- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.501
Amin canım benimmm..
Evet..Bende kiloya çok önem vermiyorum yeterki saglıklı olsun dogdugu zaman organ gelişimi iyi olsun..3160 iyi dogmuş maşallahh canımm,paşamıza bak ne çabuk büyümüş 6 kilo olmuşş
3160 gr doğdu. ilk günden kafasını tutmaya çalışıyodu ama, kilo hiç mühim değil yeter ki sağlıklı olsunlar. şimdi 6 kilo oldu
iyiyim canım ben de, uyudum oğlumla birlikte bugün, hava kapalı da uyku bastıiyileşti çok şükür.
dr ne korkuttu beni kilosu küçük diye diye bilsen
Maşallah tosuna
Evet ya bende de sürekli bir uyku haliKar geliyormuş buraya da, hava buz gibi. Orada var mı kar?
Canım yarın kar geliyor hem ist. hemde ank. o yüzden bu kadar soguktur bende kombiyi yakmama ragmen üşüyorum yaa
KIzlarrr kargom geldi çok güzel örmüş kadın vallahi bayıldımmm bide kızıma bandana yapmışki yesinler
Şimdide eşim aradı illa babamlara gidelim diyor beni sinir etmek içinmi ugraşıyor bilmiyorum ,stres olmamam gereken dönemde strese sokuyor beni yaa
Allah dışarıda kalanların yardımcısı olsun.
Isısını arttır canım. Biraz cep yakıyor ama hasta olmamak için sıkışacağız ne yapalım :26:
Güle güle kullanın :) Bir ara foto isteriz
Dinlenmem lazım de sen de :)
Kizlarrrrr bogazim cok aciyor hicbirsey fayda etmiyor
Iki gundur cok aci cekiyorum ne yapicam bilmiyorum
Ictigim duyun tadini bile alamiyorum sanki kaynar su iciyorum bogazimi yakip geciyo
Ictigim duyun tadini bile alamiyorum sanki kaynar su iciyorum bogazimi yakip geciyo
Koyarım canım :)
Ayy yok incimm yaa ne zmandır gitmedik diyor,bilmeyende aylardır gitmedigimizi düşünecek daha geçen hafta ordaydık ben onun şapşal babasını çekmek zorundamıyım
Sinir katsayım yükseldi arkadaşım bi anda açıldım yine k.bakma
Millet k.valideden şikayet eder sen k.pederden
Allah yardımcın olsun canım.
Sagol canımm..Sizde gidiyormusunuz sık sık incim?
karla karışık yağmur var burda, soğuk baya.Maşallah tosuna
Evet ya bende de sürekli bir uyku haliKar geliyormuş buraya da, hava buz gibi. Orada var mı kar?
özel hastanede yaptım canım, küçük bi hastaneydi ama iyiydi şükür. sen bakma nasıl davrandıklarına, doğum anında bebeğinin ve kendinin canına bakıyosun, iyi olur inş.Ayy bu doktorlarda çok abartıyor yaa
Kilosu çokta iyiymiş maşallah canımm..
Mattika sen özelde mi yaptın dogumunu?
Ben şimdi hep özele gittim kontrollerimi ama dogumu geçen yattıgım devlet hastnesinde yapıcam..Acaba nasıl davranacaklar çok merak ediyorum ve endişeleniyorum
kaç günde geldi siparişler, ben de aramadım kadını bi türlü.KIzlarrr kargom geldi çok güzel örmüş kadın vallahi bayıldımmm bide kızıma bandana yapmışki yesinler
Şimdide eşim aradı illa babamlara gidelim diyor beni sinir etmek içinmi ugraşıyor bilmiyorum ,stres olmamam gereken dönemde strese sokuyor beni yaa
geçmiş olsun canım ya bol bol su iç, ne soğuk ne sıcak. susuz kalma ki iltihabı atabilesinKizlarrrrr bogazim cok aciyor hicbirsey fayda etmiyor
Ewet cnm başar beye yönlendirdi aradım ilgili bir doktor baya konuştuk.inşallah herşey yolunda gideri incimm korkuorumCanım gözünü seveyim içini ferah tut, çok riskli haftaları atlattın hamdolsun. Doktor değiştirmek kolay değil ama mecbur kalınca ne yapacaksın. Oluş Hanım'ın önerdiği bir doktor vardır mutlaka. Medical Park çok iyi bir hastane, tereddütün olmasın.
Ayy ne güzel elbiseler var alamıyorum içim gidiyor bebek dogsunn bi alışverişe çıkıcam eski kıyafetlerim hiç olmuyor
Allahım bizlerede nasip etsin inşallah özlemim..Eşim 1,5 sene sonra hemen düşünelim transferi yaptıralım diyor ama ben vücudumun biraz dinlenmesini istiyorum çok yordu bu hamilelik beni yine de şükür yarabbimmm..
Hoşgeldinn canımmm özletiyorsun kendini yaaaEylül bebek annesine söz verdi tutacak inşallahhh..
Ay nazım ben baya aldım çalıştıgım için ama sıkıldım artık 10 kilo aldım bende .Ayy hazadem hemen saçımı başımı degiştiricem hatta gidip saçımı sarıya boyatıcamDegişiklik istiyorummmmmmmmm
Hele bi doguralımmm da bakk ben neler yapcam
Markafonide 2 tane elbise begendim alacam alamıyorum çünkü bedenime dogumdan sonra geniş gelir diye korkuyorummm üff
bende saçımı boyatıcam diplerim evlere şenlik ...
Vallahi cnm 2-3 gün deilki 1 hafta ara ile baktıselam kızlar nasılsınız
hazade bence de farklı bi dr.un görüşünü almalısın, oğlum 10 günde 200 almıştı birinde, dr 10 gün kilo ölçümü için yeterli bi süre değil yanıltır demişti. senin 3 gün arayla ölçüp şu kadar almış diye konuşmaları garip bence. bazen durup durup birden alabilir. bu kiloya niye bu kadar takılıyolar türkiyede anlamıyorum. kordon çok mu sıkıntılı duruyomuş, bence gözetim altında olup beklemelisin, daha zamanı var kızının.
geçen delikız sormuş söylenen kilodan farklı mıydı diye, dr 3 kiloyu geçti kendini kurtardı dedi ölçmedi son 3 hafta. pozisyonundan ötürü hata payı artmış demişti. sanki tartı mübarek elleri dr.ların. hepimiz biliyoruz artık gide gele karın çevresini işaretliyo dr, son günlerde bebek sıkıştığından işaretleme tam olmazsa kaç gr farkediyo
ve kilo deil karın çevresinden dolayı söledi ama dediğin gibi başka bir doktora gitmek lazım ama oluş hanım bekleyelim dio zaten bir perşembe olsunda bakalım n olucak :18:
Ayy benimde yarın kargolanıcak çok sewindim begenmene cnm vallahii ..KIzlarrr kargom geldi çok güzel örmüş kadın vallahi bayıldımmm bide kızıma bandana yapmışki yesinler
banada bandana örücekti bakalım nasıl :)
resim koysana cnm bakalım.
güle güle giyinsin eylülüm ..
Ay cnm ilaçda alamazsın ay sen çok sıcakta içemiosun bir doktorla görüş cnm bakalım n diycek
dedim ya hazadem 10 güne yeterli bi süre değil demişti dr. 31.haftada 950 gramdı oğlum, hep küçüktü. geçende de yazdım ne ihtimaller düşündü dr, alırsak diye iğne yapıldı.Vallahi cnm 2-3 gün deilki 1 hafta ara ile baktı
ve kilo deil karın çevresinden dolayı söledi ama dediğin gibi başka bir doktora gitmek lazım ama oluş hanım bekleyelim dio zaten bir perşembe olsunda bakalım n olucak :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?