- 12 Temmuz 2015
- 477
- 552
- 33
- Konu Sahibi elizanelizan
-
balıkesir ayvalık aslında , ama balıkesir diye yazdım.Balıkesir nasıl bir yer? En nezih semti? Merkeze uzak olmayan
bence tartışmak yerine eşinize güzellikle yaklaşın bi de. tatlı dil yılanı bile deliğnden çıkarır unutmayınDoldurmuyor ona sorarsan. O bırılerinin lafı ıle hareket edecek karakterde degilmis...
toplam üç. O da haftada bir ya da iki gün. bazen hiç...Yolun 3 saat sürdüğüne emin misiniz yani? Gün içinde gidiş geliş toplam 3 mü, gidiş 3 geliş 3 mü?
Kira çok fazla bizim ev kredisi 1650 sizde üzerine bira para koyup ev sahibi olabilirsiniz. O kirayı verene kadar..
Eşinin ailesinin yanında doğuda yaşadığını düşün. O zaman da torunlarından uzak kalmalarını istemiyorum vs gibi cümleler kuramıydın eşinin ailesi için. Kurmazdın bence..
Kendi yapamayacagini eşinden bekleme bence.
Her iki tarafın ailesinden ne kadar uzak kalınırsa k kadar sağlıklı bi evlilik olur.
elizanelizan site değiştirmek istese sokak değiştirmek istese hadi semt değiştirmek istese anlarım da şehir değiştirmeye kalkması ,babanızın rahatsızlığını bile bile bunu diretmesi sağlam bir derse ihtiyacı olduğunun göstergesi . sizin kavga etmeniz de şu radde de bir şey ifade edeceğini sanmıyorum . Allah akıl fikir ve en önemlisi eşinize verdiği sözleri tutma iradesi yanında vicdan versin .
Eşiniz nazlı mı biraz, ben liseyi her gün git gel 120 kilometre yolla okudum. Koca adam gittiği geldiği 3 saati mi sorun ediyor, hiç de dert edilecek bir şey değil abartılacak bir şey yok. İstanbul'da yaşayan buna alışacak. Üstelik trafik yok bir şey yok metrobüsle.toplam üç. O da haftada bir ya da iki gün. bazen hiç...
evet kurmazdım cunku onun aılesı benım aılem gıbı degıl. kaynana bıldıgınız tıpık kaynana. kendı aılem gıbı olsalar kurabılırdım bu cumleyı evet...
ev almaya da yanasmıyor ıstanbuldan ev alınmazmıs....
amın amın amın...
Balıkesir nasıl bir yer? En nezih semti? Merkeze uzak olmayan
eşiniz işe gidip gelmek için illa lüks araba mı istıyorMerhaba kızlar. Mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışacağım. Umarım başarılı olabilirim.
İstanbul'da yaşıyorum. Öğretmenim, çalışmıyorum. 7aylık bir kızım var.
Eşim mühendis. Bir devlet kurumunda çalışmakta. 4bin liraya yakın bir maaşı var...
Evimiz oldukça geniş çok kullanışlı havuzlu site içerisinde kirası 1400 lira. Aidat ile birlikte 1600... Yeni zam yaptı ev sahibi bu şekilde. Tek başına düşünüldüğünde fazla olan bu kirayı civar semtleri ve istanbulu düşündüğünde, bu ev fazlasıyla hakediyor.
Ve bu arada kendi ailem ile aynı sitedeyiz.
Mesele şu ki, kiramız eşime artık fazla geliyormuş, metrobüse binmek istemiyormuş (işi ile evimiz arasında gidiş geliş toplam 3 saate yakın bir mesafe var), araba alıp daha ıyı sartlari yasamak ıstıyormus ve bunun ıcın en kısa surede tayin isteyecekmiş. Ev sahibine agustos ayı sonuna kadar cıkacagımızı dahi söylemiş...
Ben evlenmeden evvel asla ailemden uzakta bır yerde yasamak istemediğimi peşin peşin konuşmuştum o da kabul etmişti. Kendi ailesi doğuda bir şehirde yaşıyor. Burada yalnızca bir ablası ve kardesı yasıyor.
Şimdi böyle yan çizmesi sinirimi bozuyor.
Tayin istemiyorum. İlk sebebi ailemden uzakta olmak istememek, ikincisi de eşimin geçinemediğimizi iddia etmesine ragmen ailesine (asla ihtiyaçları olmamasına ragmen, gereksiz istekleri için)Robin hood'luk yapması ve bunun daha uygun bir şehirde yaşamakla beraber cebimize kalacak fazla para ile daha da arttıracak olma ihtimali...
Bana guven dıyor boyle olmayacak dıyor ama ınanmıyorum. Cunku benım bastan konuştuğum hemen hemen her konuda lafını ezip gecmis birisi eşim.
Beni anlamıyor. Anlamak istemiyor. Babam kanser hastası. Tek kızım, ilk ve tek torunları var. Torunlarına bitiyorlar. Onunla şifa bulduklarını söylüyorlar.
Öte yandan eşim bu isteklerim neticesinde ailemi kıskanmakta. Ben bir hiçim, ailen değerli, onlar varsa mutlusun, ben kocan değilim gibi saçma triplerde ve sureklı buna benzer seyler soyluyor.
Bu arada Babam aynı sitede 1000 liraya ev ayarlayacagını söylemesine ragmen ınat etmis durumda eşim.
Doğru mu yapıyorum.? Ailemden uzakta yasamak onları torunlarından ayırmak ıstemıyorum. Sırf eşim lüks araba alacak dıye. Metrobüse binmeyecek dıye. Daha rahat işe gidecek dıye ben ailemden uzak kalmak ıstemıyorum. Gıdecegımız sehıre kardesı de gelecektir iş yapmak için. İş için ablasının yanında kalıyor burada cunku. O da var. Ailesi geçimsiz. Bu da kafa karıştırıcı..
Ne yapmalıyım? Tayini kabul etmeli miyim?isteklerimde haksız mıyım? Eşim haklı mı? Çıkamıyorum işin içinden... ;(
Ben evlenmeden evvel asla ailemden uzakta bır yerde yasamak istemediğimi peşin peşin konuşmuştum Böyle bir şart olmaz.Evleniyorsan evlilik hayat ne getirir bilemezsin.Herkesin ailesi var.Geçmiş olsun babana,herkesi ailesinde hasta yalnız veya sorunlar var.Sen evlendin yeni bir aile oldun.Ve eşin çalışıyor.Şu cümlen bile çok bencilce.(Sırf metrobüse binmeyecek daha rahat işe gidecek diye) rahat işe gitmesin mi? Kim için çalışıyor o insan.Trafikten bunlamış mutsuz bir erkek eve geldiğinde ne derece huzurlu ortam olur.Babanın bulduğu 1000 liralık evi de istemiyorsa,demek ki,senin ailenle ilgili bu fazla düşkünlüğün onu rahatsız etmeye başlamış.
Oturup konuşarak şekillendirebilirsiniz yeni yaşamınızı.Ama sebep ailem,yakında olacağım sen bana bunu dememiştirn olmamalı.Hayat şartları verilen sözleri yutar bunu unutma.Baştan bu tazr şartlar koymak çok bilinçsizce.
toplam üç. O da haftada bir ya da iki gün. bazen hiç...
evet kurmazdım cunku onun aılesı benım aılem gıbı degıl. kaynana bıldıgınız tıpık kaynana. kendı aılem gıbı olsalar kurabılırdım bu cumleyı evet...
ev almaya da yanasmıyor ıstanbuldan ev alınmazmıs....
amın amın amın...
Daha fazla okuyamadim, ailenize bu kadar duskunseniz evlenmeseydiniz, artik birinci onceliginiz kocanizla cocugunuz, burada kocasi aileci oldugu icin yuvasi dagilan huzuru kacan kac kadin var biliyor musunuz, siz de onlarin bayan versiyonusunuz, ailenizden ayrilamiyorsaniz evlenmeyin, evlenip yurtdisina giden insanlar var, onlar evlat degil mi, gunde 3 saatlik yolu kocaniza reva goruyorsunuz ama ailenizden ayrilamazsiniz, ne diyeyim, cocugu kocaniza verin ailenizle yasamaya baslayin, zira sizin gibiler yuzunden kendini dis kapinin dis mandali gibi hisseden suruyle insan var, bunlardan birisi de benim, evlenmesin bi zahmet aileci olanlar, benim asil ailem anam babam diyenler evlenince olusturduklari kurum aile olmuyorsa nedir? Biraz da onun ailesinin dibinde yasayin biraz da siz cok zor sartlarda ise gidin bakalim, kocaniz ailesinden cikmasin, biraz da siz dislandiginizi hissedin, evlenmeden once sart koymusmus, LAF!Merhaba kızlar. Mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışacağım. Umarım başarılı olabilirim.
İstanbul'da yaşıyorum. Öğretmenim, çalışmıyorum. 7aylık bir kızım var.
Eşim mühendis. Bir devlet kurumunda çalışmakta. 4bin liraya yakın bir maaşı var...
Evimiz oldukça geniş çok kullanışlı havuzlu site içerisinde kirası 1400 lira. Aidat ile birlikte 1600... Yeni zam yaptı ev sahibi bu şekilde. Tek başına düşünüldüğünde fazla olan bu kirayı civar semtleri ve istanbulu düşündüğünde, bu ev fazlasıyla hakediyor.
Ve bu arada kendi ailem ile aynı sitedeyiz.
Mesele şu ki, kiramız eşime artık fazla geliyormuş, metrobüse binmek istemiyormuş (işi ile evimiz arasında gidiş geliş toplam 3 saate yakın bir mesafe var), araba alıp daha ıyı sartlari yasamak ıstıyormus ve bunun ıcın en kısa surede tayin isteyecekmiş. Ev sahibine agustos ayı sonuna kadar cıkacagımızı dahi söylemiş...
Ben evlenmeden evvel asla ailemden uzakta bır yerde yasamak istemediğimi peşin peşin konuşmuştum o da kabul etmişti. Kendi ailesi doğuda bir şehirde yaşıyor. Burada yalnızca bir ablası ve kardesı yasıyor.
Şimdi böyle yan çizmesi sinirimi bozuyor.
Tayin istemiyorum. İlk sebebi ailemden uzakta olmak istememek, ikincisi de eşimin geçinemediğimizi iddia etmesine ragmen ailesine (asla ihtiyaçları olmamasına ragmen, gereksiz istekleri için)Robin hood'luk yapması ve bunun daha uygun bir şehirde yaşamakla beraber cebimize kalacak fazla para ile daha da arttıracak olma ihtimali...
Bana guven dıyor boyle olmayacak dıyor ama ınanmıyorum. Cunku benım bastan konuştuğum hemen hemen her konuda lafını ezip gecmis birisi eşim.
Beni anlamıyor. Anlamak istemiyor. Babam kanser hastası. Tek kızım, ilk ve tek torunları var. Torunlarına bitiyorlar. Onunla şifa bulduklarını söylüyorlar.
Öte yandan eşim bu isteklerim neticesinde ailemi kıskanmakta. Ben bir hiçim, ailen değerli, onlar varsa mutlusun, ben kocan değilim gibi saçma triplerde ve sureklı buna benzer seyler soyluyor.
Bu arada Babam aynı sitede 1000 liraya ev ayarlayacagını söylemesine ragmen ınat etmis durumda eşim.
Doğru mu yapıyorum.? Ailemden uzakta yasamak onları torunlarından ayırmak ıstemıyorum. Sırf eşim lüks araba alacak dıye. Metrobüse binmeyecek dıye. Daha rahat işe gidecek dıye ben ailemden uzak kalmak ıstemıyorum. Gıdecegımız sehıre kardesı de gelecektir iş yapmak için. İş için ablasının yanında kalıyor burada cunku. O da var. Ailesi geçimsiz. Bu da kafa karıştırıcı..
Ne yapmalıyım? Tayini kabul etmeli miyim?isteklerimde haksız mıyım? Eşim haklı mı? Çıkamıyorum işin içinden... ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?