Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba arkadaşlar size bi sorum olacaktı şimdiden teşekkür ederim pgt yaptırcam adetimin 3 günü başlıcaz bugün adet olcam tahminime göre sorum yumurta uyarmak geliştirmek için igne yapılıyormuş ilk bu iğneler kaç gün sürüyor

Merhaba arkadaşlar size bi sorum olacaktı şimdiden teşekkür ederim pgt yaptırcam adetimin 3 günü başlıcaz bugün adet olcam tahminime göre sorum yumurta uyarmak geliştirmek için igne yapılıyormuş ilk bu iğneler kaç gün sürüyor

hoşgeldin.iğneler kişinin durumuna göre değişiyor..yumurtalarının verdiği cevaba bağlı bir durum bu ..ama ortalama 9-10 gün sürüyor..

sağlıkla ve vaktinde gelsin inşallah canım cici kızın :12::emir_bebek::nazar: benimde aklımda Azra var ben tek isim düşünüyorum :31: kesin koyarım diye değil ama aklımda sadece Azra var işte nasip bakalım :29: Eylül de güzel isim :34::nazar:

bende Azra ismim favorim :3: geçenlerde ablamın eşi eniştem Reyyan ismini de önerdi :28: bu ismi de listeye kattık bakalımm ama Azra baskın bende de :46::31::16: demek bugün erkencisin :3::21::nazar::38::38::38::38:

Sagol canımm inşallahh hepimiz saglıkla dogururuzzz..
Bende hep tek isim düşündüm ama eylül kuranda geçmedigi için yanına kuranda geçen bi isim daha koymak istedik..Aslında eylülü koymayabilirdik ama herkes alıştı kızımın ismine birde babamız çok seviyor ve istiyor eylül ismini..
Sende koy kızlarımız adaş olsun kuzum:1:

Naz canım inşallah sağlıkla sıhhatle bugünleri de atlatacaksın. Eylül Azra prenses gününde doğacak :16: Bu arada ben de Azra diyorum. Beren de güzel isim ama nedense beren saat geliyor aklıma ve pek sevmiyorum onu. O bana bayılıyormuş ama. Hahahaa :9::9:

incim eşim spordan geldi. Aniden kapadım. Kızıp duruyor. :19:

Şifamm canım doğum ne zaman kısmetse ? bizler iyiyiz şükür.. Sen de iyi misin ? :26:

Sagol canım benmm allaha şükür şimdi iyi gidiyor bakalım Bence ben 40. haftada dogurucam:27:

$vınnnnnnnnnn 066.webp $vınnnnnnnnnn 069.webp

Kızlarrr hamileligimin son zamanları artık hatıra olsun diye eşim fotograflarımı çekti sizde bakınnn nasıl şişko olmuşum:1:

Geçicemm tabiii:1:
İncim zaten dün doktorum dediki erken gelmesse 39. haftayı bekliycez erken sezeryana almam dedi bende sevindim:1:
Tahmini dogum tarihimizde 20 -25 ocak inşallahh bekleyecek kızım o tarihe kadar:27:

Bekler bekler, baktı erken gelme çalışmaları işe yaramadı, biraz daha bekleyeyim diyordur :1:

Amin amin inş. Şişko olmayı hiç bu kadar istememiştim :9:
Sende o kadar kilo yok. Kaç aldın?

Ben zayıf başladım ondan kuzumm 16 kilo aldım toplam ,iyi şiştim yani:1:Heryerim çatladı kıpkırmızı oldum incim yaa karnım kalçam mahvoldu valla..Aynada kendime bakmak istemiyrum inanki:1:Eşim geçen ultrosonda karnımı açtıgımda gördü anammm senn karnına ne olmuş diyor:1:Daha yeni gördü korktu çocuk:1:

Doktorum kaçınılmaz bişey bu üzme kendini dedi..Ben önlem almadım diye kızıyordum kendime ama alsaydımda çok bişey farketmeyecekmiş:1:

Ben zayıf başladım ondan kuzumm 16 kilo aldım toplam ,iyi şiştim yani:1:Heryerim çatladı kıpkırmızı oldum incim yaa karnım kalçam mahvoldu valla..Aynada kendime bakmak istemiyrum inanki:1:Eşim geçen ultrosonda karnımı açtıgımda gördü anammm senn karnına ne olmuş diyor:1:Daha yeni gördü korktu çocuk:1:

Doktorum kaçınılmaz bişey bu üzme kendini dedi..Ben önlem almadım diye kızıyordum kendime ama alsaydımda çok bişey farketmeyecekmiş:1:

Evet naz nekadarda onlem alsan farketmiyor catliyacaksa catliyor
Benim arkadaslarimdan biliyorum cok onlem aldilar ama hic fayda etmedi
O yuzden bende onlem almadim benim de son 2 hafta kala cok catlamisti
Kizim 2 hafta gec dogmustu 42 haftalik eger zamaninda gelseydi belkide catlamiyacakti

Kızlarrrrr nerdesiniz yaaaa herkes kayıpppp:27:
burdayızzzzz
Aramaz mıyım canım :16:
Çok şükür iyiyim. Bugün kar eridi gitti. 2 gündür sular yok kafayı kıracağım :27:
Aman cnm üşütme vallahi havalar feci, ay sular kesilince hayat duruo sanki vallahi cnm bende izne ayrıldım artık ewimdeyim :)
Kızlar çoook şükür ben gittim geldim..
Sabah 12 deydi kontrolümüz,eşimle kalkıp ohhh miss kahvaltı yaptıkk sonra çıktık gittik arabayla..
Doktor agrılarımın normal oldugunu söyledi ,açılmam artmamış şükür..
Kızım 2.700 gr olmuş boyu 47cm :nazar::nazar:
Çok iyi dedi doktorumuz içim rahatladı inanınki..
Babamız çok heyecanlandı fındıgımızı görünce:1:
2 hafta sonra tekrar kontrolüm var,dogum tarihini kararlaşltırcaz..Ben erken dogsun istemiyorum hocam dedim oda sen merak etme 39. haftada alırız dedi..Yani ayın 20 si falan oluyor inş bi aksilik olmazsa:1:
Ordan da gittik ayakkabı aldık eşime acıcıkta dolaştık:30:

Bu arada karnımın heryeri çatlak oldu canımı çok sıkıyordu ama doktorum sen merak etme dogumdan sonra griye dönecek onlar dedi..:27:

Birde kızımın ismini degiştirdik,geçen gün nihat hatipoglu çocuklarınıza kuranda geçen isimleri koyun diyordu ,öbür dünyada o isimlerle çagırılacaklarmış..
Bizde AZRA EYLÜL koymaYa karar verdik azra ismi kuranda geçiyor güzelde bir anlamı var hayırlısı olsun bakalım Birde aklımızda beren eylül var bakalım hangisini koyucaz:44:
Ohhh ohhh maşallahhh kuzuma kocaman olmuş darısı bana inşallahh :)
çok sewindim nazım şükürler olsun herşey yolunda ne güzel ...
Azra ismine bayılırım herzaman cnm çok güzel isim seçmişsiniz vallahi kuzenimin adı Azra ..
ismiyle büyüsün ablamız inşallahhh ...

Maşallah maşallah :nazar: İnş hazadem de görür bu günleri.
Ben Azra Eylül diyorum :1:
İnşallah inciimmm benimm inşallahhh ..
sende görüceksin Allahın izniyle ..

Eki Görüntüle 585413 Eki Görüntüle 585412

Kızlarrr hamileligimin son zamanları artık hatıra olsun diye eşim fotograflarımı çekti sizde bakınnn nasıl şişko olmuşum:1:

Oy Maşallahh nazımmm çok güzel olmuşsun kırkbinkere maşallah ...
Ay bendemi çeksem :)

burdayızzzzz

Aman cnm üşütme vallahi havalar feci, ay sular kesilince hayat duruo sanki vallahi cnm bende izne ayrıldım artık ewimdeyim :)

Ohhh ohhh maşallahhh kuzuma kocaman olmuş darısı bana inşallahh :)
çok sewindim nazım şükürler olsun herşey yolunda ne güzel ...
Azra ismine bayılırım herzaman cnm çok güzel isim seçmişsiniz vallahi kuzenimin adı Azra ..
ismiyle büyüsün ablamız inşallahhh ...

İnşallah inciimmm benimm inşallahhh ..
sende görüceksin Allahın izniyle ..

Oy Maşallahh nazımmm çok güzel olmuşsun kırkbinkere maşallah ...
Ay bendemi çeksem :)

Oh Hazadem artık evindesin :16: Keyfini çıkar.
Çek çek çek çek :52:

İnşallah nazım inşallahhh yarın saat 8 de randevum.

Nasılsın incim ben deli gibi yemek yemekle meşgulum :)

Ye kuzum ye yarasın sana da Mina'ya da :)
İyiyim şükür. Biz de alışverişe çıktık bugün, eve geldik yemek yaptık kocamla :) Yedik içtik oturuyoruz :1:

Back
X