- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.461
Kızlar selam. İşlemi oldum. Zor bir işlemdi. Şu an ağrım var yatıyorum. Ama Allah'a şükür bir sorun yaşamadım. İnşallah da yaşamam. Hepiniz beni merak etmişsiniz. Allah razı olsun hepinizden... Sonuçlar 1 haftada çıkacak. İnşallah iyi sonuçlar alabilirim. Rabbim'in takdiri..
Hazadem kuzum üzülme.. Sağlıkla doğsun da birşey olmaz Allah'ın izniyle.. Ama iyi bir doktor arıyorsan bana bu işlemi yapan Melih Hocayı tavsiye edebilirim. Gerçekten iyi bir hekim. Ben çok memnun kaldım. İnsanı rahatlatıyor. kadıköy Acıbadem Melih Atahan Güven ismi. İstersen ikinci bir görüş daha al... Dualarımdasın canım..
Hadi geçmiş olsun atlattın şükür
sonuçlarda iyi çıkacak inşallah
doktor ne yorum yaptı sağlıklı olduğuna dair:26:
İnşallah Mervem. Bebeğe cumartesi günü bakmıştı. epey ölçüm yaptı.Kafa kemiklerine , diğer kemiklerine de baktı. Zaten kağıt da verdi. bir de cd verdi. Bu hafta için bebek normal dedi. Ama ilerleyen haftalarda net olarak belli olur demişti. Zaten test sonucu ile belli olacak..
Kızlar günaydın,
Doktordan yeni geldim, malesef bebek istenilen kiloya ulaşmamış iğne oldum, oluş hanım perşembeyi bekleyelim dedi.
Ve bebek artıkçok fazla kilo olmaz dedi doğumu bende yapma küvezin ücretsiz old. bir hast yap medical park bu konuda iyi dedi
15-20 gün kalabilir küvezde dedi bakalım n olucak Allah yardımcım olsun
İnşallah cnm ya ama çok korkuorum daha 1,5 kilo ya
Kizlar nerelerdesiniz? Akasyadan haber alan var mi
Inciiiiiii sen nerelerdesin genelde sen olurdun sende yoksun
Ne oldu bu topik e baa sessizlesmis ya
Kızlar selam. İşlemi oldum. Zor bir işlemdi. Şu an ağrım var yatıyorum. Ama Allah'a şükür bir sorun yaşamadım. İnşallah da yaşamam. Hepiniz beni merak etmişsiniz. Allah razı olsun hepinizden... Sonuçlar 1 haftada çıkacak. İnşallah iyi sonuçlar alabilirim. Rabbim'in takdiri..
Hazadem kuzum üzülme.. Sağlıkla doğsun da birşey olmaz Allah'ın izniyle.. Ama iyi bir doktor arıyorsan bana bu işlemi yapan Melih Hocayı tavsiye edebilirim. Gerçekten iyi bir hekim. Ben çok memnun kaldım. İnsanı rahatlatıyor. kadıköy Acıbadem Melih Atahan Güven ismi. İstersen ikinci bir görüş daha al... Dualarımdasın canım..
Akasyam inciyle konuştun mu bugün nerelerde kızz niye gelmiyomuş:26:
İncimmm kalp kalbe karşıymış bende tam seni sordum akasyaya
nerdesin yahuuuuu
Kızma kızma
Geldim işte
Hoşgeldin sefalar getirdin
Gündüzleri neden giremiyorsun
çalışmaya mı başladın?
Sorma incim sorma aceleci bizim sıpa Allahım sağlıkla ewimize bir gelseydik yawrumla başka bişey istemiorum ..Hazadem her şey yolunda gidecek inş. Varsın küvöze girsin yeter ki sağlıklı olsun. Kilosu çok düşük değil. Mina Hanım aceleci çıktı. İçini ferah tut, dualara devam...
Günaydın kızlar.
Hazadem nasılsın?
Eee artık için biraz rahatlasın ama demi
maşallah paşamızaaa
Kız pipisini gösterdi mi
gerçi bu haftada kızında erkeğinde benziyormuş ayırt etmek zormuş
sağlıklıdır inşallah gönlünü ferah tut
evet ilerki haftalarda daha belli oluyo omurgası kemikleri
bizimkinin omurgası kemikleri oluşmuştu iyice
fotosunu koyayım dur birazdan
hadi sende koy bakayım senin kuzucuğa
Hazadem her şey yolunda gidecek inş. Varsın küvöze girsin yeter ki sağlıklı olsun. Kilosu çok düşük değil. Mina Hanım aceleci çıktı. İçini ferah tut, dualara devam...
Gündüzleri pek gelemiyorum artık canım.
Akasyam amma konuşmuşuz he :) Bu da bitti çok şükür. 1 hafta sonra iyi haberler gelecek inş.
Geldim kuzumNasılsın?
hadi geçmiş olsun canım. hayırlısıyla bunuda atlattın. sonuçta güzel çıkcak inşallah. ama bu bir hafta bayağı zorlu geçecek. bunda hastalığının dışında bişeye bakılacak mı?
Şükürler olsun Akasyam çok dua ettim saba inşallah temiz çıkıcak paşamız ben en başından beri diorum erkek die
İnşallah hayırlı haberlerle geliceksin,Bizim durumda okumuşsundur akasyam işde biraz sıkıntılıyız ama inanıorum iyi olucak Allahın izniyle ...
Canım doktoru Oluş hanım tavsiye etti ve küvezin bedava olması lazım Memorialde günlük 1 milyar ...
Sorma incim sorma aceleci bizim sıpa Allahım sağlıkla ewimize bir gelseydik yawrumla başka bişey istemiorum ..
Günaydın canım benim,Vallahi incim sabaha kdr yatamadım sağa dön sola dön ay ne olucak nasıl olucak doktoru bilmiorum son anda doktor değiştirmek n kdr dogru vallahi beynim uyuştu.
Akasyacim hadi gozun aydin olsun insallah hayirli sonuclarla sonuclanacak
Tertemiz cikacak sonucun insallah minik yavrunu sag salim kucagina alacaksin evvel Allah in izni ile
Günaydın kızlar.
Hazadem nasılsın?
Hazadem doğumu Kadıköy Acıbadem'de yapmazsın.Sadece muayene olup fikrini alırdın. Belki bebeğin doğmunu geciktirebilecek birşeyler söyler:26: Riskli gebelik uzmanı ve alanında çok iyi bir doktor. O yüzden dedim 2. bir görüş alsan mı diyeÜzülme sen 30 haftayı geçtin. Küvöze de girse Mina'mız sağlıkla evine gelecek inşalllah...
Günaydın cnm ne güzel o kargoyu beklemek ya dimi:)Bugün kargom gelicekkAcıktım ama kahvaltı hazırlayacak halim yok
Bu cumartesi kontrolüm var bakalım kızım kaç gr olmuş ,azıcık hormon yükleyip hızlımı büyütsem napsam
Akasyaamm güzel haberlerle gelmişsin canımmm,inşallah saglıklı çıkacaktırda allahın izniyle..Rabbim şu zorlu dönemde senin ve hazademin yardımcısı olsun..
Günaydın şekerimmm nerelerdesin sen yaaaİyice bizi unutuverdin
Chnb evine gitmiştir heralde artık ogluyla koklaşıyorlar sanırım bizi unutuverdi
Mervem nasıl oldun yavrucum miden nasıl??
Özlemmm seninde bel agrın varmı canım ,benm çok şiddetli bi agrım var gece uyutmadı hiçç kramp girmiş gibi sanki..
Bugün kargom gelicekkAcıktım ama kahvaltı hazırlayacak halim yok
Bu cumartesi kontrolüm var bakalım kızım kaç gr olmuş ,azıcık hormon yükleyip hızlımı büyütsem
Yok canim benim belim degil de sirtimin sag tarafi cok agiriyor yaklasim2 aydir ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum
Sirtimin arkasina yastik koyup yaslanarak oturmam lazim gun biyunca yoksa mahvediyor beni
Buyuk kizim dada vardi bu agri o yuzden normal geliyor artik bana hadi sende git gor eylul hanimi
Bakalim nasilmis minnos az kaldi ya benide heycan basiyor valla
Günaydın cnm ne güzel o kargoyu beklemek ya dimi:)
Saglıkla giynsin eylül kuzum inşallahh,
inşallah hayırlı haberlerle geliceksin cnm.
Akasyaamm güzel haberlerle gelmişsin canımmm,inşallah saglıklı çıkacaktırda allahın izniyle..Rabbim şu zorlu dönemde senin ve hazademin yardımcısı olsun..
Günaydın şekerimmm nerelerdesin sen yaaaİyice bizi unutuverdin
Chnb evine gitmiştir heralde artık ogluyla koklaşıyorlar sanırım bizi unutuverdi
Mervem nasıl oldun yavrucum miden nasıl??
Özlemmm seninde bel agrın varmı canım ,benm çok şiddetli bi agrım var gece uyutmadı hiçç kramp girmiş gibi sanki..
Bugün kargom gelicekkAcıktım ama kahvaltı hazırlayacak halim yok
Bu cumartesi kontrolüm var bakalım kızım kaç gr olmuş ,azıcık hormon yükleyip hızlımı büyütsem
Yok canim benim belim degil de sirtimin sag tarafi cok agiriyor yaklasim2 aydir ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum
Sirtimin arkasina yastik koyup yaslanarak oturmam lazim gun biyunca yoksa mahvediyor beni
Buyuk kizim dada vardi bu agri o yuzden normal geliyor artik bana hadi sende git gor eylul hanimi
Bakalim nasilmis minnos az kaldi ya benide heycan basiyor valla
Ayy benmde kalça tarafımdaki yerim çok agrıyo
Yürümeme engel oluyor
Evet vallahi kuzumm çok az kaldı benide heyecan basıyor belki öbür ay bu zamanlar kızlarımızı kucagımıza almış olucazzBenm yine başladı kasılmalar uff nefesimi kesiyor resmen
Hele bi dogurayım sonra hemen kuaföre gitcem saçlarımı falan degiştircem aynada gördügüm kendimden bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?