Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

dr ne korkuttu beni kilosu küçük diye diye bilsen

Maşallah tosuna
Evet ya bende de sürekli bir uyku hali Kar geliyormuş buraya da, hava buz gibi. Orada var mı kar?

dr ne korkuttu beni kilosu küçük diye diye bilsen

Ayy bu doktorlarda çok abartıyor yaa
Kilosu çokta iyiymiş maşallah canımm..
Mattika sen özelde mi yaptın dogumunu?
Ben şimdi hep özele gittim kontrollerimi ama dogumu geçen yattıgım devlet hastnesinde yapıcam..Acaba nasıl davranacaklar çok merak ediyorum ve endişeleniyorum

Canım yarın kar geliyor hem ist. hemde ank. o yüzden bu kadar soguktur bende kombiyi yakmama ragmen üşüyorum yaa

Allah dışarıda kalanların yardımcısı olsun.
Isısını arttır canım. Biraz cep yakıyor ama hasta olmamak için sıkışacağız ne yapalım :26:

KIzlarrr kargom geldi çok güzel örmüş kadın vallahi bayıldımmm bide kızıma bandana yapmışki yesinler

Şimdide eşim aradı illa babamlara gidelim diyor beni sinir etmek içinmi ugraşıyor bilmiyorum ,stres olmamam gereken dönemde strese sokuyor beni yaa

Güle güle kullanın :) Bir ara foto isteriz
Dinlenmem lazım de sen de :)

Kizlarrrrr bogazim cok aciyor hicbirsey fayda etmiyor
Iki gundur cok aci cekiyorum ne yapicam bilmiyorum
Ictigim duyun tadini bile alamiyorum sanki kaynar su iciyorum bogazimi yakip geciyo

Güle güle kullanın :) Bir ara foto isteriz
Dinlenmem lazım de sen de :)

Koyarım canım :)

Ayy yok incimm yaa ne zmandır gitmedik diyor,bilmeyende aylardır gitmedigimizi düşünecek daha geçen hafta ordaydık ben onun şapşal babasını çekmek zorundamıyım
Sinir katsayım yükseldi arkadaşım bi anda açıldım yine k.bakma

Millet k.valideden şikayet eder sen k.pederden
Allah yardımcın olsun canım.

Maşallah tosuna
Evet ya bende de sürekli bir uyku hali Kar geliyormuş buraya da, hava buz gibi. Orada var mı kar?
karla karışık yağmur var burda, soğuk baya.

özel hastanede yaptım canım, küçük bi hastaneydi ama iyiydi şükür. sen bakma nasıl davrandıklarına, doğum anında bebeğinin ve kendinin canına bakıyosun, iyi olur inş.
sezeryan olsaydı devlette olcaktı ama dr.un özel hastası olunca ilgileniyolar yine.

kaç günde geldi siparişler, ben de aramadım kadını bi türlü.

Kizlarrrrr bogazim cok aciyor hicbirsey fayda etmiyor
Iki gundur cok aci cekiyorum ne yapicam bilmiyorum
Ictigim duyun tadini bile alamiyorum sanki kaynar su iciyorum bogazimi yakip geciyo
geçmiş olsun canım ya bol bol su iç, ne soğuk ne sıcak. susuz kalma ki iltihabı atabilesin

Ewet cnm başar beye yönlendirdi aradım ilgili bir doktor baya konuştuk.inşallah herşey yolunda gideri incimm korkuorum

dedim ya hazadem 10 güne yeterli bi süre değil demişti dr. 31.haftada 950 gramdı oğlum, hep küçüktü. geçende de yazdım ne ihtimaller düşündü dr, alırsak diye iğne yapıldı.
doktorun olumsuz konuşmasına bakma, için rahat olsun, rahatlığını kızın hissetsin

Hazadem korkma, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Allah'ım sana çok güzel bir nimet verdi, sen de o nimete sağlıkla kavuşacaksın inş. Perşembe günü Oluş Hanım'da mı randevun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…