Pes Etmek Yok !

Evet canım ben bayrama kadar hatta sonrasında devam etmeyi planlıyorum ama uzun geldiği için parçaladım hedefimi şimdilik 1 hazirana kadar 5 kilo hedefim :9: burdan devam sederiz beni yalnız bırakmaaaa hala en kilolu benim hahha :1:
bencede parçalamk en güzeli canım
bir anda 25 kilo deyince insanın gözü korkabilir ama bayrama kadar 6 kilo gider canım ben 87 diyorum :kkk:
Dönecez ınsallah canımm:)
ben de 53-55 kılo arası bısey olmak ıstıyorum bakalım:)
bende 23 yasındayım muhendısım kızlar:)
23 yaşında olsam ohhooo :1: verirsin hemen canım yarından itibaren yazarız menülerimizi:21::21:

Vericez inşallah:nazar:

Kızlar isterseniz sizin kilolarınızı da not tutabilirim tartılmak istediğinz bi gün var mı :17: Her pazartesi tartılıp yazsak ne kadar vermişiz takip etsek mesela olur mu :13:

Ben aslında uzun bır sure dıyet yapıp 20 kılo vermıstm ama bıkac aydır dıkkat etmıyorm kızlar,aburcubura basladım.
yarın tartılıp yazarım kılomu.

Vericez inşallah:nazar:

Kızlar isterseniz sizin kilolarınızı da not tutabilirim tartılmak istediğinz bi gün var mı :17: Her pazartesi tartılıp yazsak ne kadar vermişiz takip etsek mesela olur mu :13:
tutalım canım ya daha çoğalır listemiz inşallah
pazartesi mi olur ama hafta başı değilde cuma olsa olmaz mı ben hep cuma gününü beklerdim ayarlarım bozuldu biran:86:
Ben aslında uzun bır sure dıyet yapıp 20 kılo vermıstm ama bıkac aydır dıkkat etmıyorm kızlar,aburcubura basladım.
yarın tartılıp yazarım kılomu.
maşallah bence iyi gaz olacaz birbirimize abur cubur yasak
elma yiyelim bol bol
elbıse canım daha gelınlıge cokk var:)ama tabı kısmet:D

inşallah bu yaz fotonu çekip koyarsın buraya bakın kızlar diyeee

tutalım canım ya daha çoğalır listemiz inşallah
pazartesi mi olur ama hafta başı değilde cuma olsa olmaz mı ben hep cuma gününü beklerdim ayarlarım bozuldu biran:86:

Cumartesi pazar kaçamak yapamıyosun pazartesi tartulmak zorunda olunca işe yarıyo biraz :1::1::1: Ama cuma da olabilr tabi birlikte karar veririz güne:ssz:

Valla kızlar ben bı de ırı kemıklı oldugum ıcın pek fark olmadı hala ırıyım:1::1:

benim kadar iri kemikli olamazsın :1: ben 175 boyunda 93 kilodayım
çok iri görünüyorum öğrencilerim benden çok korkuyolar :27:
beden eğitimi öğretmeniyim kızlar foto eklerim sonra

benim kadar iri kemikli olamazsın :1: ben 175 boyunda 93 kilodayım
çok iri görünüyorum öğrencilerim benden çok korkuyolar :27:
beden eğitimi öğretmeniyim kızlar foto eklerim sonra

Ahhh bende o boyda olabılseydddım kesskeee:52:
manken gıbı masallahh:)
sen canım 65-70 kılo arası olsan 36 beden olursun valla:)hatta 75 falan da balık etlı olur guzel olur:)
Ben bu arada cok zayıf da sevmıorm kızlar çırpı gibi:D:D

Son düzenleme:
Back
X