bazi insanlar, treni bekliyorum, tren geldi biniyorum diye bile ayri ayri mesaj atiyorlar...[/
Yani normal:)
Bende günlük rapor vermek istemiyorum,gün içinde konuşuruz,tamam ama günün nasıl geçtiğini,yaşadığı üzücü/keyifli bi anı,bi film bi kitap tavsiye edilir vs vsHayir. Aksam evde naptin filan diye ustun koru konusuruz.
Hiç sevmiyorum,hiç sevmediğim için aşırısoyla karşı karşıyayımSevgililikte de nişanlılıkta da yaşamadık evlendik yine aynı yani eşimin de böyle bir isteği yok ben de istemem bana çok aşırı geliyor böyle şeyler sevmiyorum.
Ben çok yoruldum bu muhabbettenNormal değil bence. Bir de tasma taksın bari..
İnanın artık o durum normalleşmeye başladı,ben mi hata yapıyorum diye kendimi sorguluyormyo gayet normalsin..
ne o öle çocuk kontrol eder gibi..
Nasıl bitecek bu halSiz normalsiniz de bu tip iliskiler bana gore oldukca bunaltici.
Karşılıklı olunca güzel,bi taraf sevmiyosA?Sevgiliyken yapardık açıkçası.
Zaten kısa kısa çok konuşurduk gün içinde.
Evlenince kendiliğinden bitti.
Gerçi hala yoğun değilsek çok telefonlaşırız da nerde olduğumuzu söylemek için değil.
Kendimize bunu yaptırmamalıyız. Konuşması kolay ama, tüm yük kızlara binsin zatenBen çok yoruldum bu muhabbetten
Bende bunu istiyorum inanınBiz başlarda evden çıkıyorum, çıktım, duraktayım, bindim diye haberleşiyorduk ama kendi huyumuzdu konuşup anlaşmamıştık.
Sonra evden çıktım yazıp bindim yazmayınca pürüz çıkar oldu surat asılır oldu oturduk konuştuk ve bunun manyakça olduğuna kanaat ettik.
O günden sonra çıktım yazıyoruz eve geldiğimizde de evdeyim diyoruz kafalar rahat.
Karşılıklı olunca güzel,bi taraf sevmiyosA?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?