- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #24.701
Evet pdem olmasi iyi degil heralde cunki ben her kontrole gittigimde doktorum
Ayaklarima ellerime bakiyor eger yanlis bilmiyorsam yuksek tansiyondan oluyormus
Dikkat et kendine yuksek tansiyonda hic iyi degil hamileyken tansiyonun dusuknolmasi lazimmis
Esin cok hakli bak ben tek bebekle 15 kilo aldim sen cok cok iyisin
Ben hamileyken degilde kizim dogduktan sonra yaklasik 6 ay ayakkabilarimi giyemedim
Sismistim davul gibi olmustum ama gecmisti sukur ki hemen arkasina hamile kalmistim
Kizim icinde tesekkur ederim canim gunduz cok iyi ama gece kotu oluyor
Bu gece uyumadik mesela en kotusu ne biliyormusun o inleme sesi
Icim gidiyor inledikce atesten aci cekiyor cunki cok iyi biliyorum insallah yarina biseyimiz kalmaz
hımm ,neyse zaten özlem 3 haftam kaldı inş. 3 haftayı da geçersem zaten hamsiler maş. tek bebek kilosuna yetişecekler inş. ve sağlıklı olacaklar ,gerçi doktor bundan sonra doğsa da bir sıkıntı olmaz korkma diyor ,34.haftada doğum yapan biri varmış mesela bebekler 2 kilo filanmış hiç küveze girmeden çıkmışlar hastaneden ,sağlıklı olsunlar da ödeme de razıyım ben..
bende hiç tansiyon problemi olmadı ,tersine hep düşük tansiyonlu biriyimdir ,o da annemden genetik:))
ama tabi bu dönemde artmış olabilir ,doktorda normal çıkıyor ama bilemiyorum..
ay birden kilo alınca şaşırdım sadece hepsi o aslında ikize göre gayet ii gittiğimi herkes söylüyor ama yine de ödem ii birşey değil insanı zorluyor
ayy inş. çabucak iileşir dualarım onunla..
patlıcan ve kabaktan sebze yemeği yaptım gel beraber yiyelim