Kendimize bunu yaptırmamalıyız. Konuşması kolay ama, tüm yük kızlara binsin zaten
İlk başlrda benim için önemsiz olduğundan söylemiyodum bileNormal değil zaten, normal değilden ziyade çocukluk gibi bir şey.
Bir taraf istemiyorsa gerekçesiyle anlatacak, "Benden isteme böyle şeyler, saçma bulduğum bir şeyi yapmayı da unuturum zaten." gibi bir şeyler diyecek, konuyu kapatacak.
Bence izin vermeyin buna.Benim için endişelendiğini düşünsem yine tamam, ama kıskandığı için yaptığını düşünüyorum,kimle,nerdeydim falan filan
Bende sinirleniyorum
Ben yanlış bişeymi yapıyorum,beni böyle mi kontrol edeceksin diyorum
Bi iş yapıyosam o tel özellikle daha fazla çalıyoAşırısı fazlaya kaçıyor evet önemli yerlere giderken haber verilmeli ki yapılan işin ya da bir görüşmenin ortasında o telefon çalmasın diye gerisi fazla
Ya bende ilerde kesin demiştim,şuan o kesini yaşıyorumBence izin vermeyin buna.
(Ben ileride kesin su içerken bile haber vereceğim)
Bence evden çıkınca ara bugun böyle böyle geçecek her saat başı yoruyor artık çocuk değilim ki ben de ya da aynını ona yap 30 dk da bir ara anlar seni.Bi iş yapıyosam o tel özellikle daha fazla çalıyo
Bizde hergün kavga,hergün tartışmaSakın buna izin verme. Sakın! Benim enistemde oyle idi ablam bakkala bile gidemezdi artik. Tabi simdi cok farklilar degisti ama nisanli iken ablam bakkala bile gidemiyordu artik. Bir tonnkavga ediyordu ablamla.
Dk da 30 aramaya ne dersin:) 30 u da geçtiği olduBence evden çıkınca ara bugun böyle böyle geçecek her saat başı yoruyor artık çocuk değilim ki ben de ya da aynını ona yap 30 dk da bir ara anlar seni.
Inan bana bu konuda ablami okadar cok uzuyorduki. Birde cok kavga ediyordu, ablam 45 kiloya dustu. Bedenin kiyafetini bulamiyor cocuk reyonundan alis veriş yapiyordu.Bizde hergün kavga,hergün tartışma
O kadar yoruldumki
Öyle davranmadığımda onu önemsemediğimi zannediyo,öyle değil işte
Benim ki de yapıyodu arada bende işyerine müşterisi gelince benle konuşcan dedimDk da 30 aramaya ne dersin:) 30 u da geçtiği oldu
İzin vermiyorım,kavga ediyoruz heran.bilmiyorum artık ne yapacağımıInan bana bu konuda ablami okadar cok uzuyorduki. Birde cok kavga ediyordu, ablam 45 kiloya dustu. Bedenin kiyafetini bulamiyor cocuk reyonundan alis veriş yapiyordu.
Inan bana sakin buna izin verme.
abov bunu yeni gördüm. takıntılı mı acaba arkadaş? güvensizlik yaşadığı kesinde. bende benimkine çok arayıp yazma diyodum haksızlık etmişim. iyice bir tersle bence sen.Dk da 30 aramaya ne dersin:) 30 u da geçtiği oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?