Pes Etmek Yok !

Kilo vermekten baska bisey dusunemez oldum hilgisayarim geldi video indirip spor yapmaya baslicam 👸

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de 94 olmuşummm :( 1 haftadir kalori sayimi ile yiyorum 1000 kaloriyi gecmedim. 3 gundur de leslie sansone 3 mil yapiorm :( bana da destek olunuz lutfennnn :(

Boyum 1.70
1 sene once evlenirken 70 kiloydm.. Evlenince ipin ucu kacti. Herkesten aaaa ne kadar kilo almissin lafini duymaktan biktim. Ve hic olmadigim kadar kararliyim. Birbirimize destek olalim insallah

Boyum 1.70
1 sene once evlenirken 70 kiloydm.. Evlenince ipin ucu kacti. Herkesten aaaa ne kadar kilo almissin lafini duymaktan biktim. Ve hic olmadigim kadar kararliyim. Birbirimize destek olalim insallah

Hepsine cevabi vercegimiz gun gelcek :)

İnşallah en kisa zamanda canim :)

Berceste merhabaaa.. hadi beni de alin araniza ismim elif :)

hoş geldin canım ben bu aralar misafirlerle uğraşmaktan hiç diyet yapamıyorum
dikkat etmeye çalışıyorum ama eski disipline dönmem için misafirlerin gitmesini bekleyecem
kayınvalidem geliyor yarın hazırlık yapmam lazım

hoş geldin canım ben bu aralar misafirlerle uğraşmaktan hiç diyet yapamıyorum
dikkat etmeye çalışıyorum ama eski disipline dönmem için misafirlerin gitmesini bekleyecem
kayınvalidem geliyor yarın hazırlık yapmam lazım

Sen yap hazirliklarini o zaman :) kolay gelsinn

Hayatimda ilk kez tam anlamiyla diyet yapiorm.. yarin sabahtan itibaren yediklerimizi fotosunu koysak mi sanki daha motive oluruz.. ne dersiniz kizlar

Olabilir aslinda :)

O zaman yarin sabahtan itibaren baslayalim insallah :) ben sabah kahvaltimi 7 de yapiorm, sonrasinda işe gidiorm. Oglen salata türü yemeye calisiyorum. Ara öğün pek olmuyo bende.. eve 4 gibi geliyoruz aksam yemegini o zaman hazirlayp 5 gibi yiyorz. Sonrasinda da bise yemiyorum baska. Bugun biraz erik yedim ama :$ fotoğraf gonderirsek yemeye utaniriz belki :D hihihihihihhiii :))

Aktif bi sekilde buralarda olmaya calisalim :) simdilik benden bu kadar. Yarin kahvaltidan sonra burdayim insallah.. iyi gecelerrrr :)

Aktif bi sekilde buralarda olmaya calisalim :) simdilik benden bu kadar. Yarin kahvaltidan sonra burdayim insallah.. iyi gecelerrrr :)

Ben hep burdayim genelde bi kac yorum sonra yazmamaya basliyo arkadaslar ama onlari misafir etmekte guzel

Artik ben de gece gunduz burdayim insallah :) simdi kahvaltımı gondermeye calisacagimm

Kahvalti

1 domates
1 salatalik
1 haslanmis yumurta
1 dilim light ekmek
2 yesil zeytin (ama yemedim :) )
1 kk suzme peynir
1 fincan bol limonlu yesil cayyy

Bu menu ortalama 250 kalori..
( kalorileri hep yukarı yuvarliyorum normalde daha az )

Eklentiler

• $1400042546835.webp
    $1400042546835.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 55
Sabah namazdan snra leslie ile 3 mil yapma planim vardı ama namaza kalkamadik :( aksam insallahh..

Back
X