Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Günaydın kızlar.
Hazadem nasılsın?

günaydın incim nasılsın

hazademm
minamız sabırsız gerçekten ama seni o kadar bekletti ki o da haklı
inşallah biraz daha dayanır

akasyamm gözün aydın canım benim
içinin rahatlaması herşeyden önemliydi
bir hafta sonra iyi haberleri aldınmı kalan aylar çok rahat geçer inşallah

naz günaydınnn
bel ağrın baskıdandır canım takılma ona eylül zamanında gelecektir
annesini üzmez o

Gunaydin mi? Ne gunaydini kizsaat kac olmus
lafın gelişi özlem
yorgunumya şaşırdım saatleri ondandır

doktordan geliyorum ,nstye girdim ,hamsiler normalde hiç durmuyorlar ,doktora gidince korkuyorlarmı ne susuveriyorlar
nstde zor oluyor kalplerini bulmak ve sabah sabah hareketsiz oldukları için biraz uzun sürüyor ama çok şükür nstde bir sorun çıkmadı
ne kasılma ne sancı yok suları iyi gelişimleri iyi ,kan tetkiki verdim yine..
şekerim ,demirim hepsi çok şükür ii çıktı..
1 hafta sonra kontrol inş. bugünü de atlattım hayırlısıyla ...
annemle hasta odalarına baktık ,birkaç kapı süslüydü ,hastane süslüyormuş ,o sırada görevli bayanla konuştuk o süslüyormuş bana da sordu işte doğum yakın mı diye
sonra sordu işte kızmı erkekmi filan ,dedim iki tane süsleyeceksin biri kız biri erkek
ayy kesinlikle inanmıyorum ikizmi dedi ,dedim evet ,ay teke göre bile karnın küçük inanmam ikiz olamaz dedi
dedim yok ikiz hem de 7,5 ayı geçti 8 aya yaklaşıyor ,kadın şoka uğradı
odalar çok güzel görevliler çok güleryüzlü ,yavrularım da iiler ,inş. hep böyle devam eder

4 tüp kan aldılar bu arada yorgunum ,duşa girip birşeyler atıştırayım bari iice mayışmaya başladım çünkü

Oh oh yine guzel haberlerle gelmissin sukur ne guzel
Tamam canim sen dineln bende kavalti yapamadim
Bgazim cok agiriyor yutkunamiyorum bende biseyler atistirmaya calisayim

Oh oh yine guzel haberlerle gelmissin sukur ne guzel
Tamam canim sen dineln bende kavalti yapamadim
Bgazim cok agiriyor yutkunamiyorum bende biseyler atistirmaya calisayim

çok şükür özlem darısı başına inş.
duşa girdim çıktım banyoda yatsam yeridir hee önceden her gün girerdim şimdi 2 günde bir giriyorum ama yine de yetmiyor
geçmiş olsun grip mi oldun sen hemen daya ıhlamuru ballı ılık limonlu suyu
biraz ara vereyim sonra yine görüşürüz inş. sen de doyur karnını afiyet olsun

Canım gözünü seveyim içini ferah tut, çok riskli haftaları atlattın hamdolsun. Doktor değiştirmek kolay değil ama mecbur kalınca ne yapacaksın. Oluş Hanım'ın önerdiği bir doktor vardır mutlaka. Medical Park çok iyi bir hastane, tereddütün olmasın.

İncim 1 saate yakın konuşmuşuz Sefamız olsun Seninle konuşmak bana çok iyi geliyor. İyi ki varsın kader arkadaşım

Sen de iyi ki varsın kuzum Birbirimize yakın otursak var ya Keşke topikteki herkes aynı şehirde olsaydı

Günaydın şekerimmm nerelerdesin sen yaaaİyice bizi unutuverdin

Sizi unutmak mümkün mü

günaydın incim nasılsın

Günaydın Adacım. İyiyim şükür sen nasılsın? Yoğunsundur :26:

Amin canim sagol burda nts ye gunun gectikten sonra baglaniyosun
Bakalim bu seferde gunumuz gecerse 2 gunde bir nts ye gireriz artik
Aman ona bazen gicik oluyo bebis uyuyor kalp ritmi hep ayni olunca
Bir saga don bir sola don zor oluyordu ya neyse bende sandvic yaptim
Yemeye calisiyorum grip olmadim canim ya sadece bogaziy aciyo
Yutkunamiyorum bende cok oluyor bu ama uzun zamandir iyiydim
Iki gundur cektiriyor insallah ates felan yapmaz ozaman kotu iste

selam kızlar nasılsınız
akasya bugün nasılsın, ağrı geçti mi, yatıyosundur di mi?
hazade bence de farklı bi dr.un görüşünü almalısın, oğlum 10 günde 200 almıştı birinde, dr 10 gün kilo ölçümü için yeterli bi süre değil yanıltır demişti. senin 3 gün arayla ölçüp şu kadar almış diye konuşmaları garip bence. bazen durup durup birden alabilir. bu kiloya niye bu kadar takılıyolar türkiyede anlamıyorum. kordon çok mu sıkıntılı duruyomuş, bence gözetim altında olup beklemelisin, daha zamanı var kızının.

geçen delikız sormuş söylenen kilodan farklı mıydı diye, dr 3 kiloyu geçti kendini kurtardı dedi ölçmedi son 3 hafta. pozisyonundan ötürü hata payı artmış demişti. sanki tartı mübarek elleri dr.ların. hepimiz biliyoruz artık gide gele karın çevresini işaretliyo dr, son günlerde bebek sıkıştığından işaretleme tam olmazsa kaç gr farkediyo

incim nasılsın

Ne yapayım canım, günleri sayıyorum
Yok çok şükür, geçen hafta bitti. Zaten kansızım, 1 ayda vücudumda kan kalmadı resmen.

Burda herkes şafak sayıyo zaten,ben Şimdi annemin gelecegi günü sayıyorum sonrada bebegimin gelcegi günü sayıcam
Aman çok şükür atlattın kuzucumm ,allaha şükür sonuçlarında temiz çıktı zatenn ohh miss

Mattika senn bebek kaç kilo dogdu canım?

Selam canım. İyiyim şükür. Sen nasılsın? Barış nasıl? İyileşti mi iyice?

Ömrümüz şafak saymakla geçiyor
Çok şükür çok şükür Nazım. Allah beterinden saklasın.

Mattika senn bebek kaç kilo dogdu canım?
3160 gr doğdu. ilk günden kafasını tutmaya çalışıyodu ama, kilo hiç mühim değil yeter ki sağlıklı olsunlar. şimdi 6 kilo oldu

iyiyim canım ben de, uyudum oğlumla birlikte bugün, hava kapalı da uyku bastı iyileşti çok şükür.

Son düzenleme:
orası değişikmiş gerçekten de ,normalde iyi isen bile içerde sancı kasılma çıkabiliyor onu nasıl anlıyorlar illa doğurmanı mı bekliyorlar bunun için..?
dikkat et gribe çevirmesin
bol meyve ye ıhlamur iç önlem olsun
benim hafif boğazım acısa hemen önlemi alırım ki gribe çevirmesin diye

Ömrümüz şafak saymakla geçiyor
Çok şükür çok şükür Nazım. Allah beterinden saklasın.

Amin canım benimmm..

Evet..Bende kiloya çok önem vermiyorum yeterki saglıklı olsun dogdugu zaman organ gelişimi iyi olsun..3160 iyi dogmuş maşallahh canımm,paşamıza bak ne çabuk büyümüş 6 kilo olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…