özlem sorun değil anladım zaten merak etme

iyiyim çok şükür
bacak ve ellerimde ödem başladı ,cumartesi dışarı çıkarken farkettim her zaman giydiğim ayakkabım dar geliyor ayağım zar zor girdi içine,ayaklarımdaki bilek kemiklerimin yanlarında ,baldırlarımda ve ellerimde şişlik var ,zten bu durumu kendimde hissedip tartılayım dedim bi de ne göreyim 2 haftada 2,5 kilo almışım

sanırım
doğum yaklaşıyor artık iice ve bebekler de 2,5 kgya yaklaşmıştır tahminimce ..hem onların büyümesi hem ödem kilo yaptı galiba
yataktan kalkasım bir iş yapasım yok ,önceden yine evimin işini yapıyordum ama şimdi sadece yatasım var ,dışarı çıkasım bile gelmiyor ,herşey ağır geliyor ,
doğum yaklaştı galiba..
eşime sabah kilo almışım filan diyorum ,e herhalde içinde 5 kilodan fazla malzeme taşıyorsun diyor :)))
gerçekten de öyle ,inş. yarın doktorda da bi sıkıntı çıkmaz da devam ederim böyle ..
eşime diyorum ki ben 37-38 leri görürsem iice şişebilirim filan ,millet tek bebekle o kadar alıyor seninki devede kulak ,millette 3 kg bebebkle 20 kilo alıp doğuran var sende ise 6 kgya yakın bebek olacak o kiloyu alsan da çok normal diyor ama bakalım ,son zamanda ödem artmazsa ii..
aynı doğum kontrol hapını kullanırken de böyle şişlik olmuştu bende o günleri tekrar yaşıyor gibiyim

hayırlısı ALLAHtan ..
kızına çok geçmiş olsun ,RABBİM acil şifa versin..gerçekten evlat acısı zor..ben daha karnımdayken bile bazen eşim pıt pıt vuruyor karnıma hemen det diye eline vuruyorum ,o bile canımı acıtıyor seni düşünemiyorum ..
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN inş.