Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayırlısı bakalım lavem darısı senin başına ama tabi böyle ikilemde kalmadan direk sağlıklı yazsın senin embriyoların karşısında inşallah

Yedim valla canım ohh canıma değsin
Yok mutfapğa hem giremiyorum hemde halim yok yemek yerken bile yoruldum bugn valla
Yaa beşik neden gelmediiiii.yarın gelir inşallahh foto istiyoruzz ona göreee

Canım ya mesaj kutum mu dolmuş hemen boşaltıyorum
Evet ataşehirdekinde lab. yok bizim embriyolar Ankaraya gitmişti Volkan bey yapmıştı
ama içine nasıl sinecekse öyle yaptır tercih senin canım bizim eve yakın olduğu için ataşehiri seçtik
Bu arada ataşehir memorıal pgt'de Volkan beyle çalışıyor canım bizim tercihimiz değil
Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin babaannene.tabi psikolojik olarak rahat olmak lazım bu tedavi işinde
Babaannen iyileşince başlarsınız sizde.İnşallah pıhtılaşma vs testleriniz normal çıkar
inşallah canım bebeğim iyi olsunda ben razıyım bu şekilde olmaya yeterki sağlıcakla gelsin o
Rabbim sanada nasip etsin tez vakitte eğer tedaviye başlarsan bana muhakkak haber ver takip etmek isterim seni

İncinin dediği gibi aynen valla bize göstermiyorsun ama genede yorumumu yapayım
hepsi çok güzel özellikle kızının hastane çıkışı çok hoşuma gitti
güle güle kullansınlar hepsini

İncinin dediği gibi aynen valla bize göstermiyorsun ama genede yorumumu yapayım
hepsi çok güzel özellikle kızının hastane çıkışı çok hoşuma gitti
güle güle kullansınlar hepsini

akide bana selam verdi ondan ona gösterdim siz selam vermediniz ne yapalım suç bende mi

teşekkür ederim darısı başına inş.

lamba da dün geldi ama resimdekinden çok daha güzel çıktı valla kıydığım paraya değdi

beşikleri de bugün geldi ,bi perdesi kaldı o da geldimi tamamdır herşeyini hazırlayıp hazır olda bekleyeceğim artık

Kızlar ben butik bebeden bir şeyler alacağım beğendiğim bir iki parça bir şey var
mesela aynı markanın 2-3 ürününü alacağım hepsine ayrı kargo ücretimi vereceğim yoksa
bir kargo ücreti mi olacak o iki üç parçaya görürseniz hemen cevap yazarmısınız
onarı almak istiyorum kampanya bitmeden

ben bugün giremedim zaten yeni gördüm
gittigidiyordan mı aldın o avizeyi oda güzelmiş
ee mecburen hamsiler için feda olsun
boşver bidaha nerde alacağız bu tatlı alışveriş heyecanını tadacağız
evlatlarımızdan değerlimi güle güle sağlıcakla kullansınlar

Ay kızlarrr ne olur yapmayın. Dua edin bol bol... Sağlıklı bebeleriniz üzmeyin onları.
Beni düşününnnn...
4 embriyomdan biri trizomi 21 di. birinde o da dahil her şey sorundu.
ve 4 lüde 10 da 1 down riski.
bir hafta önce amniyo sıvım gelmiş.
Allaha sığındım. Çok zor gerçekten ilk bebeği gördüm tek tek down belirtileri var mı ona baktım ilk şükürden sonra...

Merve nerdesin şekerim bugünnn,
Nesrincim sende yoksunnn

canım buradayım:)) 2 sayfa baktım yalnızca. Çok vaktim olmuyor. diğer topiğe yazıyorum buraya bakayım diyorum bebe uyanıyor...

Akideciğim tebrik ederim hamileymişsin sanırım doğal. Allah tamamına erdirsin...

delikız güle güle kullanın.

incim eşin gitmiş galiba... Allah kavuştursun..

mervişim karnın doymuş oh....

Hoşgeldin chnb ahmet Ardamız nasıl iyi mi yavrucuk
Eee yolculuk ne zaman eve dönüş:26:

Akidem evet canım eşim muhabir olduğu için çok fazla program oluyor. Pazartesi hayırlı haberle gel inş.
Mervem ah kuzum nedir senin bu bulantılardan çektiğin
Chnb sağol canım. Her şey yolunda mı?
Nazım iki haliyle de çok güzel. Ellerine sağlık...
Akasyam şaplak sırası sende Yapmayın kızlar ne olur En güzel zamanlarınızı zehir etmeyin ne kendinize ne eşinize.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 570419 Eki Görüntüle 570420

Kızlar bunlar kızıma yapmaya ugraştıgım yastıklarda sizce kurdelelimi daha güzel kurdelesizmi?

canım kurdelasız daha kullanışlı olur bence. ama ikisi de güzel...

Hoşgeldin chnb ahmet Ardamız nasıl iyi mi yavrucuk
Eee yolculuk ne zaman eve dönüş:26:

canım gazımız oluyor onun dışında şükür Rabbime... sana da geçmiş olsun...
canım 9-10 gün sonra inşallah...

Şükür canım gün bitiyor hemen... Çok şükür... Evime gitsem rahat edeceğim. Oğlumu da çok özledim... yeni düzeni nasıl kuracağız merak içindeyim...

Hiç sorma incim valla bide hamileliğin tadını çıkart diyorlar nasıl çıkartacaksam
yinede bu halime bin şükür valla

Her ikiside super olmus cok begendim
Sagol kuzummm
Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık
ama bence kurdeleli daha cici ve şık
Sagolll ccanımm evde ugraş buluyoruM işte kendime
Afiyet olsun kuzucummm Beşigi getirmedi gerizekalılar bende bi heyecanla bekliyordumGüya sabah getireceklermişYarın gelsinn kesin koyarım resmini kuzum
Canım aynı gün biten kampanyalı üründen alabiliyorsun hepsi bir kargolanıyor o zaman..Ne aldın kuzum?
Sagolasın incimmm

Chnb hamilelik takviminde dogurmana 1 gün kalmışşşş

Kızlarrr yarın kocamınnn dogum günü çok heyecanlıyım vallahhiii
Canımmm kocamm iyiki dogmuşşş tam 7 senedir beraberizz çok duygulandımmm
Yarın sabah kalkayım onu işe ben yolculayımmm sevinsin babamızz

benim eşiminde geçen hafta doğumgünüymüş unutmuşum valla

Nice yıllara canım hep birlikte geçireceğiniz sağlık, huzur dolu bir ömrünüz olsun inş.

Burdayımmm kuzumm merak ettim bekliyorummm

İncimmm gece kuşummm uyumuyormusunnn senn

Yalnızım ondan oturuyorum

benim eşiminde geçen hafta doğumgünüymüş unutmuşum valla

Allah iyiliğini versin :) Telafi ettin mi bari sonradan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…