- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #23.721
Hayırlısı bakalım lavem darısı senin başına ama tabi böyle ikilemde kalmadan direk sağlıklı yazsın senin embriyoların karşısında inşallahyok tatlım rahat ol :)
ben bu anlattıklarını unutmusum .
super sans o zaman Mervem Allahın ıznıyle , valla bir daha sevındım mutlu oldum
akıdecım valla ben de geldım 37ıme , hatta 38ın ıcındeyım . benım de en ufak bır sansa ıhtıyacım var . o zaman fishte de herkese ayni sıstem uygulanmıyor
amanın ıyıce karıstı
yaa sizin cocuklarınız saglıklı .
aksını nıye aklınızıa getırıyorsunuz
lutfen hazadem yapma boyle
saglıksız olduguna daır ultrasonda veya kan testlerınde herhangı bır belırtı cıktı mı?
cıkmadı. lutfen rahat ol

Canlarımm günaydınnn..
Hazademmm canımmm sen üzüldükçe bende üzülüyorum aklıma kötü kötü şeyler gelior..Gönlümüzü ferah tutalım kuzummm bu haftalara kadar geldikk allahın izniyle alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza..
Minayı görememişsinnn annesi acıcık daha özle salıya az kaldı
Akidemmm o kadar çok sevindimki anlatamamm gözlerim doldu inanHayırlı ugurlu olsunn canımm allah yavrunu kucagına almayıda nasip etsinnn..
İncimmm dün okudum okudum kaçtımmm valla
Mervemmm ohhhhhhhhh yemişsinn kız mercimekli köfteyii kutluyorum seni arkadaşımmmSennde kendin yapınca miden bulanıyor sanırım ?Benm ilk haftalarda öyleydi
Akasyam kuzummm az kaldı zaten yakında bitecek o jel..Akıntının sebebi o gönlünü ferah tut..
Lavem canım iyigeceler diyemedim günaydın diyiyimmm
Bizimde bugün beişigimiz gelecekti ama bi sorun var sanırım hala gelmedi uyku setini bulamıyorlarmışKarnım acıktı sandwiç yapcam ekmek kalmamışş gidemiyorumda yine komşucuga kaldık sanırım
![]()
Yedim valla canım ohh canıma değsin

Yok mutfapğa hem giremiyorum hemde halim yok yemek yerken bile yoruldum bugn valla
Yaa beşik neden gelmediiiii.yarın gelir inşallahh foto istiyoruzz ona göreee