ben geldim tekrardan aslında çok utanıyorum aranıza katılmak istiyorum diyip bayadır gelemedim taşınma işimiz vardı sonra bir süre internete giremedim internet bağlantısı yapmadılar falan bende evde ders çalıştığımdan dışarı falan pek çıkmıyorum uzak kaldım burdan çok özürdilerim umarım tekrardan aranıza katılabilirim :26: bu arada nasıl bir yol izliyorsunuz düzenli bildirim falan yapıyormuyuz siz nasıl bir yol izliyorsunuz acaba

sanırım menü paylaşıyoruz o zaman bu günden başlayım
kahvaltı: mantarlı omlet 2 dilim ekmek 2 zeytin biraz peynir baya bir küçüktü salatalık domates şekersiz çay
ara yapmayı düşünmüyorum öğlende yemeyi düşünmüyorum çünkü az sonra puding yemeyi düşünüyorum kalorisi dengelesin diye çok canım çekti bende böyle bir yol düşündüm

akşama ne yiyeceğim belli değil ama 1 kase çorba kesin olur çok tok tutuyo beni birde sebze yemeği olur ekmek yemeyi pek sevmiyorum akşam birde yoğurt salata genelde böyle akşam menüm
bu arada bu 20 gün giremediğim zaman boş durmadım tabiki 73.8 kiloyla başladım şu an 72.2 kiloyum benim metabolizmam baya yavaş olduğundan gr gr gider aman gitsinde bu da yeter bana:26: insan bu kadar çabalayıp karşılığıı göremeyince çok morali bozuluyor ama bırakmazsak yapabiliriz inşallah
bu arada ben nerdeyse hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum birde haftada 3 4 gün pilates yapıyorum pilates tek başına kilo verdirmediğinden yürüyüş yapmak gerekli ama pilates çok iyi hissettiriyor ya o yüzden yapıyorum aslında

tek sorunum su içememek ya unutuyorum hep onada çare bulursam süper olacak

bu arada bol - li bir hafta diliyorum sabredersek başarabiliriz