- 15 Şubat 2015
- 13.374
- 47.261
- 798
- Konu Sahibi elizanelizan
-
İyi de kadın tek ve babası kanser. Ayrıca sinirlisiniz ama konu sahibinden çıkarmayın. Eşinizin ailesinin yaninda dışlanmis hissediyorsun sanırım. O zaman esini ikna et kendi ailenin yanina gel. Konu sahibi baştan konuşmuş. Adam kabul etmiş. Adamin yaptığı kaypaklik resmen.Daha fazla okuyamadim
Daha fazla okuyamadim, ailenize bu kadar duskunseniz evlenmeseydiniz, artik birinci onceliginiz kocanizla cocugunuz, burada kocasi aileci oldugu icin yuvasi dagilan huzuru kacan kac kadin var biliyor musunuz, siz de onlarin bayan versiyonusunuz, ailenizden ayrilamiyorsaniz evlenmeyin, evlenip yurtdisina giden insanlar var, onlar evlat degil mi, gunde 3 saatlik yolu kocaniza reva goruyorsunuz ama ailenizden ayrilamazsiniz, ne diyeyim, cocugu kocaniza verin ailenizle yasamaya baslayin, zira sizin gibiler yuzunden kendini dis kapinin dis mandali gibi hisseden suruyle insan var, bunlardan birisi de benim, evlenmesin bi zahmet aileci olanlar, benim asil ailem anam babam diyenler evlenince olusturduklari kurum aile olmuyorsa nedir? Biraz da onun ailesinin dibinde yasayin biraz da siz cok zor sartlarda ise gidin bakalim, kocaniz ailesinden cikmasin, biraz da siz dislandiginizi hissedin, evlenmeden once sart koymusmus, LAF!
Kesinlikle ayrica bazi kadinlar da ilk basta evleneyim ne olursa olsun deyip kayinbaba kaynana yaninda yasamayi kabul ediyor sonra istemiyorum dayanamiyorum diye yan ciziyor bastan kabul etmeseydiİyi de kadın tek ve babası kanser. Ayrıca sinirlisiniz ama konu sahibinden çıkarmayın. Eşinizin ailesinin yaninda dışlanmis hissediyorsun sanırım. O zaman esini ikna et kendi ailenin yanina gel. Konu sahibi baştan konuşmuş. Adam kabul etmiş. Adamin yaptığı kaypaklik resmen.
AynennnnnnKesinlikle ayrica bazi kadinlar da ilk basta evleneyim ne olursa olsun deyip kayinbaba kaynana yaninda yasamayi kabul ediyor sonra istemiyorum dayanamiyorum diye yan ciziyor bastan kabul etmeseydi
Burdaki adam da ayni evlenene kadar her seye he diyeyim evlendikten sonra kaypaklik ederim demis resmen madem buna katlanamiyor bastan boyle bir evlilige girmeseydi konu sahibi de ailesiyle oturacak sabit isli bir adamla evlenirdi
Ne esimin ailesine ne de kendi aileme yakin degilim ama sanki kendi ailesinden ayri bir duzeni yokmus, kocasiyla aile degilmis gibi davranilmasini dogru bulmuyorum, acaba evlenmeden once sart koyarken de babasi kanser miydi, kendi esi tek erkek evlat olsa ve ailesine bu denli yakin olsaydi, anneci kocamla sorunlarimiz var diye konu acmaz miydi konu sahibi, bazilari eslerini damızlik gibi kullaniyor, zinciri bozmayim yasim gelince evleneyim, cocugum olsun ama hic evlenmemis gibi ailemle diyalogum devam etsin ayni seyi kocasi istese kabul eder mi, hadi bakalim kocasi ayni siteye ailesini tasisin ve konu sahibinin duskunlugu kadar duskun olsun ailesine acaba o zaman kendisi nasil hisseder, bir daha soyluyorum, yuvalarini sahiplenemeyen aileciler evlenmesin!İyi de kadın tek ve babası kanser. Ayrıca sinirlisiniz ama konu sahibinden çıkarmayın. Eşinizin ailesinin yaninda dışlanmis hissediyorsun sanırım. O zaman esini ikna et kendi ailenin yanina gel. Konu sahibi baştan konuşmuş. Adam kabul etmiş. Adamin yaptığı kaypaklik resmen.
Kanser miydi bilemem. Kanserdi belki de. Aileci insanlar evlenmesin konusunda hak veriyorum. Ama adamda aileci ki kadınların aileye daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yani hakeden insana fedakarlık yapılmalı ama konu sahibinin eşi konu sahibine güven vermiyor bence. Yani konu burada aslında gidip kalmak değil bence. Konu sahibinin esi konu sahibine güven vermiyor ve babasi hastayken gitmek istemiyor ki haklı bence de. Birde su var baska il değil illa kayseri diye tutturmus. Ben burada şımarık bir erkek çocuğu görüyorum :-(Ne esimin ailesine ne de kendi aileme yakin degilim ama sanki kendi ailesinden ayri bir duzeni yokmus, kocasiyla aile degilmis gibi davranilmasini dogru bulmuyorum, acaba evlenmeden once sart koyarken de babasi kanser miydi, kendi esi tek erkek evlat olsa ve ailesine bu denli yakin olsaydi, anneci kocamla sorunlarimiz var diye konu acmaz miydi konu sahibi, bazilari eslerini damızlik gibi kullaniyor, zinciri bozmayim yasim gelince evleneyim, cocugum olsun ama hic evlenmemis gibi ailemle diyalogum devam etsin ayni seyi kocasi istese kabul eder mi, hadi bakalim kocasi ayni siteye ailesini tasisin ve konu sahibinin duskunlugu kadar duskun olsun ailesine acaba o zaman kendisi nasil hisseder, bir daha soyluyorum, yuvalarini sahiplenemeyen aileciler evlenmesin!
Ne esimin ailesine ne de kendi aileme yakin degilim ama sanki kendi ailesinden ayri bir duzeni yokmus, kocasiyla aile degilmis gibi davranilmasini dogru bulmuyorum, acaba evlenmeden once sart koyarken de babasi kanser miydi, kendi esi tek erkek evlat olsa ve ailesine bu denli yakin olsaydi, anneci kocamla sorunlarimiz var diye konu acmaz miydi konu sahibi, bazilari eslerini damızlik gibi kullaniyor, zinciri bozmayim yasim gelince evleneyim, cocugum olsun ama hic evlenmemis gibi ailemle diyalogum devam etsin ayni seyi kocasi istese kabul eder mi, hadi bakalim kocasi ayni siteye ailesini tasisin ve konu sahibinin duskunlugu kadar duskun olsun ailesine acaba o zaman kendisi nasil hisseder, bir daha soyluyorum, yuvalarini sahiplenemeyen aileciler evlenmesin!
Bilmiyorum kızlar. Çok bunaldım her gun bunu dusunmekten. Kızım olmasa daha kolay olurdu karar vermek. Babam her kızımı kucagına alışında ''sen bana şifa oldun, oyle bır zamanda geldin ki iyileştirdin benı '' dıye sevıyor kızımı. ''kızıma salıncak yapacagım, parka goturecegım gezdırecegım dıye hayaller kuruyor. Sımdı ben eşime uyup gıdersem, ölüm hak, kımın önce gideceği belli degıl ama hastalık sahıbı, ya ölürse, o zaman geçiremediği bu zamanlar için kendimii mahvetmeyecek mıyım kahrolmayacak mıyım eşimi suçlamayacak mıyım?
bunu esıme boyle dıyorum, kaderde olacak olanlar ıcın ne yapabılırım benı suclayamazsın bunun ıcın. baban ölebilir diye her an yanında mı olacaksın nasıl yasayacaksın o zaman dıyor ...
içim sızlıyor dusunuyorum da taşınma gününü, aılemı arkamda bırakısımı. Kı benım aılem esımın memlekeıne gıderken bız, havaalanında aglayan ınsanlar. 16 gun gıdıp gelecekık halbukı....
hıc ıyı hıssetmıyrm kendımı. nasıl cıkacagım bu işin içinden bilmiyorum...
Eşiniz bence şımarıklık yapıyor. Erkeler artık kadın olmuş kadınlarda erkek. Yanlış anlamayın ben kendi eşim içinde diyorum. Birde her gün binmiyormuş yani. Anlamazlar babanız hasta çok iyi anlıyorum sizi. Anlayışlı olması lazım. Evet para kazansanız size bu kadar kapris yapamaz ama işte resmen kaprisinden yapyor gibi geliyor bunları. Ayrıca tayinini istediği yerde daha rahat bir çalışma ortamı bulacağı kesin mi pişmanda olabilir.Valla pes etmeyin bence.Güzellikle anladtın. Çok düşkünüz ailenieözelde bir durum var, çeker giderseniz sonra kendiniz çok yıpratırsınız.Direniyorum. Hergün de bınmıyor metrobuse. Cogu zaman denetçi olduğundan erken gelıyor eve gec gıdıyor denetım yaılacak yere kurumun aracıyla. boyle olunca kafasını koparasım gelıyor tayın dedıgınde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?