Pes Etmek Yok !

Hosgeldnn :) senin diyetten ziyade spora ihtiyacin var bence.. ve bol proteine.. ben denedim igrenc bir tadi var gercekten.

Nerelerdesinnn :)

telefondan girdiğimde bazı yorumları göremiyorum şimdi bilgsayarı actim daha yeni gördüm bunlarıda :)

dün tüm gün dısardaydım malesef fotoraf cekemedim bugünde aynı sekilde :) ama diyetten cıkmadım .

biraz öncesi sonrası resimlerine bakarak motive olmaya calsııyorum cnkü su aralar canım herseyi istiyor nedendir bilmiyorum

Sakin haa :) spor yap spor :) ayrıca biraz once okudum da cok su icmek dolayısıyla her tuvalete cikista idrar yoluyla 30 kalori gidiyormuş. . Cok su içmek lazim. Ben 2 lt yi gecemedim ama hic.

Sakin haa :) spor yap spor :) ayrıca biraz once okudum da cok su icmek dolayısıyla her tuvalete cikista idrar yoluyla 30 kalori gidiyormuş. . Cok su içmek lazim. Ben 2 lt yi gecemedim ama hic.

gecme zaten iki litre iyidir onun dısında cay içiyoruz ayran içiyoruz oralardan da geliyo su daha fazlası da böbrekleri cok yorar :) bende her gün içiyorum nerdeyse 2 lite su çtigim zzaman kilo veriyomusum gibi hissediyoru ya cok garip ama:1::1::1:

Artik temizliğe baslayayim ben.. cam da silecegim epey isim var :rolleyes: evi dip köşe cekip temizleyecegim... aksam menü paylasimina gelirim insallah :)

Merhaba kızlarrrrr
Kusura bakmayın ya ben 10-15 günde bir diyetisyene gittiğim için düzenli bildirim yapamıyorumm 19 mayısta randevum bildiricem kilomuu.
Herkese iyi diyetlerrr :54:

Kahvalti
Yarim domates
Yarim salatalik
Suzme peynir
1 haslanmis yumurta
1 dilim kizarms kepek ekmegi
1 fincan limonlu yesil cay

Aksam
Taze fasulye
Ayran

Eklentiler