kışlık kıyafetlerle 60 olurum
eliffeyza kız sen nereliydin hep beaa...lı yazıyonçalma benim şive mi pasta pasta boş işler kızlar yemeyin onları yemeyin benimde canım çekiyo bak
katecim sen uyma elifeo seni geçip gidecek sonra göreceksin
aysuncum ben her telden konuşurum valla yöre möre dinlemem canım benm...sen neara spora başldın yne kız regl bitti mi ki..güler hakktn nedn sıkılaşmdı ki göbiş...
O kadar spora kalmamıştır ins börek neyin
yemeseydin sabah tartıda cok mutlu olurdun eminim
Ama bu böyle olmazki ya gün boyu dayanılıp akşam bozulmaz ki
Şu saatte kahvaltımı yeni yapmış bulunmaktayım ne olacak benim bu halim a dostlar....Dengem şaştı yaww
gülercim nerelerdesin bakim
kaç adet sarma yedin 1 porsiyon demişsin ama:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?