Pes etmeli miyim? Kadının yeri kocasının yanı mı? Peki ya aile?

Kira çok fazla bizim ev kredisi 1650 sizde üzerine bira para koyup ev sahibi olabilirsiniz. O kirayı verene kadar..

Eşinin ailesinin yanında doğuda yaşadığını düşün. O zaman da torunlarından uzak kalmalarını istemiyorum vs gibi cümleler kuramıydın eşinin ailesi için. Kurmazdın bence..

Kendi yapamayacagini eşinden bekleme bence.
Her iki tarafın ailesinden ne kadar uzak kalınırsa k kadar sağlıklı bi evlilik olur.

elizanelizan site değiştirmek istese sokak değiştirmek istese hadi semt değiştirmek istese anlarım da şehir değiştirmeye kalkması ,babanızın rahatsızlığını bile bile bunu diretmesi sağlam bir derse ihtiyacı olduğunun göstergesi . sizin kavga etmeniz de şu radde de bir şey ifade edeceğini sanmıyorum . Allah akıl fikir ve en önemlisi eşinize verdiği sözleri tutma iradesi yanında vicdan versin .

Gitme bence. Trafik çekilebilir bence. Sen de çalışmaya başlamayı düşün. Kadrolu musun? Eğer kadtoluysan bir araba alabilirsiniz biriktirip. Çocuk gerçekten babanı oyalar, hem çalıştığında bırakabilirsin onlara. Yeni bir şehir, yeni çevre, işine yakın farklı bir ilçe olsa bile anlaşılabilir ama farklı bir ilden istanbul a senede kaç defa gelinir ki? Evde olan kadın olduğu için, evin huzuru eşittir kadının huzuru. Erkekler çoğu zaman işte geçiriyor zaten zamanını, çevresi onlar oluyor ama kadının ailesi önemli.

Balıkesir nasıl bir yer? En nezih semti? Merkeze uzak olmayan
balıkesir ayvalık aslında , ama balıkesir diye yazdım.
balıkesir merkez çok güzeldir. karesi mahallesi güzeldir.
tavsiye ederim.
ama istanbul a uzak
izmit . çanakkale, daha yakın iller.
ben istanbul lu bi türlü sevemedim.

Yolun 3 saat sürdüğüne emin misiniz yani? Gün içinde gidiş geliş toplam 3 mü, gidiş 3 geliş 3 mü?
toplam üç. O da haftada bir ya da iki gün. bazen hiç...

evet kurmazdım cunku onun aılesı benım aılem gıbı degıl. kaynana bıldıgınız tıpık kaynana. kendı aılem gıbı olsalar kurabılırdım bu cumleyı evet...

ev almaya da yanasmıyor ıstanbuldan ev alınmazmıs....

amın amın amın...

Eşiniz nazlı mı biraz, ben liseyi her gün git gel 120 kilometre yolla okudum. Koca adam gittiği geldiği 3 saati mi sorun ediyor, hiç de dert edilecek bir şey değil abartılacak bir şey yok. İstanbul'da yaşayan buna alışacak. Üstelik trafik yok bir şey yok metrobüsle.
İstanbul'dan niçin ev alınmazmış asıl yatırım burada.

Evlendikten sonra işime uzak bir semtte oturdum 6 ayda Can'ım çıktı yeni evliyim düşünün eve geldiğimde suratım beş karış olurdu ayakta koku bin çeşit insan daha önce metrobüs kullanmazdım binenler resmen yumruk atıyor işi bıraktım aynen eşiniz gibi 3 saat sürüyordu eşiniz bu konuda haklı 1000 tl lık eve geçin eşinizi rahat ettirin hasta varken bırakılmaz inşallah aileniz iyi olunca eşinin işine daha yakın yere taşının o da can Baştan kabul ettiyse başka şehre tayin meselesini böylelikle bir ömür kapatın

eşiniz işe gidip gelmek için illa lüks araba mı istıyor
eşiniz haklı bence
ben de gunde 3 saatımı yolda gecırıyorum kendı aracımla gıdıp gelmeme ragmen canım cıkıyor
o bir de metrobuse falan bınıyormus
bence esınızı anlayısla karsılamalısınız

siz evlı bır kadınsınız ve kendı ailenız artık eşinizle kurdugunuz yuva

siz anneme babama yakın olacagım torunlarını sevıyorlar derken eşinizin talebini göz ardı edıyorsunuz

kendınız zaten calısmıyormussunuz, burda öncelik aileniz değil eşiniz olmalı bence

sizinki biraz bencilliğe gelıyor

madem bu kadar yuksek bır kıra verıyorsanız daha makul bır eve gecıp araba alabılırsınız

siz haksızsınız kusura bakmayın

siz annenız babanıza yakın olacaksınız dıye mühendis adam yollarda mı sürünecek

Evlenmeden önce konuşulan şartlar malesef sonrasında ''ben senin kocanım ben nereye sen oraya '' şekline dönüşüyor zor bi durum Allah yardımcınız olsun .

Bilemem ailesi nasıl ama ben evliliklere melek de olsalar aileleri dahil etmeyi sevmiyorum..
Eşiniz de sevmeyebilir..
Hayırlısı..

Bence maddiyat bahane ailenizden uzaklaştırmak istiyor sizi, babanız hasta asla kabul etmeyin diyorum üstelik baştan konuşmusunuz.
Babanız hasta olmasa düşünün derdim.
Ailenizle çok sık görüşüyorsanız rahatsız olmuş olabilir bunda da haklı, nasıl kadınlar eşinin ailesi ile mesafe istiyorsa bu erkek içinde geçerli. Adil olmak lazım.

Evlenmeden önce konuşmuş olmasa idin haksızsın derdim ama gayet net belirtmişsin isteğini o yüzden haklısın diyorum. Eşine senin de çalışabileceğini söyle annen bakar çocuğuna hem ailenden ayrılmamış olursun hem de eşin daha iyi şartlara kavuşmuş olur

Evlenmeden once esinize gitmek istemediginizi soylediginiz icin size bu konuda hak veriyorum. Ustelik sizin fikrinizi sormadan ev sahibiyle konusmus. Birde ozel durumunuz var, babaniz. Allah korusun siz gittiginizde babaniza bisey olursa esinizi asla affetmeyeceginizi düşünüyorum. Gerekirse esiniz gitsin, siz kalin.

Metrobüs, 3 saatlik yol konusunda haklı olabilir de.. Önceden konuşmuşsunuz zaten..
Babanız kanser hastasıymış.. Ben tek çocuk olarak düşünüyorum bırakmak istemezsin olabildiğince...
Ve bana da aksiliğinden yapıyor hissi verdi eşiniz. Sizinle konuşmadan karar alması vs...

Daha fazla okuyamadim
Daha fazla okuyamadim, ailenize bu kadar duskunseniz evlenmeseydiniz, artik birinci onceliginiz kocanizla cocugunuz, burada kocasi aileci oldugu icin yuvasi dagilan huzuru kacan kac kadin var biliyor musunuz, siz de onlarin bayan versiyonusunuz, ailenizden ayrilamiyorsaniz evlenmeyin, evlenip yurtdisina giden insanlar var, onlar evlat degil mi, gunde 3 saatlik yolu kocaniza reva goruyorsunuz ama ailenizden ayrilamazsiniz, ne diyeyim, cocugu kocaniza verin ailenizle yasamaya baslayin, zira sizin gibiler yuzunden kendini dis kapinin dis mandali gibi hisseden suruyle insan var, bunlardan birisi de benim, evlenmesin bi zahmet aileci olanlar, benim asil ailem anam babam diyenler evlenince olusturduklari kurum aile olmuyorsa nedir? Biraz da onun ailesinin dibinde yasayin biraz da siz cok zor sartlarda ise gidin bakalim, kocaniz ailesinden cikmasin, biraz da siz dislandiginizi hissedin, evlenmeden once sart koymusmus, LAF!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…