- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #23.721
Hayırlısı bakalım lavem darısı senin başına ama tabi böyle ikilemde kalmadan direk sağlıklı yazsın senin embriyoların karşısında inşallahyok tatlım rahat ol :)
ben bu anlattıklarını unutmusum .
super sans o zaman Mervem Allahın ıznıyle , valla bir daha sevındım mutlu oldum
akıdecım valla ben de geldım 37ıme , hatta 38ın ıcındeyım . benım de en ufak bır sansa ıhtıyacım var . o zaman fishte de herkese ayni sıstem uygulanmıyor
amanın ıyıce karıstı
yaa sizin cocuklarınız saglıklı .
aksını nıye aklınızıa getırıyorsunuz
lutfen hazadem yapma boyle
saglıksız olduguna daır ultrasonda veya kan testlerınde herhangı bır belırtı cıktı mı?
cıkmadı. lutfen rahat ol
Canlarımm günaydınnn..
Hazademmm canımmm sen üzüldükçe bende üzülüyorum aklıma kötü kötü şeyler gelior..Gönlümüzü ferah tutalım kuzummm bu haftalara kadar geldikk allahın izniyle alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza..
Minayı görememişsinnn annesi acıcık daha özle salıya az kaldı
Akidemmm o kadar çok sevindimki anlatamamm gözlerim doldu inanHayırlı ugurlu olsunn canımm allah yavrunu kucagına almayıda nasip etsinnn..
İncimmm dün okudum okudum kaçtımmm valla
Mervemmm ohhhhhhhhh yemişsinn kız mercimekli köfteyii kutluyorum seni arkadaşımmmSennde kendin yapınca miden bulanıyor sanırım ?Benm ilk haftalarda öyleydi
Akasyam kuzummm az kaldı zaten yakında bitecek o jel..Akıntının sebebi o gönlünü ferah tut..
Lavem canım iyigeceler diyemedim günaydın diyiyimmm
Bizimde bugün beişigimiz gelecekti ama bi sorun var sanırım hala gelmedi uyku setini bulamıyorlarmışKarnım acıktı sandwiç yapcam ekmek kalmamışş gidemiyorumda yine komşucuga kaldık sanırım
Canım ya mesaj kutum mu dolmuş hemen boşaltıyorummervecım
mervecim cevabın için çok teşekkur ederim. beni bilgilendirdiğin için.volkan baltacıyı sız mı ıstedınız yoksa arzu hanım mı onerdı? aslında bana sorarlarsa ben sıslıde cumhur beye yaptırmak ısterım eger bızım tercıhımıze bırakılıyorsa cok sevınırım. pekı sızn embrıyolar volkan beye mı gonderıldı yoksa volkan bey mı gelıp atasehır memorıalda pgt yapıyor? cumhur beyin dediğine göre atasehır hastanesınde pgt ıcın labratuvar yokmus. dogru mu?
bu arada bebıgının iyi olduguna cok sevındım. ıns saglıcakla kucagına da alırsın. yenı tedavıme ocakta baslamayı dusunuyordum ama babaannem baya hasta.ıyıce erıdı bıttı. zaten tup yaptırırken de hastanede yatıyordu hatta transfer gunu ıcıme bır vesvese dustu, ya ben transfer yaptırırken babaanneme bısey olursa dıye. o kadar uzgundum kı. hatta hep kendımı suclu hıssettım baannem hasta ben neyle ugrasıyorum dıye. ama bu sefer bıraz daha bekleyecegım. nasıp bakalım ne zaman olacak. hem daha pıhtılaşma ve ımmınolojık testlerımı yaptırmadım.onları da yaptırmayı dusunuyorum. herseyın hayırlısı olsun ıns.
sana da tekrar tesekkurler. ıyıkı varsın. allah senınde yardımcın olsun bulantıların senı mahvettıgını okuyorum hep. umarım en kısa zamanda gecerler. sende bıraz rahat edersin. sevgılerımle
iyiyim ben de çok şükür nasıl olayım gittiğim heryere hamsileri de götürüyorum
dün yoruldum biraz yine işte ,anneannesi yavrularıma ciciler aldı ,odalarının lambasını netten sipariş vermiştim o da geldi
bak aldıklarımı göstereyim sana beğenecekmisin
Eki Görüntüle 570004 Eki Görüntüle 570005
Eki Görüntüle 570010 Eki Görüntüle 570006
Eki Görüntüle 570007 Eki Görüntüle 570008
Eki Görüntüle 570009
İncinin dediği gibi aynen valla bize göstermiyorsun ama genede yorumumu yapayım
hepsi çok güzel özellikle kızının hastane çıkışı çok hoşuma gitti
güle güle kullansınlar hepsini
akide bana selam verdi ondan ona gösterdim siz selam vermediniz ne yapalım suç bende mi
teşekkür ederim darısı başına inş.
lamba da dün geldi ama resimdekinden çok daha güzel çıktı valla kıydığım paraya değdi
beşikleri de bugün geldi ,bi perdesi kaldı o da geldimi tamamdır herşeyini hazırlayıp hazır olda bekleyeceğim artık
Kızlar ne zaman sayfayı açsam bir iş çıkıyor. Hazadem şekerim ne olur yıpratma kendini. Bebek bizim stresimizden etkileniyor. İnanır mısın ben de senin gibi eşimin ailesini düşünüyorum. Ben engelli olduğum için dönüp de bebeği de engelli doğdu derler mi diye üzülüyorumYa da onu üzerler mi diyorum. Ayy Allah'ım bu gidişle biz huniyi takıp gezeceğiz Eşim en sonunda dün akşam bana kızdı. Sürekli CVS ve bebek hasta olursa ne yaparımı konuşuyormuşum. Yeter artık beni de strese soktun dedi. Adam isyan etti. Kendimiz için yaşayalım ne olursa olsun millet ne derse desin o bizim çocuğumuz dedi. Sağlıklı ve yeter konuşma dedi. Artık bişey diyemiyorum ona İçimde kendi kendimi yiyorum.
Ay sorma sıyırıcaz artık en sonunda yaaa düşün düşünnnn
Eşimde aynen ölee inanırmısın akasyamm yeter artık dio kime ne kimi ne ilgilendirir ...
Ben kanserim dio çocuk kanser olursa Allah korusun senin ailen benimi suçlayacak böle şeyler düşünme ne olur dio
Merve nerdesin şekerim bugünnn,
Nesrincim sende yoksunnn
Eki Görüntüle 570419 Eki Görüntüle 570420
Kızlar bunlar kızıma yapmaya ugraştıgım yastıklarda sizce kurdelelimi daha güzel kurdelesizmi?
Hoşgeldin chnb ahmet Ardamız nasıl iyi mi yavrucuk
Eee yolculuk ne zaman eve dönüş:26:
Akidem evet canım eşim muhabir olduğu için çok fazla program oluyor. Pazartesi hayırlı haberle gel inş.
Mervem ah kuzum nedir senin bu bulantılardan çektiğin
Chnb sağol canım. Her şey yolunda mı?
Nazım iki haliyle de çok güzel. Ellerine sağlık...
Akasyam şaplak sırası sendeYapmayın kızlar ne olur En güzel zamanlarınızı zehir etmeyin ne kendinize ne eşinize.
Akidem evet canım eşim muhabir olduğu için çok fazla program oluyor. Pazartesi hayırlı haberle gel inş.
Akasyam şaplak sırası sendeYapmayın kızlar ne olur En güzel zamanlarınızı zehir etmeyin ne kendinize ne eşinize.
Sagol kuzummmHer ikiside super olmus cok begendim
Sagolll ccanımm evde ugraş buluyoruM işte kendimeCanım çok güzel olmuş ellerine sağlık
ama bence kurdeleli daha cici ve şık
Afiyet olsun kuzucummmHayırlısı bakalım lavem darısı senin başına ama tabi böyle ikilemde kalmadan direk sağlıklı yazsın senin embriyoların karşısında inşallah
Yedim valla canım ohh canıma değsin
Yok mutfapğa hem giremiyorum hemde halim yok yemek yerken bile yoruldum bugn valla
Yaa beşik neden gelmediiiii.yarın gelir inşallahh foto istiyoruzz ona göreee
Canım aynı gün biten kampanyalı üründen alabiliyorsun hepsi bir kargolanıyor o zaman..Ne aldın kuzum?Kızlar ben butik bebeden bir şeyler alacağım beğendiğim bir iki parça bir şey var
mesela aynı markanın 2-3 ürününü alacağım hepsine ayrı kargo ücretimi vereceğim yoksa
bir kargo ücreti mi olacak o iki üç parçaya görürseniz hemen cevap yazarmısınız
onarı almak istiyorum kampanya bitmeden
Sagolasın incimmmAkidem evet canım eşim muhabir olduğu için çok fazla program oluyor. Pazartesi hayırlı haberle gel inş.
canım kurdelasız daha kullanışlı olur bence. ama ikisi de güzel...
canım gazımız oluyor onun dışında şükür Rabbime...sana da geçmiş olsun...
canım 9-10 gün sonra inşallah...
Şükür canım gün bitiyor hemen... Çok şükür... Evime gitsem rahat edeceğim. Oğlumu da çok özledim...yeni düzeni nasıl kuracağız merak içindeyim...
dur nazım siparişi verdim fotoları koyayım
Kızlarrr yarın kocamınnn dogum günü çok heyecanlıyım vallahhiii
Canımmm kocamm iyiki dogmuşşş tam 7 senedir beraberizz çok duygulandımmm
Yarın sabah kalkayım onu işe ben yolculayımmm sevinsin babamızz
Kızlarrr yarın kocamınnn dogum günü çok heyecanlıyım vallahhiii
Canımmm kocamm iyiki dogmuşşş tam 7 senedir beraberizz çok duygulandımmm
Yarın sabah kalkayım onu işe ben yolculayımmm sevinsin babamızz
Burdayımmm kuzumm merak ettim bekliyorummm
İncimmm gece kuşummm uyumuyormusunnn senn
benim eşiminde geçen hafta doğumgünüymüş unutmuşum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?