....pfffs

Kendimize bunu yaptırmamalıyız. Konuşması kolay ama, tüm yük kızlara binsin zaten
Benim için endişelendiğini düşünsem yine tamam, ama kıskandığı için yaptığını düşünüyorum,kimle,nerdeydim falan filan
Bende sinirleniyorum
Ben yanlış bişeymi yapıyorum,beni böyle mi kontrol edeceksin diyorum

Temel şeyleri söylerim, evden çıktığımı, nereye gittiğimi, yanımda kim olduğunu vs. Ama çok ayrıntıyı ben de sevmem. Bu bilgiler de acil bi durum olursa diye zaten.

İlk başlrda benim için önemsiz olduğundan söylemiyodum bile
Onun hassasiyetini görünce inanın dikkat etmeye başladım,söylüyorum
Mesela hastaneye gidicem,vay efendim neden randevu aldığımda söylememişim (randevu saatinden yarım saat önce hastaneye gidiyorum dedim)
O kimmişki benim karşımda

Aşırısı fazlaya kaçıyor evet önemli yerlere giderken haber verilmeli ki yapılan işin ya da bir görüşmenin ortasında o telefon çalmasın diye gerisi fazla

Bence izin vermeyin buna.
(Ben ileride kesin su içerken bile haber vereceğim )

Sakın buna izin verme. Sakın! Benim enistemde oyle idi ablam bakkala bile gidemezdi artik. Tabi simdi cok farklilar degisti ama nisanli iken ablam bakkala bile gidemiyordu artik. Bir tonnkavga ediyordu ablamla.

Sakın buna izin verme. Sakın! Benim enistemde oyle idi ablam bakkala bile gidemezdi artik. Tabi simdi cok farklilar degisti ama nisanli iken ablam bakkala bile gidemiyordu artik. Bir tonnkavga ediyordu ablamla.
Bizde hergün kavga,hergün tartışma
O kadar yoruldumki
Öyle davranmadığımda onu önemsemediğimi zannediyo,öyle değil işte

Yakın bi yere giderken haber vermiyorum genelde ama uzun süre dışarıda kalacaksam haber veririm. Mesela spora gidiyorsam söylerim spora gidiyorum diye ya da arkadaşımla buluşucaksam çıktım ben diye haber veririm. Fazlaya kaçmadan haber vermek güzel bence.

Hayır tabiki rapor vermek de ne tam bir saçmalık
Bi dk
Aşkım kk dayım mesaj yazıyorum.yazdım aşkım .

Ne kadar süredir berabersiniz? Sen kaç yaşındasın, o kaç?
Bende hiç sevmem rapor vermeyi. Mesela tüm gün yazmıyorsam bana neden yazmadın diye trip yapıp kavga etmeyecek. Zaten telefonda aşırı konuşmayıda sevmem. İşe gidiyorum işten çıktım falan saçma yani. Zaten bilmiyo mu kaçta başlayıp bittiğini? Bu tür şeyler boğar insanı. Sen konuş güzelce. Sıkılıyorum de. Bende de bir sıkılmışlık varki sorma kim naparsa batıyor. Yaza giriyoz belki ondandır

Bizde hergün kavga,hergün tartışma
O kadar yoruldumki
Öyle davranmadığımda onu önemsemediğimi zannediyo,öyle değil işte
Inan bana bu konuda ablami okadar cok uzuyorduki. Birde cok kavga ediyordu, ablam 45 kiloya dustu. Bedenin kiyafetini bulamiyor cocuk reyonundan alis veriş yapiyordu.
Inan bana sakin buna izin verme.

Inan bana bu konuda ablami okadar cok uzuyorduki. Birde cok kavga ediyordu, ablam 45 kiloya dustu. Bedenin kiyafetini bulamiyor cocuk reyonundan alis veriş yapiyordu.
Inan bana sakin buna izin verme.
İzin vermiyorım,kavga ediyoruz heran.bilmiyorum artık ne yapacağımı

Yok ya çok sıkıcı öyle eşiminde öyle bir talebi yok benimde. Eşim günde bir kere arar beni işteyken o aramasa ben gerekli bişey olmadıkça aramam. Birbirimizi özleyelim yani değil mi?

Dk da 30 aramaya ne dersin:) 30 u da geçtiği oldu
abov bunu yeni gördüm. takıntılı mı acaba arkadaş? güvensizlik yaşadığı kesinde. bende benimkine çok arayıp yazma diyodum haksızlık etmişim. iyice bir tersle bence sen.

Bence normal değil. Asla benlik bir ilişki değil. Karşındaki kadını bu kadar kontrol etme isteği, güvensizlik, bunaltmak, kısıtlamak, ezmek, vs. Bana çağrıştırdığı durum bu. Bu adamları ezik buluyorum ve metelik verilmemeli diyorum. Hayatta hayatındaki kadından başka uğraşı işi gücü yokmuş gibi uğraşır durur, ego tatmin ederler. Size tersse bırakın gitsin, yoksa mutsuz bir kadın olur çıkarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…